A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jó reggelt Mindenkinek!

Szarul aludtam :evil: Azt álmodtam ,hogy terhes vagyok, és megis született, de utána nem taléltam sehol, és a végén egy sötét csatornában találtam meg sírva , nyöszörögve egy másik babával.Nem tudtam kié a másik, de azt is maggal vittem. Akartam hínní a mentőket, de nem tudtam nyomni a gombokat. Aztán felébredtem, és könnyes volt a szemem. Olyan rossz érzés volt, oda bújtam a kislányomhoz és átkarolva aludtunk tovább.

A dokimnak meg EZT :!: :twisted:
Kép

Csak azért maradok nála, mert a szabolcs u.-i ban van és ők kapcsolatban vannak a kaállival (nem tudom, jól írtam? ).

Mondjuk a férjem személyesen ismeri a KAÁLLIT, és egyszer fel is ajánlotta a doki, hogy ha bármi problémánk van keresük fel nyugodtan, de a férjem akkor azt mondta, hogy vele minden rendben. Persze megint csak magára gondolt. MA mondtam neki ezt a Gynevac dolgot, és úgy reagálta le, hogy én hülye vagyok, hogy minden szart beveszek :cry:
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.Fenn maradt a hőm,de megjött,és ez elég gyanus volt.Mert ha reggel leesik,akkor tudom aznap megjön.Így váratlanul ért a vérzés,és bár mensi alatt sose mértem,most ezért kiváncsiságból igen.Most a 8.napon vagyok,és a hőm most is fenn.A mensi picit furi volt,inkább végig sötétbarna,csak kevés piros.Volt már így valaki?
Ja,és persze tegnap reggel teszteltem egy negatívat.
Vendég

Nyulasz,
nincs tippem :(
Surmi,
szimpi a férjed :D (de nem vagy hülye!)

Az "állapotfelmérés" nagy csalódás volt. Jobb kezembe rézcsövet fogtam, a bal kezem a néni kezébe adtam, aki egy fémhegyű izét nyomkodott különböző helyekre, merthogy akupunktúrás pontok. Itt-ott kijöttek gondok (hát nemigen ott ahol kéne, illetve az én panaszaim után már rögtön látszott minden :evil: ) Aztán a rézcsőbe egy kapcsula került, és problémás pontokat újra megnézte, amik már nem is voltak rosszak!!! Tehát ez a termék számomra a tökéletes! Tisztán vitamin és természetes gyógynövény! Nem szólt az egész másról mint termékforgalmazásról. Mérges vagyok és csalódott! Köszöntem s eljöttem, sajnálom a 2000 forintomat (ja, a vitamincsodaszuper gyógynövény kapszula havi adagja 6000 forint, de megoldja minden gondom! :evil: )
Vendég

Áfi csodálkozom rajta hogy te elmentél egy ilyenre!! Nálunk Pesten ez 5000 ft-ba kerül és biorezisztencia a neve! De megnyugodtam hogy téged is be lehet ilyenbe csalogatni!

Kép
kata05

Teszem hozzá, én soha nem mennék ilyenre, volt nálunk az oviban egészséghét és ott csináltak ilyet! Kijött egy nő és jutányosan 2500 Ft-ért elvégezte aki szerette volna! Az elsőnél rájöttem hogy humbuk az egész!

Kép
kata05

Áfi! Megmondták, hogy mi az a "vitamincsodaszupergyógynövénykapszula" - mert érdekelne a készítmény neve - vagy a hallatán bepánikoltál, és futva menekültél? :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi mindegyiknek más neve van! És mindegyik mást gyógyít! Állítólag! És külön kihangsúlyozzák, hogy ezt csak náluk lehet megvásárolni!

