A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na megyek én is pihizek egyet.. ez ténlyeg gatyarohasztó meleg!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Na itt a szüléskori ctg görbém. Az alsó görbe az érdekes, nem tudom ,mennyire látszik, az kb. az első mért fájás lehet, a férjem fotózott és a kép sarkából vágtam ki, mert látszik a papír. Az ott egy szép gauss szerű görbe, csak még nincs kirajzolva az egész. Ilyenek voltak a papíron eleinte kb. 4-5 perces időközönként (utána gyakrabban), közte sima vonal.

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

KinderAndi: Amikor én a Violát vártam, a zuram attól volt hangos, hogy rajta kívül senki sem fogja fürdetni a lányát, és hogy az az apák dolga (esti fürdetés)...és hogy ő csúcsszuperapa lesz, meg majd hétvégén meg szabadnapjain ő kel hozzájuk...stb

Ahhhham.....na tudod már.... :lol: :lol: :lol:
Egy kezem 5 ujján meg tudom számolni, hányszor kelt ő a csajokhoz éjjel. Mondjuk fürdetni az elején néhányszor fürdette, de aztán nagyongyorsan leszokott minden gyerek körüli teendőről :evil: :shock:

Nem azt mondom, hogy Rád is ez vár, csak azt, hogy ennyit a pasik igéreteiről.... :evil: :lol: Úgyhogy én már nem hiszek a csodákban egy ideje :lol: :lol: :lol:

Na eldugulok, felporszívózok....(ha őt megkérném, és ha esetleg meg is csinálná, egyrészt 2 hétig azt hallgatnám, hogy ő mekkora mártír, hogy felporszívózott :lol: , másrészt úgy csinálná meg, hogy aztán még egyszer nekem is fel kelljen -nem direkt béna, csak szerinte én túúúúúúl alapos vagyok :lol: :lol: :lol: -)
Esküszöm egyszer írok a pasikról egy regényt.... :lol: :twisted:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő a pasik féle regényen már én is nagyon gondolkodom, nekem a boltban féle vásárlást már sikerült kiharcolnom, így nem kell aggódnom, ha nem tudok boltba menni.

Iszonyatos meleg van, már 5 adag ruhát kimostam két adag meg is száradt... ez az egy előnye van...

Andrea
Kép
kindernay

Üdv!

Nem történt ma semmi különös, főztem, a párom takarított a mesterek után, most pedig nagybevásárol. Azt hiszem, nagy szerencsém van vele. :lol:

Egyébként a mostani ágynyugalom keresztbe tett kicsit nekem. Nincsenek kimosva a babaruhák (mondjuk festés előtt felesleges), nincs babakocsi, kiságy, hordozó, a pelenkázó megrendelve. A DM-be nem jutottam el, onnan még be akarok szerezni pár dolgot. Csak egy szoptatós hálóingem van, gyógyszertárba is menni kellene. Úgy vagyok vele, h 2-3 hetet kiböjtölök vízszintben (ezt mondta a doki), utána megint mászkálgatok kicsit. Vhogy azt érzem, h a 38. hétig simán kihúzom. Kiváncsi leszek, mekkora lesz a gyermek fej, ha már most 10 cm :shock:

Sziasztok!

dolgoztam délelőtt de utoljára remélem!

nagyon várom hogy még melegedjen a medencében a víz.azt mondta Niki a jógán hogy az itthoniba nyugodtan belemehetek csak ne legyen hideg a víz.

Enikő édesek a lányok!

képzeljétek a végén mégis kivasaltam Lurkó ruháit.az történt hogy bepakoltam a szekrényébe és nem igazán tetszett a látvány,olyan rendezetlen volt.
kész a börönd is meg a szülőszobás táska is.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: nagyon ügyes vagy, én még semmit nem csináltam, most mostam ki az ágyneműket, meg a takarókat és még annyi minden kellene, viszont a gyerekszoba jövő hétre teljesen kész majd teszek fel képeket.

