2003.03.21 15:53
2003.03.21 18:35
2003.03.21 19:16
. Úgyhogy most a jó drága Aptamil 2-t kapja ez már ok.
. Pedig mostmár remélem jó idõ lesz.
2003.03.21 20:30
Azóta nagyon megértõ.
BIztos hamar összejön, ahogy az elszántságot nézem
. Egyébként 12 éves és folyton rossz. Le szeretnénk cserélni, de nincs pénzünk. A mi üzletünket tönkertette ez az egész háborús helyzet/háború. 2003.03.21 20:51
2003.03.21 20:54
Rosszabb esetben megkapja a cumit es zenel neki a forgoka az agya felett.
Annyira edes...a kulonbozo hangok mellett (eooo, hooo, stb) morog is, meg nyekereg (kb mint egy rozsdas ajto).
2003.03.21 21:21
, de csak a nickem. Különben nekem is tetszik, de a párom vezetéknevéhez nem illik
Hajrá, második!!!! 2003.03.21 22:33
Akkor a párod megtapasztalta
Enyém még nem, csak akkor egész hétvégén velünk volt, nem volt annyi plusz melója és éppen egy rosszab napján látta egész nap
Jaja! Izraelben még a nõknek is közelezõ a sorkatonai szolgálat! Nem 3 év, hanem pár hónap, de akkor is milyen durva!
Te halálra röhögtem magam
Úgy tiszta szívbõl kiröhögtem szegény gyereket. Olyan pofit vágott mint aki citromba harapott és még a hangja is olyan volt amit kiadott

Meg is borzongott többször is
Hát én igy még nem láttam õt
Jó nem volt olyan fini õszibarack, nekem sem izlett nagyon igy kiolvadva, fagyottan viszont nagyon finom ize volt. Eredeti izû, de fagyottan mégsem adhatom oda neki. Kapott banánt helyette, benyomott több mint 1 felet! Ha lehet akkor még jobban repkedett tõle mint az almától.
Õszibarackot meg majd kap, ha terem. Nem gond, fini gyümileves lett belõle!
A banánnak még jobban örült, mint az almának!
Remélem hamar leszokik errõl
Azt hiszem irtam már hogy alszik el tegnap este óta. Hasamra fektetem háttal és ringunk

Ma kivételesen nagyon nyomta a kobakjával a szegycsontomat, de nagyon
2003.03.21 22:35
!
. Meg most már hangosan kacag, egész hosszan, tegnap a büszke apuka félórás dokumentumfilmet készített a vihogó lányáról
.
!!! Én az Astrával alig bírok parkolni.
) fogalmam sincs, mit csináljak. Meg persze a bömböléstõl jól kimelegszik, ami elég rossz érzés lehet neki az amúgy is felfûtött szobában. 2003.03.21 22:50
.
, de elõtte megint kipécézett egy fickót és azt bámulta mereven. Az meg odajött és akart Lilinek adni mindenféle színes lapokat, hát alig gyõztem elhesegetni. 2003.03.22 03:37
) Persze nem arra gondolok, hogy ukmukkfukk hagyd ott, de szépen lassan rá lehet szoktatni, hogy elaludjon/ellegyen egyedül. Hidd el, hogy jobbat teszel vele, ha még most megtanitod. Egyébként én is kivagyok ha Juli sir, leizzadok meg jól stresszel a dolog, de ha tudom hogy jó helyen van és semmi baja, akkor nem rohanok oda. Persze nem azt jelenti, hogy órákig sir, de ahogy Beszti irta, ha pl. vécére kell rohannom, akkor az az elsö, vagy ahogy Conti irta vannak dolgok, amiket meg kell csinálni, és nem tudom a gyereket odavinni. Pl. fözés közben nem viszem ki a konyhába, és a reggelizés is szent, meg a reggeli zuhanyozás. Szerintem minden anyukának szüksége van arra, hogy naponta legalább egy kis idöt magában lehessen. Ettöl még nem vész el a gyermeke bizalma benne, inkább megtanulja, h. igenis van amikor anya nem tud jönni. 

