A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziva! Mit ettél? Jobbulást!

Kép
zölddisznó

Köszi lányok! Tényleg nem érzek semmit :) bár, ha nagyon akarnám, mondhatnám, hogy kicsit érzek valamit ott alul, de igaziból nem hiszem :lol:

Szilva! mi baj van?
sonjus

Zöldi!
Ami még nagyon édes volt, hogy a falon van egy elemes illatosító, amiben kimerült az elem és idegörlő sípolásokat adott elő kb percenként. Tudod, ott ülsz, nézel magad elé, az a vacak meg sípol :) Már négyen csücsültünk ott, és már csak nevettünk a sípoláson, egyikünk a biológia óránk csengetését vélte felfedezni benne :lol: majd a tettek mezejére léptünk. Megpróbáltunk leszerelni a falról, de az én 160 cm-el nem sok esélyem volt elérni. Székre álltam (pucér popsi) huza-vona, de nem sikerült elhárítani a sípolást, így belenyugodva vártunk tovább :)
sonjus

Sonjus: Nagyon örülök, hogy itt vagy és minden rendben ment. Hipermegaszuperdrukkkkk+++++++++++++++
Enni semmi olyasmit nem ettem... talán a tegnapi öt szem meggy? :? De most egy kicsit jobban vagyok már.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

lányok én az annovus ciklusom hatásásra elkezdtem a 90 napos diétát!
Vendég

Szilva, ha megtudod, mi okozza, légyszi add tovább nekem is! :lol: Nekem a fél liter kakaóra fél kiló cseresznye páros sem jött be, hogy végre produkáljak valamit. :roll: :? Bezzeg amikor már babás voltam, csak még nem tudtam róla....... :wink: :wink: :wink: Igen, ez célzás volt ám! :wink: :lol:
Sonjus, hát marha jó lehetett ez az inszem! :lol: Micsoda sztorik! Én a 12 hetesen elkezdtem az előtérben vetkőzni, mármint a váróból bementem az aszisztens után az előtérbe, ahonnan nyílt a vetkőző, de már az előtérben is ágyak és uh volt, gondoltam, itt a helyem és elkezdtem kioldani a gatyóm derekát, erre aszisztens néni rámkiabált, hogy hé ne ott, a vetkőző itt van!!! :lol:

Kép
szilcsi

szilcsi :lol:
Vendég

szilcsi: A proféta szóljon belőled! :) Gratulálok a 12. héthez.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Amikor én beültetésre mentem, épp elfogyott az XL-es hálóing...nem részletezném, milyen csinos voltam az M-es méretben. Még jó, hogy kapunk lepedőt is!
Sonjus, ha ott lettem volna, az az izé nem zümmög sokáig (183 cm). Még a villanykörtét is a padlón állva cserélem! :wink:

na, megyek, dolgozom kicsit.

Kép
zölddisznó

Sziasztok Csajok!

Kicsit el vagyok maradva, de igyekszem pótolni! :lol:

Purc: szerintem is nagyon helyes a pocakod! :D csípőre sem nagyon híztál (bár nem láttalak előtte...)

Bettike: minden elismerésem, hogy ilyen témában in English tartasz előadást!!!! Csuda ügyi egy csaj vagy! :lol:

Kati: nagyon édes az új családtag! :lol: Tipikus: "Hát ez meg kicsoda? Hagyjanak aludni!" nézése van a képen :lol: A bizonyítványokért nem irigyellek...

Szilcsi: én is gratulálok a 12. héthez :lol:

Snufi: gusztustalan a kép, de hatásos! :lol:

A tanulóknak hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonjus: már epedve vártunk! :lol: akkor kevesebb, mint 2 hét múlva, Te is átkerülsz a másik táblába! :lol:

Szilva: bekaptál vmi vírust, biztos...javulj meg!