Ági: fej nekem is ekkora, majd meglátjuk mennyire tágulunk, én már iszom a málnalevél teát és Gurginak igaza volt, isteni lehűtve, úgyhogy napi 1 liter meg se kottyan... Azt mondták lehet ennyit is inni...

Andrea
Kép
kindernay

Felraktam Szivviék szüléstörténetét, nézzétek meg, hogy tetszik-e az ötletem! Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Andi: köszi, de még korántsem adta fel, hogy nem lesz Samu :twisted: Ma már sírtam is emiatt, és mondtam neki, hogy ennyivel tartozik nekem! Ezen jól megsértődött és szó nélkül elment aludni :twisted: :roll:

Gurgi: hol vagy te bálna? Nagyon csini kismama vagy! Bálna én vagyok, mozgásképtelen bálna :cry: :lol:

Enikő: nagyon édesek a csajok :wink:

Dorka: nekem nagyon tetszik a táblázat!!!

Andi: enyém férj soha nem kelt fel egyikhez sem éjszaka :roll: Fürdetni is csak akkor fürdette már őket mikor biztosan ültek, kb 8-9hónaposan! A legjobb az volt mikor Dani megszületett és a kezébe adtam megkérdzte, hogy most ő mit csináljon vele :twisted: :shock:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi: szerintem jó az ötlet - már nem tudom ki írta - Bercsényi Péter Sámuel - és akkor mindkettőtök akarata teljesül... legalább leszáll rólad.
Egy kicsit én is félek, hogy minden rám fog maradni, de eddig úgy néz ki, hogy nagyon lelkes, nem akarom letörni. Mostanában sokat veszekszünk, gondolom ez a felújítás nála is sok volt már, most lett vége, már csak egy-két dolog van hátra,aztán tényleg nyugalom. Ahogy a rend alakul, úgy nyugszik meg Ő is. Azért bízom benne, hogy segíteni fog, nem várok el mindent, csak legalább "Apja legyen a gyereknek" úgy igazán.

Dorka: nagyon jó a táblázat, meg a szüléstörténetek is, ügyi vagy. SZUPER!

Andrea
Kép
kindernay

Halihoo!!

Na ezt le kell írnom.
Egy ideje azt nézem, hogy hiányzik az evőeszköz készletből: először csak 1 kiskanál, majd 2 kiskanál..
Most este nézem, hogy hiányzik 1 nagykanál, 1 villa és 1 kés..
Szólok Atinak, hogy valaki szórakozik velünk vagy esetleg Ő kidobta? vagy Én?? de basszus 9 év alatt egyszersem dobtam ki akkor miért pont most.
Mondom neki, hogy itt tuti szellem van de már tök kiakadtam..(azt mondta, hogy na ezt fejezzem be) kérdezem tőle: de ez nem fura, azt mondja: de az!
Na bemegyek a szobába, megpillantom a kórházi táskám mellett lévő kisszatyrot és el kezdek röhögni..bassszus én nem vagyok normális. Természetesen lassan 2 hete, hogy bepakoltam őket..
Nagyon gáz! Kép

Még jövök ma, bedugom a fejem a mélyhűtőbe.. :roll:
torolve_20131003125716

Dorkaaa!!
Nagyon jó így a táblázat! Szupin megcsináltad!! Kép

Aranyos vagy Brigi de én tényleg kissé bálnácskának érzem magam..az az igazság, hogy 2 éve még nem így néztem ki..

Enikő!
Cuki a gyerkőcök :lol:

Esztora!!
De jó neked, medenceeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Kép

Hu de kíváncsi vagyok Boriraaaa!
Annneeeeeeeeee rád is!
torolve_20131003125716

Gurgi: nem lehet, hogy terhes vagy? Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gyors bekukk. Megjöttünk, nem lett semmi extra bajom. Extrán kívüli sem, hacsak azt nem veszem, hogy degeszre ettem magam ami miatt kb. fél óráig alig kaptam levegőt.

Gurgi, itt mosolygok szép csendben, épp ilyent nem csináltam (egyszerű a magyarázat, én semmit az égvilágon nem csomagoltam még), de feledékeny extrán felül az vagyok.

