A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hát nem? Annyira hálásak a kis életükért... imádom őket és titeket is!!!!

Kép
zsuzsi**

Jó éjt mindenkinek! Szép álmokat, nyugodalmas éjszakát Mamáknak és babáknak!!!!!!!!!!!! na meg a kispapáknak is!
torolve_20131003125716

Puszi, én is megyek! Joccaka

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Boritól kaptam SMS-t.
Idézek belőle:

"17 órás a szülés, de ebből csak 10 a sz@r, és max 2 a kibírhatatlan, gyerek 54 cm, 3610 g. Nehezítők: repesztés, kaki, metszés, köldökzsinór 3x a testén. De a kitolás pl csak 20 perc. A körülményekhez képest viszont úgy teljesültek a vágyaim, ahogy akartam volna, ha ismerem őket előre. Utána 2 óra meztelenül is sikerült. Most kezd valami történni a tejcsi körül is.Eddig előtejeztünk, de már feszül a cicim".

KépKépKépKépKép
uxi

Szép nagy baba lett Ádám! :D

KépKépKépKépKép
uxi

Na szép estét, (éjszakát)

megjöttem a szőnyeg, függöny vásárlásból, kipurcantam...

Gurgi: a lenmag kifejezetten szorulásra van, én csak egy kiskanállal eszem belőle (nem zúzva) reggelente és állandóan a mosdóba járok... :oops: te meg egy evőkanál és szorulásod van???? Ajánlom neked a 1-2 naponta 1 liter rostos lé (őszi, meggy, kajszi stb.) semmi bajod nem lesz tőle.

Hasam, derekam nekem is fáj, és lement a pocakom nekem is ha ülök a combomon "pihentetem".

Nálunk is mozgásmentes nap volt, szinte alig-alig, úgyhogy jövő héten 27-28 talán megszülök, vagy júl. 02-03... Így döntöttünk Kisfiammal! :wink:

Uxi: a 17 óra most komoly? és a 10 a szar? :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Na jó éjt csajok, úgy látom a héten "váltott műszakban" levelezünk!

Andrea
Kép
kindernay

Annyira örülök Boriéknak!!! Olyan jó, hogy minden rendben és a nehezéről is olyan szépen ír....
Bori! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!

Gurgi és Zsuzsi! Édesek vagytok! Minden nap küldök neki pozitív energiát és sokat beszélgetünk. Meg is tudjuk egymást nyugtatni, ezzel nincs gond. Csak ne íjesztgetnék az ember lányát... de már megnyugodtam. :D

Enikő! Veletek is minden ok lesz. Lehet, hogy picit hamarabb érkezik béb, de biztos, hogy még néhány hetet bent marad. Nektek is szorítok és pihenj sokat!

Puszi Nektek!!!!
molkata

Bori: Bogival én is 17 órát vajudtam :roll: csak én 1,5 órát nyomtam... áááááááááááááááááááááááá az nagyon szar volt...... :cry: :shock: :x De amúgy szuper volt :) Így utólag :lol: Mégeccer gratula :wink:

Csajok mintha írtátok volna, hogy sokatoknak volt Colibacija? Ti mit kaptatok rá???????

Kata: Én nem bánnám ha picit előbb jönne, mondjuk július 5.-én :) az anyukám szülinapja :lol: Nektek is kitartás, Te már nagyon közel vagy hogy a karjaidban foghast Egonbéjbet! (honnan jött ez a név????? :) )

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gondolom már sehol senki, nem baj, én azért írogatok itt magamban..... :D

Holnap megyek, és beszerzem a lenmagot. Andi, ezek szerint nem is kell zúzni? És milyen, könnyen összerágható? ( bocsi a hülye kérdésekért) Jövőhéttől én is elkezdem enni, rá kell készüljek.

Nekem is egész jó napom volt ma, különösebben nem fájt a hasam, a derekam sem, viszont a bébi többet mozgolódott mint tegnap. :D

Holnap reggel megyek az OEP-hez, viszem a táppénzes papírt ( a kimosott másolatát) leadni. Eddig mindig postáztuk ( illetve a cég postázta ) de most így is elég nagy csúszásban vagyok, nem akarom, hogy a postázás miatt még később kapjam a lóvét.... Beindulok reggel, odamegyek 8-ra, remélem nem lesznek sokan, és talán még nem lesz túl meleg sem...

