A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Estrella!

Hatalmas gratuláció a dobogó szivecskéhez!!!! :D :D :D
Hány hetes vagy már? Csinálj Te is szépséges vonalzót, hogy lássunk mindent!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Lexi, jól felhúztam magam,mindkét sztoridon.
Nevetséges hogy ha pihenni akarsz fizetned kell egy egyágyas szobáért.
Reméljük otthon tényleg tudsz pihenni, az uh-ra meg kisérjen el vki nehogy neked essen ez a kulturált banda...

Olyan kevés kórház van ahol ezeket el lehet kerülni:(
Sogórnőm az Üllői úton lévő kórházba szült, hát ne tudjátok meg látogatáskor szorítottuk a táskánkat rendesen :(
na mindegy

hu estrella nagy gratula,
megkönnyeztelek Titeket.
madrin

Estrella,
ez olyan hihetetlen számomra is, de nagyon örülök és szívből gratulálok.
Vigyázz magatokra!

Segítseteki légyszike!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap megyünk a BMC-be és amióta az új vizitdíjas rendszer van nem voltunk.

A férjemnek lesz sperma vizsgálat is akkor neki si külön kell jegyet venni?

bonya

Kép

Kép
bonya

Estrella!
Nagyon gratulálok!Csodás érzés!
Vendég

Bonya!
Neki is kell vizitdíjas papper!drukk
Vendég

Sziasztok

Estrella
Annyira jó, amit írtál. Spontán baba, ez annyira szép. Majd megfoghatom?

Voltam uh-n. A nővér nem mondanám, hogy kedvesen, felzavart uh-ra, papírok minden nélkül. A dokim ki is akadt rajta, de én már leszartam.
a lepény leszakadva, a méhem alján figyel, a magzatvíz kevés, a baba fele akkora, mint lennie kéne, a méhem tele vérömlennyel. És ha erre azt írjátok, hogy ne adjam fel és blabla, akkor mérges leszek. Megkérdeztem, hogy egy százaléknál jobb-e az esélyünk? A választ inkább le se írom.
Amíg kórházban voltam, valami paraszt összetörte a kocsimat a parkolóban. Amim van, gyakorlatilag már az sincs. Életem, egy szép kocsim, kisbabám (aki rengeteget szenved, talán már haldoklik) Csak azért fogok az itteni kórházba menni, amikor majd a takarítás lesz, hátha én is ottmaradok. Végre a gyerekeimmel lehetek.
Szegény férjem meg remélem talál valakit, aki képes arra, hogy babát szüljön neki. Nagyon megérdemelné! Nem tudom ki mondta, hogy az élet szép, de én is szerettem volna, ha valaha így láthatom. És annyira utálom a majd egy másik baba-dumát, hogy el se tudom mondani!!!!!!!!!!!! Hogy mondhat valaki ilyet???? Nekem ez kell!! És az előző!!! És nem egy másik
Vendég

Lexi!

Tudom, hogy most nem lehet vígasztalni téged. Nagyon sajnálom! Sokat gondolok Rád! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
sharon

Benszi,
köszike!

Lexi,
A kórházban történteket át tudom érezni!!!
Hasonló mint az én munkahelyemen ott is a külföldinek van joga de nekünk nincs.
Sajnálatos ez, hogy saját országunkban mindenki másnak mindenhez van joga , de minket nem védenek.

Talán most jobb ha az állapotodról nem írok, ert tudom ilyenkor nem szívesen fogadja az ember a másik okosságait.

Próbálj pihenni egyett és felejtesd el a buta gondolatokat.

bonya

Kép

Kép
bonya

Lexi,

Tudom, hogy most semmi okosat, vigasztalót nem lehet írni! :(

Gondolatban veled vagyok :!: :!: :!:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexi
erre már én sem tudok semmit irni,csak azt hogy k....-ra igazságtalan az élet :evil: :evil: azért remélem hogy erős leszel,bár nem tudom én ebben a helyzetben hogy lennék :cry: :cry: a férjemnek én is mondogattam kiborult állapotomban hogy keressen egy olyan nöt aki tud neki babát adni,de ö azt mondta csak tőlem akar :oops: :oops: valószinü a férjed is igy van ezzel,sajnos ez nagyon nehéz,bőgtem én is emiatt sokat :oops: :oops: nem tudok semmi vigasztalót irni,csak annyi hogy csöndben még mindig reménykedek :oops:

bibar

Lányok!

