A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

hanyatka, akkor most még a kötelező szex van? :oops:
Ági28

Hát, hanyatka, nemtom. Én voltam ma a második, 1/2 9-kor már kint voltunk. Ismertetőjegyek: sárga póló, karikás szemek, kb. 25 kg súlyfelesleg. Ja, és én vagyok az egyetlen, akit egy egyszerű UH-ra is bekísér a férje... Ez azért van, mert nálunk mindig bizonytalan, hogy folytathatjuk-e, és muszáj, hogy ott legyen, én egyedül nem dönthetek.
február

Szia Lányok!
február! De én voltam, nekem mondta, hogy egy sem lett. Az endokriniológiai kivizsgáláson én is erőteljesen töröm a fejem. lásd babanet -társalgo-fogamzás PCO-s petefészek teherbeesési nehézségei. Szóval nem követni engem, azt a tüszőcskét növeszteni és hátha hozzáérik a többi is. Szorítokszorítokszorítok!!!!!!
Szikrának gratula! Beber vigyázz a babádra, ha befekvés, akkor befekvés, hidd el apánk nem akar rosszat4
hanyatka hajrá!
Ági kíváncsi vagyok mi lesz holnap, emlegettek egy másik fórumon valami csang dokit? esetleg ő lesz eaz?
Szóval elméletileg a mensi megjövetel után kezdhetnénk újra, de pont beleesik a nyaralásunkba. NEmtom várjak e egy hónapot -illetve ez nálam több- és tetessem rendbe a hormonháztartásomat, vagy hadd szójon, mejnünk a következőre...
Próbálom pozítívan felfogni, hog yígy legalább nem úszott el egy lehetőség, de annyira beleéltem magam. no mindegy, Annyira nem vagyok padlón...
Végülis lányunk is sokadik stimcire lettt, és most már legalább ezt is tudjuk, hogy ilyan is lehet...
Vendég

Jaj, Babóca, annyira sajnálom. Reméltem, hogy nem te vagy, de az azt jelentené, hogy akkor a másik asszony, akivel voltál, és hát nem akarok én rosszat neki sem. De azért reméltem... (a többes számból sejtettem, hogy te lehetsz... :( )
február

Lányok, nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást! Én most hazaballagok, vagyis előbb a patikába. Holnap jövök. Sziasztok!
február

február fel a fejjel

Babóca neked is, igenh pozitívan kell felfogni, és akövinél lehhet, hogy jü sok babanetes csajszi együtt lesz! (aug, szept) :D
Ági28

Sziasztok, bejelentkezem én is, amíg még lehet :)
Ma voltam ctg-n egy ujjnyira vagyok kitágulva, és szerdán be kell mennem a klinikákra, mert túl alacsony a baba szívverése, így kell egy kontroll ctg és áramlásmérés.
Gondoljatok rám is!

Kép

Kép
boszti

Boszti, én gondolok ezerrel amúgy is. ugyanez van nálam is...mondjuk a szívverés OK én is ujjnyi csak magzatmozgás nuku. Én holnap megyek a kontrollra aztán ha nem válozik, maradok. Mármint a kh-ban. Hu, most nézem te holnaputánra vagy kiírva! na, akkor lehet meg is szülsz egyúttal :shock:
beber

Sziasztok,
most jutottam el odáig, hogy visszaolvassam az elmúlt nap eseményeit.
Gizmixxx, Február, Baboca03, nagyon sajnálom. Nem tudom mit mondjak, de tuti eljön még a Ti ( Mi ) időnk is.
Szikra, sok erőt és boldogságot a babókhoz.
Beber, Boszti, mindjárt Ti következtek. HAJRÁ!
Mi van az ujdonsült kismamikkal? Cseka, Bodjas, mi van veletek?
És a már majdnem kismamikkal? Cyprus, Nóczi? Mi újság?
Hanyatka!
Ez komoly, hogy a 6 inszem előtt még meg kell lenni 3 ovuláció indukciónak is? :roll: Hm-Hm.
Megy a drukk mindenkinek!
Szép estét.
finch

Helló lányok!

