A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szirmi,
akkor félreértettelek :oops: bocsi.
Nem értem amit írsz, de leírom ahogy én tudom: adott a császárheg vonala. Arra merőlegesen ráteszik az UH fejet, és azt mérik mennyi hegszövet van az UHfej alatt.
Lerajzoltam: A nyíl az UHfej, ami alatta van hegszövet, azt mérik.
Kép
Vendég

Bienvenue,
nagyon ígéretes!!! :wink:
Drukk: ++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Áfi! Szóval akkor azt mérik, ami nem látszik, ugye? :lol: Ha jól értem, bár ez kicsit a süketek párbeszéde :lol:

Mindenképpen köszönöm a szép rajzot :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,
a rajz poénnak se utolsó, nem vagyok egy Picasso :lol:
Igen, azt mérik ami nem látszik. :)
Vendég

Verőfényes szép napot!

boniko drága, nagyon hiányoztál és látom, hogy te is hiányoltál tegnap. :lol: :lol: Egy csoki megint jár áfinak :lol:

gaby: tényleg jobb lenne az inszem először, de majd a dokik eldöntik, hogy mi jobb

ceniko: azért próbálj meg pihenni, amennyit csak tudsz a két purdé mellett

kata: megnéztem a Szigetköz Wellness Hotelt, ahová mentek, nagyon szép hely. Főleg a szálloda parkja. :wink: Nekem nem jött be az Algoflex-M, viszont a sima Algoflex nagyon jól bevált. De kinél mi.... :?

snufi: mennek a drukkok holnapra +++++++++++++++

szezsokám: nagyon drukkolok mára +++++++++++++++++++++

áfi: jól rágyúrtatok a babára. :lol: Szépen rajzolsz :lol:

bienvenue: nagyon tuti a görbéd. :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok,

Áfi, nem biztos hpgy olyan nagy baba lesz :) Nekem 24 v. 26 hetesen azt mondták, hogy ne számítsak 5 kg alatti babára. Hát 3050 gramm lett, bár diétáznom kellett, szerintem azért is lett jóval kisebb.
Majd megkeresem a képet és megmutizom miért gondolták ezt :)

Szirmi, szerintem kérdezd meg a dokit. Vagy nézd meg a vérvételes papírjaidat azon hátha van ellenanyag szűrés.

Majd jövök még
puszi: Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Merre vagytok? :roll:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Roli 26 hetesen 1200 gramm volt.
Ime két kép róla: kicsit ijesztő :)

Kép Kép

Az elsőn oldalról a keze, oldala, combja. (Azok a hurkák :) )
a másodikon a comb vastagsága látszik.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

csikken illetve a kukija! :lol:

Áfi király a rajz!

bienvenue ez tényleg igéretes görbe! :wink:

szilva jól vagy már?
Vendég

csikken: minden szépen kivehető a képen :)

boniko: hát a kukiját azonnal észrevetted, mi? :lol: én is azt láttam meg először
Jobban vagyok, köszi a kérdésed. Bár a gyomorszájam még mindig fáj és sok a gyomorsavam, de már sokkal jobb mint két napja.

Szilvi

szilvaqueen

Fúú Csikken,
tényleg sharpei kiskutyára hajaz! :shock: Amindenit! Mi ilyen hurkákat nem láttunk, de nem is 4Dn voltunk, csak sima mezei UHon (ahogy a képeken is látszik). És ezek után normál súllyal született? Biztos hogy a diéta miatt. Én diétázom ugyan, de nem vagyok hajlandó éhezni. Nem az a dolgom. Persze csokika cukros ezmegaz elfelejtve, de ebédre akkoris teleszedem a tányérom. Nincs orvos aki azt megmagyarázza nekem hogy ha én éhes vagyok akkor a babám nem az...
Vendég

Csikken! De édes baba!! Naná, hogy én is a kukiját szúrtam ki elsőre!

Bonikám! Ennyire kivagy? Nem szabad!!

Sonjus! Jó a vicc, tecc.
Jó vagy?

Szezsokám! Ezermillió drukk nektek mára!!Sokat gondolok rád! Majd jelentkezz utána!+++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Hasi uh-al mikor lehet megállapítani egy terhességet? Normális ha nőgyogyi vizsgálat után vérzek?

Üdv: Justyno
justyno

szilva gyanús vagy te nekem :wink: mikor tesztelsz?

babim hát kicsit, de remélem mint mindig megoldódik ez is!és újra a régi leszek! :lol:
Vendég

Babaimi!
Köszi, jól vagyok!

