A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok Lányok,

ÓRIÁS GRATULÁCIÓKAT ÉS SZÉPSÉGEKET KÍVÁNOK ÉS KÜLDÖK SZIVVINEK, BORINAK ÉS BABÁCSKÁIKNAK!

Én biza jól le vagyok maradva, sajnos mindennel, péntekre lesz gyerekbútorunk, van még 3 vizsgám, és a költözésből még nem ocsúdtunk fel...((( Andival mindig együtt tudtam érezni, amikor panaszkodott finoman a munkásemberekre....

Mi jól vagyunk, 21-én megyek Szt. Imrébe szülőszobát látogatni, hááátt, nagyon félek, de nagyon, ugyanis utoljára 3 éves koromban voltam kórházban....

Nekem vannak alulról jövő összehúzódásaim, amit doktor bácsi un. jóslófájásnak hívott, állítólag készülünk a szülésre... hmmm.... még nem sok mindent vettem.... de majd jól belehúzok....

Igyekszem a mai naptól olvasni rendszeresen, így talán vissza tudok zökkenni közzétek... zökkenni??? Tanítónénik helyes ez így???

Zsuzsi, köszi, hogy Te még nem felejtettél el!

Szép napot,
Ildi

Kép
lidikoka

Sziasztok!
Látom mindenkinek van valami nyűgje!
Én is csatlakozom!

Most egyfolytában görcsölgetek és folyamatosan székelési ingerem van!
Talán a vég?

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett: rendszeresek a görcseid? Mennyire erősek?
Bár ez nem oszt nem szoroz, mert nekem össze-vissza voltak fájásaim Violával, és az állat éjszakás nővérke a terhespatológián visszaküldött aludni!!!!!! hogy majd akkor szóljak ha rendszeresek és sűrűsödnek :shock: . Ehhez képest pár órára rá megszültem :D
Szal nem mindenkinek jönnek úgy hogy 20 perc majd 15, majd 10....stb Nekem volt olyan, hogy a 2 fájás között volt 2 perc, aztán 13 perc múlva jött a következő... :roll: Aztána végén már nem is volt közte szünet :lol:
Nemtom Zsani mikor mész CTG-re????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kinderke+Zsuzsii!
Köszike, arik vagytok, Samu jó fiú.

Kinderke!
Én elég sokat teszek 1 literhez..simán 2 evőkanálnyit vagy még többet is picivel.
Nekem simán lemegy a tea, én nagyon szeretem a gyógynövényes teákat, simán cukornélkül..
Lehűtve meg még jobb.. :lol:

Moni!
Lenmag, a nyálkahártyát teszi csúszósabbá!! hüvely és tsai.
Zúzottat egyél!!
Sztem az is tök fini..

Lidikóka!
Pusszantás..még jövök és folytköv.
torolve_20131003125716

Ildi, örülök, hogy itt vagy! Ne izgulj, marha szuper a szülőszoba a Szt. Imrében. Vasárnap voltunk a szülésznőmnél, és csak ott, a szülőszoba folyosóján tudtunk leülni, mert éppen vajúdott valaki, annak segített. Nagyon hangulatos, olyan, mint egy panzió vagy szálloda. Egyáltalán nem kórház hangulatú. A férjemnek is tetszett nagyon. Ha apás szülést terveztek, akkor kell a férjednek majd műtős szett, azt is el fogják mondani. Lent lehet kapni a gyógyászati segédeszköz-boltban.

Igen, a zökkenni az helyes :)

Kép
zsuzsi**

Lidikóka! Jó, hogy előkerültél! Jó szórakozást 21-re! Majd mesélj, hogy milyen volt!

Lányok!
Akinek van már babapaplanja megmondaná nekem a méretét? Mert még nem vettünk, viszont anyu nagyon belelendült a varrásba és készítené rá a huzatot :lol:

Mózeskosár kész!! Már csak be kell szegni a szélét, majd lefényképezem nektek!
Vendég

Gurgi: 2 evőkanál egy literhez ugyanannyi, mint egy evőkanál fél literhez... akkor jól mondta a szülésznőm. Csak nekem azt mondta, hogy a fél lityit igyam meg naponta. Végül is mindegy. Lehet, hogy így is, úgy is használ...

