A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Juhéjj, lehült a levegő!

Hát csajok, tegnap este kicsit meg voltam rémülve, azt hittem itt az én időm is...
Nagyon fájt a pocakom a derekam is meg olyan szurkálásokat éreztem alulról, a hsizmom folyton görcsölt, totál úgy éreztem hogy azonnal szülni fogok.
Aztán nagy nehezen elaludtam, mondtam a Robinak, én addig be nem megyek, amíg birom, vagy el nem kezd folyni a magzatvizem.

Szerintem ez az időváltozás, mert ma semmi bajom, de olyan 4 órakkor felébredtem a viharra, oltári nagy volt nálunk.
Aztán reggel felkeltem elment Robi melózni, én visszafeküdtem és csak most keltem fel...
Durva nem?
Én ilyet nem szoktam csinálni, remélem tényleg csak az időváltozás, mondtam Boginak még nem szabad kijönni, én sem szeretnék ikrek babót, hanem rákot, na de persze a fene sem bánná, ha mégis ikrek lesz, de még nem akarok szülni, én majd a 38héten fogok.

ANDI!
Hol van, reméljük nem szült meg, kit értesít ha van valami?
Vendég

Itt vagyok! Nagyon fáj a hasim, úgyhogy bár azt mondtam nem megyek be addig míg nincs kint a feje, kénytelen vagyok benézni...
Szerintem ha nincs semmi akkor sem fognak kiengedni. :(
Üzenek ha történik esemény.
Sziasztok!
Vendég

Annee: Minden oké lesz, veled vagyunk! Puszi Andrisnak... jól rágcsáld össze helyettünk is. :D

Kép
zsuzsi**

ANNEE:MEGY A DRUKK!!!
Vigyázz magatokra nagyon!Minden rendben lesz, meglátod!
Millió puszika neketek!!!

Kép
Kép
christine

Nahát, sorba előznek minket a többiek?! Hajrá Annee!
Nem baj, anya úgyis rákocskát akart! Úgy csináltuk, hogy rák legyen, csak túl hamar összejött ;)
Egyébként ma volt 38 hete az együttlét. Az orvostudomány ezzel számol :roll: :roll: :roll: :roll:

Csajok, azért nagyon kapjuk az ívet a kölköktől már így az elején. Mit nekik orvostudomány! Jönnek, amikor akarnak!
És ha Ádit nézzük, akkor azért ne nagyon vágyjatok a 38. hétre!
Elég rossz érzés időzített bombaként élni. Hát még, ha 2 hete akarnám, hogy itt legyen... Mostanra becsavarodtam volna!
Megyünk délután moziba. Hátha, akkor ellazulok, és beindul. Igaz, lassan kezdhetek lemondani a 16áról is, és holnap 17. Prímszám :twisted: .
Bár, egy gyors lefolyású szüléssel még behozhatom! ;)

Előjelelet kértetek? Na, én tegnap eltörtem a kedvenc bögrémet, és most Párocska a 2es, és 3as számút.... :( :cry: :cry: :cry:
Vendég

Az időjárásban lehet valami, én éjszaka vagy 2,5 órán át 4 perces keményedésekre ébredtem, ami immáron fájdalommal is járt. Olyan alhasi menzissel. Amikor elkezdtem sétálni, akkor csökkent a fájdalom, a keményedés még mostanra sem múlt el, de amint visszafeküdtem, újra fájt. A végére már olyan álmos és fáradt voltam, hogy valahogy mégis sikerült visszaaludni úgy éjjel 2 után.
Most napközben csak keményedek úgy, mint tegnap.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!!!