Irigykedem rátok csajok, hogy lejjebb ment a pocakotok, meg hogy mindenféle jelek jönnek-mennek, na de majd eljön az én időm is.... :wink: Most már komolyra kell fordítsam a szót a bébihez való beszégetéseim alkalmával... :D

Hát, Borinak nem volt valami sima szülése, de a lényeg a végeredmény, így van? Szép nagy baba Ádám, Gratulálok mégegyszer Bori. Aztán majd várjuk a részletes beszámolót.

Most már én is megyek aludni, illetve hogy pontosabban fogalmazzak, próbálkozom az alvással...meglátjuk.

Sziasztok, jó éjt.
Móni

Kép
Kép
moni1973

Igen Gurgi a Barna családhoz járunk a Zsuzsival. :D És köszi a vigasztaló szavakat. Tudom másnak kisebb gondja is nagyobb ennél,de nagyon elkeseredtem mire hazaértem. Már ott rámjött a sírhatnék... De biztos csak azért mert nem vagyok normális.

Zsuzsi: Nekem nagyon nem jött be az a múltkor,amikor percekig csöndben szakállát morzsolgatva nézte az uh leleteimet és csak csóválta a fejét szigorúan. Úgy érzem nem tudnék megbízni benne, nem az a megnyugtató orvos számomra,amit én a szüléshez elképzeltem magamnak. Ettől még persze lehet ő a legtutibb, de nekem akkor inkább az ügyeletes.

Na álmodjatok szépeket!
Vendég

És a júli 2 apa miatt is kilőve! :evil: Leltár van a cégnél! Egyre jobban utálom a munkahelyét! :twisted:
Szeretném becsukni a szemem és csak 27 nap múlva kinyitni! Tök jó volna!

Ja és megkérdeztema dokit, hogy mikor induljak a kórházba, azt mondta h 10 perces rendszeres fájásnál, mondtam neki hogy az pont jó,mert 2 fájás között pont beérek! :) ( ill. ha elfolyik a magzatvíz, vagy vérzek)

Na már alszom is!

puszi
Vendég

Gyors kérdés: megigénylem a tgyást a várható szülés előtt 28 nappal, ami a szülési szabadság idejére jár. Hogy kell megigényelni a szülési szabadságot?? (közalkalmazott vagyok)

Sziasztok!

Borinak megegyszer gratula, nagyon ugyi volt, ugyik voltak!!!

Gratula mindenkinek a jo eredmenyekhez!!!

Itt Keleten a helyzet valtozatlak, sokat fekszem...
Tegnap alig mozgolodott kisfiam. Este elmentem lefekudni 11kor, vegul 2korul sikerult elaludnom... :?
Ma megyek anyuka kepzobe a korhazba, kivancsi vagyok milyen lesz. A szulesrol lesz szo. (Egy het mulva meg a babaapolasrol.)

Kellemes napot Mindenkinek!
Vendég

sziasztok, szép reggelt és kibírható napot!

na ma én is túrázok, mint móni, csak én apeh-hoz vágódom be reggel 7.30-ra, hátha végzek ezzel a hülyeséggel 2 óra alatt
(de jó lenne, ha kismama lévén előreengednének a kánikula miatt :roll: vagy ez csak szép álom? tegnap a laboros néni is behívott mások előtt! :lol: )

szóval mai terv:
- apeh
- 10.00 UH!!!!!!!!!!
- 11.00 NST!!!!!!!!!
alig várom, de ezek után már nagyon kíváncsi vagyok és tartok is kicsit

Ági én is köztisztviselő vagyok a tgyás=szülési szabadság, ki hogy hívja, igényelned az oepes papír 2 példány+szülési állományba vételes papír(olyan mint a táppénzes)+kiskönyv másolat kell a munkáltatónak ő kitölti a kereseted és utána küldi a máknak, aki megállapítja...
és az anyaságit és a csp-t is tőlük kell majd igényelni, mert kifizetőhely

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

remélem tudtam segíteni, és jól ítam :?

húha 17 óra, az szép, akkor mégsem volt olyan gyors a dolog borinál! de jó, hogy úgy ment, ahogy szerette volna...

lynia-

ja és gurgi ha lenmag sem jön be meg a gyümilé, akkor ajánlani tudom a sárgabarackot! anyósól hoztunk tegnap, és megtette hatását!

na megyek, mert elkések, ha du. nem jönnék, akkor valahol veszprémben ráolvadtam az aszfaltra! :D

lynia-

Jó reggelt!

