A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Na lassan elmegyünk, muszáj bevásárolni, vagy megyünk a szomszédhoz budipapírt kuncsorogni. :lol: Párom szerint megint egy jó kis összeesés lesz belőle... :?
Szezso, áááááááááááá értelek! És miért hagyod, hogy papíron befektessenek, nem mondtad, hogy ácsi???
Én sem hallottam vérnyomásnövelőről, de a dokim azt mondta, ír fel, akkor csak létezik?
Na pá, szép délutánt, a tanulóknak kitartást, Gabynak türelem a várakozáshoz, Sonjusnak babaragacsok, Katának ölelés, fújfúj mensi, ja Gabynak is fújfúj mensi, Boninak pedig éljen nemsoká Kaáli!

Kép
szilcsi

csajok, lombik után mennyi betegállományra írnak ki? :roll:

már erősebben spottingolok

Kép
gaby25

Gaby: bocs, de a spotting olyan murisan hangzik... amúgy nem muris, és sajnálom... :(
Nem tudom, mennyi a betegállomány...de mintha úgy rémlene, hogy a kolléganőm a teszt előtt is simán dolgozott...szóval szerintem egyénre szabott lehet....

Szilcsi: ez aranyos volt, hogy tiltakozzak a papíronbefektetés ellen :lol: :lol: :lol: Szilcsike, olyan nincs. Ez a szabály. 3 nap, és kész, ha bemegyek dolgozni, a munkáltató meg a kórház is megütheti a bokáját TB ügyileg... (nekem csak az volt fura, hogy az átjárhatóságinál 2 nap "befektetés" volt... :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bekukk, még 1 órát tanulok, aztán megyünk Urammal masszázsra. :D :D :D :D Este jövök.

Cupp.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezso, a sugar terhelés nem is azt jelenti...... De buta vagy, az sugárzás terheslést jelent. Mint ahogy a sugar free, a sugárzás mentes. Nem tudtad?????? Amerikaiat még fel kell világosítanom :lol: :lol:

Szilcsi, vigyázz magadra, nemám összetöröd magad. Alacsony vérnyomásra, koffein, tea vagy kávé, tudom kismamiknak nem ajánlott, de lehet nálad kéne inni valamit, ha ennyire alacsony.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc: akkor ezek szerint ha én 4 sugárral iszom a kávét, akkor nemsokára bejön rajtam a TV2 meg a többi, ugye? :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
nagy poén! Sugárterhelés :lol: :lol: :lol:
Hogy lesz-e még cukorterhelés az attól függ ennek milyen lesz az eredménye. Bár én ma azt mondtam hogy ebben az életben velem mégegyszer ezt a sz.rt meg nem itatja senki! Fél liter langyos vízben oldott 75gramm szőlőcukor egy fél cirtommal... boaaaaa
A vér elfogyásáról: konkrétan volt ismerősöm aki azt mondta hogy hülye vagyok hogy vért adok (egy időben véradó voltam) mert mi lesz ha elfogy... :shock: nem tudtam sírjak vagy nevessek.
A papíron befektetés Pécsen is működött. Csalás. Mélyen nem értek vele egyet, de nem gondolom hogy a terhességért küzdő nőnek kéne tennie ellene valamit. A kórházak enélkül megfulladnának (ezzel is) tehát világos hogy kinek is és mit kéne tenni, de ez mán politika, azt meg nem szeretem előhozni nem erre alkalmas helyeken.
Gaby,
szerintem nagyjából te mondod meg mennyit akarsz otthon lenni. Van aki ET után végigfekszi a 2 hetet otthon, van aki 3 nap után visszamegy dolgozni. Ki hogy érzi jónak.
Vendég

Ebben a percben érkezett a hír: a szakdolgozatom javasolt eredménye 4es :D :D :D
Vendég

Áfi: ügyes vagy!!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi
én asszem 1-2 hetet fogok javasolni magamnak :P :wink: :lol:
gratul a négyeshez :D ügyi vagy

ezek miatt a "befektetések" miatt is van az, hogy szüntetgetik meg az ágyak számát, és inkább több ambulancia lesz. A hsg-vel is elvileg "befektettek" volna, ha nem szüntetik meg pont akkor a nyírőbe, de simán meg lehetett csinálni ambulánsan.