Örülök, hogy mindenki jól van, s akkor van egy olyan érzésem, hogy itt nem lesz több iker jegyű bébi. Vagy mégis? Hmm, jó határozott (tlan) vagyok.

Még gyüvök később, elmék Adrikám eldugni holnapra. Meg adjak egy kis fagyit ennek a kunyerálónak, mert kilukasztja az oldalam ha nem.

Kép
kissmanó

Hali!

Babdorka: táblázat szupi, ügyes vagy!!!

Ma újabb "katasztrófa turisták" voltak nálunk, akik megnézték még épülőben lévő házunk és óriási hasam... elfáradtam. Már csak azért várom a szülést, hátha nálam is lesz takarítási vágy, ráférne a kérónkra.

Más: Fogunk a hálapénzről beszélni, vagy az tabu??? Bocsi, de kezd komolyabban foglalkoztatni, így a finisben. Az orvosnak, a szülésznőnek, korházban a gyerekorvosnak.... mi a helyzet, kinek kell, kinek lehet, stb.?
Vagy megint hitetlen vagyok és ebben az országban nincs is ilyen?

üdv.: ckat
ckat

BABDORKA:[/b]Nagyon jó lett a tábla, ügyes vagy!!!
GURGIKA:Csini kismami vagy! Jó a kanalas story..:P
ÁGI:Ne aggódj, lesz időd mindenre szerintem nemsokára már feloldják az ágynyugalmat :roll: .
Olyan megható SZIVVI szüléstörténete,lassan ANNEE és BORI jönnek...
Jövő héten asszem megsülünk, ollan meleg lesz, már előre félek tőle, nagyon gáz.
UXI:Nagyon jó, hogy feltetted az NST-s papírt, legalább látjuk, mit kell nézni , mikor csinálják..

Kép
Kép
christine

Ja, Dorka! Asszem szuperebb kezekbe nem kerülhetett volna ez a tábla.

Sajna ma nem volt medencézős idő, amit lányom meg is reklamált, de há azétt nem ültünk besavanyodva a szobába, s tecc neki is a kirándulás.

Enikő! Jó a lányokról a fotó, még kis idő, oszt a triumvirátusról kérjük a képet.

Kép
kissmanó

Gurgi, ez jó! Kép

Természetesen, ha van ötletetek, hogy még mit emeljek ki a szülésről a szüléstörténet fölé, vagy mit változtassak a táblán, akkor szóljatok nyugodtan! Tényleg a második babát jó, ha Szivvi alá rakom?

kétfiús anyuka
babdorka

Én tényleg lüke vagyok..
Dorkának a táblázat mellé ezt az ikont akartam tenni Kép
torolve_20131003125716

Manó!
Milyen volt a hóünnepély?? Volt hó ill. láttatok havat?
Vagy ezt is félreértettem..nem is hóóó...
:roll:
torolve_20131003125716

Ho-ho-ho-hol volt hol nem volt. Mármint hóünnepély.
Apa a rádióban hallotta, hogy hó ünnepély lesz a 7végén.
Há hó alig volt, ünnep meg semmi. Vagy tegnap lett vóna? Hmmm.. De most volt az első 7vége, hogy a Transzfogaras-i utat megnyitották (időjárástől függően júni 15 és okt 1 között szok nyitva lenni álltalában), s volt olyan népvándorlás, hogy ihaj.
De asszem a reggel nem jól írtam, a Balea tó az 2044 m magasan van.
Na, majd teszek nektek is egy szép képet fel, csak ki kell még vadásszam a gépből, s megcenzúrázzam, hogy melik a szép.

Kép
kissmanó

Ja, meg nem a klasszikus útvonalon mentünk, mert Brassó és Nagyszeben közt épp útszélesítés folyik, így az egész kb. 160 km tele van útszűkítésekkel, jelzőlámpákkal. Azon a másik úton pedig bekukkintottunk néhány érdekes helyre, láttunk még működő vizimalmot, s más érdekességet.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Ma is jó izzadós napunk volt, élveztem.... :?

Enikő: édesek a lányok nagyon, gondolom ők is nagyon várják már a kistesót.