Egyelőre (babonából) nem szeretnék még vonalzót felrakni, azért van ott a vakációs vonalzó. Szombaton megyünk nyaralni, nem leszek 2 hétig, majd ha hazajöttem és minden rendben látni fogjátok a vonalzómat. Egyébként most 7 hetes vagyok.

Lexi: :(
Azt hittem összefutunk az UH-nál. Pfúú nem is tudom mit írjak...
Az a helyzet, hogy én meg olyan szarul vagyok, hogy még írni sincs erőm.
Nagyon sajnálom ami veletek van most, meg ezt az egész kórházas sztorit, meg a hozzáállásokat, meg persze a kocsikádat.
Remélem hamarosan tudunk beszélgetni is.
Vendég

Lexi!
Sajnálom!Bármit írnék egy nagy közhely lenne!Én hiszem,hogy a dolgok nem történnek véletlenül és mindennek oka van!
Ezt akkor én sem láttam,amikor 9hét után derült ki,hogy a terhességem méhenkívüli!Később jöttem rá,miért kaptam ezt!
Remélem elég erős lesz a kapcsolatotok,hogy ezt kibírja!
Ne haragudj,hogy beleszóltam!
Vendég

Szia Lexi!

Ez undorító és felháboritó! De én a helyedbe sürgősen keresnék egy orvost és nem ebben a korházban!!!! Ha kell nekem nagyon aranyos és jó orvosom volt a Szent Istvánba és a Soten is!!! Ha elmondod mért mentél oda ezt a szitut megértik és ezzel nem lehet játszani!
Tudod a 3. vetélésem utánn én azt mondtam magamnak milyen egyszerű is lenne ( pont vezettem) Itt egy kamion és dúr bele neki menni és kész vége nincs több fájdalom és szenvedés! Mert tudod úgy éreztem a szívemet tépték ki, ráadásúl a férjem Koreában volt akkor pont, egyedül csináltam végig. De mi nők erősek vagyunk és feltudunk és fel kell állnunk. Kell, hogy szülessen 1-2 babánk, hogy neki eltudjuk mondani előtted volt egy kis élet ami elkezdődött és harcolt küzdött! Nem kell őket elfelejteni én sem teszem. Sokat gondolok rájuk mind 3-ra! De el kell engedned! Muszáj!
Szóval sürgössen menj egy másik korházba egy másoik orvoshoz mert ez nem játék! Ha szeretnél beszélgetni én a héten délelőttre járok 11-ig ráérek, szerda kivételével. Hívj vagy írj ha kell a cím 11:30-kor indulok itthonról dolgozni.
nikó

Estrella,

Gratulálok a babód dobogó szivecskéjéhez!
Ja és hidd el ezt a csodát! :lol:
Vigyázz nagyon magatokra nyaralás alatt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

bonya,

igen a férjednek is kell.
Szerintem vegyél magadnak többet, és le van tudva a gond.

Ahol van az ápolási igazgatóság amelletti épületben (is ) lehet venni, nincsenek sokan és nem automata van!

Vki javítson ki ha rosszul írom a X-es kapun kell bemenni és egyből balra fordulni ott van ez az épület.
madrin

Lexi!

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Nem is írok mást, mert úgyis csak szavak, de sokat gondolok Rád, próbálok egy kis erőt küldeni!

Puszi!