Kép
gaby25

Hi Everybody! :wink:

Befektetés ide vagy oda, megnéztük apjukkal az SOS Szerelem filmet, ha már ennyit emlegettétek Csányi Sanyit! :lol:
Nekem az "olyan laza vagyok, hogy szét esek" csávó jött be! Annyit röhögtem rajta, hogy hihetetlen! :lol:

Bizonyítványok megírva bibbíííííííííííí!

Még mindig köszi a gratulációkat! Azért annyira ügyi nem vagyok, hisz most bizti nem tudok annyit mint korábban, ezért a nyaram rá fog menni, hogy felkészüljek in English! :x

Szezso! Annyira izgiiiiiiiiiiiiii! +++++++++++++++++++++++++++

Sonjus! Végre hallok felőled! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kata, Gaby! Ne mááá! Mikor tesztel már valaki +??????????????

Áfi! Naggyon ügyi vagy! Akkor most már semmi és senki meg nem állít a sikeres szóbeliig! :wink:

Kép
bettike
Eger

áfi gratula

bettike te?

hát párom bealudt, így hiába is akartam volna kekszet, nem jutott. :cry: így viszont ennek a hónapnak tényleg lőttek, mert pénteken voltunk együtt utoljára :cry:
Vendég

Sziasztok!

Élek még, csak a gépem haldoklik. Pénteken nem voltam dokinál, mert még nincs kész a progi. Sőt még ma sincs kész! Kezd fogyni a türelmem. A görbém meg valami brutális. Lehet, hogy azért mert most nem szedtem az E vitamint. Nem is értem miért hagytam abba. Hülye vagyok!!!!

Coca!
Drukkolok hogy sikerüljön a lapar. Bízunk benne, hogy nem lesz komplikáció, de egyet éretek veled, én is szivesen felvagdaltatnám magam, ha csak azon múlna a baba.

Szezso!
Ez nagyon jó hír! Hajrá inszem!!! Drukkolok!+++++

Purc!
Nagyon szép pocid van. Sokat nőtt!!

Moni!
Gratulálok a kislányodhoz. Egészséget, boldogságot és sok tejcsit kívánok!! Nagyon szép kisbaba. Igazi nőcis!!

Katica!
Nagyon édes kisbaba! Én is akarok!!! Szorítok a vizsgádhoz. Biztos sikerülni fog, már az előző alkalomra is sokat tanultál.

Ceni!
Gratulálok a vizsgádhoz! Ügyes vagy nagyon!

Bettike!
Szerintem a 24. napon volt pé. Gratulálok az angol előadásodhoz!!

Sonjus!
Drukkolok, hogy az elmondott sorrendet kövesd!!

Boni!
Kitartás a diétádhoz! Persze nem biztos, hogy végig tudok csinálni ha bebabásodsz!! Inkább az utóbbit kívánom!

Kata!
(((((((Kata)))))))

Gaby!
sajnálom!

Áfi!
Gratulálok! Szép eredmény!

És a végén dobom a görbémet!

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike,
a sikeres szóbeliig tényleg semmi nem állít meg! De mi lesz ha odaértem??? :lol: :lol: :lol: Ott már megállíthat a vizsgabizottság névre hallgató rém. :shock:
Örülök hogy tetszett a film.
Mikor megláttam a hozzászólásod elejét, elkezdtem keresni az Everybody nevű új lánykát (de csak pár másodpercig! :D Aztán leesett! :P )
Vendég

lili ez tényleg furi. enyim is ilyen, de nekem tegnap vagy ma megvolt Pé.de majd reggel meglátom
Vendég

Áfi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Félre nyeltem a szörpöt!)
Tanács! Ne igyál és egyél ha bnetet olvasol! Baleset veszélyes! Megfulladhatsz! :lol:

Boniko! Hajnalban is jó lesz még ha apára ugrasz! :wink:

Lili! Hű :shock: ! Ez kész! Tesztet nem nyomsz? Már túl lépted a normál ciklushosszt nem?

Ja és Áfi! SIKERES hangsúlyozom SIKERES szóbeli! Érted! :wink:

Kép
bettike
Eger

nem megy, reggel 3 kor kel :cry: a sors nem akarja,hogy gyerekem legyen :lol:
Vendég

Bettike!
Igen már túlléptem. Lehet, hogy most az enyém lesz 60 napos. :shock: Tesztre nem is gondoltam. Ilyen hőnél?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Megint csak egy gyors bekukk. Mihelyst hazajöttem a munkahelyről, egész délután aludtam. Most meg kb. 2 óra hosszája görcsöl az alhasam. :( A hasmenés egy kicsit legyengített. :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Boni!
A sors igenis hogy akarja!! Irgum-burgum!!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Boni! Akkor hozz áldozatot, te keltsd apjukat! :wink:

Lili! De ha nem mérnél nem is tudnád! Akkor bezzeg már tesztelnél! 8)

Szilva! 9 hónapig ne is múljon!