Kép
kata05

Kata,
vészesen félreértettél. Ha tudtam volna mi ez, hidd el nem mentem volna. Az volt kiírva hogy számítógépes állapotfelmérés, és hogy a sote klinikáról jött orvos végzi. Szó nem volt biorezonanciáról!!! Se arról hogy rögtön minden bajomra megoldást kínálnak!!! Úgy gondoltam ORVOSI állapotfelmérés lesz, ahol ha valami probléma derül ki, célirányosan tovább vizsgáltathatom magam. Tehát NEM bedőltem, hanem félrevezettek! Óriási különbség!
Coca,
mivel 3 perc után rájöttem miről szól az egész és mekkora átverés, nem érdekelt a termék sem. Bocsi.
Vendég

Kata! Én azt a napi vitamincsomagot kérdezem, amit ajánlottak Áfinak.
Sok ilyen cég van, aki biorezonanciával mér fel egészségi állapotot, és nyilván a saját termékeiket fogják ajánlani, de engem konkrétan ez érdekelne. Van egy tippem, hogy ők kik.

Kép
zölddisznó

Coca,
nagyon tetszetős, spéci formájú dobozokba csomagolt cucc volt. Ha képet mutatnál róla felismerném.
Vendég

??? Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi, ami nálunk volt az nem vitamin volt hanem gyógynövényes cuccos! Ha több bajt mutat ki a gép akkor volt akinek 3 doboz gyógyit ajánlott! KB. 12.000-ért egy havi adagot! Én hiszek a gyógynövénybe de nem így!

Kép
kata05

Nem ez volt, domború teteje volt a doboznak, de a felirat mintha valami VITAL lett volna valóban... lehetséges hogy ez volt újradizájnolt csomagolásban.
Vendég

Egyetértek, a marketingjük gusztustalan, de sajna működik. A termék ettől függetlenül lehet jó persze.

Kép
zölddisznó

Nálunk zöld-fehér dobozok voltak, nagyságát illetően ugyanekkorák!

Kép
kata05

Kata,
ez gyógynövény+vitamincuccos volt... állítólag.
Coca,
csak azért gyomorforgató, mert legközelebb rákszűrésre is gyanakodva megyek (az is szokott lenni a faluban, mindenhol átnéznek meg csontritkulást mérnek stb) persze az normális orvosi vizsgálat, de ezek után... ki tudja mikor húznak elő havi sokezerért újabb csodaszert. :evil:
Vendég

A biorezonancia mérését nem tartom elvetendő diagnosztikai módszernek. Az EKG, EEG és az EMG is így kezdték, csak még nem egy eléggé kidolgozott és technikailag is pontosan kifejlesztett módszer. A baj megint a sarlatán pénzcsinálókkal van. Lejáratják, mielőtt valóban használható szintre érne a kutatás.
Az meg hogy csak az ő szereivel lehet a problémét megoldani, az egyenesen átverés, és amellett, hogy etikátlan, gyanussá is tesz a dolgot.

Kép
zölddisznó

Megvan a műtétem időpontja:

27-én kell befeküdnöm, és 28-án műtenek. Laparoscópia, hysteroscopia (Bettiketáblába)

Előtte 48 órán át CSAK folyadék! :twisted:

Kép
zölddisznó

Sziesztázuk? Sziesztázunk?

Kép
zölddisznó

ZÖLDI! a hasad nem vágják fel ,úgye? Mert nekem a vége az lett.
Azt a végén a 3 napból lett 10,. szar volt. de nagyon összenőttem oda bent és muszáj volt.
surmi
kockasfulunyul

Surmika!

Remélem, nem lesz rá szükség. De persze elmondta a dokim, hogy előfordulhat, mint komplikáció, pont az összenövések miatt - ami Neked is volt - de ha amiatt nem lehet babánk, akkor örömmel szabdaltatom magam, ha az segít.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Áfi, sajnálom, hogy nem jól sült el ez a kivizsgálósdi...

Coca: hajrá lapar!!! :D lehet, hogy ez majd megold mindent...

Voltam uh-n:
méhnyálkahártya: 6,4 mm
bal oldalon egy 15x22 mm-es prominens tüsző (+1 kisebb, amit nem mértünk meg...)
Hétfőn repesztés, szerdán inszemináció (vagy ha valami nem úgy alakul, akkor esetleg már kedden...)
A doki is eléggé elcsodálkozott, hogy 2 napja még nem volt prominens tüsző, most meg már ekkora :shock: (lehet, hogy az E vitamin meg a 4 liter víz turbózta fel ennyire???)