Judit

jucicuki

Lexi :cry:

Sajnos nem tudok mit írni... együttérzek, és kívánom, hogy minél előbb talpraállj.
elan

Drága Lexi,

végtelenül sajnálom, és együtt érzek Veled! :cry: :cry:
Viszont, ha ennyire súlyos a helyzet, akkor tenniük kellene valamit... Ha teheted, kérlek, gyere fel a János kórházba, és nézesd meg magad itt. Ha nagyon komoly a baj, akkor sürgős beavatkozásra lenne szükség, hogy nehogy neked is bajod legyen!!!!!!! Ha le van szakadva a méhlepény, akkor befelé vérzel, és ennek nagyon súlyos következményei lehetnek!

Kérlek, hallgass rám, és irány a János kórház!!!!!!!

Erős leszel, és bárhogy is alakul, Veled vagyok. Ha bármiben segíthetek, kérlek, írj, vagy hívj!!!!

Sok erőt kívánok! Puszillak!
Millió puszi!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Lexi!
Nagyon sajnálom és kitartás. Mást nem tudok írni, mert tudom mit érzel!
Remélem azért minden rendben lesz és sikerül feldolgoznod Neked is, mit Nekem, bár még néha mindig sírok, de egyre kevesebbet és megpróbálok előre nézni!

EStella és mindenki akinek babája van! Gratulálok!
Nefke
nefke

Lexi!
Egyetértek Zsókucival, nekem a Jánosban van egy doki akit nagyon tudok ajánlani, szóval keressél nyugodtan!
Megirom priviben a számomat!
Nefke
nefke

Lexi!
Küldtem privit, de nem látom, hogy elment volna, ha nem írjál az stimea@freemail.hu-ra és akkor megadom a nevét és telszámát a dokinak, ha tudom, hogy hova küldjem!
Nefke
nefke

Lexi!

Én is azt gondolom, amit Zsókuci, azonnal a János kórház! Tudom, hogy már eleged van a sztorikból, de engem is majdnem eltettek láb alól az előző vetélésemnél az itteni kórházban. Saját felelősségemre jöttem el onnan úgy, hogy ordítottam a főorvossal, nagy cirkuszt csináltam. Bőgve mentem a MBC-be, ahol a Szűcs doki csak annyit mondott holt sápadtan, hogy talán vágóhídon voltam?! Ez du. volt másnap reggel tök korán bejött miattam és azonnal műtött, de aggódott, hogy már nincs-e túl késő. A méhem igen szar állapotban volt, majdnem perforált, de még időben megmentette. Bár akkor én is azt kívántam bárcsak vége lenne és nem ébrednék fel soha többet. De nem ez a megoldás! Mindig talpra tudunk állni, ne kérdezd hogyan, nem tudom, de Zsókuci az élő példa rá!

Kérlek tarts ki! Szeretünk és várunk vissza!

Kép

Kép
sharon

Madrin,
köszike az infót!

bonya

Kép

Kép
bonya

Lexi
Kép

Estrella
Nagy- nagy gratula!
gabicsibe

Lexi :cry:
Hallgass a lányokra és irány a BMC!!! Fogadj most szót, kérlek!!!

manda

Estrella
Szívből gratulálok! :P

manda

Szép napot nektek!
Lexi!
:cry: :cry: :cry: Tudod hol találsz meg.....És ha van kedved beszélgetni, itt vagyok a ép előtt!!!!Nem is mondok semmi okosat, nem is lehet! :cry: :cry: De egyet biztosra tudok! Nem sazbad feladni, az élet megytovább, és erre a legjobb példa:Zsókuci!!!!!És a férjednek RÁD van szüksége, hisz te vagy a púpja!!!!!Nélküled nem létezik, ezt láttam rajta!!!!!!!!Együtt fogjátok átvészelni mint annyi mindent már!!!!!

Elan!
Igen, rájöttem..... :roll: :wink: Fáradt volt az agyam már este....

Estrella!
Neked gratulálok!!!!!!!!!!Vigyázz nagyon magadra!!!!!!!Pihenj, amennyit csak teheted!!!!!