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Áfi, gratttttttttt, ügyi vagy! A szóbeli is sikerülni fog!

Lili, hány napos szokott lenni a ciklusod??? Kinézetre elvileg lehetetlen a + teszt, DE úgy bírnám ha az lenne!!!!

Bettike, sajna én egyhamar nem fogok +-at tesztelni! Érzem hogy nekünk ez nem megy! És nem tudnám megmondani, hogy miért érzem ezt!
Különben is itt vannak a reménységeink majd ők produkálnak nekünk gyönyörű + teszteket!!!( Sonjus, Szezso)

Boni, annak örülök, hogy a mondatod végén ott van a vigyori arc!! Én férjecském még meg sem jött, bár már tudja hogy ez a hónap sem a miénk!

Kép
kata05

Ja és látom Piskóta nem írt, hát dagad a lába, és kezd magas lenni a vérnyomija! Szerdán doki és lehet már haza sem jön csak Marcival!!!

Kép
kata05

Bettike!
:lol: :lol: :lol: Ez pontosan így van ahogy mondod. De ez így jobb, mert nincsenek illúzióim. :?

Kata!
28-30 naposak a ciklusaim. EGyszer volt 37 napos. Kimaradni még soha nem maradt ki. Amúgy én is bírnám a + tesztet. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili,
komolyan mondom: nézegess a fertilityfrienden terhesgörbéket!!! :wink: Majd meglátod hogy egynémelyikhez képest a tied milyen meseszép!
Vendég

Kata! Vissza tértél pesszimistába? :( Nem örülök neki egyáltalán! :twisted:
Pont most akartam kérdezni tesód! Szorítok neki!
Azt hogy csináltad, hogy 0 cn???

Lili! Ja elég ha én álmodozom, hogy hátha + mi?

Dobok már én is görbét!

Kép

Kép
bettike
Eger

Áfi!
:lol: :lol: :lol: A próféta szóljon belőled!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike, mert holnap fog megjönni, most még csak barnázok! Én nem vagyok pesszimista csak az érzéseimet írtam le!! :wink:

Lili, Áfinak tényleg igaza van nézegess görbéket!!!

Kép
kata05

Bettike!
Álmodozni én is álmodozok, csak most reménytelennek érzem. :? Kétszer volt már + a tesztem, de mind a két alkalommal 37,2 körül volt a hőm. De ha neked 24. napon volt pé., már pedig szerintem akkor volt, korai volt még az a teszt. A tiédre nagyobb esélyt látok!!! Sőt!! :lol: Kár hogy nem mértél egész hónapban.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok!

csak gyors bekukk....

szonjus, szezso: mennek a drukkok+++++++++++

no meg persze mindenkinek ++++++++++

holnap 8.30-tól vizsga. múlt hét óta csak felejtettem az anyagot. :( futok vissza a könyvemhez.

kati
katica30

Kata! Akkor jó! :lol:

Lili! Ha megmutizom a teljes görbém, akkor érteni fogod a tesztelésem! :lol:

Kép
bettike
Eger

BEttike!
ja akkor már értem. :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili íme:
Kép

Kép
bettike
Eger

Kati, drukk holnapra!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kedves Hőmérős Szakértők,

A segítségeteket szeretném kérni. Nemrég derült ki (kb. 6 napja) hogy babás vagyok. Tegnap óta viszont sajnos fáj a torkom, meg a fülem egy kicsit, nehezen nyelek. Tudnátok nekem ajánlani valamilyen teát/módszert/akármit amellyel gyógyszer nélkül ki tudom magam kúrálni? Ma voltam lent a háziorvosnál, azt mondta, hogy vegyek valami toroköblítőt és ha esetleg lázas lennék, akkor vegyek be algopyrint vagy quarelint.... Háááát, én úgy tudom, hogy ezeket nem igen lehet terheseknek szedni.

Bocsánat az OFF-ért.

Előre is hálás köszönet:

Adire
adire

Adire!