Kép
zsuzsi**

Orsi: Nekem a védőnő azt mondta, hogy inkább egy vékony plédet húzzak be a huzatba, mert a paplan sok még nekik. Én az IKEA-ban vettem egy jó kis plédet, azt fogom behúzni. Úgyis nagyon meleg lesz. Paplant egyéves kortól ajánlanak. Ez volt ráírva az IKEA-s bébipaplanra is, hogy egyéves kortól. Az én huzatom mérete: 110x125 cm. Teljesen szupinak tűnik. Bár a mi huzatunk szintén IKEA, mert nálunk senki nem tud varrni. :(

Kép
zsuzsi**

A pléd neve KRYP, és több színben volt, az ára 955 Ft.

Kép
zsuzsi**

Enikő!
Folyamatosan görcsölgetek hol jobban hol kevésbé,meg folyamatosan ugy érzem mintha k..ilnom kéne!Gerivel is éreztem,de nála már csak akkor mikor nyomnom kellett!
Amúgy holnap megyek nst-re reggel 9-re.Nagyon kiváncsi leszek,meg arra is,hogy mit mondd a dokker!
Veled mizujs?

Kép
Kép
zsanett26

Helló LÁnyok! Még egyszer köszi a vigastzalást, ma fél 2-kor kell izgulni értem. Kiskölök egész délelőtt bulizott, remélem, ennek nem az lesz a következménye, hogy fél 2-kor meg édesdeden fog aludni. :shock: Jaj, szorítsatok, annyira félek, hogy megint oxigénhiány lép fel, tavaly is ez volt a baj, csak nem tudták megmondani, mitől. És annyira félek, hogy ettől esetleg majd fogyatékos lesz. Ennek utána is nézek mindjárt, meg majd a dokinál is utánakérdezek, hogy mi lehet a következménye.

Kép
nenoke

Nenőke: Mi veled vagyunk ám! De: nem szabad behívnod magadnak a félelmeket, mert babuskád is érzi. Minden oké vele, de gondolj bele, hogy már milyen pici helyen kell elférnie ebben a kutya melegben. Hááát, én is csak alukálnék. Királylány sem mocorog ám annyit... nyugiiii. Anyu üzeni, hogy minden oké, és imádkozik értetek! Fogyatékos pedig nem lesz, mert az oxigénnel minden oké, és jól van, hidd el... ne aggódj!

Kép
zsuzsi**

Szerintem ne nézz utána Nenőke!! Várd ki a délutánt, lehet, hogy csak rossz napja volt Dávidodnak tegnap! Ha még olvasol hozzá, szerintem tuti a pánik! Én elég struccos vagyok! Bedugom a fejem és nem látok/hallok semmit! Délutánig kipróbálhatnád!

Zsuzsi: Köszi! Én sem gondoltam bepaplanozni szegény kölyköt, kaptunk tuti hálózsákokat, ilyen kis nyári vékonyakat, meg jó meleg télit is... Csak a huzat méret kellett, de ez az Ikeás pléd is jól hangzik, csak ne lenne olyan messze...
Vendég

Olyan szívesen lennék kenguru! Tök jó, hogy itt van Babus a pocimban, de már úgy megszeretgetném. Mókás dolog lenne kivenni picit, aztán vissza, hogy nézzem,ahogy ficereg,mert tök mókásan játszik a köldökömmel! :lol:

Igen Ildi! Jó, hogy mondta a Zsuzsi! Kell a kispapaszett! Mi a legnagyobbat vettük 1400ért! És ha moondjuk meggondolja magát, vagy inába száll a bátorsága az én hős férjemnek, jó lesz még farsangra! :lol: :lol:
Vendég

Zsanett: Hát nem tudok mit mondani, nekem is akkor volt kakilási ingerem amikor már nyomni kellett!! Lehet, hogy már annyira lent van a feje a babádnak, hogy nyomja a vastagbeled. Ilyen szines folyásod azóta nem volt?

Köszike én most jól vagyok (viszonylag) apa bocsit kért,így megnyugodtam. Éjjel egész szem Seduxennel tudtam csak elaludni de nagyon sokszor ébredtem fel :(
Szopálom a málnalevélteát, és várom már nagyon, hogy legyen valami, mert már k¤rvára unom! De nekem még nagyon sok van.... :(
Csajaim oviba/bölcsibe, holnap reggel -hajnalban, hogy még hüsi legyen- hazamegyünk mamáékhoz, muszáj beadatni az oltást nekik! Majd este jövünk vissza ha lehűl picit a levegő....
Most ezt még elintézem,és asszem utána már nem nagyon fogok autózni hosszabb távon, csak amit nagyon muszáj (nincs klíma a kocsiba :cry: )

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Én szuperul aludtam, most nálunk tiszta borult az ég, szal nincs meleg.
Tegnap este teljesen összecuccoltam, még a mellszívóm kell kifőzni és én kész vok...
A Robi meg letöltötte az összes papírt, amit majd be kell küldeni ha Bogi megszületik, nem tom, szerintetek ez valami megérzés?, hogy nemsokára szülök?