Jelentem nálunk minden ok, "megbocsájtottam" :roll: :lol: :lol: Olyan rövid az élet, nem szabad haragban eltölteni...Ki tudja, holnap mi lesz velünk!!!!(az elmúlt 3 nap sajnálatos balesetei elgondolkoztattak....)Szeretjük egymást, és mindent átvészelünk!!!!Milyen egyszerű is lenne a sors, ha minden jó lenne?????
:roll: :roll: :roll:
Na, megyek, szép napot nektek, én elmegyek edzeni, masszázs, szauna, aztán dobok egy új táblát!!!!Még meló előtt!!!!
Vendég

Lexi nagyon sajnálom :cry:

Kép

csibe
csibe32

Drága Lexi!! :( :( :(

Pfúú, nagyon elszomorodtam ahogy olvastam mit írtál. Nem tudom miért van ez, és mi a célja, de csak azt tudom mondani neked,hogy talpra kell állni, és tovább kell csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem is sejtjük mennyi mindent el tudunk viselni. De előtte sírj,tombolj,gyűlölj és add ki magadból a fájdalmad!!!
Nagyon sajnálom,hogy így alakult!! Veled vagyok, és ha bármiben segíthetek, csak szólj!!!!

Puszillak!!

Alex
alex71

Sziasztok!

Lexi, nagyon sajnálom, én is egyet értek a többi lánnyal, gyorsan pattanjatok autóba és irány a János kh. Nem is értem, hogy engedhettek egyáltalán így haza a mai uh után. Borzasztó, ami történt, de ne hagyd, hogy még rosszabb történjen!! :(
süni76

Lexi annyira sajnálom,nem is tudok mit írni... :cry: Szerintem is hallgass Zsókuciékra és menj a Jánosba,mielőtt nagyobb baj lenne!

Lippa

lippa

Krisztike örülök,hogy rendeződtek a dolgok köztetek :D !

Estrella hatalmas gratula a dobogó szívecskéhez :wink:!

Lippa

lippa

Szóltam a páromnak, hogy próbáljon meg beszélni W dokival. Holnap elmegyek a János Kórházba, de ma itthon akarok lenni. Egyfolytában mondom az én drága kisbabámnak, hogy mennyien szeretjük és várjuk. Annyian meglátogattak a kórházba is, és mindenki drukkolt nekünk. Úgyhogy Benszi bocs, de ezúttal nem tudom elfogadni amit mondasz. Lehet, hogy Te megtaláltad a saját megpróbáltatásaidra a magyarázatot, de én már az eddigieket is sokaltam, ezt meg végképp nem tudom elfogadni. Nemcsak én szenvedek, hanem az egész családom és ami a legrosszabb, hogy a kisbabám is. Gondolom nem véletlenül fele akkora, amekkorának lennie kellene. Nem lehet kellemes, hogy kevés a magzatvíz, hogy nem tudnak nőni a kis szervei. Őt miért bántja a sors?? Kínozzon engem, én már úgyis megszoktam a sok szemétséget, amit velem művel, de Őt miért bántja??? Ma megint hánytam. Fura, most, amikor már minden reménytelen.

Estrella és a többi "rókabarát"
Esküszöm tényleg az a jó, ha valaki rosszul van. Jelzi a másállapotot, jelzi, hogy valami történik. Irigyellek benneteket. Én is rosszul akartam lenni. Ehelyett kaptam 12 illúzióval kecsegtető hetet. Mindenkinek sok hányást kívánok! Biztos szuper a hormonszint, vagy mittomén, de én nem hánytam és tessék.

Nikó, azt hiszem én is ezt a kamiont keresem. Aranyos vagy, hogy hívtál, köszönöm. Szorítok Nektek!

