A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cirmesz!

Azt a mindenit! Hát nem tudom mit mondjak. Apánk mit szólt hozzád?
finch

Cirmesz!
Maradsz apánknál mint ikres kismami?

manoka
manoka71

Cirmesz nem találok szavakat!
Ági28

Sziasztok!

Nagyon ritkán olvaslak benneteket, mert nekünk már megvan a baba. :lol: Még a terhesség elején írogattam ide, nekünk is Dévais lombikbaba van, 3* jött össze.

Cirmesz
Én Dévainál szültem december 28-án, akkor szabin volt.
Azt mondta, hogy csak csütörtökön éjszaka és hétvégén vállal szülést. Nekem indított volt és csütörtöki. Ő csak akkor megy be hozzád ha ezekre az időpontokra esel illetve a Jánosból odaszólnak neki a szülésznők, hogy nemsokrára jön a baba, rendesen tágulsz. Nálam is akkor jött szülés előtt 1-2 órával. Nagyon lelkiismeretes, jókedvű humoros és nézte folyamatosan a ctg-n a baba szívhangját, hogy rendben van-e.
Szülés alatt nem ismer párdont nekem is követnem kellett az utasításait, ha nem úgy volt valami vagy rosszul nyomtam bizony rámszólt. A szülésznőt osztotta keményen. Én szülnék nála máskor is. HA császár kell ő azt is megcsinálja, ő varr is.
Másik ismerősöm vajúdásánál is ottvolt végig, mert úgy volt, hogy jön a baba csak aztán elhúzódott. A helyettesei is akiket ő ajánl jók. Nekem a Molnár dokit ajánlotta de ő is jó volt.
Arra viszont mindenki készüljön fel,, hogy ha eljön a szülés napja és a baba késik, ő befektet a Jánosba, az viszont elég gáz 6 ágyas kórterembe. Alvás nulla. Főleg télen fektet be inkább és azt, aki vidéken lakik. A János amúgy jó kórház, rendesek a nővérek és szülésznők is.
Jövőre szeretnénk megpróbálni a kistestvért.

A próbálkozóknak sok sikert!!

Bocs, hogy így beleszólok Kép csak a fórumba de nekem már van tapasztalatom és gondoltam leírom.
Egy kis kedvcsináló! A lányom.

Kép
Kép
bbeti

bbeti! Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz!

manoka
manoka71

Bbeti, nekem nagyon hasznos volt, köszi. Nekem is mOlnár lesz egyébként ha nem ő, de most méginkább megnyugodtam, ,nem mintha izgatott lennék, de jó ilyenekt olvasni. Na, afelől nem volt kétségem , h le leszek tolva ha valamit nem úgy csinálnék, ahogy mondja. Már csak megszokásból is... :)

Na nem azért mondom, de közben az aranygaluskám tésztája akkorára kelt, hogy majdnem kimászik az edényből, 2x olyan magas lett mint az edényem fala :lol: Mire jó az itthonlét, a kelt tésztákat álmomban nyomatom már :lol:
beber

Bbeti! Jaj de édes bébibaba!
finch

Sziasztok!

Lehet, hogy ebben az évben már nem lesz meg a harmadik lombik.

Augusztusban csinálnak valami méh vizsgálatot a myoma miatt, aztán ha rossz helyen van akkor ügye műteni kell és akkor utána 3-6 hónap pihi után lehet menni a 3. lombikra.

Baboca03!

Hol tartasz???
gizmixxx

Szépem!

Pocsékul vagyok!
gizmixxx

Gizmixxx -ezek tényleg nem jó hírek. nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a beültetés. ez a myoma új dolog, vagy netán ez is oka a sikertelenségnek? nem tud felszívódni magától? (ez nem buta kérdés akar lenni, s nem egyik napról a másikra gondolom, hanem valami természetes gyógymód segítségével. pl. akupunktúra, gyógyteák, ezüst kolloid, stb... )
szépem

Bbeti - nagyon szép, mosolygós babád van, köszönjük a képet!
szépem

Szépem!