Szikra! Sok boldogságot a babákhoz. tiszta szívből gratulálok:)

Február! nagyon örülök, hogy mire ideértema csajok már helyrezökentették a lelkivilágod. Teljesen egyetértek veled és én sem állnék le. Előttem most már mindig az a lány lebeg, aki velem volt a punkción, de ő már tesőért jött. Mondta, hogy neki a műltkor 1 EGY!!!!! tüszője volt és lett egy gyönyörű kislány belple. Tényleg gyönyörű, mert láttam amikor volt a punkció. Szóval tuti minden rendben lesz, az összes pozitív energiámat rátok irányítom. puszi

beber, boszti! El sem hiszem, hogy már a finisben vagytok! Nagyon drukkolok nektek is.

baboca! Sajnálom, de nagyon jó, hogy nem vagy nagyon letörve. Legközelebb minden ok lesz.
cyprus

Ja és Finch!
Mi az, hogy a leendő kismamikkal mi van? Már azok vagyunk:)))))
cyprus

Cyprus! Ezt már szeretem. Ott a pont! :D
finch

beber: nekem is elment a nyákdugóm, kb fél órája. valamit tudnak ezek a dokik, mert most sokkal erősebben vizsgált, mint szokott. de már nem is bánnám, ha láthatnám a legkisebbet.

lányok: köszönöm a bíztatást, rettentően hasogat a derekam. tuti nem alszom éjszaka az izgalomtól.

Ági: rád gondoltam én is, hogy üzenek, ha megszületett a legkisebb. függetlenül attól, hogy beberrel is ezt beszélted meg. a fórumról csak kettőtöket ismerek személyesen, és mivel beberrel szinte egyszerre szülünk, így téged kérlek meg erre. :)

Kép

Kép
boszti

Igen, valóban megszülettek lányaink, Luca (1800 g) és Réka (2700 g), 6:04 és 6:18-kor. A szülés természetes úton történt, Dévai doktor vezette le. Mindenki jól van.
szikra

sziasztok,
hát nagyon pörögnek az események, vegyes hangulattal...
Babóca - nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, s nagyon csodállak, ahogy ezt viseled!

Cyprus- feszül a poci?

Kagyló - sajnos nem tudtam most elindulni, szerde helyett szombaton jött meg a menzi, s nem lenne ki visszaültesse az embriókat....
Így felhívtam a dokit, s augusztusra kértem időpontot, s az úgy lesz, a szabi miatt- hogy Vass doki elkezdi, ő meg befejezi... de én már nem szeretnék az őszre várni, jó lesz így is, bár nem ismerem Vass dokit.

tud vki róla vmi infót? Vass doki is olyan szigorú és óvatos?

Február - fel a fejjel! elárulod, hogy milyen gyógyszert kapsz, s mennyit? bocsi, lehet,h. már kérdeztem, de nem emlékszem... saját felelősségre se szedhetsz többet? voltál már esetleg pajzsmirigy-vizsgálaton?
szépem

Gratulálok az újszölettekhez!!
szépem

Nóczi? Cseka? Bodjas?
szépem

Sziasztok lányok!

Szikra!
Gratulálok a babákhoz!!!

Köszi az érdeklődést, megvagyok. A dokim nem enged dolgozni, ezért mától itthon vagyok. De nem bánom. nem hiányzik az utazgatás. Holnap már 9 hetes leszek. És holnap jön hozzám a védőnő is.

Cseka!
Rád én is kiváncsi vagyok. Voltál újabb uh-n? Remélem megvan mind a két babátok!!!
bodjas

Beber híradóóóóóóóóó!
Pistike megszületett 3,25 kg-vel,53 centivel, könnyű szűlés volt ( Dévaival),3 óra 47 perckor. nagy fekete hajjal, és szőrős háttal, mindenki jól van! :-)
Ági28

Sziasztok!

Hatalmas gratula Bebernek!
Sok boldogságot és egészséget az egész családnak!
finch

Sziasztok!!!

