A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kinderke!!
Ne haragudj ezt nem rossz értelemben írtam.. :oops: :oops:
hüpp-hüpp..
bocsáss meg drága angyalom Kép
torolve_20131003125716

Ati finoman végig maszírozott..vizes törcsivel..olyan jól esett..

Szép álmokat, jó levegőt! Kép
torolve_20131003125716

Orsi: örülök, hogy tetszik a szerelés :D
Én a Pölöskeynéhez tartozom. Épp holnap jön hozzám.
Képzeld, pénteken megyek be a kórházba, találkozom a szülésznővel. Majd beszámolok ha érdekel. ha esetleg eszedbe jut valami kérdés a kórházzzal vagy a szüléssel kapcsolatban, írd meg, és megkérdezem.

Jó éjt mindenkinek. megyek vasalni.

Móni

Kép
Kép
moni1973

kórházzzzzzz, bocsi, már késő van....

Kép
Kép
moni1973

Csajok!
Mire is jó pontosan a málnalevél tea??

Andi: a doki terhességi cukorbetegségre gyanakodott, de az már kizárva. Kért egy plusz uh-t, h nézzék meg alaposan a fejét, ott nem mondták, h gáz lenne. Vszínűleg öröklésről lehet szó. Majd meglátjuk, csak izgulok kicsit :cry:

Hát ez nem lehet igaz. Kint 22 fok, ilyen augusztusban ha szokott lenni. Kínomban már a lázam is megmértem, mert rettenet milyen melegem van. Aztán a klotyót mán szétáztattam, ez a fele a dinnyeevésnek már nem olyan szuperrrr.
Aludni nem tok, feszít a jobb lábam. Ha fel akarom póckolni, akkor meg attól nem tok aludni. Ergó kész vagyok.

Kinderandi! Homeósak közül egy rakat bigyót szedek, különféle panaszaimra: hátfájás (tod, hogy reggel bírjak elindulni): Rux Toxicodendron, vizesedés (de vagy még bálnább lennék, vagy nem igazán használ) Natrium Sulfuricum, lábszárgörcsre Cuprum Metallicum, szülésre való felkészülés: Arnica és Caulophyllum.

Nem tok aludni, ezért rém mérges vagyok. Már készül a fürdővizecske, hátha attól ellazulnak a porcikáim, kicsit hűsülök is, s tán-tán bírok aludni.

Fagyasztót kihúztam az áram alól, holnap jön takarítónéni, puceválja már ki azt is. Így mán nincs most benne -18 fok, lehet jobb lenne odaülnöm mint itt a gép előtt?

Na, próbálok valamit kezdeni magammal.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

NAGYON NAGYON GRATULALOK ADAMNAK ES BORINAK, UGYESEK VOLTATOK!!!
Mar csak par nap s tenyleg ki lesz paterolva a gitar az agybol :lol:
Vigyazzatok Magatokra tovabbra is, sok boldogsagot!!!!!!!!!!!!!

Diko! Udv. itt!

(Elnezest Mindenkitol, csak a legfontosabb hireket olvastam, mert nagyon sok oldal telt mar be, s nem tudok ennyit itt ulni a gep elott...)
Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Ma nem leszek.

Tegnapi egésznapos fekvés következményeként 5 kiló!!! vizet hajtott le a szervezetem. :shock: :shock: :shock: Látom a lábam, a sípcsontom, a vádlim, nem feszít, nem húz.

Mindenki vigyázzon magára ebben a hőségben!

Gurgi neked jó nst-t!!! :wink:

kispiskóta

Jó reggelt mindenkinek!
Remélem kivétel nélkül mindenkinek jobb éccakája vót mint az enyim. Elhúztam az ágyiba még 22:30-kor, erre éjjel 2-kor aludtam el. Kínomban már ki is áztattam magam, hátha jön az álmosság, de max megijedtem a kádban a patáim látványától. A poén meg az, hogy jól csak hajnali 4-ig aludtam, onnan csak forgolódtam, s nem kaptam levegőt. Azóta sem sokat, ráadásul álmos vok, ejtem el a fejem. Na, de most épp a fagyasztó takarítás folyik, utána kell menni be az irodába.
Na, mék, adok a savamnak egy kis fagyit, mett másképp nem nyugszik. Joghurttal nem érte be.