A helyzet változatlan, már már reménytelen... :roll: :roll: :roll:
Ma megyek dokihoz, csak délután leszek. Addig jók legyetek! :)
Vendég

Szép jó reggelt!

Vigyázat ma melegebb lesz, mint tegnap de holnap tetőzik!
Viszont jövő héten jön egy rendes kis hidegfront..huha mi lesz itt.. :shock:

Kinderke!
Nemtom mi van de nekem már hónapok óta szorulásom van. Egyedül az aszaltszilve segít.

Emi!
Tegnap ettem sárgabarit..nyúlbogyóztam :lol:
Várunk vissza az eredményekkel..lálál
Nehogy ráolvadj az a betonra héló!

Kata!
Örülök, hogy te is pozitívan állsz a dolgokhoz. Na ezért lesz minden rendben!
Az orvosok+védőnők sajnos hajlamosak az ijesztegetésre, kivéve az én szülésznőmet...ő mindig annyira nyugtató szavakat mond.

Annekám!
Puszillak!

Kiskacsa!
Jó tanfolyamozást! Anyukaképzőő :lol:

Orsi!
Ott jó kezekben vagy (szt.imre) és minden szupi..ha sírni támad kedved nyugodtan sírj csak..minden könnycsepp amit hullatunk egy gyöngyszem!! úgy sírjál :lol: /ezek nem az én szavaim/

Moni!
Én eleve zúzottat kértem. Pontos megnevezés: zúzott lenmagpehely. nyamika

Amíg el nem felejtem: Bori..17 óra..ebből 10 a sz@r..és 2 elviselhetetlen..ühüm-ühüm.. :roll:

Na majd meglássssssuk! tádáddádááááááááááá

Nekem jó éjszakám volt, jött rám a kellemes levegő és csak 2x pisiltem.
Most megyek lecsót főzni..gyorsan, amíg nincs akkora meleg..
Kettőkor dokika, utána jönnek a szüleim..megnézni utoljára 2 in 1.
:lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Kata, nem lesz semmi gond. Olyan furi a vonalzódon, hogy már csak egyjegyű szám van.

Én abbahaytam az Elevitet és a székrekedésem is abbamaradt. Bár most meg tuti vasat kapok, mert a HGb-m lecsökkent.

10-re megyek nstre, kéretik a drukkokat, amiket írtatok azután hát egy picit félek, utálom a riogatásokat. A víz lement a lábamról, igaz két napig csak feküdtem, a vérnyomim se magas. Viszont ma reggel óta rendszeresen keményedik a pocakom, és néha olyan kakilós görcs is társul, hát kiváncsi leszek, mit mutat a kütyü. És tegnap óta Marci se olyan aktív.

kispiskóta

Na sziasztok, jó korán keltetek!

Ügyintézős Kismamiknak sok sikert, és gyors ügyintézést ebben a nagy melegben!

Én pocsékul aludtam olyan hőhullámok jöttek rám, meg furán éreztem magam, de mára már jobb. Ma jönnek az asztalosok, fúrnak-faranak, de remélem hamar elmennek és azt is remélem már jövő hétre kész leszünk. Gyerekszoba a héten kész, majd teszek fel képeket, és a héten becsomagolok én is.
Lányok vajúdós és kórházi cuccost külön csomagoljátok ugye?

Annee: mennek a drukkok, hogy doki ma azt mondja, hogy hááátt Anyuci kérem bentmaradni mert jön Andris Baba! :wink: +++++++

Kisfiam nem aktív tegnap óta, de ma megyek dokihoz kíváncsi vagyok nagyon mit is mond, mekorra az én Kisfiam!

Gurgi: június 27-28., vagy július 03-04? Mi a megérzésed velem kapcsolatban?

Móni: én nem zúzottat vettem, simán kiskanálra teszem egy pár korty víz és lemegy...

Andrea
Kép
kindernay

[quote="ná"] írta:nádv!