Már tavaly mondta a doki augusztusban, hogy van most a lombik után kicsit megnőtt! Nem tudom, hogy van-e rá teremészetes gyógymód!
Most örülök, ha nem bőgöm el magam nincs kedves sem erőm semmihez! Most csak úgy vagyok és sodródok az eseményekkl. És nagyon szenvedek! Azt hiszem feladtam átmenetileg.
gizmixxx

Sziasztok!

Gizmixxx! Mikor olvastalak, mintha magamat hallottam volna 2 hónapja! (kivéve a myomát :( ). nekem is lesz méhtükrözésem ki tudja mikor, és lehet hogy csak az év végén lesz a következő, de lehet, hogy nem fogok beleférni a keretbe idén.

Két hónapja azt gondoltam, hogy én soha többet nem megyek lombikra és bárhol képes voltam elbőgni magam. Most már jobb. Szerintem minél több beültetése van az embernek annál jobban megviseli a sikertelenség. Ez van.

Ha jól tudom Dévai augusztus 20-ig van szabin.
kispinty

Gizmixxx sajnálom nagyon. Nem semmi, hogy miken kell neked is átmenned.
Ági28

Sziasztok!
Gizmixxx, sajnálom én is. Nem is nagyon tudok mit mondani, elhiszem, hogy pocsékul vagy.

Szia, Cirmesz, hát ez nem semmi, kívánom, hogy minden optimálisan alakuljon.

Babócával találkoztam reggel, ment a leszívásra, tényleg nem altatják. Még egy asszony volt vele, neki egyet szívnak le, szóval befogom a számat. Gondolom, lassan túl is vannak rajta.

Én továbbra is érdekes dolgokat produkálok. Mindkét oldalon 1-1 (10-12 mm-esek), továbbá j. oldalon látott még 2 db 8 mm-est. Szóval lassabban fejlődnek, mint a múltkor, hétfőn még mindig csak UH-ra megyek. A két kicsit valószínűleg nem is veszi figyelembe, mert megint alá kell majd írnunk, hogy négynél kevesebb tüszővel is vállaljuk a beavatkozást. Ma emlegette, hogy leállhatnánk, de mit csináljak, ennél több soha nem lesz, a lehető legnagyobb adag gyógyszert kapom. Ha megint nem sikerül, alaposan ki fogom vizsgáltatni magam. Szerintetek elvállal? Most jóval több időt fogunk kihagyni, megpróbálok fogyni is, hátha az is a gond. Jó, nyugodtan lehet seggberúgni. Ma már a Zuram is veszekedett velem ez ügyben.
február

Február szólj nyugodtan, segberugásban verhetelen vagyok!
Ági28

sziasztok,
igen maradok nála, mint ikres kismami!
egy kérdés: a Molnár doki, az a Molnár Dezső?