Kép
kissmanó

Zsú! S ennek az 5 kiló mínusz víznek van tudományos magyarázata?

Kép
kissmanó

Csajok, ma ráálltam a mérlegre. :cry:
16 kikót híztam eddig, és én nem is vizesedek egyáltalán. :shock: :x

Bálnabálnabálnabálna

Szülés után kapok majd szobabiciklit, abban van minden reményem. :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Manó, a szív nyugalomban tud a legjobban (hatékonyabban) dolgozni.
A vizet is a szív dologzza le, s gondolom, mivel én egésznap ágynyugalomban voltam, így mást se csinált, mint a vizet hajtotta. de durva különbség van, tegnap még az egész lábam egybefüggött, ma meg... 8) Ja és sómntesség.
Én komolyan be vagyok tojva a toxémiától, így inkább a maradék napokat vizszintesben töltöm, só nélkül.

kispiskóta

Jó reggelt!

kissmanó: tudom, ez nem vígasztal, de az én éjszakám is hasonlóan alakult mint a tiéd. Én éjfél körül feküdtem le, de fél 3-kor még nem aludtam, csak forgolódtam. Nem tudok sokáig egyik oldalamon sem feküdni, mert fájnak a csontjaim, háton meg nem erőltetem az alvást, pedig úgy érzem, hogy úgy menne.
Végül 3 körül elaludtam, de fél 5-kor meg pisilnem kellett, utána megint hosszas forgolódás. 6-kor kelt a párom, arra felébredtem. 7-kor keltette a Blankát, akkor pedig én is felkeltem, mert készítettem őt az oviba. Ráadásul én sem tudok aludni ma napközben, mindjárt itt lesznek a klíma szerelők, majd 11- re jön a védőnő is. Mire mindenki elhúz, mehetek Blankáért az oviba. Na mindegy ez van. Gyúrjunk a következő éjszakára, hátha az jobb lesz :wink:

majd később még benézek, most megyek megpróbálok valami emberi formát ölteni, mert ahogy most kinézek, az elég siralmas.

Mindenkinek szép napot, és jó eredményeket a vizsgálatokon.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni! Kössz a vigasztalást, akkor te is ugyanarra szorulsz.
Most kicsit önző leszek: igazándiból mikor ránézek a vonalzóinkra, s megállapítom a különbséget, akkor oltom is rögtön magam, hogy csak pufa be, nekem azt írja, hogy 15 nap, míg neked 49. S akkor átadom a jogot neked panaszkodni. Valahogy úgy vok vele, hogy talán-talán nem akarózik a kisasszonynak a családi hagyományt folytatni, s ráhúzni még pár napot.
Mert az éccaka is csak arra jutottam, hogy ki tudja, ha Adrikámat nem feszegetik ki idő előtt a pocóból (s ma már inkább voksolnék arra, hogy várhattam volna jó bőven), akkor ő is, hasonlóan a nővéréhez, meg azóta született unokatesóihoz, még a 40 hétre ráhúzott volna valamennyit.
Már nagyon várom a holnapi napot, lássuk dokinéni mit mond, bocsátkozna-e jóslásokba. Mert nem egy nagy szószátyár a lelkem, ha valamiben nincs meggyőződve, akkor inkább nem is mond semmit.
Na, meglesem a mérleget, milyen számok nála ma a nyerők.

Kép
kissmanó

Vérnyóm 120/71, a pulzus meg 87. Na, fene sem érti ezt a különbséget.
Fogható az álmosságra?

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Móni: Persze,hogy számolj be! Bár szerintem nem választok szülésznőt... Majd a következőhöz, ha ez így nem 100as :lol:
Úgy várom már az uh-t! Csak kár, hogy egyedül kell mennem. Amióta a magánrendelőben van az is, mindig ott volt a férjem. :cry: Most meg már 3 hete csak hétvégente látom. A múltheti útnál azzal vigasztaltuk magunkat / főleg engem :( / hogy nem baj, h államvizsgánál nincs itt, legalább az uh-on itt lesz! Hátja! Bejött :?