Süni
"Ennél rosszabb" alatt arra gondolsz, hogy elveszítem a méhem. Gondoltam rá, de tudod, akkor legalább soha nem szívat meg ez a büdös, rohadt élet, hogy kecsegtet bármivel is. Akkor tudom, hogy NEM. De erre nincs magyarázat! Alex tanácsával tudok azonosulni, ölni tudnék, de KIT??? Ki tehet erről??? Legszívesebben szétzúznék mindent magam körül, és azt szívesen megölném, aki a kocsimat tönkretette. Elvettek tőlem mindent, amiért élni akartam, de nem tudom, hogy ki. Akkor miért nem úgy volt, ahogy eddig, hogy W doki közölte sajnos ez sem sikerült. Mert azt már megszoktam? Az már nem fájt eléggé? Valami komolyabb kibaszás kellett. Jól sikerült, gratulálok!
Az én drága tevém meg sokkal erősebb, majd keres magának új púpot, velem úgyis csak a baj van.
Vendég

Olvasok, mint a kisangyal! 245. oldalon tartok. Bár Kriszti tényleg igyekezett engem informálni, de sokszor olyan kába voltam a gyógyszerektől.....

Bibar
Gratulálok! Már annyira megérdemelted!!! A vérömlennyel nem tudom azóta mi van, de ne becsüld le. Utólag gyűlölöm magam, mert csak a 11. hét végén uh-zott meg a doki és láttam, hogy mindenki addigra tök sokszor volt uh-n. Ha időben teszek valamit, akkor talán mi is elcsíphettük volna. Ennyi eszem van!!! Remélem azóta már nyoma sincs, majd olvasok tovább.
Vendég

Lexi!
Sajnos tudom mit érzel! Ezt csak Te fogod tudni efldolgolzni és hidd el kell hozzá az egész családod! Sírd ki magad és ne szégyeld a könnyeidet, ne hidd mikor azt mondják, hogy majd lesz másik baba stb. Mikor anyukám azt mondta, hogy neki is volt egy vetélése előttem és előre kell lépni stb. akkor azt mondtam, hogy ő is siratta azt a babát, akkor hagyják, hogy én is azt tegyem, Te is tedd ezt nyugodtan. Nagyon szar az élet, én is ezt írtam kb. 2 hónapja, de próbálom felfogni úgy, hogy nem lenne egészséges és neki és neketek is nagyon rossz lenne.
Irtam e-mail-t.
Hivjál nyugodtan.
Nefke
nefke

Sziasztok!

Estrella, most olvasom, szuper, fantasztikus!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!!

Manda, Kriszti ti lesztek a következők!!

Lexi, nem nagyon tudok mit írni, azon kívül hogy lehetőleg minél előbb lássanak normális helyen, a BMC-ben vagy a Jánosban, nehogy nagyobb baj legyen!!!

Sok puszi mindenkinek, szép nyarat!
Lucia

Kép
lucia1

Lucia
Köszi, reméljük így lesz!!!! :lol:
Nektek is nagyon kellemes nyarat kívánok!

manda

Lexi
drága vagy,köszönöm,tudod én is aggódóm ez a szar miatt :oops: :oops: viszont te ne okold magadat,mert nem te tehetsz róla hogy csak akkor hivtak vissza uh-ra :oops: te mindent megtettél szerintem,ez már sajnos nem rajtunk mulik :oops: :oops: nekem ma derül ki hogy ott van e még :oops:

bibar

Málna, Mamm, Estrella
Nektek is gratulálok és problémamentes terhességet, a végén pedig egészséges babákat kívánok!

Lassan visszaolvasom az elmúlt napok történéseit. Sajnálom, hogy gyakorlatilag "kisajátítottam" a topikot. Nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást. Kérlek higgyétek el, hogy feküdtem, előtte sem hajtottam túl magam és a vizsga sem érdekel. Egyébként nincs másik vizsga, ez az egy volt. Ezzel befejeztem a főiskolás pályafutásomat és nem csak gyerekem nem lesz, de diplomám sem.(Tuti munkát végeztek odafent, minden álmomtól megfosztottak) Pedig a suli nem ment rosszul és szerettem is. Igaz, hogy a kórházban ott voltak a tételek körülöttem, kb egyet tanultam meg, de már azt is elfelejtettem. Mindegy 32 évig elvoltam diploma nélkül, majd ezután is igyekszem. Soha nem lesz normális munkahelyem sem, de már ez se érdekel.