Én jól aludtam, bár éjfélnél előbb sosem kerülünk ágyba.

Nenoke: sztem se olvass utána, csak jobban aggódsz. Egyébként nekem alig mozgott ma a bébike.

Holnap megyek a körzeti nődokihoz (2 hetente kell) és megyek a magánhoz is (hozzá hetente).
Ma már nem vok olyan nyűgös, mint tegnap :wink:

Nenőke, ezt nem értem. Kép Most te egyszerre két nődokihoz is jársz??? Kép Főleg ha hetente jársz magándokihoz, minek mész az sztk-ba is??? Bocs, ha valamit félreértettem, csak lehet, hogy terhes vagyok. :D

Manó, bocsi, én voltam a béna, rosszul töltöttem fel a táblát, most javítottam. Immáron Ádám adatai is benne vannak.

kétfiús anyuka
babdorka

Bocsi, a kérdést nem nenőkének szántam, hanem természetesen nának! Én tényleg terhes vagyok. :lol:

Képzeljétek, összébb ment a hasam. Múlt héten már volt 109cm körül is, most 104cm... :shock:

kétfiús anyuka
babdorka

Télleg jó korán kezdtétek ma a termelést :wink:

17 óra vajúdás? Hmmm..... Titta szerencse, hogy remélem a sort nem mi kell zárjuk, mett a végén ismét beszavaznék az indításra. DE NEM. MÉGSEM. Legalábbis MÉG NEM.
Köldökzsinór 3x csavarodva? Jujj. Brr.
Ja, s körülményeket vagy a vágyait nem ismerte eléggé Borink? Na, sebaj. Majd tesó projektnél még tapasztaltabb lesz. Mert a szövege, hozzáállása eddig sem volt sámli.
De ha happy end lett belőle (s örülök, hogy Bori máris így fogja fel), akkor ez csúcsszuper.

Derekam változatlanul hasogat, apát ma már visszafogtam maszírozónak reggelre. Csajszimnak ma az uccsó napi ovi, kérlelt, hogy délben én menjek utána. Há ha Grétus is meg dokinéni is úgy akarják, részemről semmi akadálya.

Na, haza kell menjek, amilyen húgyagyú vok, a reggeli homeósok ott figyelnek előkészítve, mett a fogmosi miatt halasztottam a bevételt, egész addig míg elfelejtettem.

Ja, s az esti jó órás forgolódás után végre elaludtam, bár párszor megébredtem, azért elmondhatom az éccaka pihentető vót.
Ja, s kaszálnak a kertben, ergó kéne essen az eső (szegény pasi aki kaszáltat magának mindig peches, elveri a készülő szénáját az eső).

Kép
kissmanó

Dorka, semmi gond. Én csak arra gondoltam, hogy nálam van a bibi, mert szok ilyen történni. De senki nem szólt, hogy nála sem jelentkezik.
Na, akkor most újrakuksizom.
S kössz, hogy szóltál.

Kép
kissmanó

Ja, s ráálltam a mérlegre.
:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
A gaz szerint már 17,5 plussz van rajtam. Na jó, van pockom is, de akkor is. :cry: :cry: :cry:

Kép
kissmanó

Kata, Orsi, mennek a drukkok! HIggyétek el, nálam bejöttek, Nálatok is be fognak jönni!!!! És aztán, ha megszületnek a Kölkök, csatlakozunk Annee büntetőkommandójához, bár én lehet, hogy várok 3 hónapot, és akkor a fejebúbjától a kis gömbölyű talpacskájáig 3-szor végigharapdálom, a kis kövér combikáját meg 9-szer, amiért így megijesztett! :lol:

Manó, úgy tudom, hogy a császáros babáknál is jó, ha kicsit megindul a szülés magától, mert beindulnak a babánál is a felkészülési folyamatok. Ezért sokszor hagyni is szokták kicsit az anyákat vajúdni, na persze, nem mindig lehetséges.

Rita, a lenmagpehelynél nem jobb, ha nyers? Azt hallottam, hogy amikor zúzzák a gabonapelyheket, azt magas hőn csinálják valahogy, és kimegy belőle egy csomó tápanyag. Nem tudom, a lenmagnál ez nem igaz-e?