cirmesz
cirmesz

Sziasztok
Már hívtam apánkat!Azt mondta, hogy Július 20-tól augusztus 20-ig szabin van. Indulhattam volna júliusban, azt mondta Vass doki van, majd vele.Mondtam, hogy én inkább vele szeretném csináltatni a lombikot. Szóval Szeptemberre kerültem fel a listára.
Nekem így is jó, szerintem nála jó kezekben leszek!! :lol:
Itt a nyár addig nyaralunk, pihenünk. Na, és a párom szerint attól függetlenül próbálkozzunk. :shock: :roll:
Nem igazán hiszek a csodában, de ha szerinte próbáljuk meg, hát legyen... :wink:
Kispinty
Szerintem végre elmondhatnád, hogy mi bajod van...mert ez így elég fura. :roll:
Gizmixxx
Nálam egyetlen egyszer fordult elő, hogy a padlon voltam. Elégé sokáig tartot mire képes voltam mosolyogni, vagy egyáltalán sírás nélkül megállni. Főleg akkor volt a legrosszabb amikor kisbabát láttam. De minnél többet csinálok, annál jobban megedzödöm, és erőt gyüjtök arra, hogy induljak. Pedig nekünk tényleg nagyon kevés esélyünk van, mégis ha úgy érzem megyek tovább. Most jól is jött ki, hogy nem kellett indulnom,a párom 5.-én jön haza külföldről. Bele gondolva, még nem éreztem, hogy menni kellene.
Sírd ki magadat!!! Itt a nyár nyaraljatok, és gondoljál arra, hogy bármi is jön közbe, te egyre közelebb leszel a kisbabádhoz!!!!
Remélem, hogy nem fogsz a műtétéig eljutni!!!
Február
Én be vállalnám, hiszen én ebben mester vagyok!!! Volt 3*1 embrióm!!! És mint te is tudod egyből is lehet baba...
De van neked ha jól látom kettő is........akkor meg pláne. :lol:
Hú, ezt megint értelmesen leírtam!!! :oops:
Szépem
Na sikerült indulnod??? Vagy jössz velem szeptemberben???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok! reggel CTG Jánosban, ,kisbaba nuku mozgás 1 óra alatt sem :cry: Futva kellett lépcsőznöm, úgysem...Majd felküldtek UH-ra, áramlás OK. Most jöttem Dévaitól, 1 ujjnyira kinyílt a máhszáj, készülődünk kifelé, bár ezzel el lehet lenni heteket is. Azt mondta Dévai, h jöhet akármikor. Erre most hazaértünk és el is ment a nyákdugóm. Na meg fáj a hasam nagyon egész nap, de az nem ilyen amikor menni kell. Mindenesetre be kell mennem a kórházba vasárnap reggel CTG-re a szülőszobára, sőt, ha nem ellenkezem Dévai be is fektetett volna most, ,mert nem szereti ha nincs magzatmozgás :shock: Hát azé' mondtam neki, hogy ne vicceljen velem. És épp tegnap is mondtam még, hogy annyit mozog mint még régen sem és én meg sem szülök mert olyan eleven. Na mind1, meglátjuk mi lesz :roll: Akármi is várom nagyon, csak ügyes legyen a kisbabám, meg én is.
beber

