Savitri, nagyon-nagyon köszi!
Hát igen, az én dokim sajnos egy idősebb bácsika, aki nagyon kedves, de nem vagyok benne biztos, hogy mindig naprakész (pl. 7 hós baba mamájától megkérdezte, hogy ugye már azt eszi a gyerek, amit a felnőttek. Jajj!)
Mindenképp meg fogom próbálni az itatást, és lehet, hogy tényleg ez lesz a gond. Egyre melegebb van, ő meg egyre kevesebbet szopik. Ma pl. 4,5 óra telt el délelőtt két szopi között, ami nála teljesen szokatlan Kb. 2,5-3,5 óra szokott lenni, nagyon ritka, hogy ilyen sok idő teljen el, és épp ezen morfondíroztam, hogy az lehet, hogy nem éhes, de nem is szomjas? Ilyen hőségben? Szóval mindenképp többet fogom itatni - az eddiginél csak többet lehet, mert eddig talán 2x ha adtam neki vizet...
És bár ez már nem peli téma, de szerintetek a csőrös pohár mennyire gáz? Mert sztem igen, én nem akartam. És ügyesen is iszik a sima pohárból. De a férjem épp ma vetette fel, hogy szerinte jó lenne egy csőrös, hogy akkor ihasson, amikor szeretne. Én meg mondtam, hogy így is akkor iszik, amikor szeretne, hiszen ha nyüszög, megszoptatom. De akkor most lehet, hogy tényleg az lenne jó? Nektek az van Savitri? Mert szopis tanácsadó tudom, hogy nem ajánlja túlzottan. És ezért óckodom tőle kicsit... Bocs, hogy ennyire offolok, de érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok!
Ja, és Savitri, épp ma este gondolkodtam azon, amit a kajaelszínezésről írtál. Szerintem se nagyon állja a helyét.