Coca, megint sziporkázol! :lol: KOrán keltél? :lol:

Boni: nemá', hogy 10 kg-tól kell megszabadulnod!!! Március végén tök jól néztél ki, ez a 10 kg azóta jött Rád? :wink:

Rólam: gondoltam elmegyek tüdőszűrőre (=4 óra munkaidő-kedvezmény, kell az alkalmasságihoz..). Persze a múlt héten szétszedett gépet mára nem rakták össze, íezért nem volt rendelés :evil: Így szabit kell kivennem, mert délben UH. után gondolom kotrás a gyógyszertárba, este tüszőrepesztő szuri...és nem érdemes bemennem a munkahelyemre...
Bánatomban csináltam egy kis rakott kelkáposztát...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso én is éniénis!Édes vagy, de ott van rajtam a z a plusz a hatalmas valagszauruszomon, és a combszauruszomon.
mondnaom sem kell, hogy eza délelőtt csak gyümölcsöt ehetek dolog eléggé furi :lol:
Vendég

Boniko, a dinoszauruszok már rég kihaltak... :lol: :lol: :lol:
A fél nap gyümölcs még mindig jobb, mint a gyümölcsnap!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

NA sikerült elérnem szabolcs utcai andrológiát, szerdán 10-11 között lehet mennie apának a hormoneredményért. Szerintem kedden kikérjük a kaáli kiskatonaeredményt, és a kettőre együtt mondjon valamit, és írjon papírt, így nem kell krióba menni.

Boni
én is szeretnék régi én lenni :P :wink: de enni is szeretek a fene vigye :lol: nekem 15 kilót kéne leadni :? de minimum 10

Szezso
hétfőn lesz az inszem ? :P drukk +++++++++++++++++++++

Sonjus
hát drukkolok, hogy neked is elsőre sikerüljön az inszem, mint a szomszéd leányzónak akivel taliztál :wink:

Kép
gaby25

ja, amúgy azért kéne krióba menni, mert a Papp prof. nem megy mostanában rendelni a káliba, hanem a kaálisok menjenek hozzá a krióba :evil: ott biztos drágább a rendelése, itt csak 3 ezer volt

Kép
gaby25

szezso még nincs bebizonyítva! :lol:

megyek takarítani! pussz
Vendég

Gaby: ha minden jól megy, szerdán lesz :lol: azért az durva, hogy az embernek mennyit kell kombinálni meg szervezkedni, hogy se napjai se tízezrei ne menjenek rá egy vizsgálatra :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zöldi!
Szerintem nálad lett volna kemping kalapács, és simán leverted volna a falról azt az izét :lol:

Szilcsi! :D te kis könnyűvérű, vetkőzöl ahol jól esik? :)

Szezso!
Csináltam tickert, és közben láttam, hogy már csak 12 nap a tesztig!!!!!! Ó, te jó ég :) az mindjárt itt van :)
Fránya tüdőszűrő :x , de a bánatból kaja, biztos jó volt :)
sonjus

Szezso
na ja, az idő is pénz, én elvileg úgy akartam időpontot kérni kaáliba az andrológustól, hogy aznapra adjanak Krizsához is. Így most külön el kell menni csak a leletért, hogy máshol az andrológus megtudja nézni :evil: :twisted:

Kép
gaby25

Tejóég Gaby, de körülményesek. :roll: A fene a jó dolgukat, a beteg rohangásszon utánuk meg vegyen ki szabadnapot... :evil: :roll:
Drukk hogy apának jó eredményei legyenek! ++++++++++
Sonjus :lol: én kis szégyentelen! :lol: :lol: Annyira megszoktam már ezt a mostanában esedékes mindenhol-vetkőzni-kell orvoshoz járást, hogy ótómatice már lazán nyomom a sztriptízt, ha meglátok egy uh készüléket. :lol: Ja persze az orvostanhallgatók vagy mik meg ott tátották a szájukat az uh előtt, én kiterítve, tökig bennem az uh fej, azok meg örömködtek a babának. :roll: Szóval asszem, engem már nem tudnak ilyesmivel zavarba hozni.

