Sziasztok!
Én vagyok - vagyis lennék, csak ehhez a tej témához nem tudok hozzászólni, más meg nem igazán volt az elmúlt pár napban

Remélem mindenkinek hamar megoldódik a gondja! Cerazettét ne sajnáljátok - nekem megint megjött

Csodálkoztam is, hogy milyen hamar, de rájöttem, hogy csak azért tűnik ilyen közelinek, mert az előző 9 napig tartott

OK, így se 28 nap, de ezzel a gyógyival sose lesz pontos
Boldog hófordulót az ünnepelteknek!
Oltás: Emma az agyhártyagyuszi ellenit kapja a kötelezőkön felül, na meg kullancs ellen majd ha ott tartunk korban
Lorca! Az első 2 képen az Nati??? Jó súlyban volt! Értem miért nem pártolod a kengurut

Jó kis nyári frizkót csináltál neki
Pann, a Babybjörn szerintem nagyon kényelmes, bár tény, hogy iszonyú drága

Na meg Emma is még csak 5,2 kg
Nekünk nagyon szuperül telnek a napok! Emma eszik, gyarapszik mint a kisangyal (pont ezt akartam írni pár napja, amikor olvastam, hogy most mindenki küzd, úgyhogy jobbnak láttam hallgatni

)! Nagyon vidám, egyre többet gagyarászik egymagában is

A 3,5 óránkénti kajcsi is szépen beállt - bár figyelem, mert most várható nála a növekedési ugrás hamarosan, úgyhogy lehet, hogy átmenetileg visszaállunk a 3 órára ha kell. Most azon dolgozunk, hogy az esti lefekvést előbbre hozzuk - szeretném ha 9ig ágyba kerülne, és ebből mostmár rendszer lenne. Tegnap kezdtük, és az első nap nagyon jól ment: így is n8-ig aludt
Szóval nekem egy szavam se lehet!
Drukkolok mindenkinek, hogy hamar rendeződjenek a problémák!
Dobok még fel 1-2 tegnapi képet
Szép vasárnapot Mindenkinek!