Juli is balhézik ha kiveszem, de nem lenne jó, ha még tovább tartana a fürdetés (addigra én már hulla vagyok). 
2003.03.22 06:13
2003.03.22 09:02
Végül kapott 2 csörgõt meg egy rugit. És persze a rokonság kitett magáért ajándék ügyben. 2003.03.22 09:21
meg mezitláb de neki még nem tenejott ha csak badyban lenne .
. lényeg hogy ne süsön szemébe a nap
mert akor elkezd panaszkodni
mondjuk én olyat veszek amit megeszik mostanába gyümölcsös zölséges hust eszi szivesen .
nenene lelele meg bereg mint egy kisrepülö és kidugdosa a nyevét hozá és fuja a nyálát is ilyenkor egyszerüen zabálni valo
.
nem tudom hogy sikerült apjának mert ha én etetem akor néha még a keze is csupa bébiételes . 
2003.03.22 09:43
Itthon babakocsiban tologatom magam után
Ki a konyhába, a WC elé, a fürdõbe... A wc ajtó persze zárva van és akkor csak beszélgetünk, fürcsizni meg akkor szoktam mikor elalszik. Sirni õ is szokott ugyan. Pl ha felébred mikor a zuhany alatt állok és tiszta sampon és hab vagyok
De egy egyszerü vcsit sem tudok anélkül megcsinálni, hogy õ ellegyen egyedül. Pedig én délelõtt vagyok a legaktívabb ilyen térem

2003.03.22 10:57
2003.03.22 12:47
2003.03.22 20:23
-akkor felejtsd el a kerdesem. De szoritok, hogy ne legyen kolikaja. 
2003.03.22 22:51
2003.03.22 23:26
2003.03.22 23:32

2003.03.23 00:00
Azt hiszem ez azért volt, mert kicsit tájékozottabb voltam terhesség ügyben mint gyereknevelés ügyben. Nem gondoltam, hogy ennyire érzékeny vagyok
úgyis megteszem
)
2003.03.23 00:34
. Fõzni többnyire nagy tételben szoktam, berakom a fagyasztóba, és csak kapkodjuk elõ. Vasalás éjjel. Takarítást már rég feladtam, takinéni van. De úgy érzem, boldogok a gyerekeim, és bár lehet, hogy sokmindent rosszul csinálok, hiteles vagyok a szemükben, mert ösztönbõl nevelgetem õket.
) 2003.03.23 08:36
2003.03.23 08:53
)) 2003.03.23 09:51
De tudom ez csak átverés.
Sétánál általában annyit alszik amennyit lent vagyunk. Ez legtöbbször egészen uzsonnáig tart.
Ilyenkor már nem alszik.
), pedig Levi is "bepróbálkozott" annak idején és megmondom õszintén hogy egy kicsit be is dõltem neki. 2003.03.23 10:16
!
Erre már hónapok óta nem volt példa. Viszont arra vigyáztam, hogy viszonylag szélcsendes helyeken mászkáljunk és így teljesen jól elvolt, persze félig felülve, mert feküdni már csak alvás alatt lehet. Elképzelhetõ, hogy csak a szél lenne a baja? De hát azt sajnos nem tudom kivédeni, csak megszokja majd lassan, hogy ilyen is van
.
.
.
. Viszont azért valahol húzd meg a határt. Nem szabad, hogy átess a ló tulsó oldalára és teljesen kikészülj. Én azt a nézetet osztom, miszerint a gyerekeknek egy fizikailag és lelkileg stabil és magabiztos anyukára van szükségük. Próbáld megteremteni az egyensúlyt.
.
! 2003.03.23 10:23
Hozzánk is elküldhetnéd néha, már én se vagyok olyan precíz mint régen
2003.03.23 10:29
. Dáviddal hónapokig lehetetlen volt bármiféle rendszert vinni a napokba. Én is próbáltam saját idõt kiharcolni, de nem ment. Õ nem csak diszkréten nyivákolt, mint Anna, ha valami nem teszett neki, hanem teli tüdõbõl ordított, és az égvilágon semmi jelét nem adta, hogy valaha is belenyugszik, hogy anya néha fõzni akar. A húga kezdettõl fogva nyugisabb volt, és ez nem az én érdemem, bár az tény, hogy Õ már beleszületett egy szituba, hogy osztoznia kell.
. Arra értettem, hogy hiába kap nagyon jó tanácsokat, nem biztos, hogy náluk bejön. És akkor persze az ember még rosszabbul érzi magát, hogy mit csinál rosszul. Pedig semmit, csak egyszerûen más típusú a babája. Szerintem mindent meg kell hallgatni, de nem szabad garantált sikert várni. Majd egy talira elviszem Malackát, és akkor élõben is be tudom mutatni, mirõl beszéltem