hello Lányok! jelentem túléltem az altatás nélküli leszívást. Sokkal de sokkll rosszabra számítottam A fájdalmat simán el lehet vielsni, met nem vészesebb mint a szuri. A ÉDiavi Azt mondta, hogy ez van amikor alszunk is. csak ugye akkor már jobb esetben azt sem érzed amikor kívülről fertőtlenítenek. Szóval élménybeszámoló: 8.32 bemegyek a műtőbe. Doki késik, - mivel kevesenn voltunk gondolom cseverészett a többiekkel.- kb 15 percig ott feküdtem és vártam, hogy ost mi lesz. Feltettem a naiv kérdést Áginak (ő a nagyobb, és katonásabb) hogy most akkor én ugye érzéstelenítést esetleg kapok -e. Mire ő körberöhögött, hogy na ne vicceljek SEMMI! na erre én úgy betojtam, hogy felment 160/100 ra a vérnyomásom. Mire ő: "na most aztán próbáljon lazítani mert ez nekünk nem lesz jó."No mindegy lassan lélegeztem és próbáltam a gyerekeimre gondolni és lassan megnyugodtam. MEgjött Apánk, és megnéztem, hogy mivel műt. Durva volt: sztem ilyen hosszú "tűt" életemben nem láttam. Azt a tanácsot kaptam, hogy ha fáj, akkor lefelé nyomjam a fenekemet. Képernyő bekapcsolva lámpák felkapcsolva. Dévai mindig mondta, hogy mit csinál. Fertőtlenítés kívül, belül. A belül fertőtlenítés nem volt kellemes de nem is fájt, csak fura volt, hogy ott matat belül. Aztán Ági mellém állt balról és lenyomta a jobb petefészkemet. Apánk mondta, hogy "szúrom". És szúrt. NEM FÁJT: Éreztem egy lökést belül, tudtam, hogy a hüvelyfalon átlökte a tűt, olyan hangot hallotam, mintha egy nyilvessző találna bele a céltáblába. hallotam ahogy beszél a biológussal:"MEgy " Mire a biológus kis idő után "Megvan" Ezt eljátszották még egyszer jobb oldalon majd, közölte, hogy most onnan ki kell ennie mert enyhén vérzek. Átment a másik oldaltra, ahol a másik tüsző volt, azt, miután leszívta, a biológus rossznak látta: nem volt sejthártyája, azt mondta apánk, hogy ez olyan, mintha nekem nem lene bőröm. Aztán még próbálkozott --4 szer. És lejött még valami, de a biológus nem mondta mindegyik után, hogy megvan, úgyhogy nem tudom hány szúrás volt, de legalább 6-szor hallottam azt a bizonyos hangot. A végére aztán már úgy voltam vele, hogy jó ha befejezi, mert feszített belül vmi. Igaz, a bal petefészkem nagyon hülye helyen van, vszínüleg ezért volt az a fele kellemetlenebb. A beígért harapást nem kapta meg, de reklamáltam, hogy most már én akkor szívecskét sem kapok? Erre rajzolt nekem 2+1-et. Saját lábon mentem ki a műtőből. Azt hiszem, hogy 6 alatti tüszőszámnál újra bevállalnám, de 6 fölött azért altatást kérnék, mert tuti, hogy többet szúr, ha lát egy minimális esélyt arra, hogy az a tüsző esetleg jó. Nem is a fájdalom miatt, hanem azt rossz hallani, hogyy megvan, nincs meg vérzik, nyomjad... A műtét helyén a fjádalom jelentkezett kint a kórteremben: kb 1 óra volt fájós, de aztán az is enyhült. 12-re már nagyon virgonc lettem, aztán 2 kor el is mehettünk. A hazafelé út zötyögése nem esett jól, húgyhogy ezért nem jelenkeztem hamarabb. petesejteim éretlenek lettek, úgyhogy vszínűleg csak ma reggel tudták megszúrni őket, végülis kettő volt használható. hétfőn kell telefonálnom, szedem a Duphaston meg kúpolok. Hát a remény hal meg utoljára szokták volt mondani...
Melinda! Vigyázz a két babóra4 (Az bíztat, hogy Neked is éretlenek voltak, sztán mégis embrió lett belőle)
Februárom! Miért kellene téged seggberúgni? Vigyáz magadra, növeszd csak a tüszőket. Tudom hogy húsundorod van de egyél sok sok husít mert az azokban lévő fehérjék segítenek a hormononak hatni. Ha nincs elég fehérje a vérben, akkor hiába kapsz lórúgás hormont Nem tud úgy hatni, mert nincs ami elszállítsa a megfelelő helyre!
Beber! Vigyázz a babádra! hallgass a dokira, ha be akar fektetni, feküdj be!
Kagyló! ha ez most nekem nem jön össze, akkor szeptemberben lehet, hogy együtt megyünk. Pihizzetek, töltődj fel, aztán hajrá!
Cirmesz! Nagyon irigyellek! Vigyázz magatokra!
Gizmi! Gondolok Rád! sokat-sokat, próbálok egy kis erőt küldeni!!!
Bbetti! szép ez a gyerkőc! sok örömöt és egészséget kívánok hozzá!
Hú, de hosszú lettem! Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Hú Babóca, ,nem semmi vagy, ezt még olvasni is futkos a hideg rajtam, szóval nagyon ügyi vagy!
Én még itt vagyok, főzök...Sétálgattunk, de semmi. Reggel még jött a nyákdugó (azt hiszem), baba továbbra sem mocorog, reggel megyünk CTG-re. Már nagyon ideges vagyok nehogy ennek a tökfülűnek valami baja legyen, dehát csak nem...MOst meg nem is fáj, csak néha.
beber

Beber!

