Vissza is olvastam, meg is reggelliztem, egyenlőre ennyi amit eddig csináltam.
Hajni, igazán csini a pocakod. Mondom én, hogy mindenkinek nagyobb, mint nekem. Remélem, lesz friss pocak fotó, akkor mutizok.
Móni, Zsu: mindketten üde, friss, csini kismamik vagytok.
És, a cici alakja, télleg jócskán megváltozik. A napokban mondtam a páromnak, hogy, nem vmi szép a terhes nők mellformája sztem. Olyan egyforma sztem mindenkié, és igaza van Móninak, "csöcsös"

Nade, most ez van. Uccse monokinizünk most a strandon )én egyébként sem tenném)
Köszi Jolka, a tippeket. Megnézem itt nálunk egy bababoltba, hogy lehet-e rendelni olyan kiságyat ami nekem tetszik, ha nem, akkor megrendelem az általad ajánlott egyik webshopból.
Velem a barátnőm jön vásárolni. Ha kiválasztottam a cuccokat ( babakocsi, kiságy, gyerekforrázó teknő+ állvány, kiságy, stb...) szal, a nehezebbeket, akkor riasztom apukát és elhozzuk kocsival.
Mért is nincs nekem jogsim, ÁÁÁ
És, tök jó, hogy vagytok, mert én semmit nem tudtam a gyerekcuccokról, mostmeg legalább konkrét elképzelésekkel tudok menni vásárolgatni.
Timi: nem túl gyakori valóban, hogy vkinek kiakad az állkapcsa annyira, hogy úgy kelljen vissza tenni. Erre felénk (felétek is ugyebár

), a szájsebész rakogatja vissza.
Andi: Badella: olyan lábpedálos, fedeles "kuka", amibe a szennyes pelenkát ledobod