Fokhagyma (sok), méz, grapefruit cseppek.
Lázcsillapítnak hideg zuhany, vagy borogatás. Csak 38°C felett lázcsillapító. Algopyrin nyugogtan mehet (bár Áfi meg fogja vétózni de a Kaáliban is engedik, ők meg azért csak profik)

Kép
zölddisznó

Adire,
ha a fokhagymás méz (úristen!!! :shock: ) nem válna be, recept nélkül kapható egy remek torokspray: BIOPAROX a neve, kizárólag helyi hatású, terheseknek is lehet nyugodtan.
Lázcsillapítónak én (mint mindig) a paracetamol tartalmúakat javasolnám (Panadol).
Vendég

Kedves Coca és Áfonya,

Köszönöm a villámgyors válaszokat. A méz az bizti megy majd. A grapefruit cseppet meg gondolom gyógynövény boltban lehet venni.
Fokhagyma... ezt is kapszulában gondoltad? Vagy álljak neki pucolni?
:D
Remélem lázas nem leszek. Egy torokspray-t is beszerzek a biztonság kedvéért. Holnap megrohamozom a gyógyszertárat.

Adire
adire

A grapefruit cseppek gyógynövényesnél, de Rossmann és társaiban is kapható, természetes antibiotikum. A bioparox kiváló, orrba is mehet megelőzésként. A fokhagymábaól a pucolós a legjobb, de ha dolgozik az ember, akkor nem tuti, hogy elviselik a kollégák! :wink:

Kép
zölddisznó

...ja, és kihagytam a vöröshagyma héjából főzött teát.

Kép
zölddisznó

Köszönöm a segítséget!
adire

Sziasztok,

felszerelték a légkondinak :) Mostmár jöhet a hőség ... :)

Áfi, én nem vagyok RH- ezért nem is értettem mi az az ellenanyag szűrés, de állítólag mindenkinél van. Megnéztem Rolinál is volt. Akkor negatív lett. Akkor csinálják amikor a vércsoportot is ellenőrzik. Nekem ezt az enzimes asp reakciót mindenhova piros betükkel beírták a kiskönyvembe. (3 helyre) Egyébként fog sincs mi az, de a doki monta, hogy nem gáz csak ha vért kapok akkor kell rá figyelni.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken! A mosott vér azt jelenti, hogy un. választott, mosott vörösvérsejt-koncentrátumot adnak - ha átömlesztésre, vagy pótlásra van szükség a szülésnél - mivel az nem vagy csak minimális mértékben tartalmaz (az egyébként a vérsavóban jelen levő) ellenanyagokat.

Kép
zölddisznó

Csikken,
akkor a te ellenanyagod nem ugyanaz mint az enyém ha nem vagy RH-. Pedig már örültem hogy sorstárs. :)
Vendég

Csak nagyon gyorsan, kispiskóta sokat gondolok rátok. Drukkjaim mennek, hogy minden rendben legyen.

Kata, nem fealdni, irgum burgum

Pussz

Purc

Kép

Kép
purc

Na reggeli zutty megtörtént, de hát ezen nem is lepődtem meg.

Bettike
eseménytáblába nem írtad be, hogy apája szerdán megy hormoneredményért, ma meg a kaáliból elhozza akiskatonaereményt, hogy vihesse holnap.

Lili
hár bármi lehetséges :wink: de azért sajna anovusnak néz ki :?

Szilva
egyre gyanúsabb vagy, már álomkór is bejátszik :wink:

Kép
gaby25

Gaby! Drukk. hogy jó legyen az eredménye Apácskának!!

Sonjus! +++++++++++++++++++++++Babaragi++++++++++++

Szezso! Nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Szia Babim ezek szerint haragszol. :shock:

hát párom tegnap nem volt elkapoható állapotban. viszont hőm se ment fel inkább méglejjebb :shock: és a nyák is visszajött. így talán a mai 12 órázás után még lehet valami :wink:

az azért érdekes, hogy amióta nem szájban mérem azóta ilyen fos a hőm.

:twisted:
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Lili: eléggé anovus kinézetű a görbéd, de ahogy Áfi is mondta, irány a ferty és nézegess csúnya terhesgörbéket :lol:

Gaby: :cry:

Babaimi: teccik nagyon az msn-es jelmondatod! :lol: örülök, hogy lecserélted a régit!

Kata: :cry:

Kati: ügyes légy! :D

Bettike: ez a görbe megint kezd talányos lenni...nem értem...ja, tudom, Te egy ilyen talányos lány vagy :lol:

Megyek dolgozni, plusz még a főnökömnek is el kell ma mondanom végre, hogy miért leszek távol 3 napig... :?

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?