Nekem megint dagad egy kicsit a lábam, de persze nagyon sokat ittam ma is, egyszerűen nem tudok kevesebbet inni, sokszor úgy érzem, hogy ha a Dunát kiinnám, az is kevés lenne. Végülis nem dagadok nagyon ( még) így annyira nem aggódom miatta.

A hülyeségeket én is halmozottan gyártom, már többször bevásároltam itt-ott, miután kiderült, hogy nincs nálam pénztárca.... tegnapelőtt pedig kimostam a táppénzes papíromat a Balázs ( párom ) nadrágjával együtt. Össze-vissza kerestem tegnap, gondoltam holnap beviszem a melóhelyre, de persze sehol nem találtam. Aztán végül meglett, nem veszett el, csak átalakult..... :wink:

Tök izgi a nagy készülődés, amit írtok. Mindenki pakol ezerrel, no és készülnek a babaszobák is.... Várom a fotókat!!!! Ha meg lesz az ágy, én is teszek fel majd fotót, bár a mi szobánk nem kizárólag bébiszoba lesz, mert egy szobában lesz a baba a Blankával.

Nálunk a helyzet változatlan, még mindig nincs neve a gyerkőcnek, de mindjárt fogom javasolni a Balázsnak, hogy sorsoljunk.... Majd beszámolok az eredményről.

Most megyek, mert Blanka lefekvéshez készül, mesélek neki, aztán jövök még..

Kép
Kép
moni1973

Kép Transzfogaras - sok kanyarral

Kép
kissmanó

Kép Balea tó

Kép
kissmanó

Kép Balea menedékház

Kép
kissmanó

Móni!
Dagadás meg évszak téma: Edina januári, ott vizesedtem (nem ennyire, de nem ez az érdekes). Adrienn augusztusi, vele egyáltalán nem vizesedtem. Most meg júliusra gyúrunk (na, de június sem különb) s olyan vagyok mint egy víztározó. Ja, s abból is a böcsületesebb, amék fel van töltve.
Szal azétt mett Blankát télen szülted, még nem mentség arra, hogy az évszak miatt nem vizesedtél.

Kép
kissmanó

S mert oly sok levél már nem választ el minket a 15.000-ik számú levéltől, most bevallom nektek, hogy én először arra gondoltam, hogy míg azt nem érjük el, addig nem lesz topikos béb. Persze a Szilviék fertőzés indította burokrepedésre nem gondolhattam, én csak símán Bori, Anne meg Kata hármasból elsőnek érkező bébek közt gondolkodtam.
Jujj, most ezek a csajszik szidhatnak. :roll: :roll:

Kép
kissmanó

Manó: ez a kép nagyon szép!!

Andi: neked mit mondott a doki, miért nagy a fej?

Rózsa:
érdekes módon nem izgulok, h nem vagyok készen. Valahogy úgyis lesz. :P

Sziasztok!
Próbálom röviden, mert nincs kedvem írni.
Mentünk ctg-re, 2,5 óra után még mindig 2 csaj volt előttem, elmentünk inkább kajálni. Mire visszaértünk, már senki nem volt, de lecseszett a szülésznő, hogy miért most jövök... Grrrrr.
Gondolom büntiből 45 percet ültetett a gépen...
Ádi teljesen jól van, nekem elkezdett valami mozogni a méhemben, de közel sem gauss görbe.
Megkérdezték, minek jöttem be vasárnap. Mondtam, 16ára (is) ki voltam írva. De a kiskönyvebn 21e van. Az a menses, de korábban fogant. Jaj, drgám, erre az xy főorvos azt mondaná, hogy Cicus, a menzesz a lényeg, és a ciklus ideje (nekem 30-31 napos). Így a mai szülésznő szerint 23a lesz a befutó.
Anyátok!

Elvesztettem a fonalat, eddig is tudtam, hogy a dokikban, és az egész "egészségügyben" nem lehet megbízni, fel kéne robbantani őket, úgy, ahogy vannak. És még a pszichológiára mondják, hogy nem egzakt tudomány!!! Grrr.
Szülök, amikor szülök, igyexem másra gondolni.