Szikra is ben fekszik már harmadik hete a Jánosban. Kibírható.
szikra

halihó! Szikra! nekd ikreid lesznek? azért van két csíkod? meg lehet tudni, hogyan jöttek össze?
Pusz mindenkinek. ideges vagyok, hogy mi lesz reggel...
Vendég

Babóca ahogy tudsz valami azonnal jelentkezz!!!!!!!!!!!!!
Ági28

ja Manócska szombat reggel láttalak, sőt egymás mellett mentünk el, te nagyon telefonáltál, pedíg én oda is köszöntem neked, de nem vettél észere! :-(
Ági28

Szikra gondolom bent is marad szülésig :lol: Tudom, h kibírható, de Dévai mindenért befektet a drága, az a biztos alapon. És onnantól kezdve nem szabadul az ember a kh-ból.
Még megvagyunk, egyben. Legkésőbb jövő csütörtökön meglesz, ez is valami. Mármint a baba. Tegnapi CTG-k ismét rosszak, de mminden más jó, lepény, köldökzs. véráramlás. Holnap kell mennem megint. Ha maradnom kell megkeresem Szikrát :lol:
Cyprus, Nóczi? Többiek? Mikor is teszteltek? izgat, hogy megtudom-e mi van.
beber

Sziasztok!

Én a Kaáli-ba járok, de szoktalak olvasni Benneteket.

Most egy nagy jó hírrel jövök, megszülettek Szikra kislányai
(Luca, Réka) babák, mama jól vannak.

Bea
beacs

Bea köszönjül szépen a híreket.

beber, ha gondolod küld el privátban a telcsiszámos,és én referálok neked állandóan, hogy mi történik itt.
Ági28

sziasztok!
Ági! Ne haragudj, tényleg nem láttalak! Hol mentünk el egymás mellett?!
Szombaton a piacra mentem és tudtam, hogy nagyon sok dolgom lesz, mivel mi főzünk anyuéknak egy hétre való kaját, és a bevásárláson kívül minden meló rám szakadt, mert a párom dolgozott. a főzést kb. este 9-kor fejeztem be, eléggé elfáradtam.

Tényleg bocsi, néha oylan vaksi vagyok, ha mégegyszer ilyen lenne bökj meg, mert akkor biztos agyilag máshol járok!
Milyen volt a hétvége?
babóca! Szurkolok! Várom a híreket!

manoka
manoka71

Nagy gratula szikrának ! Jó eegészséget és sok örömet kívánok a babákhoz!!!!!!!!!!!!!!!!

manoka
manoka71

manóka semmi gáz, én is eléggé vérszegényen kiíbáltam ám rád, mert még tiszta kóma voltam. Egyébként épp indultál át a zebrán a villamoshoz, és ott. Én a két kutyival voltam, ezért nem tudtalak megbökdösni. Ha csak én vagyok, akkor tuti nem úszod meg. :-)

Ja és azt kihagytam Szikra nagy nagy gratula!
Ági28

Sziasztok!
Nincsenek jó híreim, ennyire elkenődve még nem jöttem ki Dévaitól. Úgy néz ki, egy fejlődik igazán, a b. oldalon. A j. oldalon van 3 kisebb, de állítólag nem fogják már behozni. Most azért komolyan elgondolkodtam, hogy le kéne állni, de tudom, hogy sajnálnám azt az egyet. Szerdán még mindig csak UH. Azt nem értettem, hogy azt mondta, hogy szerdára a legnagyobb meg fog érni, akkor meg mire várunk, miért nem szívja le szerdán? Pocsékul vagyok, egyszerűen csak túl akarok lenni ezen a néhány napon.