Megyek segítek Apának polcot felszerelni :D a szomszédok nagy örömére fúrni is fogunk :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zsezsó! Naggyon király!
A mnyh még hízni fog, de 7 mm felett már oké.És ha ügyi lesz, a másik tüsző is felhízik, és akkor még ikreitek is lehetnek :wink: :lol:
Milyen vizet iszol? Az E tuti jó!
Kellemes fúrást!

Kép
zölddisznó

Coca: Nestlé aquarel...

Kis szünetet kellett tartani, mert ittam egy pohár sört és elzsibbadt az arcom, meg szédülök, pont olyan, mint amikor az Utrot szedtem :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
ezer drukk megy majd az inszemedhez!!! :)

Iszonyú ez a meleg! És tanulnom kéne. Meg vagy még 8 dolgot csinálnom. Apa aszonta ne nyúljak mosogatószivacshoz, estére elmosogat. Aranyos. Sőt tegnap végignézte velem Paks összes elektronikai boltjának összes 80ezer forint alatti mosogatógépét. Még csak nézelődünk, de nincs már messze az idő mikor... :roll: 8) :P
Vendég

Aki nem szokott piálni, annak ebben a nagy melegben egy pohár is megárthat, vigyázz!

Kép
zölddisznó

Áfi! Nekem is nagy vágyam egy mosogatógép...de majd az új helyen. Itt elfoglalná a lakásom 7 %-át :lol:

Megyek bótba vízéboré!

Kép
zölddisznó

Szasztok,

Szezso, dejódejódejó. HAJRÁ INSZEM! Tök örülök neked.

Coca, drukk a műtéthez ezerrel.

Kata, remélem jobban vagy és már nem vagy beteg.

Bettike a francba, nemigazmááááááááááá, hogy senki nem tesztel egy pluszt!!!!!!!!!!!!!!

Nekünk van mosogatógépünk, najó nem a mienk, apartmanhoz járt, de mondanom sem kell iszonyat segítség, még így gyerek nélkül is. Sok időt spórolok vele.

Coca, én most jöttem bótbóóóó, gyömbéres üccsit vettem :lol: :lol: Annyira megkívántam, mindjá be is szippantok egy nagy adaggal.

Pocak képet teszek, de csak hogy ne feledjétek mekkora vagyok mááááár :lol:

Kép

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Halihó!

Purc: szép a pocid!

Coca: hysteroscopia??? Ez mi? A lapart tudom. Msnen majd akkor beszéljünk. De lehet nem ma....

Áfi: sajnálom.

Szezso: drukkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

Nekem van mosogatógépem, a kisebb fajta, 8 személyes. Nem foglal sok helyet, viszont imádom!!!!!!!!!Gyerek mellett pláne nagy segítség!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Moni, nagyon sok gratula Ramóna Gerdához!!!!! :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!
Végre itthon, de nem sokáig, mert még megyünk tovább! :)

Gratula Moninak Gerda babához! A topic első kislánya megszületett! Ezt nézzétek:

Kép

Kép
bettike
Eger

A ballagás lement :lol: (zabáltam ezerrel) :P :P :P :P !
Naggyon jó volt!
Most meg megyünk tópartra! :)

Zöldi! 12. évf. és 13. évf. fogok tanítani vendéglátó-idegenforgalmi alapismereteket angolul! :roll: :shock: Egy kicsit be vagyok sza..va! De megoldom! Csak össze kell szednem és frissítenem nyáron a tudásom! Nagggyon fogom élvezni!
(Légyszi erre majd emlékeztessetek, ha szeptembertől szidom magam, hogy mit is vállaltam!) :P

Áfi! Nem a Kész átverés show részese voltál?
Egyébként nagyon elszomorító, hogy így kihasználják az embereket! :twisted:

Szezso! Hű de jó! Nagyon szorítok neked! :wink:

Purc! Már jó nagy pocid van neked is! :lol:

Kata hogy vagy? Tesztelés közelbe kerülsz napokon belül! :wink:

Lili????????????????????????????

Tényleg teszek táblákat is!