Alvás: Én szoktam háton feküdni / még mindig jobb,mntha hason tenném,pedig arra vágyom igazán!!/ Babus olyankor egy csomót ficereg... MEg mondjuk nincs meg a 180',mert 1 nagypána 2 kispárna és 4 díszpárna a hálótársam :wink:
Vendég

Manó! Nekem is ennyi volt tegnap a védőnőnél, csak a pulzusom volt hozzá 105 :oops:
Vendég

2007.07.02. tök jól néz ki nem??
Na jó, ha persze Babusnak nincs kedve hozzá,akkor a 2007.07.20. is tetszik! :D
Vendég

Sziasztok!

Moni, hol laknak a szüleid, hogy áthajtotok rajtunk? :)

Mütyürke, igen van dokim, Tidrenczel Zsolt. Hát infó? Múlt hét pénteken azt mondta, hogy most egyben van a szülészet és a nőgyógyi a 3.-on, mert felújítanak. Még több szülőszobát csinálnak, mert a mostani mennyiség kevés, és a fürdőket is csempézik. Szóval nagy a zsufi, még legalább 2 hétig!

Manó, nem irigyellek az éjszakádért, nálunk szerencsére hűvös volt, tudtam is aludni, bár este már ventillátort akart venni a párom, mert akkor még nagyon hőség volt a hálóban, ráadásul a ketyegőm is extrázott, és csak úgy voltam jobban, ha legyeztek...

Zsú, 5 kiló víz???? Az rengeteg! Hát nem irigyellek!

Na megyek, kölyköcskék reggeliznek!

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1

Uxi: Nem elkeseríteni akarlak, de rá tudunk ülni szülés után a biciklire? Legyen az szoba, vagy sima....
Vendég

Sziasztok!Borzalmas éjszakám volt nem kaptam levegőt,a hátam fájt..stb.Mikor végre el elaludtam akkor a szomszéd ébredt fel de komolyan ezek(albánok)este 10-kor vagy éjfélkor kelnek fel és ajtót csapkodnak kiabálnak zenét hallgatnak.A gyerek kb. 3-éves a lépcső házban kiabál le vetkőzik a ruháit a lépcső házban szét dobálja és ordít közben.És ha szólsz nekik ők nem értenek Németül de a segélyeket fel tudják venni.Komolyan Mercédesz áll a ház előtt!!!Bocsi,hogy csak panaszkodok de ma olyan rosszul indult a napom.A mosógépem is rossz de még garanciás de a szerelő csak csütörtökön jön.Pedig a szennyes tartó tele van.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ezzek a képel kívánok mindenkinek kellemes napot. Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Orsi: Oké, akkor majd beszámolok mi volt a szülésznőnél. Kérdésed nincs?
Egyébként én is csak azért döntöttem a választott szülésznő mellett, mert ha nem bújik elő a bébi augusztusig ( amit nem ajánlok neki :wink: ) akkor elmegy a dokinőm szabira, és gondoltam akkor jól jöhet egy ismerős arc. Bár fene tudja.... No mindegy, rákérdezek a tarifára pénteken, és ha nagyjából annyi amennyit egyébként is rászántunk, akkor okés.

Képzeljétek, tegnap összepakoltam a kórházi cuccom nagyrészét. Már csak pár dolog van, amit bedobok mielőtt indulunk. Tegnap a játszótéren az anyuka, egy kicsit belerakta a bogarat a fülembe, ráadásul én is olyan hisztis voltam tegnap, mint aki a "végét járja", így jobbnak láttam ha elkezdek összecuccolni. Persze nem lesz itt még semmi eksön, majd 3 hét múlva :D :wink:

Mennem kell csajok, mert mindjárt itt lesznek a szerelők. Ma már lesz klímánk, éljen!!!! Bár most amilyen pocsék hangulatom van, ennek sem tudok igazán örülni. És hogy milyen kosz lesz itt ma?! :?
A bejárónő meg szabadságon....... :roll: ( nincs is bejárónőm, pedig bírnám, de nagyon :wink: )

Sziasztok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Lányok! Ti is szoktatok háton aludni, mint Orsi?
Nekem erről a háton alvásról még nem mondott semmit a dokim, eddig nem volt gondom ugyanis az oldalon fekvéssel. Viszont én itt a fórumon olvastam, hogy nem jó ilyenkor a háton alvás, nem tesz jót a bébinek.