Sokat fájdogál a pocakom, meg a hüvelyemben hasogat alulról felfelé, mi lehet ez?

Hát nem tom, de az tuti, hogy takarítási mániám még nincs, pedig nem ártana...

Na én is lepihizek picit, voltam a tescoban, tiszta hülye vok, vettem egy 8kilós dinnyét, és biciklivel cuccoltam haza, meg a többit amit vettem, hát azt hittem mire hazaérek megszülök...
Nem is merem mondani a Robinak, mert lecsap, de úgy voltam vele, ha szeletekben is, de hazahozom azt a dinnyét!

Jaj Nenoke!
Ne izgulj, minden rendben van nálad, semmi baj nem lehet, ha már idáig eljutottatok, tessék azt mondogatni magadnak, hogy nincs és nem is lesz semmi baj, ez a baba igenis egészséges lesz és ő nagyon akar már Titeket!
Nagyon fogok szorítani Neked!++++++++
Vendég

Anne hol van?

Üdv az újaknak, szaporodunk így a végére is, és ez tök jó!!!
Ja, és csodaszép a babaszoba!

Hát éna a málnalevél teát, hol iszom hol nem, nekem nem jött be, bár én is ízesítem cukorral meg citromlével, anélkül meg sem tudnám inni.
Most én is csinálok teáskannába, nem csészézek, arra lusti vok, vettem olyan teafüves tojást, amibe belerakom a málnalevlet, és akkor nem kell szüröget, hátha így majd gyakrabban iszom...
Vendég

Sziasztok!

Nekem is elég hülye éjszakám volt. Alig bírtam elaludni :roll: Mikor meg végre elaludtam a fiaim kezdtek megint ébredni, természetesen felváltva. Végül Marci melettem aludt, Máté az ágyában, de vagy 5* ébredz és jött át. Mindig közölte, hogy anyu, nagyon szeretlek, megyek az ágyamba aludni :lol: Olyan édes, de miért az éjszaka közepén :roll: :lol: Aztán végülis 8ig aludtunk!

Nekem is fáj a hasam alja meg székelési inger is van, de csak ha állok :roll: És, hogy ne legyen egyszerű az életem ma 5gyerekem van :lol: Mondjuk nincs gond velük, még jó is, eljátszanak szépen, de akkor is figyelni kell rájuk :oops:

Nenoke: drukkolok, de tudom, hogy minden rendben lesz! Főleg, hogy most bulizik is :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

nenoke, ne izgulj, minden rendben lesz!!!! Fél 2-kor gondolunk rátok!

Látom mindenki iszogatja ezt a málnalevél teát, hát én inkább kihagyom. így is villámtágultam a fiúknál, most jó lenne időben beérni a kórházba! :D

Még a nyűg is mindenkinek ugyanaz? :) Én is ágynyugalmon vagyok a görcsölések miatt, de látom mindenki fájdogál! Azért akinek kell, mint nekem is, az még húzza ki egy ideig!!!

majd még később benézek! Most ebéd!

üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1

Huhúúú, Brigi: Ki az öt gyerek... gondolom két vendég srácod van, de ez nem sok egy kicsit most? tudom, nem tehetsz mást...

Kép
zsuzsi**

NENŐKE:Fő a pozitív hozzáállás, ne izgul, kérlrk, nem lesz semmi baj!

KÖSZÖNÖM A TANÁCSOKAT A TEÁVAL KAPCSOLATBAN MINDENKINEK!

FÜRDŐSZOBATÜKÖR:Nekünk a takaró kettő van, az egyik 90*110cm, a másik 70*90cm.

Kép
Kép
christine

Uxi: Bocsi, hogy csak most reagálok... a Királylány csak becézés, nem gondolkodtunk rajta, hogy anyakönyveznénk... bááár...:D
Cuki lenne úgy. De felnőtt korában utálna érte, hogy miért adtunk neki ilyen nevet. Már a Panna is kicsit infantilis lesz neki, de az elmegy felnőtt korban is.