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Katica! Még nem ébredtél fel??????????? :shock:
Ügyi vagy! (Bár ezt eddig is tudtuk!) Kedden is egy kalappal! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sonjusról nem tudunk semmit??????????????????????????

Kép
bettike
Eger

sziasztok!

bettike: felébredtem, csak itt vannak ezen a hétvégén a szüleim.
voltunk babanézőben, nagyon nő a picur. már 2290 gramm. csináltam róla képeket, nagyon édes. meg már végre kiságyban van.

ennyi, majd még írok...

kati
katica30

Katica, ez nagyon jó hír.

bettike, te ilyen ügyi vag, hogy angolul tartasz előadást egy ilyen tantárgyból :shock: Ejha, én nem merném bevállalni hihi :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Eddig tanultam,...

A változatosság kedvéért megyünk szalonnát sütni a szomszédba. :lol: Medenceavatóval egybekötve.

Este jövök.

snufi

Sziasztok!

Tópartról megérkeztünk!

Jó éjt! :wink:

Kép
bettike
Eger

Áfi
hát ez tényleg szar, hogy behúznak a csőbe, és nem arra mész amire számítasz :?

Bettike
idegenforgalmi szakon végeztem és szakmai angolt tettem le, de már jó részét el is felejtettem, nem használom :lol: engem is tanítasz? :lol: :wink: ja, és 10. dpo táblából hiányzik :?

Katica
majd dobjál képet picúrról :D

Snufi
szalonna hízlal :shock: :lol: de én is szeressem :wink:

Purc
egyre csinosabb ez a pocak :wink:

Szezso
hajrá inszem!!! megadrukk+++++++++++++++

Coca
neked meg drukk a laparhoz, és hogy utána pikk pakk babás legyél :wink:

rólam: ma teljesen menzisen görcsölök, de még korai megjöjjön holnap, mert elvileg 15. napon volt pé :roll:

Kép
gaby25

Jól lehült a levegő!

Jó éjt!

Kép

snufi

jó reggelt
egyelőre nem jöt meg, holnap már normálisabb lenne, mert 12 dbo szokott jönni, és akkor a görcsölés most hamarabb jött :?

Kép
gaby25

Nekem megjött, bibibííí! Szegény apa este fáradt volt, most meg már ....hatja! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Gaby, addig jó míg nem jön meg!

Purc, szép pocid van!!

Bettike, Purc, jól vagyok, jól is érzem magam! A cicijeim szét akarnak durrani, de ez nekem mensi előtt is szokott lenni! Más tünetem nincs, de nem is foglalkozom vele! Ma megyünk Sukoróra, jót fogok úszkálni!

Kép
kata05

Napfényben fürdő madárdalos reggelt a topik népének!
Gaby,
szerintem is addig van remény míg vér nem folyik... :wink:
Coca,
:lol: szegény Cocaapa :lol: így jár aki lusta
Kata,
jó pancsit! Nekünk is aktuális lenne egy, de apa a házat mókolja, nekem meg végre tanulnom kell mert 5 napom van 25 tételre :?
Purc,
irigykedem a formás pocakodra! Az enyémnek olyan az alakja mint az autószerelőnkének... csak ő pasas. :twisted:
Bettike,
köszi az együttérzést, sajna nem kész átverés volt legalábbis pezsgőt nem kaptam. :twisted:
Vendég

Hú, akkor nemsokára teszthegyek!

Jó pancsit Kata!

Kép
zölddisznó

Sziasztok! :lol:

Gaby! Ha átismételem a nyáron szívesen! :wink:
Bocsi, el sem tudom képzelni, hogy hogy maradtál ki a sárgításból!
:oops:

Kép

Lehet, hogy mégis csak a 24. napon volt pé? :roll: Már mint hő szerint!

Kép
bettike
Eger

Szilcsi! Fogadd szívből jövő gratulációmat a 12. héthez! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, ha 24.-én lett volna pé-d akkor nem lenne 2 fázisú a görbéd!

Szilcsi, grat!!

Kép
kata05

Kata! lehet, hogy 17-18-19-én egy banális hőemelkedés volt, és tényleg 24-én kapta be a legyet. Bettike, ez hogy tetszik?

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?