Egy kicsit most el foglak Titeket is hanyagolni, mert túlságosan rápörögtem a babatémára. Igyexem almolni, van még mit csinálni.
Ha szülök, üzenek. Ne aggódjatok értünk, de ne is tippeljetek! ;)
Ádám ösztönei a helyükön vannak, majd elkezdik a szülést, amikor készen áll rá a kisfiú.

puszi
Vendég

Sikerült összegeznem az életérzést: "mindenki hülye, csak én vagyok villamos!"
jócakát!
Vendég

Oké Bori! Több tipp nincs. Részemről legalábbis.
Csengettél ma, hogy villamost jelentettél?
Amúgy egészségügyes nézeteidnek van valós alapja.
De fiaddal tuti minden rendben, max hozza az ősök által megfigyelteket: fiú, ergó később jön.
De azért ugyi megengeded, hogy néha megemlítsünk, még ha neked úgy is fog tűnni, hogy hiányolunk? :wink:

Ja, amúgy a mai nap a vizimalomnál a nőci megállapította, hogy csöppet sem változtam. Honnan tudja, könyörgöm. Ma látott eddig életében, életemben először. Ááááá, kicsit sem idegelt be.
Csak szerencsére jó fej volt a férje, alaposan magyarázta a dolgokat, s inkább hagytam a nyanyát az elméleteivel. :evil:

Kép
kissmanó

Szép estét,
Csajszik én most vettem az Ikeában egy "ne felejts el" táblát, és most ami hirtelen eszembe jut felírom... :oops: különben én is mehetnék a mélyhütőbe.

Ckat: hálapénz van, szülésznő tarifája a János Kórházban kb. 25 e Ft, a doki kb. 70 e Ft, a gyerekorvos pedig nálunk ha házhoz jön megmondja mennyi a tarifa...a kórházban az egyéb ápolónőnek szoktak, de én személy szerint nem adok mindenkinek,max. egynek aki a legtöbbet foglalkozik velem, elég lesz a doki és a szülésznő...

Manó: ez valami csodálatos, én is nagyon szeretnék elmenni, majd jövőre... el is megyünk! Irigy, irigy, irigy 8)

Ági: nekem semmit sem mondott, én semmit nem szedtem (vitamin), azt mondják a sok vitamintól lehet nagy, vagy túlzásba vitt kálciumtól... fertőzéstől (nekem kikezelték) vagy csak egyszerűen ilyen, mindent megvizsgáltak, semmi gond nincs, szerintem nálad sem. Két barátnőmnek is nagyobb lett a feje a babának és mára már teljesen normális alakú (ne úgy képzeld el, hogy óriás vízfeje van :shock: ) tök normális,csak kerek és nagyobb, mint a többi babának... a szülésznő azt mondta csak egy gáz van a szülésnél, ha nem jön ki.. akkor meg császár! No para!

Bori: látom kicsit besokaltál, pihenj, csinálj amit akarsz, amit érzel, és ne törődj senkivel, csak magatokkal. Majd jelentkezz, ha akarsz, vagy van kedved. Én személy szerint - szerintem más sem - nem sértődik meg! Csóközön !

Andrea
Kép
kindernay

Na megyek elteszem magam holnapra, férjuram szerzett nekem este 8-kor dinnyét - milyen imádnivaló nem? van mit behoznia - szóval már be van hűtve, falok belőle "egy falatot" aztán majd jól pipilek egész éjszaka.
Gudnájt
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Andi! Há ezen a csodás helyen először asszem 33 évesen jártam. De azóta nem telik el év, hogy minimum 2x ne mennénk oda. Olyan is volt (tavalyelőtt), hogy (ha jól tom) 5x voltunk fenn.
Télen mikor nem lehet autóval menni, akkor a vízeséstől felvonó visz fel. Csúcs akkor is. S olyankor annyira vagány, érintetlen az egész, két menedékház, a felvonó épülete, s a többi a csupa természet (helyenként olyan 8-10 m-es hóval). Kölkeink is imádják, asszem két éve a májusi hapsijaink szülinapját is ott rendeztük, felvonultunk péntek du, s egész vasárnap sötétedésig ott dorbézoltunk.
Na, de én a diósgyőri várat szeretném meglesni 1x (itt hozzáfűzném, hogy volt egy miskolci pasim, de sem oda, sem a tapolcai barlangfürdőbe nem volt képes elvinni - ez utóbbiba már apával jártunk, szal vele lehet jókat mászkálni, ő is olyan menőkés mint én)