Málna
Könyörögve kérlek, ne dolgozz!!!!!!!!!!! PIHENJ!!!! Már évekkel ezelőtt el kellett volna kezdenünk ezt az egész orvososdit, közösen. MIndig csak én mentem, és persze senki nem talált semmit. Dolgoztunk, mint az állatok, hogy mindene meglegyen a kisbabánknak. Hidd el, hogy semmim nincs, mert nélküle semmit sem ér az egész. Feküdj le, beszélj hozzá és növesztgesd!!! Majd dolgozol, ha felnevelted és unatkozol.
Vendég

Sziasztok!

Lexi! Nem tudok semmi okosat írni....Nagyon sajnálom. :cry:

Estrella! Gratulálok tiszta szívemből!!!!!!

Bibar! Drukk az Uh-hoz!

Kép
vikike0429

Lexi!
könyörgök menjetek most rögtön a János kórházba!
Ne büntesd Magadat és a Párodat sem! Mivel lesz jobb ha még otthon szenvedtek mind a ketten, mi van ha holnap már késő.
Az a lényeg, hogy Ti ketten ott legyetek egymásnak és Ti egészségesek legyetek, akkor még lehet gyereketek, de ehhez az kell, hogy most menjél be a kórházba és ott rendesen ellássanak.
Kérlek, ne várjatok tovább, menjetek és meglátod minden rendben lesz, de ... és erről nem akarok írni, mert mindenki tudja mi az a de!
Szóval csomagoljál és irány a János kórház.
NEfke
nefke

Lexi,
Ne legyél ilyen! TUDOM, hogy borzalmas, amin most keresztülmész, de NE készítsd ki magad kérlek!!!! Ne okold magad, és végképp ne mondj butaságokat!!!!
Kérlek, MÉG MA menjetek a János kórházba, mert ha komoly baj lenne, akkor hidd el, nagyon meg fogod bánni, hogy nem mentél be korábban!! Légyszi!!!!
A tevéd meg nem fog új púpot keresni, hidd el, hiszen az Ő púpjánál nincs jobb! Nem szokás csak úgy púpot cserélgetni… :wink:
Ne okold magadat, hiszen te nem tehetsz semmiről!!!! Sírd ki magad, és légyszi szedd össze magad, csomagolj, és irány Bp.!!!! Ne hagyd el magad, mert komolyan mondom, lemegyek, és én hozlak fel!!! Erős csaj vagy, ezt is túléled, és újult erővel bele fogtok vágni újra, ha kell!!!!

És most… INDULÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Estrella,
SZUPER!!! Nagyon örülök Nektek!!! :D:D:D:D Kép nincs? :D

Kép

Kép
zsókuci

Kedves Lányok!

Nagyon rég jártam itt, a második sikertelen inszem után egy kicsit megfáradtam. ne értsétek félre nem Tőletek, hanem magától a témától. Magamban eldöntöttem, hogy nem foglalkozok állandóan az üggyel és csak jó hírekkel szeretnék visszajönni.
Olyan sokat nem kellett várnom a visszatéréssel, mert a 3. inszem SIKERÜLT!!!
Végre!!! Egy kicsit javítom legalább a statisztikákat:-)

Sorbanállás közben Gabicsibével beszélgettünk, de valahogy nem jött ki úgy a lépés, hogy "felfeldjem a kilétem", meg volt ott egy másik lány is.... Remélem Gabi nem haragszol:-) Örülök nagyon, hogy találkoztunk!!!

Igyekszem visszaolvasni az elmúlt hónap történéseit...

Lexike! Szorítok nagyon!!!!
Brumi
brumi_30

Brumi,

Nagyon gratulálok!!! :D:D:D:D:D:D Boldog pocakosodást kívánok!!!!! :D

Kép

Kép
zsókuci

Brumi,Brumi
Te kis csalfa miért nem szóltál?????Legalább a nyakamba ugorhattál volna mikor közlik az eredményt!!!!!Vagy már tudtad??
Nagyon-nagyon gratulálok és boldog pocakosodást kívánok!!!
gabicsibe

Brumi
De jó!!! Gratulálok!! El sem hiszem, hogy végre sikerült egy inszem!! Nem dolgoztatok rá??? Nem spontán az a baba :lol:

Lányok! A párommal azt beszéltük, hogy a dokim mindent megtett értem és ha annyira nagy baj lenne, akkor nem engedett volna haza. Csütörtökön megyek uh-ra. Aztán még mindig elmehetek Pestre.
Miért gondoljátok, hogy azonnal mennem kell????? A baba még él.
Ha valakinek van konkrét infoja, mondjátok el!! Lécci
A méhlepény miatt, ugye? De a dokimat miért nem hajtja meg. Bár mondta, hogy ez rontja az esélyemet. (amire eddig azt mondta, hogy egy százalékot sem ad) Akkor meg miért nem csinál valamit
Nem értem én ezt az egészet!!!!!
Vendég

Lexi:
Több szem, többet lát. Meg hát tudod milyen ez az itteni UH. Én is azért nem raktam fel képet, mert minek (semmi nem látszik rajta). :?
A méhlepény leválásáról ezeket találtam neked a neten (bár már lehet olvastad):
A méhlepény kisfokú vagy teljes leválásának oka nem ismert. A leválás során keletkező vérzés veszélyezteti az anya életét, de a magzat vérellátása is károsodhat. Gondos monitorozással szükség esetén idejében be lehet avatkozni.
Vendég

Lexi,

igen, a leszakadt méhlepény miatt!!!!

Ezeket találtam:

- A teljes időelőtti lepényleválás a baba elvesztését jelenti a legtöbb esetben és nem egyszer az anyánál is életveszélyes állapotot teremt. A részleges leválás következményei annak mértékétől függenek de legtöbbször azonnali (műtétes) szülésbefejezést tesz szükségessé. A leválás okai között valóban szerepelhetnek pl. myoma-göbök, a túl heves fájástevékenység, de sokszor az ok rejtve marad.

- A méhlepény idő előtti leválása valóban rettegett és súlyos szövődmény a szülészetben, ilyenkor ugyanis rövid idő alatt olyan nagy mennyiségű vérveszteség állhat elő, ami mind a magzat, mind az édesanya életét veszélyezteti.

Szóval légyszi tényleg ne várjatok csütörtökig, legkésőbb holnap hívjátok fel legalább a János kórházat, ott nagyon profi a nőgyógyi részleg, vérprofi orvosokkal! Csak egy példa - bár nem hasonlítató össze a te eseteddel: mikor hiperstimum volt, akkor a közeli Jahn Ferenc kórházba mentem be (tök nagy volt a hasam, alig kaptam levegőt, fájtam, stb), javasolták, hogy igyak sok folyadékot, és menjek haza, igaz az UH-n némi folyadékot látnak, de azért nem vészes... Aha... másnap János kórház. Mikor meglátott a doki (éppen fulladoztam a lépcsőtől), azonnal UH, vérvétel, átöltözés, infúzió, és másnap átballagtam a BMC-be és 3 liter (!!!!) folyadékot csapoltak le!!! És naponta kaptam sok-sok infúziót! Úgyhogy hidd el, hogy nem mindegy hová megy az ember lánya. A Jahn Ferencben akár meg is halhattam volna - ugyanis 3x olyan sűrű volt a vérem, mint a normál tartomány felső határa, és akár trombózist is kaphattam volna!!!!! Szóval ne engedd, hogy elbagatelizálják a dolgot, legalább hívd fel Őket, jóóóóó?

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Akkor majd el kell jönnöd a lagziba, hogy berugdoss....Én nem szeretnék férjhez menni, hisz tudod, teljesen más az elképzelésem nekem is, és a párom családjának is.......Erről már beszéltünk korábban! :wink:

Lexi!
Sztem sem kell a házidokidnak másik púp...Ezt már 15 év alatt megszokta, és nem hiszem, hoyg akarna még egyet betörni!!!!! :wink: :wink: Hisz tudja, Veled milyen jól járt!!!!!!Mert így van!!!!

Brumi!
Gratulálok itt is!!!!!!!!!! :wink: Te kis hamis!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?