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: mivel itt a nyári szünet a szomszéd fiai itthon maradt. 9 és 11évesek, már nem olyan kicsik, s végülis Danival jól elvannak a kicsik meg mennek utánnuk, így nincs sok gondom velük :lol: Csak lefeküdni nem merek... :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jujj, lenmag. Baszket. Ezt elfelejtettem.
Gurgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Mennyit kell 1 nap, s mennyi alkalomra szétosztani? S hogyan zúzod?
Derekam továbbra is lehasad, igaz most ama változatossággal, hogy menni azért tudok.
A víz patakokban folyik rólam, pedig a többiek aszongyák ki lehet bírni. Há nekem nem. Mikor a gerincoszlopomon a szó szoros értelmében csurog az izzadtság, akkor hogyan tudnak olyat mondani, hogy nincs is nagymeleg.
Meg apa a reggel, hogy ő az éccaka fázott, jól be kellett takarózzon. De könyörgöm, épp ő szövegel, aki október végéig rövidgatyóban és szandálban jár, lehet kint akár max 5 fok is?
Nem bírok ülni sem, sehogy sem jó, meg nyűgös vagyok, meg minden. De kell menni főzni, takarítás folyik, oszt a nőcinek enni kell adni, meg gyerek után menni az oviba, meg....., meg....., meg....
Meg amúgy is. Most megint rámjött egy olyan, hogy mitbánoménharákis, csak jöjjönkihamar. Bár holnap doki, azt megvárnám, holnapután meg fodrászat (szintén az én érdekem, hogy megvárjam), meg temetés, ami extra kötelezettség, de olyan muszáj, de nagyon.
Na, mék zuhanyozni, s kimosni a culit, megszárad az mire kell a csaj után menni.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Védőnő elment, szerelők még itt.... Pedig legszivesebben lefeküdnék aludni egy kicsit.

Gurgi: mennyit eszel a lenmagból?

nenoke : drukkolunk délután, és várjuk a jó híreket!!!!! Én sem olvasnék a helyedben a témáról, mert nagyon félrevezetheti az embert, és az nem lenne jó. Várd meg inkább a dokit. Ha félelmeid vannak, beszéld meg inkább vele, biztosan megtalálja a jó megoldást.

megyek ebédelni, majd még jövök.

Sziesztázzatok, ha kérhetem egy kicsit helyettem is, és küldjétek át a felesleges energiákat. Várom!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Ja, s még pár óra, s akkor már 38 hétre áll a vonalzóm.
Sovány vigasz, de ha ezzel be kell érnem....

Ja, NENŐKE! Orsinak igaza van. Jobb ha délutánig nem olvasol utána, mert azzal vszínű csak rontanál a helyzeten. Bár tom, könnyű mondani, mett há egy anyajelöltnek tudnia kell mindent. De akkor is, próbáld ki. Vagy legalábbis ne akarj mindent tudni, meg szerintem te eddig is sokat olvastál a témában, szal ne rémísztgesd magad.
Na, még 1 óra, s lehet kezdeni izgulni, hogy minden okés legyen nálatok a bébbel.
Pussz

Kép
kissmanó

Hali

Ná-Ági: nekem is olyan rosszul esett, amikor elsején bejöttem és a csaj már ott ült a helyemen! Főnököm épp szabin volt, én meg nem mondhattam neki, hogy hé, én még vagyok ám, ott a másik asztal! Szóval marha jó volt ketten egy asztalnál, sokszor tiszta ideg voltam! A nyakamban volt és nézett, hiába mondtam, hogy ez most nem az ami neki kell majd, addig csináljon vmit, erre: inkább nézem mit csinálsz :evil:

Móni: a gombóc folyamatos (igaz most épp nem érzem) de amikor érzem akkor nyelésnél még rosszabb, mint alapban.

Hemej, akkkor bocsi, összekevertelek valamkivel, de tutira emlékszem, hogy volt valaki akinek török párja volt! (most csak a hemej hangzása miatt gondoltam, hogy lehet te)

Nálunk is 3 nap, mondta a védőnő, a helyhiány (fél megye ide) miatt bevezették a korai hazaengedést!

Tegnap én is bevágtam egy negyed dinnyét, de egészben lehetett vagy 10 kilós szerintem, akkora vóóót!
Na meg a tegnapi totál bogaras napra sikeredett! Ugyi volt sáska szobatárs…na este lefeküdtem, párom még a fejemnél ülve tévézett, egyszer csak csapkodja a párnám a papucsával! Úgy megijedtem, kéredeztem szivat-e, mert erre még a gyerek is kijön! Aztán odanézek hát látom, hátulról támadott volna egy kb. 2 centis fekete bogár!