Kép
kissmanó

Manóó!
Ez csudi szép!
Jól van, akkor mégsem vagyok annyira dilinyós.. :lol:

Bori!
Pihenjél csak, majd jössz amikor kedved lesz../teljesen megértelek/
Ölellek!

Kinderke!
Milyen kis cuki a figurád..dinnye..hm..nyamika

Moni!
Táppénzes papír.. :lol:
Jól van nem vagyok egyedül a hülyeséggel..
Az azért már súlyos, hogy szellemek vitték el az evőeszközöket..rendesen be is szóltam nekik, hogy hozzák
vissza.. Kép

Szép, nyugis éjszakát!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Manó, ez nagyon szép!

Bori, pihizzél, ne törődj senkivel! Születik, amikor születik, ezek a magzatok már csak ilyenek.Legalább annyival tovább kapod majd a gyedet :wink: . Még jó, hogy nem jósolták sokkal korábbra, akkor már hetek óta idegesítenének vele.

Óh, egy láb van a gyomromban. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!:)

Bori: Az életérzésem nekem is ilyen. Főleg hogy Andris szombati "nemakarokmégkijönni" akciója után visszairta a doki az időpontom július 4.-re. :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Grrr....

Még mindig csak várok...
Vendég

Sziasztok!

Ma megyek dokihoz, a lábam teljesen bedagad (bevizesedik, még ha reggelre le is megy, de amint lógatni kezdem gáz), a vérnyomásom szökdel fel felé (igaz eddig még 139-nél megállt, de a 113-hoz képest magas). Apósom szerint nem jó jel. Ha esetleg benn fogna a doki (nagy az esélye) a kórházban toxémia gyanúja miatt, Apa jön és megírja.

Mindenki vigyázzon magára és csöpp Pocaklakójára!

kispiskóta

Jó reggelt mindenkinek!

Manó! Nagyon szép helyen jártatok, az én uram Brassóban született megmutattam neki a képeket, azt mondta jövőre elvisz minket ide, mert már ő is régen járt ott. :D
Babdorka! A táblázat szupi, nagyon ügyi vagy!

Velünk minden ok, szombaton voltunk szülőszoba látogatáson, nagyon jó volt, és a szülésznő is nagyon jó fej! Holnap ctg!

Emi

Kép Kép
emi_25

Zsú! Megy a drukk+++++++++++++!
emi_25

szépjóreggelt!

én meg csak olvasgatok, de írni annyira nincs erőm...csak panaszkodni tudnék, az elmúlt 3 napban alig éltem :cry:

holnap megyek utoljára dolgozni, már szilárd is leszúrt, hogyha boltból alig fordulok mert halálomon vagyok, akkor oda minek megyek, t.jj.m le őket :o igaza is van, csak valahogy olyan furi elszakadni, még így is, hogy nem bírom már...

nagyon szép ez a hely manó!
dorka szupi a tábla!
zsúnak megy a drukk, és anneenak is, hátha andris mégis kijön...
ceniko, édesek a csajok!
bocsi, ha kihagytam valamit, jaaa, gurgi szuperül nézel ki, jó a szerkód!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

a számaitokat én is elmentettem, mert mire én odakerülök, kati gyermekágyas lesz, nem hiszem, hogy lesz ideje...
na azért én számom is, tudjátok, ki zaklat hajnalok hajnalán 70/3918899

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi! Telszámom ugyi nyílvánosan közzétettem itt köztetek, oszt ha jövőre gyüsztök errefele, akkor jó vóna törpöket megmutizni egymásnak. Akár ott fenn a hegyen is találkozhatunk.
Ja, s kössz a kép dícséreteket, de há ugyi a táj a "bűnös" érte.