Édes Bori sms-e: 17 órát vajúdtam, és csak 10 óra volt belőle szar. :lol:

És Szivvi ma hazajön!!!!!!!!! Ugye?

Kép
nenoke

Manó, ne aggódj, én több, mint 3 héttel utánad vagyok, ha nekem a 38. hétre csak 17,5kg lesz a vége, örülni fogok. (most 16...)

Csajok, mire jó a lenmag? Hashajtónak?
Nekem mintha rémlene valami olyasmi, hogy nagy mennyiségben nem szabad fogyasztani.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!

Sok sikert a papírokhoz Emi! biztos jóóka lesz! Viszont a laborosok nálunk mindig előreveszik a kismamikat, úhogy erre nem mernék alapozni a sok ideges várakozó között.
Én borzasztóan türelmetlen vagyok ha várni kell, főleg ha állva. Azt nem bírom mostanában :oops:

Kismanó: Kerülni kell a mérleget én már tudom... A védőnőnél sem álltam rá, csak nem gondolja!!

Teljes vérkép vár még jövőhéten, remek lesz!

Igyekszem napközben nyomonkövetni a változásokat,mert sokkal jobb, mint este pótolni a hiányosságokat!

puszi Nektek!

És Gurgi éljenek a gyöngyszemek! :D
Vendég

Sziasztok Csajok!
Mindenkinek kösz a drukkokat. Mindig meg tudtatok nyugtatni, olyan jó, hogy vagytok és vagyunk! :D És már mindenkinek olyan kevés van hátra... Gondoljatok arra, hogy nemsokára sírós babáink miatt nyugtatgatjuk egymást :P Jaj! Mindjárt megint bőgök...

Zsú! Hát, igen. Egyjegyű lett a szám... Nemrég még azt vártam, hogy 200 alatt legyen, aztán hirtelen 100 alatt volt és most.... :D

Gurgi! Jó főzést és jó Samu kukkolást!!!!

Annee! Nagy-nagy drukk!!!! Andris már biztosan készülődik. :P

Emi! neked is megy a drukk. Első nst...olyan jó hallani a szivecskéjét...

Andi! Ilyenkor már normális, ha kevesebbet mozog. nem kell aggódni, biztos minden rendben.

Én nem is ettem lenmagot és málnalevél teát sem ittam. Annyira ráálltak a császárra...

Nagyon szorítsatok ma nekünk csajok. Még, azért izgulok és olyan messze a fél kettő....
molkata

Nehogy megsértődjetek, csak nekem fura, hogy a többség úgy érzi, hogy már 37-38 hetesen meg fog szülni. Úgy legyen, kinek hogy szeretné, de azért ne lepődjetek meg, lesz itt a topikban pár 40+ os is. (mint a júniusiban)

És annál rosszabb, minél jobban beleéli magát valaki, hogy már 37 hetesen megszülhet, akkor 3-4 hétig minden nap ideges várakozással telik (+ mindenki más is kérdezgeti, hogy "na mi van, egyben vagytok még?").Én is így jártam Emivel, mert 34 hetesen már cx1000 volt a méhszáj, keményedtem állandóan, mint állat, a 38. héten már ki is nyíltam, mindenki azt hitte (velem együtt), hogy legkésőbba 38. héten meglesz a baba-- mégis kihúztuk a 41. hétig.

KépKépKépKépKép
uxi

Én szívesen vállalom az egyik 40+-os szerepet, persze a + után ne legyen több, mint 1 vagy 2... :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még, dög meleg volt este, de aludtam szerencsére...
Tegnap elég sokat fájtam, holnap megyek UH-ra meg CTG-re, majd megemlítem a dokinak...

Nenoke!
Úgy örülök hogy minden rendben van!!!

Mindenkinek megy a pozitív energia aki NST meg UH ra megy, meg ugy szimplán mindenkinek!

Én holnapra kérem, holnap lesz a legmelegebb és akkor megyek 10:30-ra CTG, majd 14:00 UH.
Szal szerintem totál kész leszek...

Pihenjetek ma sokat ha megtehetitek, én ma nem megyek sehová sem.
Vendég

Sziasztok!

Már megint alig győzök visszaolvasni, pedig tegnap még dél körül írtam4 :)

Mütyürke, én múlt pénteken beszéltem a dokival, akkor nem mondta hogy ő nem maradna, és mivel most külföldön van, ha bármi történne (DE NEEEE) akkor a te dokid helyettesíti! :D

Nenoke, örülök a jó híreknek, látod nem szabad aggódni!!!