Kép
szilcsi

Szilcsi, nekem azt tetszik ám, hogy felfekszem arra a nyüves ágyra, rámterítenek egy lepedőt, vagy papírt, előre, aztán persze láb szét, minden felcsúszik, így nem is tudom mit takargatnak rajtam :lol:
sonjus

Engem még egyetlen egyszer sem takartak le sehol... :shock:

Kép
szilcsi

Leléptem a melóhelyről, még most sem vagyok jól. Majd jelentkezem. Pussz!

Szilvi

szilvaqueen

Sonjus,
hajrá!!! Tán most feszkelődik be... :wink:
Szilvaq,
jobbulást!!!
Snufi,
én dícséretnek szántam amit írtam a gépről! Még azt is mondtam hogy ezerszer inkább mint a biorezonancia! Ha ingyé lenne pl biztos kipróbálnám. :P

Az egészségügyis sztorik nagyon jóóók!!! :lol:

Szezso,
imádom a rakott kelkápit! A szabidat sajnálom :(
Gaby,
majd írd meg apa eredményét! Remélem jó lesz!
Szilcsi,
engem is szoktak takargatni, és alatta matatnak (még mikor túrkáltak :D Mostmár akkora felületen szánkázik az UH fej hogy pluszpénzt számolnak el utánam az extra zseléfogyasztás miatt :lol: )

Megjöttem cukorterhelésről (számszerint a harmadikról :evil: ) és vettek vért teljes vérképhez meg ellenanyag nézéshez is, ha lesz eredményem megírom.
A tanulással sehogy nem állok, de nekilátok sürgősen :?
Vendég

Csajok nem tudja valaki, mi a honlapja az új magyar nyelvű görbeszerkesztő oldalnak? Mintha láttam volna ott érdekes cikkeket, de nem találom az oldalt.

Kép
szilcsi

Szilvi

szilvaqueen

www.ciklus.hu
de nagyon nagyon selejt!!! Engem rendszeresen figyelmeztet a mensimre, pedig megadtam adatként hogy terhes vagyok... :twisted:
Vendég

Köszönöm, most , hogy így belenéztem, tényleg nem a legjobb, de legalább van már magyar nyelvű szerkesztő.

Kép
szilcsi

Áfi!
Tőlem berendezkedhet 9 hónapra :wink:
Egyébként nem a 10. nap környékén van a beágyazódás? Vagy már megint tudatlan vagyok :oops:
Extra zselé :lol:
sonjus

Sonjus: naggggyon drukkolok Nektek!!!

Szilva: jobbulást!

Tesókám: akkor kilókkal le!!!

Szezso: drukk.

Áfi: na ettel én is igy vok. Ezreket nem adnék ki érte. (mint ahogy Ccoa irta, hogxy náluk 5000)

Na, megyek tanulni. (kiscsaj alszik)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sonjus
láttam a vonalzó, hogy ez újfajta atickerfactory-n, ezért gyorsan megnéztem, milyen az új felhozatal, és cseréltem is :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Moni, gyönyörű a kislányod!!!

Sonjus hiper-mega drukk a következő 12 naphoz és az előtted álló 9 hónaphoz!!!
:D

Szilva, jobbulást!!!!!!!

Boni, kitartást a fogyihoz!

Szezso, ez a magyar eü!

Elkezdtem barnázni, holnap megjön v még ma este, pont 28 napra!! Szval nincs többé E vitamin! Szval most kezd jönni az az érzés, hogy doki segítség nélkül itt nem lesz baba!!!