Kagyló, köszönöm a biztatást. Ezt úgy kell érteni, hogy nálad 3x fordult elő, hogy egy tüsző ért, és azokból lett 1-1 embrió?

Babóca, remélem, nem te hívtad Dévait, mikor bent voltam.

Szikra, gratulálok!
február

február a fenébe, mit csinálsz te a gyógyszerrel, amit beadsz magadnak, hova tűnnek a hatóanyagok?
Ági28

Február, azt mondta, h tuti semmi esély, hogy a másik oldalon is legyen? Mert tudod, hogy milyen, inkább a legrosszabb eshetőségre készít fel.
Igazén nem vigasztalásul mondom, de én két lánnyal is voltam együtt, akinek egyet szívtak le, sőt, ,ha utána gondolok 3 volt, kettőről nem tudom mi a helyzet, de az egyiknek sikerült. Mármint terhes lett.
Azonkívül én is el lennék kenődve, ez tök normális, de mit mondott konkrétan a Dévai, most mi várható?
beber

Hát, Ági, azt én is nagyon szeretném tudni. Meg, gondolom, Dévai is. Azt hiszem, én jobban... :(
február

Ó, Ági, de jó fej vagy (na ezt eddig is tudtuk ugye :)) , küldöm. Meg te is a teid ha nem gond és akkor tudok szólni ha megszültem :) így megoldódik ez is.
beber

Beber én is elküldtem a telszámot, a tiedet meg mentettem! :-)
Ági28

Beber, igazából semmit nem mondott, miután nagyon eltökéltnek tűnhettünk, hogy mi bizony egy miatt is végigcsináljuk. Azt azért megkérdeztem, hogy a másik 3 a j. oldalon biztos, hogy nem fog-e már nőni, erre annyit mondott, hogy annyit biztos nem. Az a három most 15 mm alatti, az egyik tényleg kicsi, 10 körüli, a másik kettő 14 mm-es. Szóval nemtom. Persze, nekem is van egy ismerősöm, aki hetedjére ment, azzal, hogy ezt az esélyt még megadja magának, aztán befejezik, egy tüszője nőtt, és meg is maradt, kisfia született. Tehát tudom, hogy ez nem matematika, de ha most nem jön össze, nagyon alaposan ki fogom magam vizsgáltatni.
február

Február, ne haragudj de most nem tudom, hogy ez hányadik meg, hogy voltak az eddigiek? Eddig is kevés volt vagy mi volt? Bocs, csak nem tudom most visszanézni és nem emlékszem :oops:
beber

Jaj, Beber, szerintem volt mostanában fontos dolgod is. :)
Ez a második próbálkozásunk, az első márciusban volt, lehet, hogy túl gyorsan belevágtunk a másodikba. Először 3 tüsző ért, 2 petesejtet tudott leszívni, az egyik meg is termékenyült. 7 sejtes volt, mikor visszakaptuk, és valószínűleg meg is tapadt, de elhalt, kb. az 5. hét elején, az UH-on csak a sárgatesteket látta, de már a teszt is negatív volt. (Szerencsére nem csináltam meg hamarabb). Szóval ezért merészeljük végigcsinálni, mert múltkor is "csak" egy volt, de azzal minden rendben volt. Ha most is visszakapunk egyet, már nem volt felesleges.
február

fontosabb - akartam írni, úgy több értelme van :)
február

Február! szerintem a 14-es tüsző még beérhet és az már rögtön 2db!
Az is lehet, hogy ez a kánikula is bekavar. Az is lehet , hogy ez a cilusod ilyen. Apánk szokta mondani, hogy nincs két egyforma ciklus, erre Én vagyok az ékes bizonyíték.Kb.6- 7.-ik stimulációm volt összevetette a kezelési lapkat és egy momentum sem egyezett.
Hányadik napon vagy? Szedsz vitamint? Cseka egyszer azt mondta, hogy a tüszőknek jó a zöld tea, próbáld ki hátha szerdáig annyira megnőnek, hogy apánk is másként látja?!
Ez a Ti döntésetek, de szerdáig szerintem várjatok, próbálj talpra állni mert az tüszőknek és neked is jó!