Zsú! Nem hangzik valami jól, de max szem előtt leszel, s nem hagyják, hogy otthon idegeld magad. Reméljük nem kell sokat ott szemetelned, s apát sem hagyot sokat, hogy tartsa helyetted a frontot. Ügyik legyetek, mi majd drukkolunk.

Dinnye! Há asszem ma nem fexem le míg olyat nem eszem.
Amúgy a mai nap is jól indult, fagyival kezdtem :)

Kép
kissmanó

Jóreggelt! :P

Manó: nagyon szép helyen voltatok! Irigy vagyok és én is akarok menni :lol:

Bori: pihizz és jelentkezz amikor neked jó!

Zsú: drukkok mennek!+++++ Minden rendben lesz!

brigi73

Na, ha mindenki akar jönni, jó kis panziók vannak a zónában, lehet egy esetleges baba-mama talit hírdetni jövőre.
:roll: :wink: :lol:

Kép
kissmanó

Jó lenne ha történne már valami esemény velem...
Mondjuk a kánikula meg a hőségriadó előtt. :roll: :roll: :roll:

Bori: Ma a kedvenc dokim és a barátnőd az ügyeletes éjjel! Remélem megyek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Szerencsére egész jól aludtam, és az elmúlt napokban is, ezt most gyorsan le is kopogom.....azthiszem ilyenkor már minden nap ajándéknak számít, ha jót alszik az ember lánya....

Manó: nagyon szépek a képek, gondolom élőben még gyönyörűbb... no de majd egyszer megnézzük mi is :wink:
Egyébként a vizesedés témával kapcsolatban csak azt szerettem volna írni, hogy szerintem nem alkati kérdés, mert mint az nálam, és nálad is előfordult, egyik terhességnél semmi víz, és itt van tessék, most meg dagad a lábam. Bár én ezt a melegnek tudtam be, de lehet hogy nem attól van, nem tudom. Csak eddig bárkivel beszéltem erről a témáról, egyből mindenki rávágta, hogy nem csoda, ebben a hőségben....

Emi: tessék jönni, és panaszkodni. Sokszor már az is segít az emberen, ha kiírja magából a problémáit. Ne aggódj, mi aztán megértünk Téged, mind hasonló cipőben járunk. Az első terhességem nekem is nagyon nyűgös volt, ezer bajom volt, tudom mit érzel, vagy legalábbis gondolom :roll: A páromnak nem nagyon beszéltem róla akkor, mert úgy voltam vele, hogy igazából úgy sem értené meg, és az az igazság, hogy nem is akartam gyengének, esetleg hisztisnek látszani. Viszont rájöttem, hogy ez nem jó, mert az ember könnyen befordul. ( itt természetesen magamról beszélek) A lényeg, hogy szerintem tényleg írj, legyen az bármi.... Okés?!

Zsú: minden jót Neked, és várjuk a híreket!

Bori, Annee: teljesen megértelek benneteket, élénken él még bennem az "élmény" amikor anno vártam a bébit, és kb. a 30. héttől vágtam a centit. Ugyanis nekem már akkor elegem volt a terhességből.... nem csoda, hogy elő is bújt a manóm a 37. héten :roll: Pihenjetek sokat, ne törődjetek senkivel!!!!!

Na gyorsan reggelizek, aztán be kellene indulnom egy-két dolgot elintézni ( többek között pótolni a kimosott táppénzes papírt), és hogy legyen pozitív oldala is a sétámnak, beszerzek egy fini görögdinnyét, a lábam meg csak dagadjon, hihihi :wink:

Majd később jövök.

Szép napot mindenkinek, ezen a "szép napsütéses" hétfőn.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Annee: én drukkolok nektek :wink: Fájásokkal hogy álsz?

brigi73

Manó! Elmentettem a számod, így ha megyünk akkor találkozhatunk, amúgy a baba-mama találka is jó ötlet, gyönyörű a hely!

Annee megy a drukk hogy Andris ma megmutassa magát!

Emi

Kép Kép
emi_25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?