Bár úgy is jön nem soká a védőnő, megkérdezem tőle is, de várom a véleményeteket is.
Köszi, Móni

Kép
Kép
moni1973

Valami nem stimmel. :?
Most, hogy beraktam Zsanit a táblázatba, ő ugyebár ugyanarra a napra van kiírva, mint kinderAndi, a vonalzójuk szerint meg nem ugyanannyi nap van hátra. Most akkor mi van? Kép Kép

Amúgy nekem is bedagadt tegnap a bokám. Mára javult, de nem múlt el teljesen.

kétfiús anyuka
babdorka

Jó reggelt.
Én meg tegnap síkideg voltam, mert a ¤¤¤¤ uram állat hülye volt :( . Valami lehetett a levegőben, mert most beszéltem anyuval telefonon és mondta, hogy apukám se volt teljesen normális... :shock: :roll: Jól össze is vesztünk, erre így most nagyon szükségem volt.... kurvaéletbe.... :( :evil: Aztán nemrég felhívott telefonon, bocsit kért. Hát kösz azzal nem vagyok kisegítve, ha előtte meg bunkó és egész éjjel nem alszok az idegtől... :shock: Na mindegy legalább elgondolkozott (gondolom én) és csak leesett neki a tantusz, hogy nem így kéne...

Szal én se aludtam semmit. Mondjuk ez nem újdonság alap állapotomban se nagyon tudok, szakad rólam a víz, forgolódok, sehogy se jó. Pedig szopis párnával alszok+kispárna, nagypárna, takaró a lábam közé...ááááááááááááááá ez a vége már olyan car....

És legújabban ha keményedik a hasam elég sokszor fáj a derekam is... :( Olyan jó lenne már túllenni rajta.... Bár ha megszülök, akkor meg a cicik miatt nem fogok tudni hason aludni, a gyereksírás miatt meg úgy egyáltalán aludni,pihenni + még a másik 2 gyerekem avagy 3 a zurammal együtt...szal nem is tudom mi a fenének akartam én még egy gyereket :shock: :roll: Mazohista állat vagyok... :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ja, Zsuzsi, igen, nekem most is megvannak a savas délutánjaim-estéim. Minden nap. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Jó reggelt!

Én jól aludtam :oops: :oops:

Dorka: Képzeld, reggelre elmúlt a savasság, remélem, este nem jön elő megint.

Móni: Neked egyáltalán nem kell még szülni, több van hátra, mint nekem!!! Maradjon csak a kis drága... növekedjen :D

Enikő: Ilyen sajna előfordul. Bakker sokszor a pasik nem tudnak, nem értenek semmit. Mindegy, felejtsd el, jobb lesz, ha Pindurka megszületik. Lényeg, hogy elgondolkodott és bocsit kért.

Kép
zsuzsi**

Ja, és nekem direkt mondta a dokim, hogy feküdjek sokat háton, vízszintesbe, mert könnyebben befordul Királylány. Nem kell félni, hogy nem kap meg valamit, ha háton fekszünk, hiszen az embernek az a legtermészetesebb fekvési formája.

Kép
zsuzsi**

SZIASZTOK!!!
Betöltöttem a 34.hetet, :lol: , tisztára boldog vagyok :P :P !!!
Szar éjszakám volt, leszakad a derekam, görcsöl a hasah, állandó székelési ingerem van. :roll: .
Jó lenne már 2 héten belül Nyuszit kinnt tudni, mert ha ez így folytatódik, :roll: hát én kinyúvadok.Olyan jó volna tekerni a naptáron hó elejére...
Remélem ti jobban vagytok azért....
HEMEJ:Édi a szoba nagyon.

CENIKO:Veled érzek, szerintem hasonszőrű cipőben járunk...

