A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

szezso drukk, hogy jól fogadja! :lol:
Vendég

Szezso! Már minimum 1-1,5-2 hónapja ez van kiírva, cska attól függ, honnét lépek be, mert ha otth.ról, akkor nem ezt olvasod. Okát nem tudom.
Már csak 1 nap!!!!!!!!!!!!!!1-et alszol és már babás is leszel (no nem az alvástól ám!!) :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

babim :cry:
Vendég

Szép reggelt és napot!

Szezso! Tudom fokozni is!!!!!! Íme:
Kép

Gaby! Bocsi! Nem tudom miért, valahogy most nem vagyok formában táblailag, de tényleg nem direkt csinálom! :( :oops: :(

Boniko! Akkor nekem lesz igazam, mindegy mikor kapod el apát! Bibbíííííííííí

Kép
bettike
Eger

Bettike ágyazódunk, ágyazódunk? :lol:

ma nem menekül :lol:
Vendég

Boni! Hát legszívesebben igen csak ágyikóban lennék! :wink: :lol:

Egyébként vagy megjön (ma, holnap) vagy nem! :lol: (Ilyen komoly logikai következtetést is csak én tudok!)

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt.

Gaby: fránya Miki.

Tesókám: kapd el Apát. (én tegnap is elkaptam, de ma sem menekül,... na nem mintha menekülne, sőt :oops: :lol: :oops: )

Bettike: húha!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Jó a szemem, látom ám! Jól teszitek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Tesókám egészségetekre! :lol:
Vendég

Peeersze ti itt szexeltek mint a nyulak, én meg irigykedem. Nem tudom a pocakosok közül ki hogy van vele, de ez a bálnaingyombingyom nem az igazi... :? Aztán ha megszületik akkor meg a tej spriccel közben... :( Na jó ez nem panasz, de azé'... :oops:
Vendég

Áfi: vizuális ti'pus vok,... :lol: :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Én is álmos vagyok! Rendeljünk el alvásszünetet!!

Boni :(

babaimádó
Kép
babaimado

bálnaingyombingyom nem az igazi... ÁFi ne haragudj, de én is vizuális tipus vagyok! :lol:

bár kipróbálhatnám már azta bálnaingyombingyomot! :lol:

babim szunyizz egyet
Vendég

És óvatosan ám, mert ha felébred a pocaklakó közben, el van szúrva az egész! Nehéz úgy jólérezned magad hogy közben a gyomrodat rugdossák, és minderről az jut eszedbe: jaj de aranyos! :) Természetesen a kedvenc pózaidnak is lőttek, és a maradékban is vagy kényelmetlen, vagy nem szereted úgy, vagy apa nem szereti úgy. Utána meg aggódva tapogathatod a hasad hogy nem keményedik-e. (Persze mindig keményedik, de hamarosan elmúlik.)
Vendég

No miután erről is átfogó értekezést írtam (felvettem a kurzusaim listájára!) megyek tanulni míg a törpe oviban van mert délután megyünk babalesni, utána meg Szezso nyomdokaiba lépve én is megnézem végre a Karib tenger 3-at.
Vendég

Áfi!
Bálnaingyombingyom :lol:
Széééép a négyesed :), szerintem a szóbelin figyelembe veszik majd a pocakodat :wink:

Gaby!
Zutty :(

Snufi!
Én irigy-irigy a masszázs miatt :)

Kata!
Én, mint reménység? Köszi a megtisztelő címet, igyekszem majd megfelelni a címnek :)

Bettike!
Hát, izé, szóval szép a görbéd :)

Katica!
Köszi a drukkot, gyüjtöm őket :wink:

Babaimi!
Jelentem lepkehálóval levadásztam a babaragidat :D

Kicsit furin vagyok. Olyan pisiléskor, mintha felfáztam volna, de nem ott fáj a pisilős részen (na körülírásból mindjárt kapok egy egyest :lol: ) hanem a pocim feszül picit alul. Magammal hoztam egy gyógyszernek nem minősülő (felfázásra, gyulladásra) löttyöt, de rá van írva, hogy használat előtt győződjem meg arról, hogy tényleg kell-e használni :shock: Na ezt még nem tudom hogy fogom kitalálni :) Dokihoz nem hiszem, hogy elmegyek. Azt hiszem várok kicsit!
Vártam kicsit, nem is feszül annyira :lol:
sonjus

Még nem ugrott át a tesztelős tickerem!
Bolond ez? Már csak 11 nap :) !!!!
sonjus

Sonjus! :D
Vendég

Hali drágáim!

