A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

sziasztok

Nenoke
kitartast, drukkolok neked, ne izgulj, nem lesz semmi baj (nem lehet), az orvosod tenyleg nagyon figyel rad, nagyon szimpatikus ezert
+++++++++++++++++

Bori
gratulalok Fonihez, nagyon gyorsak voltatok :) :) :)

Anne
neked is kitartast+++++++++++++

udv az ujaknak is
megyek pakolni
sziasztok

mandarka

Hemej: Bocs, hogy csak most reagálok... nagyon szép a kicsi manó szobája! Biztos nagyon fogja szeretni ő is a bölcsőt. Az ágya is tetszik nagyon :D

Kép
zsuzsi**

halihóó!

üdv ildi!
és persze hemej (asszem emlékszem, nem tötök származású a párod véletlen?)

kati, szerdán megyek nst-re!

köszi a rovarirtó felajánlásokat!
párom leverte egy lapáttal egy zacsiba, azt hittem kiengedte, erre megyek és a kuka mellett figyel ki a zacsiból! ugrottam is, mert nem tudtam mi mozog a lábamnál :shock:

csini a szoba hemej! ari az a baris ágyikó!

annee ne sírj! mert akkor én is ám! nbemtom mi van velem, de mindentől könnybe lábad a szemem!

neno érthető az előzményekkel az izgalom! de ezek szerint nagyon rendi és odafigyelő dokibád van, ha uzsgyi vitt is flowmetriára...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hát mégegyszer sziasztok mindenki!

Röviden magunkról!
Szegeden lakunk,van egy majdnem hat éves fiam aki egy igazi kisördög és mint minden pasi imádja ha kiszolgálják és lesik minden kivánságát!
26 éves vagyok és holnap töltöm a 36hetet.Eddig minden rendben volt a terhességem alatt.Rengeteget hiztam,de sajna imádom a hasam.Kb:egy hónapja sódiétára vagyok fogva,mert magas volt a vérnyomásom és hat hét alatt 8kg-ot hiztam! :oops:
Már nagyon várom,hogy megszülessen Marci!

Kép
Kép
zsanett26

na szóval nem tötök, hanem török :wink:

ha meg tényleg szülnek az idő miatt a mamik, akkor tuti a héten jön még pár béb, mert csüt-péntek felé 40 fok lesz! :shock:
már most zsenvedek tőle

lynia-

Emi: Olyan félelmetes ez a meleg, hogy nem is tudom, mi lesz... :shock: :shock:

Mit csináljak a savammal??? Megőrülök!!! :evil: :evil: :cry:

Kép
zsuzsi**

gurgi írta, hogy feszül a pocak, kicsi a hely, na nekem is, viszont van az ellenkezője is, pl ma is volt olyan, hogy olyan puha volt és nézegettem tapiztam, gyerkőc jól elbújt benne, mert nem nagyon éreztem! :? látványra is más volt, mintha gyerek nem is lett volna benne!

fúúú, sav, azt eddig megúsztam, nekem csak óriási gombóc van a torkomban, mert a gyomrom helyét átvette egy fenék vagy fej már magam sem tudom!

lynia-

na a feledékenység, dehogy úsztam meg!!!
hiszen ki is jött a 13-17 hetek tájékán többször is brrrrrrrr

lynia-

Nekem eddig alig volt ilyen bajom, nem tudom, most mi ez. Dorkának voltak hasonló gondjai...

Kép
zsuzsi**

Lynia:Nekem szerencsére nem Török a férjem hanem Német.Én személy szerint nem igazán kedvelem őket.Bár anyukám férje Török ö vele nincs semmi gondom.Nem tudom mi van velem de mostanában tök elviselhetetlen vagyok.Most hívott a férjem,hogy mi van velem én meg tök hülyén válaszoltam neki szegény pedig nem csinált semmi rosszat. :P :P :P :P :P :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ma nagyon termékeny nap volt, alig bírtam visszaolvasni :).

Üdv az újaknak!