Csajok köszi a privibe érkezett telcsiszámokat, elmentettem őket :wink:

Én éjjel semmit se aludtam,k*rva meleg volt, szakadt rólam a víz, aztán meg jött a vihar dirrdurrcsittcsatt, azért nem aludtam, a Viola is tök nyugtalan volt, kb 10 percenként felsírt.....
Ma reggel mentem a piacra szarrá áztam, pedig amikor indultam, még egy deka felhő sem volt az égen. Meg most az előbb megint eláztunk, anyóséknál ebédeltünk, párom huga tegnap ballagott és ebéden voltunk.... Ahogy elindultunk haza egyből elkezdett esni :evil:
De nem baj, legalább néhány fokkal hüsibb van mint tegnap... :D Iszonyat nehezen viselem a meleget! Alapállapotomban is hát még így 2:1-ben.....
Megyek leáztattam néhány fehéret kimosom őket.....

Remélem Szivviék jól vannak :)

Szivviapuka néhány mondatban írhatnál a szülésről/Szivviről/Liliről :) :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Frissítettem a táblát, nézzétek meg, hogy így jó-e. Úgy terveztem, hogy ha Szivvi küld szüléstörténetet, akkor rákattintva Lili adataira bejön egy oldal, ahol a szüléstörténete található, amit elküldött. Véleményeket várom!

kétfiús anyuka
babdorka

Dorkaa!
Lehet, hogy te leszel a következőőőőőőő :P :roll:

Megjöttünk, nagyon ari kiscukimuki cuccokat turtunk, kispolók+kisgatyók..

Most kajcsi, aztán séta vhol. (fotózás)

Kispiskóta, Kinderke merre vagytok?????? :shock:

Annnee!
Hajrá-hajrá! Megy a drukk! Kép
torolve_20131003125716

Köszi lányok a biztatást remélem igazatok lesz.

Én is csatlakozom a gratulálók táborához Sziviéknél,szerintem holnap Anee majd Bori kerül sorra és így tovább.Pár hét és nem nagyon lesz már időnk a gép előtt üldögélni.

Nagyon szarul aludtam Éjjel 2-től 5-ig semmit utána is csak 2 óra hosszát.Biztos a front.Bár 2 hetente ez van minden 2.éjszakán.Mitől?Lehet ez már pszichésen van így.
pillangó7

sziasztok!

Dorka! Nagyon jó a táblázat! Nekem tetszik :D

Hát ebbe az időjárásban van vmi, tegnap egész este görcsölgettem, ma is eléggé fájdogál a hasam, de mondtam a kiscsajnak még ne jöjjön ki mert a doktornő csak hétfőn jön vissza a szabiról. Remélem szófogadó lesz!

Emi

Kép Kép
emi_25

Az előző üzimből kimaradt..

Annee megy adrukk++++++++++++++++++++++++
emi_25

sziasztok!

nagy gratula Lilinek és anyujának!

ez az idő ahogy nézem egyikőnkek sem jó, én is nagyon rosszul viselem, igaz nekem fájásaim nem voltak, de elég gyakran bekeményedett a pocak!
ennek örömére még a kiscsaj is forgolódik, egy ideig befordult, és a gyomtomat rúgta, most viszont ismét vissza és lefelé kalimpál :?
a fejem szétrobban, a torkomban gombóc ésolyan rossz :( szóval még hisztis is lettem, nemtom mi lesz velem az esti kertipartin

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Nem fogjátok elhinni: Hazaküldtek!!!
80-110-es erösségű méhtevékenységeket mutatott a gép, de csak ujjkúpnyi külső méhszáj van. Igy a pocifájásom ellenére hazaküldtek.
Max. este megyek vissza... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Az NST papirt majd lefotózom és felteszem.
Vendég

Annee! Örülök, hogy minden ok. Mégiscsak jobb otthon... Az NST papírnak örülnék, mert kiváncsi vagyok, milyen rajta a fájás.

Úgy tűník, hogy a frontokat egyre jobban érezzük. Lassan tényleg babaeső lesz. :D

Gurgi! Akkor te megint készülődhetsz. Én már nem nagyon bírnék mosni, vasalni.... Még jó, hogy már minden rendben.