MÁLNALEVÉL TEA KÉRDÉSEM:
Mikortól kell inni és mennyit?Tegnap megvettem, tudom, hogy volt róla szó, de lusti vagyok megkeresni, segítsetek, légyszike.KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

Kép
Kép
christine

NENŐKE:SZÍV ÉS KEDÉLYVIDÍTÓ CSAK NEKED-ÉS PERSZE ANNAK, AKINEK SZÜKSÉGE VAN RÁ... Kép

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

GRATULÁLOK, ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK BORINAK ÉS KIS ÁDÁMNAK!! :lo

Kép

Kép
ábibaba

Szép napot mindenkinek,

Gurgikám: csak vicceltem, tényleg mérvadó vagyok, már mindenki (apukám, anyukám, tesóm, barinők) kérdezgeti és a lábad? 8) Szóval ne izgulj Angyalom, minden oksi, imádlak!
Egyébként a lenmagtól neked nem kell állandóan wc-ned? Úgy tudom van ilyen hatása, hogy székrekedésre ajánlják...

Ági : ne izgulj, nekem is néztek cukrot, tök jó, szerintem is öröklés, megnéztem a gyerekkori fotóinkat hát mindenkinek nagy feje volt, :oops: szép, kerek, duci gyerekek voltunk! Legalább megzabálhatjuk a kis pofiját. :wink:

Manó: jól van akkor én is beletrafáltam szülés "előkészítőnek" én is fogom szedni az Arnica-t meg a Call... izét, te mikor kezdted? 36 héttől?
Hú én iszom vödörszám a málnalevél teát, meg a lenmagot eszegetem, hogy kicsússzon a gyerekem! :shock:

Zsú: én is nagyon vizes vagyok, mindenem (!) szerintem ne idegeskedj, mert csak bevonzod, tök jó minden ilyen típusú emberek vagyunk. Szülés után majd meglátod csak úgy lefittyen rólunk a sok víz -10 kg-val jövünk ki a kórházból! :wink: Egyébként nálam is szokott ilyen lenni, hogy -3-4 kg egy-egy pihenős vízhajtós nap után.

Dorka: nekem a dokim először július 19., majd 15., 11., 09., és végül 05-ét mondott... Így belöttem egy időpontot, így számolta ki a vonalzóm... Ezért van kevesebb, mert a táblázat szerint júl. 19. de az nagyon nem jó már... :wink: A 32. héten 36. hetesnek feleltem meg, szóval szerintem 3 hét múlva megszülök. Az max. 21 nap, így is ráhúztam még!

Enikő: megértelek, szerintem ez a meleg csinálja velünk az idegbajt, mi is mostanában vitázunk, bár kezd lecsengeni... szerintem ne foglalkozz vele, párom azt mondta reggel, hogy megért, folyik róla víz, és akkor én mit érezhetek....
Férfiak, nem igazán "látnak" bele a nőkbe...
Küldök jókedv figurát neked és mindenkinek akinek rossz napja van!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Rózsa: Nekem azt mondta a szülésznőm (aki nagy szakértője a gyógynövényes dolgoknak), hogy a málnalevél-teát először ki kell próbálni úgy, hogy egy kávéskanál teát leforrázol fél liter vízzel, hagyod ázni és kortyolgatva eliszogatod. Akár hidegen is. Ha kb 4 napig így iszod és nem lesz hasmenésed, akkor lehet folytatni úgy, hogy egy evőkanállal teszel fél literhez, és azt iszogatod. Így a leghatékonyabb. A Szt. Imre kórházban régóta használják ezt, úgyhogy biztos tudja. Én így fogom inni.
Ja és csak a betöltött 36. héttől lehet elkezdeni inni.

Kép
zsuzsi**

Annee, Nenőke

ne sírjatok, kitartás, nem lesz semmi baj.

Kép

Kép
ábibaba

Christine: én a 35. héttől iszom, de már a 34. héttől lehet iszogatni... Gurgi ajánlotta a lehűtést, én is hűtöm és tényleg fincsi, citrommal, meg mézzel!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Megjöttünk a vérvételről és az NST-ről.
Samu nagyon édes volt, mocorgott a drága..és azt mondták, hogy a görbe gyönyörű.
Ott volt az orvosom is, gyorsan megvizsgált és levette a kenetet is.
Kicsit fent van a méhfenék.
Holnap privibe is megyek hozzá és akkor lesz UH.