Nenőke, gondolj arra,hogy egy tökéletesen egészséges kisbaba van a pocidban és semmi rossz dolog nem történhet!!!!

Annee, ne is foglalkozz a vonalzóval és a dokival, ugyis Andris lépik ha úgy érzi. Megy a sok +++++, hogy érezze ,ki kell bújni.

Zsuzsi, én is Renniet szopogattam, általában keksszel kombinálva működött. De teljesen megszűnt ez a panaszom,mióta a baba lennebb ereszkedett, úgyhogy kitartást, te is megszabadulsz ettől a kellemetlenségtől, és majd még többet jársz toalettre :wink: (de csak elviselhetőbb mint a gyomorsav).

Hemej, nagyon édes a babaszoba, jó dolga lesz a kisfiadnak:).

Én is úgy be vagyok indulva, hogy szülni akarok, s ez még fokozódni fog ahogy egyre többen szültök, nagyon izgalmas, úgy felpörget.

Lábdagadás a meleg mellett szintén lehet a baba nyomásától, pl. téli kismamák is dagadnak és ők nem a melegtől, ugyhogy fel a fejjel, közeleg a vég :wink: . Na és persze ez is egyéni, van aki egyáltalán nem dagad...
Vendég

Mellbimbóvedőt vesztek? Milyent?
Vendég

Eddig sosem volt bimbóvédőm. s megvoltunk.
Most sem vettem volna, de ajándékba kaptam Aventeset a melltartóbetét mellé.
Szerintem nem tuti, hogy kell alapból, bár sokaknak hasznos találmány.
Jól kisegítettelek.

Kép
kissmanó

Reggelire fagyi, vacsira dinnye (ráadásul ez marha fini, jól választott apa).
Jó élet ez így.

Kép
kissmanó

NENŐKE:Ne aggódj, minden rendben lesz,vigyázz magatokra, a kórházban szem előtt és biztonságban lesztek!

IMÁDKOZOM ÉRTED,KÜLDÖK ŐRANGYALKÁT, ISTEN VIGYÁZ RÁTOK ÉS SZERET BENNETEKET!!! Kép

Kép
Kép
christine

Nenoke!Ezt nekem is mondta anyósom,hogy ha front van 3-4 héttel hamarabb szül sok kismama.Ö amúgy a szülészeten ápolónö meg ha teli hold van akkor is sok baba jön.

hemej

zsanett, én nem tervezek venni. A védőnéni azt mondta, ha a baba jól van cicire téve, akkor nem sebesedik ki. Viszont bimbó ápoló krémet vettem, dmes babylove, és szerintem tök jó.

Sav, én sokat kínlódtam vele,míg nem rájöttem, hogy se szénsavasat, se ice teát nem szabad innom, de egy kortyot sem. Illetve hallottam, hogy többször kell keveset enni. Nekem az ásványvíz jött be rá, van akinek a tej.

Nenoke és jövő hét elején egy durva hidegfront jön, 10 fokos visszaeséssel. :wink: Na akkor leszek kiváncsi...

kispiskóta

Nenoke!Ezt nekem is mondta anyósom,hogy ha front van 3-4 héttel hamarabb szül sok kismama.Ö amúgy a szülészeten ápolónö meg ha teli hold van akkor is sok baba jön.

hemej

Uxi - mi a tipped, Boriékat mikor engedik ki, ha minden alapból okés, s nem lesz semmi plussz extra (fény alatt bébnapoztatás vagy hasonlók)?
Kíváncsi vok, hogy azokból amiket felsorolt, hogy viszi a kórházba, mi volt nagyon hasznos (s én esetleg kihagynám) vagy mi a tök fölösleges végül az ő szempontjából.
Bár lehet, hogy ha haza is mennek, úgy sem lesz ideje ilyen kíváncsi kérdés kielégítésekre.