Dorka! Nagyon jó a táblázat! :D
molkata

Sziasztok!
Lilike apukája vagyok!!!!!!!!!
Szilvi az én hősnőm jól van. A szülésről röviden:
Csütörtökön ébreszt a drágám,hogy valami folyik. Nem igazán tudta vagy nem akarta tudni hogy ez ami folyik maga a magzatvíz.
(már a 35. hét miatt)
Bementünk a kórházba hajnali 1-kor.
Kb. 1,5 óra múlva elküldtek haza mondván éjszaka nem lesz semmi változás reggel menjek és folyt.köv.
(hú már nagyon vártam a reggelt de nagyon nehezen ment az idő)
Reggeli vizitnél kitalálta a főőőőő orvos ,hogy nem kell semmi segítség normál úton fogunk szülni.
(nem tágult semmit pedig éjszaka)
Délután 1-kor tudatosult bennük ,hogy valóban nem tágul tehát császáros baba lesz.
Szilvi gerincérzéstelenítést kapott. Szuri után kb. 5 perc és bemehettem a műtőbe. Hipp-hopp és Lilikét már lehetett is hallani ahogy felsír.
Ezután elvitték Lilikét (aki megjegyezném gyönyörű mint az anyukája) fürdeni + pólyába tették.
Szilvikém kb. 1óra múlva hozták ki a műtőből. Nagyon elfáradt. Le a kalappal előtte.
Este már cicire is tették Lilit. Cuppogás meg minden. Dolgozik nagyon.
Szerda körül jöhetnek haza,ha minden jól alakul. Azt mondta a doki.
Köszönöm,hogy így érdeklődtök felőlük nagyon jó érzés.
Sziasztok
Lili apukája

KépKép

KépKép
szivvi

Nagy-nagy gratula a topik első babájához!!!
Nagyon jó egészséget kívánok az egész családnak és leljétek nagyon sok örömötöket a kis Liliben!!!

Kép
csné

Szia Lili-apuka! :D
Még egyszer nagy gratula Nektek! Fantasztikus lehet hallani Lilike hangját, látni őt és közösen átélni a szülést. Nagyon örülök nektek. Nem is tudom visszatartani, csak bőgök... :P
Olyan jó, hogy mindketten jól vannak. Nagyon szurkoltunk, ám!!!
Add át a sok puszikat, amiket küldünk Lilikének és Szilvinek!
molkata

Köszönjük.
Puszik át lesznek adva :)

KépKép

KépKép
szivvi

Szia Lili apuka!

Nagyon édes vagy, hogy leírtad nekünk Lilike születését.
Mielőbbi felépülést és sok-sok tejcsit kívánunk!!
(még egy bőgőmasina) Kép
torolve_20131003125716

mármint én gurgi a bőgőmasina :lol:
torolve_20131003125716

Képet nem tudnál feltenni róluk, rólatok?
molkata

Szia Lili Apukája!
De jó Nektek! Ott cuppog a kis maszatka! Jó, hogy beengedtek Téged is, hallhattad közelről a kis hercegnőt!
És az, hogy már szerdán jöhetnek, és ilyen szép nagy baba Lili! Hát, ez csuda!
Nagyon gartulálunk! Jó babázást a kis családnak! És köszönjük a tudósítást!

Csajok, én csak alszom, és néha fájok. Én ezt nem értem... De moziba mégsem mertem elmenni. Nyuszi vagyok :oops:

Annee! Téged nem szeretnek abban a kórházban? Fájásgörbével hazaengedtek, múltkor meg vérnyomi miatt nem? Furik.
De hogy ennek az Andrisnak csak ijesztgetnie akaródzik! Vakargasd meg a kis talpacskáját! És ha végre kijön, nagyon meg kell csócsálni!
Vendég

Annee tényleg, ezt nem hiszem el, hogy már megint bejelentkeztél..szal, hogy hazaengedtek..hm.. :roll:
na muti meg majd a görbét, úgysem láttam még olyat..

na majd kedden látok :lol:
torolve_20131003125716

Hát, egyikünknek se legyen rá szüksége, de szerintem jó, ha ezt a cikket, és a benne levő linket mindannyian ismerjük!

http://velvet.hu/poronty/2007/06/16/van ... essziobol/
Vendég

Na jóvan, sírok, kész! Lili Apukája megríkatott. Csodálatos élmény lehetett... Sok puszit küldünk nekik!!!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!!!