Asszem 1 vagy 2 kismami vajúdott..sétálgatott, nem is látszott rajta semmi..aztán hallottam, hogy a dokim megvizsgálja, na akkor feljajdult..(az picit ijesztő volt)

Zsu!!
Ott volt apósod is! Az ő kismamija akit az én orvosom is megvizsgált.
5 kiló vizet hajtottál le a fekvéssel?? :shock: az igen.
Ezt én is kipróbálom.. :lol:

Puszi mindenkinek, délután jövök!
torolve_20131003125716

Az van ráírva a málnalevél teára, hogy egy evőkanál egy bögre vízhez (3 dl)??? Az nem fél liter!? Most mi legyen? Gurgi hogy iszod?
Zsuzsi nem kevés fél literhez egy evőkanál?
Nemtom.

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi gratula a jó eredményhez!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke: Nem tudom, nekem így mondta a szülésznőm. Nagyon bízom benne, hiszen már évek óta itatja ezt a kismamikkal. Nagyon határozott volt...

Kép
zsuzsi**

Gurgi: Samukirály édes baba!!! Jaj de jó, hogy minden szupi volt!!! 8) :lol:

Kép
zsuzsi**

Orsi, nem gyerekágyasan gondoltam biciklizni :wink: . Várok 6-8 hetet, és utána már igen.

Az elején még ülni sem nagyon fog menni, nemhogy szobabiciklin szenvedni... :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Szép jó reggelt!

Csatlakozom azokhoz akik rosszul aludtak, brühü, szét van folyva a fejem (:| . Egész éjjel szülésről álmodtam, közben teljesen kemény volt a hasim, forgolódni is alig tudtam. Jajjj, ezek az utolsó hetek...

Beteszem újra a málnalevéltea linket: http://www.mamanet.hu/modules.php?name= ... int&sid=80 . Én napi 2 bögrével iszom és púpozott kanál levelet teszek a 3 dl vízhez, legyen jó erős :wink: . Semmi ízesítésel, mert állítólag a gyógyteák így hatékonyak.
Vendég

Zsuzsi, nem akarjátok a Királylány nevet is anyakönyveztetni?Mármint hogy az legyen a hivatalos neve, ami a vonalzód tetején.
Szerintem aranyos lenne. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

[quote="kindernay"]A írta:kindernayz van ráírva a málnalevél teára, hogy egy evőkanál egy bögre vízhez (3 dl)??? Az nem fél liter!? Most mi legyen? Gurgi hogy iszod?
Zsuzsi nem kevés fél literhez egy evőkanál?
Nemtom.

Andi! Fél literhez 2 kiskanál vagyis egy evőkanál :wink: .
Vendég

Uxi: :lol: Nem tudom mi lehet igazán hatékony,mert anyáék vettek már mindenféle gépet ( a legújabb a tavalyi taposós/futósgép/ de mind olyan fárasztó, és egy idő után tök uncsi, a legrosszabb mégis az, h az emberlánya egyedül csinálja és a család többi tagja meg csak nézi... :lol: Ez igazán a videóstornánál volt mókás!!

Málnalevéltea: Olyan van, hogy nekem nincs kedvem hozzá? :oops:
Vendég

Lányok!

Mire jó az a lenmag, és milyen formában lehet kapni? És egyáltalán mennyit kell belőle enni.
Málnalevél teát én is fogok inni, mikortól lehet? 36. héttől? Megjöttek a szerelők, mennem kell.

Kép
Kép
moni1973

Kiskanál =teáskanál :oops: .
Vendég

Orsi, a semminél biztos hatékonyabb :wink:.

Szerintem nem gáz, ha nem iszod a málnalevelet. Okádék íze van :x , én Eminél egyszer ittam csak a 36. héten, aztán eldöntöttem, hogy nem kínzom magam vele. :? (semmiféle teát nem kedvelek...)
Ennek ellenére könnyen és gyorsan tágultam, semmi gondom nem volt a szülésnél.

KépKépKépKépKép
uxi

Zsuzsi, nem akarlak elkeseríteni, de nekem mindig késő délután kezdődik a savasság, és egész este van.

Én nem nagyon tudok háton feküdni, mert úgy fáj a derekam. Mondjuk oldalt sem mindig, így marad a félig háton-félig oldalt fekvés. De én is úgy hallottam, hogy nem jó a babának, ha háton fekszel, mert elnyomsz egy olyan eret, ami oxigént szállít a babának.

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?