sonjus: nagyon tecc a békás tickered :D ++++++

áfi: :lol: :lol: :lol: .... Mást nem tudok hozzászólni a hsz-odhoz :lol: :lol:

szezso: +++++++

Már jobban vagyok. Jöttem dolgozni. Csak egy kicsit a gyomorsavam rendetlenkedik. Ha meg akar jönni, akkor ma vagy legkésőbb holnap el kell, hogy kezdje a barnázgatást. Remény, remény, remény 8)

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Én is vizuális vagyok ám...
Áfi!! Gruppen, hármasban??Tessék elszégyellni magad!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sonjus! A mai 20 tonnás adag is megérkezett?
+++++++++++++++++++++++++++

Szezso! NAgyon sokat gondolok rád!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi!
20 tonnát bíró lepkehálót keresek a neten :D
sonjus

Babaimi,
tééényleg!!! :D :lol: :P Hármasban! Ráadásul 2 pasi meg én :lol: De irigylem magam! :wink:
Szilva,
örülök hogy jobban vagy! :)
Sonjus,
őszintén szólva én is nagyon bízom benne hogy nem lesz pofájuk kismamát megrántani! :D
Vendég

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi!!!

Én is irigy vagyok ám..:-))))

Nyugi, sikerül a vizsga!!Mi drukkolunk!!+++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Babaimi!
Találtam is egy jó nagy hálót! Képzeld kell a kifeszítéshez parazsinór! :) Na para az van :lol:

Kép
sonjus

sonjus: Lehet, hogy átsiklottam valamin :oops: , de mire is kell ez a háló? :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Megjött a cukorterhelésem eredménye :cry: :cry: :cry:
Éhgyomri: 4,55 mmol/L
terhelés után 2 órával: 7,3 mmol/L
Már megint diétázhatok, és ismétlés 4 hét múlva :cry: :cry: :cry:
A vérképem nagyjából jó, vannak benne eltérések de egyik se vészes és egyikről se tudom mit jelent. A vasamat hittem hogy kevés lesz, de nem.
Vendég

áfi: :(

Szilvi

szilvaqueen

Azta mennyit írtatok ilyen rövid idő alatt :shock:

Áfi
hát akkor hajrá diéta :wink: nekem is kéne sugárterhelés nélkül is :lol: lassan hasonlítok a nagy fehér bálnára :lol: és nemsokára bálnaingyombingyom lesz :lol: csak egyelőre baba nélkül :?
Kismamát nem szoktak szivatni vizsgán :wink:

Szilva
pirit lefoglaltam, most oda nem megy :wink:

Szezso
remélem rendes megértő főnököd van :wink:

Bettike
szóval ágyikó, mi? :P :wink: drukk ++++++++++++++++++

Sonjus
hát gyorsan meggyőzted magad, hogy már nem is érzed annyira :lol: drukkolok nagyon ++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Áfi!
:(

Szilva!
Ezzel a hálóval gyűjtöm a drukkokat és babaragacsokat :)
JÓ NAGY!!! Fér bele :wink:
Mindenkinek köszi, aki küldte!
Ha felhasználtam és persze pozitív a tesztem, ígérem valakinek majd jól a nyakába zúdítom őket, mert ezek többször is felhasználhatóak! :)
sonjus

Sonjus
na majd októberben kérem ezt a hálót :D

Kép
gaby25

Gaby!
Semmi akadálya! :)
sonjus

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

millen vidám a hangulat! :lol:

áfi kitartás!
Vendég

Nincs kitartás! Nincs hajrá diéta! Nyűgös vagyok és úúútálok diétázni! Semmit nem utálok jobban mint diétázni! (Még szerencse hogy ez nem látszik meg rajtam :roll: ) Büdös kölke mennyit szivat! Egyszer már diétáztam 1 hónapot, akkor helyreállt a cukrom. Abbahagytam, most megen rossz a cukrom. Nyakalhatom 1 hónap múlva megint ezt a borzalmas vacak löttyöt. Az AFPvel is a nyavalyatörős frászt hozta rám a kölke! Most még az hiányzik hogy dokibácsi ma délután közölje: "nyitva a méhszája 2 ujjnyira kedves asszonyom, feküdnie kell." Vagy: "a baba sajnos nem fejlődik rendesen, kórházi megfigyelés szükséges" És pont jövő héten jön a hidegfront, mikor nyaralni megyünk évek óta először. Lecserélem a nickem pechvogel-re. :twisted:
Vendég

sziasztok!