Szivvi, és Lili Apa Hatalmas nagy gratula a kisasszonyhoz!!!! irigy-irigy :oops:

Én mondtam, hogy előzések lesznek, igaz én Andira gondoltam.

Gurgi köszi a hiányolást!

Rólam:

Tegnap meg volt az utsó labor, hétfőn megyek az eredményért. A kenet eredmény meg van, no az már nem annyira jó, mert coccusokra pozitív lettem, így gondolom antibigyót fogok rá kapni. Plusszba tegnap óta a vérnyomim szarakszik. 138 környékén van, így várok, ha magasabb lesz akkor kórház. Már csak ez hiányzott, semmi más.

Ma megvettünk Marcinak mindent (matrac, kád+állvány, lepedő...), hátha...

Bevallom, nincs jó kedvem...

kispiskóta

Zsú: Ne félj! Ez az időjárás minden szarra kihat. A kókuszokat tudják kezelni, Marcinak semmi baja nem lehet. És még bent marad, ne aggódj!

ANDI HOL VAN???? Csajok, kezdek izgulni, de nagyon! :shock: :shock:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

hát én jól aludtam (igaz mindkét vádlim begörcsölt és kb 2 mp alatt felpattantam!

Lili apukája köszönjük a hireket és a beszámolót!én már sms-ben gratuláltam Szivvinek de most neked is!
hétfőn megyek a kórházba ha ugy lesz meglátogatom őket pár percre (ha nem zavarok)

Bridzsi

Kép
esztora

Jaj, Zsuzsi te egy tündér vagy, de ettől a vérnyomitól tartok, eléggé. Mondjuk én hidegfrontérzékeny vagyok. :(

kispiskóta

Ne félj, múltkor nekem 141 volt... azt mondta a nőci, hogy az még belefér, mert bármitől lehet. Lehet, hogy csak kifáradtál a mérés előtt...

Kép
zsuzsi**

komolyan mondom ilyen nincs, írok erre elszáll :evil:

na a lényeg, lili apuján pityeregtem kicsit...
pedig amúgy nem vagyok az a típus, de most pl amiatt is elsírtam magam, hogy leejtettem a távirányítót :roll: nagyon nem vagyok jól, hiszti van ezerrel, és gyerkőc is bulizik, de elég kellemetlenül! :(

lynia-

hát lányok én nem számitok korábbi szülésre mert akkor tuti nem így lesz.soha nem szoktak ezek a dolgok bejönni nekem.
ráadásul ugye még mindig popsis Lurkó,jó nagy betűkkel beírta dokibácsi a kiskönyvembe hogy hétfőn tudják.

Bridzsi

Kép
esztora

hétfőn hova mész esztora?

lynia-

nst-re a kórházba.

Bridzsi

Kép
esztora

jaaa, és ott már most irányítanak majd ideoda, ha faros, nem később?

lynia-

[[color=red]color=violet][color=violet] Kis Lili, Isten hozott erre a világra, légy mindig nagyon boldog, szüleiddel együtt!!![/color][/color] [b][/color] Lili Apukának köszönjük a beszámolót. Én is teljesen meg vagyok hatódva, most csak sírnék és sírnék...Olyan nagy boldogság lehet végre a karjaidban tartani a gyereked.
[/b]
Vendég

Na, az előbb nekem is elszállt :twisted:

Azt akartam kérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy hol lehet olyan haslekötőt venni, ami szülés utánra jó?
molkata

Anne, én a szerdai 11 perces CTG alatt is pont produkáltam egy méhösszehúzódást, tök jól látszott a görbén, bekarikáztam pirossal, felrakom. Fájással nem járt akkor sem, úgyhogy ez nem jelentette, hogy szülni megyek. Nekem felment amúgy 119-re, csak a skála maximuma csak 100, így nem látszik:

Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Emi még nem kell máshova mennem.gondolom ugy pakolják majd rám a szerkentyűt.
majd csak dokibácsimat kell levadásznom az onkológiáról.

Szivvi írta hogy v.mi fertőzés miatt repedt meg a burok.jól vannak.
hétfőn fölmehetek megnézni őket :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Molkata: gyógyászati segédeszköz boltban lehet venni ilyen haskötőt -méretre csinálják egyébként-, a doki fel tudja írni vényre, így jóval olcsóbb, olyan 1300 ft körül van az ára. Épp tegnap érdeklődtem utána, ha kell megnézem neked a kódját is amit a receptre kell írni :)

Hja és Tena meg egyéb betét is írható fel receptre ezt már egyszer írtam, így 13 ft-ra jön ki 1 darab betét :wink: (nem a Tenát nézettem meg, hanem más fajtát, de ugyanolyan minőség) Ezt is felírattam a gyógyászati segédeszköz boltos csajjal, majd ha 26.-án megyek dokihoz ki is írotam vele mindkettőre a vényt. :wink:

Liliapu: Még egyszer nagy gratula Lilihez, büszke lehetsz Szilviára és a picilányodra is :) Gyors felépülést kívánok anyának, és soksok puszit küldünk az immáron 3 tagú családnak :)

ceniko
Szeged

Enikő! Köszi. A kódját írd le légy'szi. Akkor én is felíratom.

Emi! Engem a 38. héten kezdtek küldözgetni a faros fekvés miatt és aneszteshez csak a 39. héten kerülök. Valszínű, hogy nem olyan fontos, ha eddig ráér. Mondta az nst-s nő, hogy nem kell izgulni, ettől függetlenül, ha szükséges megcsinálják a császárt.
molkata

Kukucs!:)

Lili Apucija: Nagy nagy gratula nektek!!!! :D :D :D :D
Szivvinek üzenem hogy ha az én szülésem szappanopera, akkor az övé 1 perces novella! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kikapcsolom a gépet. Sztem ma éjjel sem indulunk még. Holnap mek ctg-re, mostmár 2 naponta kell.
Vendég

Molkata: Azt kell a receptre írni, hogy:

PPH-10 bordásgumis haskötő

Érdemes szülés előtt felíratni, hogy rögtön szülés után fel is rakd, hamarabb visszamegy a hasad :wink: Bár nem tudom császár után mennyire jó ez :roll: , nekem sima szülésem volt.....

ceniko
Szeged

üdv!

Grat Lili-Apukának is!

Lányok! Nekem sem a 32., sem a 34. héten nem írták rá az uh-s papírra, h milyen érettségű a lepény. Szerintetek miért?

Andi eltűnt!?

A festők még kedden is itt lesznek, bútorasztalosnak odaadtam a pelenkázó tervét.

Na itt vagyok, nem volt gépem...

Szivvikém te drága Anyucika, itten bőgök és teljes szívemből gratulálok neked és Apukának a ti édes kis-nagy lányotokhoz Lilikéhez, legyetek nagyon boldogok és egészségesek! Csóközön

Andrea
Kép
kindernay

Ná, nem tudom de nekem sem......... :roll:

ceniko
Szeged

Az NST-m:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Vendég

De érdekes összehasonlítani! Kép Te, annee, és mit éreztél közben, folyamatosan kemény volt a méhed? Tehát sosem lazult el igazán? Fájdalommal járt?

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?