.
2003.03.23 11:30
Nálunk is az van, hogy ébredés után áthozom a mi ágyunkba, és akkor ott elvan kb fél órát.
2003.03.23 14:25
Hátha eltanulja a kutyától hogyan kell egyedül játszani fetrengve a földön
Szóval van amikor sikerül aludnia 2 órát van hogy csak felet. Ha többet is alszik akkor az séta közben van. A délután 4 órai alvásnál van idõm talán fõzni, viszont ha itt nem alszik akkor nem birok vele. Nem lehet kihagyni egy alvást sem, mert max 3 órát bir egyszerrre ébren lenni, de 3 óra múlva már csak ölben maradna meg és csak akkor ha fél percenként helyzetet változtatok, de a legjobb ha sétálgatok vele, mert ilyenkor már a babakocsiban sem jó. Éjjel meg még kel 11-kor, 3 körül és 5-6 körül. Ha 6-kor kel akkor már nem tuodm visszarakni az ágyába, mert akkor már éberen alszik, ha megmozdulok, vagy megmozditom felébred. Mint ma, igy viszont én nem tudok aludni
Akkor viszotn tökéletesen ilyennek kell lennie egy napirendnek? Akkor no problem

Én vagyok a bén, nem használom ki az idõt rendesen 2003.03.23 17:29
Igen Gabi 7-ko ébred. 9-kor nem azért akarom elaltatni, mert én úgy gondolom, hogy aludnia kéne, hanem azért, mert úgy ásítozik hogy majd' kiesik a száján és alig lehet birni vele. Pl ha egy játéka 2-nél többször esik ki a kezébõl úgy elkezd hisztizni hogy még
Utána hiába akarom visszaadni neki, kiüti a kezembõl és hisztizik. Másik játékkal addig játszi innentõl kezdve amig 1x ki nem ejti a kezébõl. Többször az sem kell, az a játék is egy szemét disznó
Hiszti. Na ekkor megyünk is stálni, vagy ha délután van akkor itthon futunk neki többször, vagy jól le kell fárasztani.
Most pl este 5 órakor aludt el délután fé1 óta! Pedig fél 3-kor sétáltunk egy nagyot. De amint a háta a támlához ért már jött a nyafff. Õ ülni akart, de úgy,hogy a két keze kilógjon
2003.03.23 17:34

majd a férjemet ráuszítom ezekre az oldalakra, nekem úgysincs idõm rá. 2003.03.23 17:55
2003.03.23 18:32
2003.03.23 18:41
, és ahogy olvasom sok részben hasonló a mi napirendünk is. Egy különbséggel, hogy Lili szinte sohasem alszik séta közben
. Viszont itthon gond nélkül elalszik ha álmos
.
? Itt is lesz Újpesten április elején, arra majd én is el akarok menni.
.
? 2003.03.23 19:08
! Kedves, hogy Lilire gondoltál.
, elég murisan szoktam kinézni. 2003.03.23 19:43
2003.03.23 20:23
2003.03.23 20:39
A séta és a fürdés az én reszortom, de a többi...
Most éppen.
Vagy inkább fárasztani
2003.03.23 20:48
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|