Szikra család! Sok boldogságot és erőt és egészséget és gratulálok!:-))))
modrooka

BEBER!:-)))))))) Jaj de jó! Sok boldogságot nektek is!:-)))
modrooka

BEBEEEER! de örülök, és gratulálok, februárapu nevében is!
Kép
február

Szépem, nemtom én sem, hogy írtam-e, de mindegy, a lehetséges legnagyobb adagot kapom mindenből, 3 Merional, 3 egység Gonal-f, meg az elején persze a Clostilbegyt. Meg most napi 1/2 Bromocriptin. Izotópos pajzsmirigyvizsgálaton voltam, még a múlt században.
Cyprus, köszönöm neked is, mindnyájan nagyon édesek vagytok, és tényleg érzem az energiát, mintha bugyborékolna a hasam :lol: Amúgy te hogy vagy? Otthon vagy még, ugye?
Mi holnaptól szabdságon leszünk, bármi lesz is, nagyon fáradtak vagyunk. Jövő hét végéig leszünk otthon, addig nincs net. Ági, neked megírhatom, ha van valami újság? Úgy látom, te vagy itt a legerősebb láncszem :)
február

sziasztok
Február
Nekem nem egy darab petét tudtak leszívni, hanem három alkalommal 8-7-4, de abból minden alkalommal csak egyet tudtak vissza tenni. Most a 4. alkalommal 5 lett, de abból egy sem maradt meg. Ezért félek a következő indulástól, mert nekünk sajnos ilyen nehéz a megtermékenyülés. De most a 4. alkalommal, nekem az egy is elég lett volna. Hiszen abból is lett volna szép kisbabám....
Szerintem nyugodtan bevállalhatod, veszteni valód nincsen. Tudom akiknek több kerül vissza mégis jobb eséllyel indulnak, de az egy baba is baba!!!!!!Volt orvosom mondta mindig " Nem kilóra adják"
Dévai apánk, nekem azt mondta egyek sok zöldséget és gyümölcsöt, jó a petéknek....
Szépem
Amint látom nem lettél volna egyedül szeptemberben sem, de ha te úgy érzed, hogy inkább hamarabb indulsz, akkor szoritunk!!!!!
Nekem vasárnap jött meg!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

BEBER! GRATULÁLOK!!!!!!!!

manoka
manoka71

Kagyló, igen, mi is úgy gondoljuk, hogy vesztenivalónk nincsen. Én teljesen boldog lennék, ha ez az egy megtermékenyülne, és főleg, ha még meg is maradna. Csak azon kenődtem el igazán, hogy a múltkor még lehetett arra fogni, hogy kisebb adaggal kezdtük, és a később megindulók nem tudták már utolérni az elsőket, és majd a nagyobb adaggal jobb lesz. Erre még rosszabb lett. De tényleg nem érdekel a mennyiség, ha ez az egy rendben lesz! És hát miért ne lenne, a múltkor is szép volt! Hát nincs mit tenni, akkor nyomjuk befelé a sok zöldséget, gyümölcsöt, azért ez kellemesebb, mint az állandó húsevés :)
február

Kép
noczi

Február persze, hogy értesíthetsz, sőt én is írok, ha valami extra történik.

Boszti természetesen várom az SMS-t.
Ági28

Február
Na látod ez már jobb hozzá állás. Sok zöldséget,gyümölcsöt megettem, és most inkább húst ennék. Kiváncsi leszek arra, hogy használni fog-e.............. :wink:
Szoritok!!!!!!!

kagyló

Én is szorítok neked, Kagyló, remélem, minden rendben lesz. Lesz itt mindenkinek babája, előbb vagy utóbb, jobb lenne, ha mindenkinek inkább előbb lenne. Jó, hogy vagytok, és felszedtek a padlóról. Azon gondolkodtam, hogy hülye vagyok én, hát a múltkor sem volt sokkal jobb a helyzet, de az valahogy nem borított ki ennyire. Biztos a meleg is, egyébként.
Köszi, Ági, akkor majd megy az SMS.
február

Sziasztok!

már régen írtam.....