manoka
manoka71

Manóka, mindenképpen végigcsináljuk, azért az egyért is. Zöld teát meg mindig szoktam inni, tüszőktől függetlenül is.
Lányok, nagyon kedvesek vagytok, hogy biztattok, Manóka, tudom, hogy veled is mik történtek, meg másokkal is, igyekszem összeszedni magam, hogy ne rontsam a topik hangulatát.
február

Ja, ez a 16. ciklusnap, a múltkor a 15. napon megvolt a punkció. most valószínűleg pénteken lesz.
most elrohanok a Nyírőbe, aztán jövök.
február

Február ne viccelj már, mivel rontanád a hangultatot? De jó is lenne ha csak sikersztorik lennének elsőre, akkor nem is kellene ez a fórum. Mindenki elmenne, stimulálnák, aztán gyerek lenne. Nahát, ha nincs kétséged, h végigcsináljátok és nem is lepett meg, h kevesebb van, akkor ne legyél már így nekikeseredve. Nem lehet mindenkinek egy csomó tüszője nyilván és annyi, de annyi eset van itt is, ,hogy egy darabból sikerült! Nekem hiába volt 10, 3 maradt belőle, nem akarok itt közhelyeket puffogtatni, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít, de ez annyira igaz nálunk. Mármint a spermiumoknál és psejteknél a lombik esetében. És te magad írtad, hogy sikerült is valszínűleg a múltkor is. Nem az ikerterhesség a cél, hanem 1 darab bébi. Ahhoz meg épp 1 db psejt és 1 db spermium elegendő.
Nem hiszem, h gyorsan belevágtatok a következőbe, legalábbis én is tuti így csinálnám. Na persze, nekem nyilván könnyű mondani ilyenekt, de akkor is mondom, mert szerintem igazam van :lol:
Hja, ,az alapos kivizsgálás ártani nem árthat, de gondolom Dévai rendben talált mindent nem, mert különben nem csinálná?
beber

Február! szurkolokazoknak a tüszöknek !
:D
Fel a fejjel! Sikerülni fog!

manoka
manoka71

Lányok, a padlóra olvadtam, és kivételesen nem a meleg miatt. Nagyon édesek vagytok, és teljesen igazatok van! Szerdáig meg péntekig még történhetnek csodák, és különben is tényleg, alapvetően egy babának van tervezve egy nő szervezete. Most sokkal jobban vagyok, és biztos, hogy lesz babánk, ha nem most, akkor később, amikor eljön az ideje.
Persze, a lombikhoz szükséges összes vizsgálatot elvégezték, de ez azért nem egy alapos endokrinológiai kivizsgálás. Kb. 15 éve minden elképzelhető vizsgálatot végigcsináltam, hátha fejlődött azóta valamit a tudomány :)
február

Ez a beszéd Február! :D

manoka
manoka71

sziasztok!!!

Február,nagyon szorítok neked,hogy szerdán sokkal boldogabban távozhass Dávaitól.
Tudod,a remény hal meg utoljára.Szoktam mondani én is magamnak,amikor nagyon elkeseredek.És tudom,hogy nemsokára babázhatunk.

Én pénteken meg ma is voltam apánknál,sajna nem úsztam meg még egy ovuláció indukciót,mert meg kell lenni a 3nak,mert mi van ha jön az ellenőrzés... :(
Szóval jövő hónapban vagy aug.ban kezdjük csak az inszemet.De lehet ,hogy nem is lesz rá szükség,mert most összejön :)

Február,akkor ma láthattuk egymást???fél 10 körülig voltam ott.Szőke haj,kék lenvászon gatyó meg fehér felső... ????
hanyatka

Szikrának meg nagyon nagy Gratula a Babákhoz!!!!
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?