Kép
kata05

(((((((((((((((((((((((((((Kata)))))))))))))))))))))))))))

snufi

én meg göjcsölök, holnap nálam is piri lesz asszem, most nem is készültünk rá pére, szóval akkor lepődnék meg, ha nem jönne :lol: elvileg 15 cn volt pé, és mi 13 cn kekszeltünk, de az is lehet, hogy 16. cn volt pé :roll:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Megjöttem uh-ról. Bal oldalon 24x26 mm-es domináns tüsző (szombaton 15x22 volt...), méhnyálkahártya csak 6,4 mm, de felhízlalom szerdáig...:-D
Ma este 11-kor tüszőrepesztés, szerdán délre megyek a kórházba, és meglesz az inszem... :lol:

Mingyá' olvasok vissza...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Görbetudorok,

Egy másik topikba szoktam írogatn i, de a ma reggeli hőeredményem után annyira elbizonytalanodtam, hogy szeretném kikérni a véleményeteket. Kép

Ez most mi? Hormonhiányom lenne..???? Ez a 3. hónap, hogy mérem, a luteális fázisom 15 napos volt eddig....

Segítsetek légyszi,

Köszi!
bienvenue

Sziasztok,

Móni, csodaszép gerda, gyönyörű :lol:

Szilva jobbulást, lehet elkaptál valami vírust... szegénykém!

Sonjus, de jó volt olvasni, amit írtál, drukkjaim mennek ezerrel.

Kata, Gaby, nemá. Én azért hiper szper drukkolok a véksőkig.

Gaby, hát ez tényleg nem semmi, de valahogy azt figyletem meg, hogy nem számít nekik, hogy szabira kell menned. Mintha a világ legtermészetesevv dolga lenne, hogy időd, mint a tenger.

Szezso, hajrá rpiszuri :lol: :lol:

Kata, Coca, jó írkálást, bár gondolom ez nem dob fel titeket nagyon :lol: :lol:

Nálam semmi változás, munka, és határidő, úgyhogy lépel is. :evil:

Purc

Kép

Kép
purc

Bienvenue!
Szerintem simán elmegy beágyazódási esésnek :)

Szezso!
Hipp-hipp hurráááááááááá
sonjus

Kata! (((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))
GAby kitartás!
Szezso hipermegadrukk egyél sok tojást,. joghurtot és igyál sok folyadékot ezek állítólag erősítik a méhnyálkahártyát!

NEKem asszem ma van PÉ vagy tegnap volt, akkor éreztem szúrkálást, meg este a tojésfehérjés bő nyákot, ma már nem éreztem szúrkálást, csak a nyák maradt! de mindegy, mert páromal péntek este voltunk együtt, tegnap kiment külföldre, ma este jön meg, és szegénykém a 2000 km után nem hiszem, hogy kekszelni szeretne. ha mégis kitartana a kisfickó valamilyen csoda folytán máig, akkor talán eséllyel indulhatok a hónap végén a pozitív tesztért. de hát 28 KAÁLI!

bienvenue érdekes, hogy leesett, nem tudok mit mondani
Vendég

Szezso, ja és persze HAJRÁ INSZEM HAJRÁ INSZEM!!

Purc

Kép

Kép
purc

Azért volt kalandom az egészségügyben ma is - na, a tüdőszűrőn kívül...
Odamentem UH-ra és mondták, hogy a dokim műt éppen...de majd jön valaki, aki megnéz...Szerencsére jött a dokim is 3/4 óra késéssel...Aztán mondta, hogy várjam meg kint, hogy megbeszéljük a részleteket. Várom, várom, eccercsak kiviharzik a rendelőből, aztán balra be egy ajtón egy folyosóra... én szaladok utána, meg kiabálom, hogy doktor úr, doktor úr...Nagy nehezen meghallotta, kiderült, hogy teljesen elfelejtett :-D

Mi van egyébként, görcsjárvány????

Jók az új tickereitek, csajok! :lol:

Ja, még annyit, hogy az inszem miatt 3 nap szabi v. betegszabi, mivel 3 napra felvesznek a kórházba :evil:

Engem sem takartak még le soha sehol...Az inszemre is vinnem kell a hálóingemet... De szerencsére a kiskatonákat itthonról is lehet vinni :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bienvenue: beágyazódási esés :wink: (ilyenkor progeszteron le, ösztrogén fel, hő le..., ha visszamegy a hőd, akkor tuti ez beágyazódási...)

