Sziasztok Lányok!
Köszönöm a kedves fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok!
Igyekszem minél többet bekukkantani hozzátok.
Gremese!
Tényleg, ha belegondolok elég nagy esélyünk van arra, hogy találkozhassunk a Péterfyben szülés környékén. De jó lenne!
Miléna!
Örülök, hogy minden rendben veled és csak a pihengetés vár rád a kórházban. Sok-sok türelmet kívánok hozzá! Megkérdezhetem, hogy melyikben vagy? Mert bár olvasgattam visszafele, de ezt egyenlőre még nem sikerült kinyomoznom...
Ancsi!
Nagyon édesek a 4d-s képek! És hol van ez a rendelő?
Timi(Kőszegi)!
Köszi a gratulációt az ikrek nevében is!
Megy a drukk a vérvételre! Biztosan minden rendben lesz!
Anitja!
Neked is köszi a gratulát!

Igen kétpetéjűek, ezért várjuk kiváncsian, hogy a kis rejtőzködő majd megmutassa magát...
Sense!
Húha fogdoki! Nem irigyellek! Szorítok, hogy ne legyen semmi gáz! CSak ellenőrzés, vagy valami kezelés is lesz? Erről jut eszembe, hogy nekem is el kellene ballagnom, hogy megnézze, hogyan alakult a fogam a múltkori ottjártam óta. Akkor ugyanis látott egy gyanús fogat, de nem röntgenezte a babákra tekintettel, inkább adott 1 hónap haladékot, hogy meglássuk mit művel az a fog....
Timi!
Akkor jövő héttől itt a megérdemelt pihenés! Ebben a hőségben biztosan jobb lesz otthon! És ennek Rebekka is nagyon örül majd gondolom.
Zsuzsóci!
Hát, nem irigyellek a mostani programjaidért! Valahogy vigyázz magadra!
Mazsola!
Elhiszem, hogy gondban vagy a kisszoba berendezése miatt. Nekünk is hasonló méretű a kicsi szoba, úgyhogy egyenlőre oda kell bepasszírozni két kiságyat. Később pedig muszály lesz költöznünk...
Képzeljétek, tegnap megjött a múlt heti vérvétel eredménye. Hát nem túl rózsás. A vasam alacson, tehát vastablettát kell szednem, de a koleszterinem és a vérzsírom is magas...

Ezt nem gondoltam volna, mert világ életemben gebe voltam és most is az vagyok, csak a hasam nőtt. Azt hittem, hogy nekem aztán soha nem kell majd figyelni a táplálkozásomra aztán most kiderült, hogy mégis....
Kellemes hűsölést kívánok mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Gica
Akkor Te ma mégy védőnénihez? Biztosan jó volt a