Kép
kissmanó

telihold: juni 30, jövőhét szombat. :lol:

kispiskóta

Bocsi a duplázásért.

hemej

Jövőhét szombaton potyognak majd a babák. :P :P :P :P :P

hemej

Zsú! Amúgy vannak olyan anyucik, akiknek nem igazán áll kifele a mellbimbójuk, béb ha meg kicsit lusti, akkor máris kész a baj, nehéz jól tenni cickóra, s akkor aztán jönnek a csillagszámolások a fájdalmak megjelenésekor. Ilyen s hasonló gubancok ellen jó a bimbóvédő.

Kép
kissmanó

Zsanett!
Én nem tervezek mellbimbóvédőt de sosem lehet tudni..
Ha mégis szükség lenne rá, Ati elmegy és vesz nekem.. :wink:
Egyébként Aventet veszünk ha kell..
torolve_20131003125716

Jajj Nenőke! Akkor ugyi a Kispicurnak is jogában áll a front miatt kibukni egy kicsit?
De csak picit, mert ha túlzásba viszi, akkor mindenki egy helyett hármat ugrik, s rögtön az ő csodálatos anyucija kezd nagyon bepánikolni.
Holnapra azért reméljük összekapja magát.

Kép
kissmanó

Mano, azt nem bimbó kiemelőnek hívják? A védő a sebesedés ellen van, nem? :roll:

kispiskóta

Gurgi! Most jót mosolyogtam. Apa nálunk az ilyenre nem bíztos, hogy jópofit vágna, ha venni kéne neki.
Még bimbóvédő kenőcsöt vett, mert azt nem volt ciki Garmastan néven kérni a patikában, bár azért ha nagyon muszáj lenne, akkor más választás híjján megvenné ő. Vagy max megkérne egy csajt az irodában erre.

Kép
kissmanó

na jó, oké, igazad van. De nekem a fejemben az van, hogy az kiemeli, de egyben segít is a sebesedés ellen.

Kép
kissmanó

ámbár ahogy elgondolom a bimbóvédő müködési elvét (az alapján amit ajándékba kaptam) a bimbóvédő is működhet kiemelőként.

Kép
kissmanó

Zsu!
Arra én is nagyon kíváncsi leszek!! babazápor!
torolve_20131003125716

én igazából még nem találkoztam egyikkel sem, csak a "működését" tudom elképzelni.

kispiskóta

Én azt hiszem, sehova nem megyek a héten. Olyan fokok lesznek, hogy a végén még valami történik. Apa elmegy vasért a patikába, aztán jövő héten elintézem a labort...

Kép
zsuzsi**

Üdv az újaknak és a visszatérteknek!

Nenoke: ne aggódj, ahogy írod, a dokid nagyon odafigyel rátok. Amúgy az én Kispicurom sem mozgott ma olyan sokat.

Felhívtak a munkahelyemről, h máris beülne vki a helyemre a tanárimban, egy emelettel lentebb költözne. Csakhogy nekem még vannak ott cuccaim, amiket el akarnak pakolni. Erre azt mondtam, h hagyják békén, majd megoldom (már voltam bent pakolgatni), nehogy bedobozolják. (Nincs is nanyi doboz :wink: ) Kicsit rosszul esett, durci vok :cry: :cry: Amúgy is aug. 20-án kezdenek újra, addig akár maradhat is a cuccom. Akkor is mérges vok :twisted: :twisted: :twisted: Most ugye az ágynyugi miatt bemenni sem tudok.

Ági! Naná, jogos. Mi a kicsi fenének sietős szünidőben beköltözni valakinek a helyedre. Az oké, hogy ember kell a helyedre órát tartani, de most rögtön, addmeguramistenemdeazonnal miért kellene neked kiköltözni?
Én is durca lennék a helyedben.