megjöttem a vizsgáról, újabb sikeres vizsgán vagyok túl. :lol: :lol: :lol: már csak egy vizsga van, jövőhét kedden.

mindjárt visszaolvasok....

kati
katica30

Áfival együtt diétázok szolidaritásból :P na meg hogy fogyjak egy kicsit :wink: :lol: HAJRÁ DIÉTA ÁFIVAL!!! :!: :D

Katica
GRATULA? OKOS KISLÁNY :D

Kép
gaby25

Áfonya nem gondoltam, hoyg ilyen érzelmi lavinát indítok el nálad egyetlen hülye szóval! :cry:

gondolom milyen nehéz lehet, de te stramp kis csajszi vagy.

drukkolok, hogy hétágra süssön a napocska jövő héten ott, ahová mentek!

katica gratula
Vendég

katica: gratula! :D

Szilvi

szilvaqueen

Bonikám,
drága galambom, egyetlen mézeskalács tubicám!
Hát dehogy te indítottad el a lavinámat (ami az én vérmérsékletemet ismerve nem nehéz feladat, képes rá egy lepke is ha berepül!) szóval az én nagy bánatom oka kizárólag a vérem cukortartalma, valamint a selejtes hasnyálmirigyem, illetve az a kretén aki a cukrosterhelősdit kitalálta! Nehogy magadra vedd, inkább nagyonis jól esett a biztatásotok. Hatalmas, nyálban bővelkedő ajkammal képzett vákum a rózsás pofikádra!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Áfi sajnálom a rossz cukrot, de nem kell sokáig diétáznod!!

Gaby, együtt kezdünk egy új ciklust!

Szilva, örülök hogy jobban vagy!

Purc, addig nem adom fel míg baba nincs, de néha tényleg olyan érzésem van hogy mindenre legszívesebben rász.....k!

Holnap kísérem hugit dokihoz, és ha bent lesz az enyém akkor megbeszélem vele a hogyan továbbot!!!!!

Kép
kata05

Áfi sajnálom a diétát, de vigasztaljon a tudat, hogy pl én teljesen só és szénhidrát mentesen voltam a Violával egy jóideig, meg most is kellett volna, csak nem tartottam be :oops: :lol: De vegyük úgy hogy most is...jó :lol: ?? És akkor mán ketten is vagyunk akik nyomják a diétát.... :lol:
Ez legyen a legnagyobb egészségügyi problémátok drágám, ennél nagyobb sose legyen :wink: :D Fogd fel így!

Bálnahancúrhoz csak annyit, hogy nekem nemtom miért de nem okoz akadályt a pocak. Rutinos vagyok már asszem :lol: Keményedni pedig mindig szokott utána, lévén az orgazmus méhösszehúzódásokkal jár, r-go ha nem keményedik nem is volt orgazmusod... :lol:
Hja és én is szoktam érezni hogy belül rugdos közbe a kiscsávó miközbe apa kényeztet, sőt ő is érzi, ha épp összeér valamijével a hasam :lol: De ez tök buli, röhögünk egyet aztán folyt köv.... :oops: :lol: Ez ne legyen má próbléma :oops: :D

Kata: Huginak pocakpuszikat küldök :)

Katica: Nagyon ügyiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) Gratula!

Itt is borulgat de hozzá ezerkétszáz fok van :evil: Nem szeressem a nyarat! Monnyon le! :evil: :twisted:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

áfi :lol: halottad a követ? mit követ? a sziklát? :wink:

nem tom hogy bírom ki a 90 napos diétát, mert én rendre mást ennék, mint amit szabad! :mrgreen:

kispiskóta (((((((((((((((())))))))))))))))))))))

KAtám hajrá hajrá!
Vendég

Enikő,
ti röhögtök ..gás közben??? :shock: :lol: :D Hát komolyan megnéznék egy ilyen mosoly estet! A rutinodban meg lehet valami :wink: Úgy tűnik akkor hogy én vagyok ilyen problémás, nekem nehéz szépre jóra gondolnom magzatmozgás közben, ha meg nem oda figyelek ahova kéne, megette a fene az egészet! :roll:
Vendég

Ceni, "átadom" neki! :lol:
És ne monnyon le a nyár, csak a 32 fok!!! :lol:

Kép
kata05

Sonjus! Szétröhögtem magam. Egyébként dolgozom már hétfő óta.

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi megbotránkozott :lol:
Vendég

katám remélem piri még nincs ott nálad és nem is lesz
Vendég

Áfi! Cenikő :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Boni, dehogynem piri már itten van!!! :twisted: A k....a a......t!!!!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?