Én is nagyon rosszul aludtam, aztán éjfél felé sikerült elaludni, de 5-kor kelhettem, hogy megigyam a tejcsit a tesztreggelis cukorhoz a labor miatt, aztán visszafeküdtem és mire kelek, párom aszondja, savanyú a tej, na nekem hajnalban fel sem tűnt! :roll:

Most meg hulla vagyok csak az vígasztal, hogy legközelebb csak gyerekkel fogok bejönni, az tutiiiiii!

Ja és nem mozog a kiscsaj! Alig 1-2 volt, elég lightosan, nemtom ha nem indul be ddélutánra akkor ….

Neno mennek a drukkok délutánra!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi, írtam privit.

Móni

Kép
Kép
moni1973

zsibbad az egész bal lábam
kölkecském mán megint énekli, hogy kicsi nékem ez a ház, kirúgom az oldalát
s a savam lájtosan, de csak jelentkezik :(
az előbb hív a drága párom, hogy a csajok az irodában kiadták neki az utasítást, hívjon fel, túl csendben vagyok, nehogy mán elmentem volna a szülészetre. há kicsit sem ment fel a cukrom, üzentem a drága kollegináknak, hogy gondolom van munkájuk, foglalkozzanak azzal. másfél órája jöttem el a cégtől, s közöltem, hogy haza jövök. mán így sem jó? s különben is, drága párom minek dől be az ilyen ökörségeknek. há nem felhívnám ha valami vóna? meg a gyereket akkor ő kéne elvegye, szal csak kéne értesítsem. a francba. jól fel a seggem :twisted:

Kép
kissmanó

Ma voltam ctg-n.Minden rendben volt hál istennek.Lehet volt egy fájásom is.Legalábbis a fájásgörbén volt egy nagy hegy.De nem mondtak rá semmit majd este úgy is megyek dokihoz majd ő megmondja.Megint m egvizsgálja a magzatvízet meg az áramlást is.Remélem semmi gond nem lesz.

Nenoke nem lehet semmi baj,nekem is volt,hogy a baba kevesebbet mozgott,csak te az előzmények miatt jobban aggódsz ha már kevesebbet mozog de ez érthető.Egyébként ha az ember ténylegesen figyel mint ugye a ctg-n kell akkor rájön,hogy fél óra alatt is milyen sokat mozog csak egyébként nem tudjuk úgy figyelni.

Én még nem próbáltam a teát.Nem tudom fogom-e.
Megint van vmi nyavalyám is vagy nem gyógyultam ki az előzőből.
pillangó7

Üdv!

Én jól aludtam, bár éjfélnél előbb sosem kerülünk ágyba.

Nenoke: sztem se olvass utána, csak jobban aggódsz. Egyébként nekem alig mozgott ma a bébike.

Holnap megyek a körzeti nődokihoz (2 hetente kell) és megyek a magánhoz is (hozzá hetente).
Ma már nem vok olyan nyűgös, mint tegnap :wink:

Csajok, az is lehet a befordulásnak a jele, ha lemegy a has alulra? Nekem most olyan lent van :shock: :shock:
Ugye az nem szülési előjel?

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi,
annyira tetszik az állandó optimizmusod! Ezúton kinevezhetnénk a csoport vezetőjének, aki mindig mindenkiben tartja a lelket, és mindent a jó oldaláról közelít meg... :lol:
köszi a beszámolót szülőszobáról, arra készülök majd amit írtál.... csipendél fiúk nem voltak, legalább elterelnék a figyelmemet...)))
Orsi, majd írok, hogy milyen volt.... húú de izgi.... féééleeeekkk...
férjemnek rucit a kórházban lévő boltban kell beszerezni?
pusszantás,
Ildi

Kép
lidikoka

Ildi: :D Én mindent így közelítek meg! Amikor a doki az elején azt mondta, hogy nem látja a kisbabámat, lehet, hogy méhen kívüli, én akkor is mosolyogtam, tudtam, hogy kiválasztott engem a kisbabám, és ott van, csak elbújt :)

A szülőszobában csak csinos műtőslegények voltak (ha folytatódik a meleg, majd szólunk, hogy nyugodtan vegyék le a göncöket, nem kellenekk azok :D )...