Kép
kissmanó

Na, én menyek csütörtökön Csíkszeredába. Le is beszéltem, meg leszek nyírva. Baromi pocsék volt a tiszta víz fejem szüléskor, augusztusban. Tittára ollan vótam, mint aki a vízcsap alatt tartja, de folyamatosan.
Na, így hátha legalább eme kellemetlenség nem lesz akkora.
Apa vett egy filmet dvd-n, s kezdi indítani. Menyek én is nézni.
Pussz, s legyetek jók, legyetek jól. Sok meleget ne küldjetek, az éccaka megint nyitott ablakkal (nem) aludtam. Pedig előtte 3 éccaka nem vala nyitva az ablak.
Reggelre ki(k) húznak még el?
Ja, kiderül.
Jóccakit.

Kép
kissmanó

Na lányok megjöttem, nem fogjátok elhinni szinte mindent (!) megvettünk (kád,ágynemű, takaró,sterilizáló stb.) egy-két dolog hiányzik még, de majd Apa megveszi, míg itthon punnyadunk.

Üdv. az újaknak a csapatban! :wink:

Ná: nekem egy hüvelyi valami volt, kaptam rá Augmentint, meg még valamit (már hülyülök) majd eszembe jut a neve, de megint van valami, ez a héten v. jövő hét elején kiderül, hogy mi a fene. De a doki szerint ettől nem lehet nagy a feje! Ne izgulj! Neked mit mondtak?

Hemej: szuper a szoba, gratula hozzá!

Annee:Te drága ne bőgjél, mert megríkatsz! Jön majd Andriskád csak olyan jól érzi magát ott bent, meg azért kicsit szórakázik anyucival, ikrekre jellemző, úgyhogy jún.22-ig tuti kibújik! :wink:
Így legyen! Gyere Andriskám! +++++++++++++++++++++++

Mellbimbóvédő: nekem Aventes van, a barátnőimnek nagyon bejött az elején, kenőcsöt meg Garmastant vettem, ami állítólag nagyon jó a sebesedésre.

Nekem sem mozgott ma annyira Kisfiam, bár nálam általában nyugi van! Jaj szerda doki, már alig várom, hogy értesüljek róla, hogy van az én kicsikém, és hány kiló a drága! :oops: :shock: :lol:
:lol:

Hú azta jún. 30. telihold... baszta, lehet parázni!

Andrea
Kép
kindernay

Nenoke: kérlek szépen ne sírj, és ne gondolj ilyen butaságokra, kéretik mondogatni, hogy minden rendben lesz, kisfiad nem bírja ezt a meleget, ezért most Ő is piheg! Minden rendben lesz! Így lesz! Küldök egy kis energiát nektek, és hatalmas ölelést!

Andrea
Kép
kindernay

Zsú: engem is a császárral "ijesztegetnek" mert nagy lesz a baba, szerintem ne foglalkozz vele, ha császár, császár a lényeg, hogy egészséges legyen!

Gurgika: kéretik nem én lábamhoz hasonlítgatni édesem! :wink: Nem Andi elefántlába a mérvadó nemdebár! :shock: Vagy igen?!

Manó: milyen homeós bogyikat szedsz?

Andrea
Kép
kindernay

Na megint magamban írkálok, már nem jövök vissza Gudnájt nektek! Csóközön! Kép

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Most már én is csak röviden beköszönöük, azután bújok ágyikóba, mert keménykedik a pocak!

nagyon szép a babaágyikós kép, arik a barikák! Én még nem rakattam össze a kiságyat, bízom benne, hogy elkészül a kecó és költözünk még születés előtt. A belevalók már kimosva állnak a szekréyben, ha mégsem jön össze, akkor majd apa összerakja mire hazajövünk!

Mellbimbóvédő: nekem az elsőnél volt, bár elég macerásnak találtam... azután egyszer itthon hagytuk, és kénytelen voltqm nélküle szoptatni, hát ment is! A másodiknál már elő sem vettem! Krémnek viszont az aventes jött be, azt nem kell lemosni szopi előtt,a garmastant viszont ajánlják lemosni. Viszont a legjobb az volt, hogy szopi után kicsit hagytam a cicit levegőzni, mert az anyatej a legjobb gyógyír, ha a kicsi esetleg kisebesíti.

remélem mi még lemaradunk a jövő hét szombatról, mikor lesz a kövi telihold?

zsuzsi, nekem a renni mellett a meleg bögre kakó segített, amikor nagyon savas voltam. Ez volt az előző kölyöknél, most szerencsére kevesebb a gondom vele, 1 szem renni néha-néha!

na most már én is eldugulok, beverem a szundit!