27-én kell mennem újra, akkor derül ki, hogy hányan is vagyunk végül is...2 tuti... :o
visszatérve egy kérdésemre, a Molnár doktor, az a Molnár Dezső - csak azért kérdezem, mert a kislányom nála született,, azért váltottam át a Dévaira, mert már nagyon szerettünk volna tesót..., kicsit ciki lenne találkozni vele.... hiszen természetesen őt nem értesítettem...Ti mit gondoltok?

Akinek mondta a húsevést a Dévai, az hogy áll vele? űén sz....ul, annak ellenére, hogy imádom a húst alapjáraton, de most mintha még undorodnék is tőle. :( .. tehát, még a napi egy szeletet sem tudom teljesíteni, nem kettő szeletet....
:lol:
sziasztok

cirmesz
cirmesz

cirmesz én is így vagyok, imádom a husit, de mikor kötelező, a párom tömte belém.

De jó pont a szülinapomon derül ki, hogy mi van veled!!
Ági28

Beber Gratula!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kagylókám! NEm tudom hogy álltok, ha van mail-címed, javasolnék priviben az 5. előtt!!!!! :roll: :lol:
anna

Roxiról van vmi híretek???? Jó lenne tudni, mi a helyzet a 3-as ikrekkel????!!! :wink: :wink: :wink:
puszi, a
madaran

Ági,
gondolom azért a 0 húsevásből nem lesz baj?
meg állandóan émelygek...gyakorlatilag semmi sem megy... :(
Te hány hetes vagy?

cirmesz
cirmesz

Kagyló, írtam privit! 8)
a
madaran

cirmesz sajnos már sehányadik hétben nem vagyok.

Azért tényleg kell a husi, nagyon sokat segít ám!
Ági28

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok és mindenkinek szorítok akinek kell.

Február nálam az első stimunál csak két pete nőtt, és szerintem ennél többet csak Decapeptyllel tudok összehozni. Szóval a kettő nem rossz és én nagyon örültem ennek a kettőnek is.
kispinty

Beber! Hatalmas gratula:)))) Éljen-éljen. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek Pistikéhez:))))

:D :D :D :D
cyprus

Kispinty, komolyan én is örültem a kettőnek (most éppen egyet mondott Dévai, de neki is). Miért nem kapok én Decapeptylt? Mondjuk remélem, soha többet nem is lesz rá szükségem. És főleg miért beszél úgy velem, mintha én lennék egyedül a világon, aki ennyire nem reagál a gyógyszerekre? :shock: Úgy látszik, még mindig nem szoktam meg a Doktorbácsink stílusát :lol:
február

cyprus neked mikor is kell visszamenned?
Ági28

Szia Anna!!! :lol:
Hú, de régen hallottam felőled!!!!!Annyira örülök, hogy végre itt vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Még a 4. lombikot ismétlem újra, de minden érdekell!!!!Várom.......... :lol: :wink:
Roxán nagyon eltünt, de már jó lenne ha adna hírt!!!!
Február
Jó, hogy vagyunk egymásnak!!!!

kagyló

Kispinty

Én nem kapok választ?! :cry:

kagyló

Ági! Még nagyon soká!!! Csak jövő pénteken, 29-én:))))
cyprus

Tipródom, hogy jövőhéten már menjek-e dolgozni? Igazából már mennék, de nem tom mi lenne a jobb...
cyprus

Anna
Még nem jött privi!!! :twisted:

kagyló

Cyprus ne menj dolgozni. Maradj még otthon nyugodtan a seggeden! :-)
Ági28

Ági!!!
Te, hogy vagy?! Dolgozol ezerrel?

kagyló

kagyló ne is modd sajnos igen. De ma fél 3-kor húzok el, mert ma megyek a cérnásra! :-)
Ági28

Hú, te topik hőse! Akkor majd meséld el a cérnázást:) Kiváncsian várom:)
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?