Cukik vagytok!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira izgulok!!!!!!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: jujj, de jó!!!!!!!!!!!!

DRUKK:

Kép

snufi

Szezso inszem sikeréhez

Kép
Vendég

Szezso, Sonjus,

Nagyon köszi - remélem, igazatok lesz. :lol: Olyan betegségparás vagyok, de gondolom, nem nagyon van olyan kórság, amely ilyen tünetekkel jár :roll:
bienvenue

Szezso
kezem lábam keresztbe :wink:

most voltam pipilni, és jelentem pici rózsaszín van, hamarosan zutty lesz

Kép
gaby25

Sziasztok,

csak bekukk mert nincs nagyon időm. Nemsokára jönnek felszerelni a klímát.

Sonjus, jó hogy túl vagy az inszemen. drukk a 12 nap múlva esedékes teszthez.

Szezso: Neked is megadrukk az inszemhez. Szép kis tüszöcske :)

Snufi: undi, de remélem hatásos! ;)

Katica: Hogy vagy? Olyan aranyos vagy hogy mindig érdeklődsz utánam. :) :)

Mi jól vagyunk. Holnap terheléses cukor vizsgálat és uh! Majd jövök hogy meg lett e az újabb kiscsaj :)

Áfi, jó hogy te már túl vagy a terhelésen.
Nekem az ellenanyagszűrésem "szar " lett. Bár nem is tudom mi az. De valami enzimes asp.reakcio. És hogy tranzfúzió esetén csak választott vért kaphatok. ???

Boni, sok sikert a fogyóhoz.

Pusz mindenkinek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

csikken köszi!
remélem minden ok lesz! vigyázz magatokra! pussz
Vendég

Csikken,
igen, én épp harmadszorra vagyok túl a cukorterhelésen :( jaj de utálom már!
Az ellenanyagod rossz lett??? :shock: és mit mondtak? Én is félek tőle, de csak nem lesz baj. Hogy ugyanarról beszélünk-e: én az RHnegatívos véremben termelődő, a magzat RHpozitív vörösvértestjeit támadó ellenanyagról beszélek, ami ellen az antiD injekciót kaptad az első babád születése után.
Mi az a választott vér? Mit mondtak erről neked?
Vendég

Szezso, neked is megy az extrahipermegaszupergiga drukk!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szép a tüszőcskéd, reméljük, egy szép nagy baba lesz belőle! Befektetnek??? 3 napra??? Mi a fenének??????????????????? :evil:

Jaj én ma olyan carul vagyok, egész nap non-stop hányinger, nem múlik, és olyan király a vérnyomásom is, hogy megszédültem és nekiestem bent a polcnak és totál vérzett a vállam. :cry: Nagyon utálom, biztos emiatt a trutyi idő miatt van. De csütörtökön megyek vissza a körzeti banyámhoz, hátha lesz vérnyomásmérés, és ha nagyon gatya lesz, a dokim ad vérnyomásemelőt. Valamelyik este apa kapott el a folyosón, tálcával-tányérral-üvegpohárral a kezemben nekiestem a falnak, úgy elszédültem. :roll: :cry:

Kép
szilcsi

Áfi: ha így folytatod, elfogy a véred... lesz még cukorterhelés? (félig angolul: sugar-terhelés? :lol:

Szilcsi:nem fektetnek be, csak papíron :D össz-vissz 5 órát leszek kórházban...a papírontörténő befektetés miatt nem mehetek dolgozni :evil:
Akkor már nagyon alacsony lehet a vérnyomásod, ha ennyire szédülsz....Viszont mindenképp méresd meg ma. Nem is tudtam, hogy van olyan, hogy vérnyomás növelő :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?