Jó éjt mindenkinek!

Ildi

KépKépKép
dikó1

a finishre azért vissza térnek páran... :wink:

bimbóvédő: erről is uxival értekeztünk anno... nekem ugyanis nem a helytelen mellre tételtől, hanem a korai fogacskáktól(3hónapos kortól) sebesedett ki durván a mellem... és többféle bimbóvédőt próbáltam, de egyik sem vált be(nagy, kemény, merev...stb)... kivéve a medela lanolin (pure lan 100) kréme.. szinte egyik szoptatástól a másikig rendbehozta, na persze csak annyira, hogy az első kortyoknál még potyogtak a könnyeim, de aztán kibírtam.. :?

a meleg gondolatától engem is kiver a víz... tök rosszul érzem magam így is... olyan vagyok mint akinek folyamatosan szívják minden energiáját... :(

KépKépKép
mütyürke

manó nálatok hány fok van?
klassz lehetett a hegyekben... :P

KépKépKép
mütyürke

jaa... üdv. dikó! én is mávos vagyok...lennék. :roll: (és babdorka is)
te hallottál vmi új fejleményt? van választott dokid?

KépKépKép
mütyürke

Jóccakát csajok, megyek kicsit pihizni, tvzni, vagy olvasni, nem tudom. A sav kissé enyhült, de nem számottevő. Köszi a tippeket.

Könnyű éjszakát mindenkinek!!!

Pussz

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Gurgi: ma nekem is nagyon gáz napom volt. Nyűgös voltam, türelmem semmi, legszívesebben egész nap aludtam volna. Ráadásul ritka fülledt idő volt ma :twisted:
Voltam Blankával du. a játszótéren, összefutottunk ismerősökkel, és az egyik anyuka megkérdezte, hogy ugye már a napokban szülök?! Mondtam, hogy azért a napokban még nem szeretnék, és érdeklődtem, hogy miért kérdezi ezt?! Azt mondta, hogy nagyon fura az arcom, szerinte lesz valami.....Azért én még nem szeretném, viszont 2-3 hét múlva simán benne lennék :wink:

Hemej: Ti aztán már nagyon rendben vagytok. Nagyon szépek a
baba bútorok, gratulálok.

Ildi: : Üdv a csapatban.
Isaszeg... szép település. Ha megyünk a szüleimhez útba esik, így oda-vissza átutazunk rajta.

nenoke: úgy örülök, hogy már jobban érzed magad. :D Amikor olvastam du. az írásod, nekiugrottam legalább 5x, 5 féleképpen hogy írok, de úgy éreztem, hogy inkább nem írok semmit, mert egyszerűen nem találtam a megfelelő szavakat...mert hát szerintem ilyenkor nincs is.
De a lényeg, hogy már megnyugodtál, a kevés mozgásról pedig én is azt tudom mondani mint a többiek, hogy az idő előrehaladtával már nagyon rapszodikusak ezek a mozgások. Nekem pl. ma alig mozgott a manóm, most este kezdtem el érezni először.
Holnap várjuk az infókat a doki után, addig is pihenj sokat, és a lényeg, hogy ne idegeskedj, mert azt a baba is érzi.
Ha pedig bent kell maradnod, amiatt végképp ne aggódj, ott legalább biztos helyen leszel. Minden jót kívánok Nektek!

Zsuzsi: : savkérdés.... az előző terhességem végén, én is nagyon szenvedtem a savtól, ráadásul én nem szedtem akkor rá semmit, mert nem mondta a dokim hogy lehet, Így maradt a tej, amivel nem sokra mentem...no meg az éjszakai virrasztások... tudom, nem könnyű, de kitartás, előbújik a bébi, és egycsapásra megoldódik a probléma :wink: Tudom, ez most gyenge vigasz.