Andi, én külön csomagoltam a vajúdós meg a kórházas cuccot, a vajúdós úgy is hazamegy apával, abba teszem majd a civil rucit, meg ugyi szennyes is lesz, amit hazaküldenék! Eddig bevált ez a módszer! Kíváncsi leszek a babaszobátokra! :)

Kissmanó, ennyi szülés után miért foglalkozol még azzal a gazzal? Úgy is tudod, hogy mennyi lemegy! :wink: na jó én könnyen beszélek a pirinyó hasammal...

Annee, kitartás, már nincs sok hátra!

Tegnap megkaptam a hüvelykúpomat, hát ez nagyon útálatos dolog, nem lehetne inkább szájon át???? Mármint nem a kúpot, hanem ami benne van! ráadásul a doki szerint, 100 forintos tételnek kéne lennie, erre 2000 forintot fizettem érte... :shock:

Na majd később jövök!
Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1

Zsu!
Megy a drukk az NST-hez..meglátod élvezni fogod..
Én legalábbis jól elvoltam..ücsörögtem az ágyon a vizsgálóban, nézelődtem..és füleltem is.. :lol:
Ja és ott lesz Ágiii is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Nagyon szorítunk nektek!!

Nenőke!
Ez csak össze van törve, nincs hőkezelve! Akadnak benne egész szemek is. BIO.

UXI!
A nyálkahártyát teszi csúszósabbá---> többek között a hüvelyt is.

Kinderke!
Háát, ez a jövőheti front is közbeszólhat talán..
juli 5-én és 8-án is szépen állnak a bolygók :lol: de jövőheti front bármit hozhat..25-én már érezni a hatását..erős lehűlés várható
torolve_20131003125716

Ez érdekes amit UXI ír..
Tényleg nagyon sokat előbb szeretnénk szülni..de a babák ugyis akkor jönnek amikor nekik jóóóóó...hihi
Biztos a meleg miatt is és hogy már 2 topikbaba is megszületett..ez nagyon lelkesít bennünket, hogy már babázzunk! :lol:

Szeva Hencsi+Dikó!
Puszika nektek..

Dikó! és hány db kúp van benne???
torolve_20131003125716

Ja azt el is felejtettem, hogy a doki mért haskörfogatot és pólóval együtt volt 103 :shock: Akkor az enyém is vagy összement, vagy nem veszett el és átalakult,mert én póló nélkül mértem 106t :shock: Persze ebből se lehet messzemenő következtetéseket levonni! :D

Hétfőn reggel vérvétel,remélem beelőzöm a nyanyákat és 12kor :shock: :shock: NST!

Uxi: Nekem mondta a doki, ha megakarom sürgetni csak cifrázzuk meg egy kicsit az alvást :lol: Kérdeztem, hogy ha "időelött" ez persze abszolut relatív, szóval 38.hét környékén tennénk ilyet árthat-e a babának, vagy vmi és azt mondtacsak akkor érhetek el bármit is ha a gyerek is akarja és érett...

Most csak arra koncentrálok, hogy ne a 6-7-8on akarjon kibújni! Bár ha úgy vesszük spórol a családnak az ügyeletes dokival :lol:
/Ha próbálom pozitivan nézni, így kell ugye Zsuzsi? :lol: /
Vendég

sokat=sokan
torolve_20131003125716

Elkészült a kosár!! Kép Kép
Vendég

Gurgi, eddig nem is számoltam...

20 darab, bár a doki azt mondta csak 1 hétig használjam, minden este 1-et! Akkor mindek raktak bele ennyit?????

mindegy, 1 hétnél tovább nem fogom használni, mert nagyon sz@r! :(

KépKépKép
dikó1

Orsii!

Hogy érti a dokid, hogy cifrázzuk meg az alvást??
:shock:
torolve_20131003125716

Szia Gurgika!
Mostmár én is hűtöm a málnalevél teát, tényleg finibb, bár nekem még így is kicsit gaz ize van, de muszáj inni, én hiszek benne, hogy segít!