A férjednek a rucit a földszinti bótban kell megvenni :)

Kép
zsuzsi**

Ja, és mitől félsz? Életed legszebb pár napját töltöd majd azon a helyen... Hidd el, minden rendben lesz. És mindenki mosolyog! A nevetés pedig élet!

Kép
zsuzsi**

aszondja a jónép, hogyha megy lefele a has, akkor közeledik a szülés, na nekem ma megállapították kolléganőim, hogy elindult lefelé! :D

lynia-

aszondja a jónép, hogyha megy lefele a has, akkor közeledik a szülés, na nekem ma megállapították kolléganőim, hogy elindult lefelé! :D

lynia-

Emi nekem is... De én még nem akarok szülniii :shock: :?

Kép
zsuzsi**

Emi! Jónéptől kérdezem, hogy akkor nekem állandóen közeledik a szülés? Mett ezen harmadik alkalomból nem is volt fenn egyáltalán.
Ámbár tennap minha még icipicit lennebb ment volna. Másképp mitől gurulna le a bugyim széle a pocakról, mikor pl. a múlt héten még nem tette?

Kép
kissmanó

Manó: Nekem is legurul háháháhá :P

Kép
zsuzsi**

Meggyes muffint kinek küldjek? Most lett kész...

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Te, mint a csoport fő optimistája (Lidikóka által kinevezett csoport vezetőjeként) nem szülhetsz még.
Hisz ugyi fő az optimizmus?!

Kép
kissmanó

Szerintem Ildi arra gondolt, hogy a Szt. Imrés csoport vezetőjeként... nem??? :oops: :oops: huhh, én nem vagyok egy csoportvezető alkat...

Akkor már inkább te, Manó :) 8)

És nemm nemm nemm szülünk mééég!

Kép
zsuzsi**

na igen, annak hova megy le akinek eleve lent van? lecsúszik a púp a térdére? hihihi de vicces vagyok :?

nekem jöhet a muffin!

na lurkó csak felébredt egy kis karaván sajtira!

lynia-

Emi! Ez jó vót. Púpom a térdemen.

Zsuzsi! Nem, nem és nem. Világéletemben útáltam vezető lenni. Pionír (itteni ex úttörő) koromban is úgy sikerült megválnom egy vezetői beosztásomtól, hogy nem mentem el gyűlésbe.
A nadrággyárban is anno azért rakatott ki az igazgatónő (na jó, nem rakatott, csak idegileg ronggyá tett), mert úgy gondolta, nekem lévén felsőfokú végzettségem, nehogy az igazgatói székre pályázzak. Ááááá, én? Tuti nem. Legjobban a papírocskáim közt érzem magam. Pedig csak akartam könyvelő lenni, végül nem lettem, anno nem bírtam a kommunista szövegeket benyomni.

Kép
kissmanó

Na, léptem a gyerek után. Remélem csupa piros betűs hírekre jövök vissza (mármint Nenőke tiszta csupa nyugis anyuci elmondja, hogy ma minden megközelítette a tökéleteset)

Kép
kissmanó

Manó: akkor itt marad a demokrácia....:D

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Hencsi kicsit későn válaszolok bocsánat,nekem ugy kéne számolni a mozgásokat hogy minden nap ugyanabban az időben lefekszem és mérem mennyi idő alatt mozdul 10-et.
tegnap 2 óra után feladtam mert semmi nem volt.bezzeg vacsora után.tehát én kamuból fogok x rakni.
azt karikázták be hogy 36 hetet kezdjük pedig nem így van..

Borinak gratulálok!

Bridzsi

Kép
esztora

Nenőkének mennek a szurkok ezerrel!++++++++++++++++++++
Amúgy ahhoz baromira értenek ezek a dokkerek és egyéb eü személyzet, hogy paráztassák az ember lányát :evil: Nem lesz semmi baj azzal a csemetével :wink: és anyájával se :D

Nekem most olyan fájásaim vannak, hogy amikor keményedik a hasam, akkor állatmód elkezd fájni a derekam is hozzá, úgy 1-1 percekre, de nem rendszeresen, hanem összevissza :roll:

Zsanett: Mi van veled????

Most csináltam egy naaaagy adag málnaturmixot. Jól beittunk a csajokkal. Remélem nem lesz hasmars a vége :roll: :shock: :lol: Ciki lenne a jáccóról felrohanni, nagy pocakkal :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Enikő!
Ment a privi!

Kép
Kép
zsanett26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?