Emi: : hogy érted ezt a gombóc érzést a torkodban, amikor nyelsz akkor érzed? vagy úgy általában mindig?

Zsú: : ez komoly? Hidegfront 10 fok visszaesésseeeeeeel?! Éljen, éljen, éljen, jó sokáig éljen.....stb

A lábam meg változatlanul dagi, szerencsére nem túl vészes, de mostmár állandósulni látszik a dolog.

Megyek, mert vasalni akarok, illetve akar a fene, csak kell. És ilyenkor már egy kicsit elviselhetőbb a klíma a vasaláshoz.

Sziasztok. Jó éjt mindenkinek.
Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Nenőke! Minden rendben lesz, én érzem, Gurgival egyetértek ebben a topikban minden ok lesz! Azért ha tudsz jelentkezz!

Dikó! Üdv közöttünk!

Hemej! Nagyon szép lett a babaszoba!

Zsanett! Üdv közöttünk! (de jó még egy szegedi kismama, én is szegedi vagyok!)

Annee! Küldök egy virtuális ölelést, ne sírj!
Jó éjszakát minden kismamának és babának!
Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Üdv az újaknak! :wink:

Nenoke, én is imádkozm értetek, biztos minden rendben lesz!

Hallottátok, hőségriadót vezettek be Bp-n :shock: ?

Manó, ha sima szülés volt, semmi extra (besárgulás, meg egyebek) ,akkor 3 nap után kidobják az embert az Istvánból, mert nics hely...
Szerintem Bori hamarosan otthon lehet. Azt nem tudom, hogy honnan számolják a 3 napot. Sok helyen ha már reggel születik a baba, akkor csak a következő naptól számít. De gondolom pénteken már biztos hazamehetnek.

KépKépKépKépKép
uxi

Hú!!!

Bori!!! Gratulálok!! És annyira irigykedem is! Nem akarok már annyit várni :? A doki azt mondta múltkor, hog yha már nagyon unom rántdam magamra apócát júl. 2-én. Mondjuk nekem ez a júli 2. egyre jobban tetszik is.. :lol: :lol:

Voltam ma anyával Shrecket nézni! Tök jó volt! És hímezgetek sokat és anya meg a mózeskosárhuzatot varrja.. Olyan szép lesz majd minden.

Üdv az újaknak! Ki gondolta volna decemberben, hogy ilyen sokan leszünk :lol: :lol:

Köszönöm a vigasztalásokat a kerek fejemmel kapcsolatban! Édesek vagytok! A sógornőm meg bunkó :evil:

Móni: Vettünk kispapaszerkót! Jaj, hogy milyen csini lesz a férjem benne... :P Te melyik védőbanyához tartozol? Kaptál Felicitas csomaghoz kupont? Mert én ma rákérdeztem, h ha eddig lapított most már adja elő és közölte, hogy neki olyanja nincs!! De meg sem hallgattuk a szívhangot( mondjuk ő húzta a száját én meg mondtam h holnap uh!!! és ott úgyis látjuk) és jönni akar hozzám és azt találta ki, hogy júl. 2.én majd beszélünk, na én lapítok gondoltam, vagy elmegyünk szülni :lol: :lol:
Vendég

Még egyszer köszönöm amit a szobáról irtatok.Én is megyek lassan alukálni márha Benjámin hagy!Ma este nagyon aktív.Apa is haza jött hamarabb és hozott fini barackot.Mostanában rengeteg mennyiséget ezek barack,eper,csoki fagyi nyami. :wink: :wink:

hemej

Nenőke! Veled vagyunk! Remélem azért tudsz aludni az éjjel, próbálj meg pozitivan hozzáállni. Tudom könnyű mondani,meg én is elbőgöm magam már azon ha csúnyán néznek rám... De kitartás! Úgy küldenék neked valami vidítót, de akkor most csak a te kedvedért van itt a katicám,jó?

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?