Hát én sem bánnám ha előbb jönne Bogi, de azzal is kiegyeznék ha lehülne az idő, akkor semmi bajom nem lenne...

Dorka!
Tegnap belenéztem a Mein Baby-be az RTL-en, hát pityeregtem is picit, egy császáros baba volt, de olyan édi volt...
Ott láttam, hogy a kismami vitte magával a szoptatós párnáját.

Szerintetek itt be lehet vinni, ill jó bevinni vagy sem?
Na majd rákérdezek holnap ha el nem felejtem, mert mindíg elfelejtem amit kérdezni akarok a szülésznőtől, mert folyton szadizza itt kicsi Bogimat...

Na kiteregetek, meg eszek valamit, azt hiszem kezdek megéhezni ami tök fura, alig eszek mostanában, szerintem én már erre a 20kilóra nem hízok, henem fogyok belőle, semmi étvágyam, azt sem tudom m it főzzem ma, semmit nem kívánok...
Vendég

Uxi: nekem a doki is "jelezgeti", hogy előbb meglesz, meg én is érzem, mondjuk a 32. héten volt 2600 gramm, nemtom, hogy a 40+ mekkora lesz?! :shock: Szóval én nagyon szeretném előbb, mert természetes módon szeretném megszülni (és ez egy cca. 4,5-5 kg gyerekkel nem könnyű..) és a szülésznő is mondta, hogy szegény már alig fér el bent. Tehát, jobb neki már kint, mint bent!
:wink:

Gurgi: nem sok a lenmag adagod egy evőkanállal? Én egy kiskanál naponta és minden okés!

Dikó: köszike, akkor én is így teszek, vajúdós, kórházi, szennyes... hazahozós... :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Gurgula.... :oops: Hát, hogy ne aludjunk, hanem töltsük el kellemesebb tevékenységgel az ágyban létet!
Ő pontosan úgy fogalmazott, hogy akkor keményen rá kell feküdnünk a szexre!
Vendég

Orsi!
Tök édi a mózeskosár!
Vendég

Hencsi szerintem nyugodtan beviheted a szoptatós párnát, még kispárnát is lehet bevinni, ahogy neked jobb.

Én +11 kg-nál tartok, gondolom a dokim du. megint megró és beírja a kiskönyvembe DIÉTA! :wink: Megyek is reggelizni...

Andrea
Kép
kindernay

Orsi!

Hát én nem tom, mi már jó pár hónapja nem csináljuk, de már én is gondolkoztam rajta, mert hallottam hogy beindíthatja a szülést, de az az igazság, hogy amikor fáj a pocakom (este elég gyakran, nappal meg dolgozik a párom), meg hasogat a hüvelyem amit nem igazán tudok hová tenni, akkor aztán semmi humorom hozzá, pegid mindíg eltervezem este, hogy letámadom a párom de hát....... :oops: :cry:
Vendég

Köszi Hencsi! Én is odavagyok érte!
Ez az,ami eddig biztos helye Babusnak... ágyneműje még nincs, az ágya a telken... :lol: Falvédő készül!! Persze nem mondhatnám falvédőnek, inkább olyan,mint egy tapéta csík csak keresztszemesből. Már a Q betűnél tartok a kontúrvonalakkal!! Nagyon jó móka!
Vendég

Andi!

Ne is foglakozz vele, én volnék a legboldogabb ha csak 11kilót szedtem volna fel, de szerencsére itt senki nem szenyóz miatta, pedig tényleg megvan a +20 kilóm, de lesz@rom, majd lefogyom...
Egyébként épp ma lesz a fókuszban, hogy mennyire káros a babának, ha a kismama meg szeretné tartani a súlyát, majd nézzétek!
Vendég

Dikó!
Köszi. 20 db az jó sok. Mi a neve?

Nekem tegnap vették le a kenetet, ma du. meg van az eredmény /a labor is/

Orsi!!
Nagyon szép a kosárka..ha belegondolok, hogy hamarosan egy kis csöppség fog benne alukálni, pislogni..nyomban meghatódom.
Emőkekosár! :lol:

Értem már a titok nyitját Orsii! Kép

Hencsi!
Sztem nyugodtan be lehet vinni a szopipárnát..én lehet, hogy behozatom Atival..

Kinderke!
Nem sok sztem. csak csússzon Kép
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?