Sziasztok csajok!
Fú látom sok minden történt itt mióta nem voltam, nem győzöm visszaolvasni. De azért igyekszem!
Brumi, Estrella,
Nagyon nagy gratula a babókhoz! Vigyázzatok nagyon rájuk és magatokra is! Pihenjetek sokat.
Lexi,
Borzasztóan sajnálom, nem tudok mit mondani, próbálj most nagyon erős lenni. Abszolút megértelek, hogy most utálod az egész világot, és igen igazat adok abban is, hogy nagyon igazságtalan tud lenni az élet. Ha nem is ennyire súlyos helyzetben, de valahol hasonlóban vagyok. Nekem is két álmom volt: a baba és az idegenvezetés. Egész életemben erre a kettőre vágytam. Nem gondoltam volna soha, hogy én is ide a BMC-be kerülök. És nekem is most lenne az utolsó vizsgám, de egy halasztás miatt (ami muszály volt sajnos) most változtatták meg a vizsgaszabályzatot és valószínűleg nem tudom letenni. Pedig minden álmom ez a suli volt. Ráadásul, ahol most dolgozom nem fogok lehetőséget kapni, pedig tökéletes lenne. Szóval a sulis dolgodat abszolút megértem. Leszámítva azt hogy az egyetlen örömöm az utazás, én is szinte csak vegetálok és telnek a napjaim, aminek úgy érzem nincs értelme. Mert két dolog töltené ki: a gyerek és olyan munka, amit igazán szeretnék és imádnám.
De nem vagyok telhetetlen nehogy azt higgyétek. Sok ember összetenné a két kezét ha olyan helyzetbe lenne, mint én. Nem panaszkodni akartam.
Viszont Lexi, a te állapotod most nem játék és hallgass a csajokra, irány a János. Egyrészt azért mert BMC-sként sokkal komolyabban vesznek, másrészt mert nagyon jó kezekbe kerülsz. A Jánosban nagyon jó a nőgyógyászat. Én sokszor feküdtem ott, több dokit tudok neked ajánlani. Én maximálisan meg voltam velük elégedve. Tudom neked ajánlani az én dokimat is, ő szuper és emberként bánik veled, jó szakember rengeteget köszönhetek neki. Bármit kértem mindent elintézett nekem. Persze beszélhet belőlem az elfogultság is, ezért nem mondom feltétlen hogy menjél hozzá, mert mindenkinek más jön be. (de ha mégis, akkor Dr. Dömötöri Jenőnek hívják és azt hiszem ma délután ő rendel a nőgyógyászati szakrendelésen) Tudok neked adni mobilt is, ha gondolod, akár a jövőre nézve, de nem akarok tolakodónak tűnni.
Viszont tudok még ajánlani neked 2 dokit,aki szintén nagyon jó, az egyik a Pálmai doki (Pálmai Bálint, egy fiatal, nagyon rendes orvos és jó szakember), a másik a Zsolnai doki, róla is csak pozitívat hallottam.
Aki nagyon jó uh-s az a Baltschik doki, de őt a stílusa miatt én nem nagyon kedvelem, egyszer volt hozzá szerencsém. Viszont állítólag ott az egyik legjobb uh-s szakember.
Szerintem kérdezd meg a Jánosos topicban a többieket.
Most a te egészséged a legfontosabb. De lelkileg borzasztó ez és teljesen jogos a fájdalmad. De most erősnek kell lenned magad, a baba és a családod miatt. Kitartás és szorítok, hogy minden rendben menjen.
Kriszti,
Olvastam hogy frissíted a táblát, majd beleraknál engem is, ha van időd? Köszi
Akinek most lesz valami drukkolok, olvaslak vissza titeket, csak most jöttem vissza Rómából és a mh-men is tiszta diliház van.
Amúgy én még várom a vérvétel és nőgyógy. vizsgálat eredményeit, de a héten felhívom W. dokit, hogy mikor menjek megbeszélésre, és akkor most mi köv. lépés, milyen gyogyikat kapjak.