Kicsit érezni pocak, remélni épp beágyikózódni, kicsit cici is érezni, de az lehet gyogyitól lenni. Én lenni kicsi idióta kínai emberke :lol:
sonjus

Justyno,
mi történt? Voltál UHon? Mit mondtak? Sok függ a géptől és a kezelőjétől, korai terhességet hüvelyivel szoktak megnézni. A nőgyógy vizsgálat után nem hiszem hogy normális a vérzés. Engem megtúrtak már páran, de sosem véreztem tőle.
Vendég

nem tesztelek :)

Szilvi

szilvaqueen

sonjus :lol: Ámen

justyno nem kellene! én sem tapasztaltam még, pedig végezetk már hüvelyi UH-t. :?
Vendég

szilva fogadjunk hogy fogsz :lol:
Vendég

áfi: megtúrtak :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Igen voltam nődokinál elmondtam neki a tüneteimet és egyből mondta menjünk át uhra korai terhesség gyanúval.... Olyan bunkó volt a doki hogy az hihetettlen. Rárakta a hasamra az uh fejet és már le is vette mondván nem vagyok terhes. Utánna megvizsgált nem éppen kiméletes módon mondtam neki hogy fáj erre azt mondta hólyag hurutom van... Na de ezt miből tudta megállapítani? Ugyanis volt már nekem ilyen és akkor vizelet vizsgálat illetve nagyon alapos hasi uh volt. Kaptam 2 gyógyszert. Haza értem akkor láttam hogy ilyen barnás sárgás kicsit rózsaszines pecsét volt... na meg hánytam volna egy jót ha lett volna valami a gyomromba de igy csak öklendeztem... Na ehhez mit szóltok? Vegyem be a gyógyszert??

üdv: Justyno
justyno

bonikám: ááá, nem mejek :D Meg különben is, holnap kellene megjönnie :? Vagyis nem kellene. :D

Szilvi

szilvaqueen

justyno: be ne vedd a gyógyszert!

Szilvi

szilvaqueen

boniko: de ha gondolod, fogadhatunk egy csokiban :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Mért ne vegyem be? Mi bajom lehet?? Mért történik ez velem?? :(
justyno

oké! fogadjunk! de én most nem ehetek csokit, úgyhogy veszítsd el! :wink:
Vendég

justyn milyen gyógyszert kaptál?
Vendég

Na, már megint bonyolódik a helyzet :twisted:
Apa hormonjaival minden rendben amúgy :P viszont nézte a kaális papírt, és azt mondta, hogy értelmezhetetlen, nem létezik olyan, hogy 51% jó szerkezet :shock: és mondta, hogy őket szokták szídni, mert náluk jön ki a legsrosszabb eredmény, mivel náluk olyan festési eljárás van, amivel pontosabbal látják, és a referencia érték náluk már 14% felett jó, máshol meg 20-30% asszem Miért nem tudják egyformán vizsgálni mindenhol??? :twisted: tele van a hócipőm :x teljesen összekavarják az embert :cry: erre most azt mondta, hogy a kaális eredmény inszemre határeset, de tényleg kevesebb esély van hogy sikerül. Akkor is kevebb az esély ugye, ha apának jó hadserege van :? hát még így, hogy határeset. Akkor tud olyan papírt adni, hogy ivf javasolt, ha jövőhét szerdán ott is megy kontrollra apa, az ottani eredmény alapján látja ténylegesen a javulást.
Az az érdekes, hogy a Papp prof, aki a kaáliba rendelt magánba, az itt a szabolcsba a főmufti, és ugye kaális paciensként krióba kéne menni hozzá magánba, lehet ő mégis jobban képben lenne, hogy a két labor közötti eltérést értelmezni tudná :roll:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kép

SZEZSO
gyere mesélj!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Justyno
másik doki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Baba
értem én hogy kiválogatják, de aza baj, hogy még ezzel a kiskatonaeredménnyel nem igazán bízok az inszem sikerességében :?

csikken
másodikon én fütyit látok :D :lol:

Áfi
nálad nem ismertem fela fütyit :oops: én csak a 4d-n ismerek fel dolgokat :lol:

Kép
gaby25

naprosyn és zanocin gyógyszert kaptam...
justyno

szilva
pirit még lefoglalom egy ideig, szóval oda nem megy :wink:

Kép
gaby25

Gaby, én nem nagyon értem ezeket a hormonos dolgokat. :(

Áfi, hát igen szerintem Roli a diéta miatt lett kisebb. Nem nőtt már ilyen ütemben mint addig. De én is fogytam 67 nél kezdtem el diétázni és kb 65 el mentem szülni. Szóval lehet még kisebb a bébid. De egyébként szerintem a 7, 3as terhelés nem olyan gáz. Nekem 10 volt, holnap meg megtudom most mennyi, (kb ekörüli)

Sonjus mennek a drukkok.

Nekem a tegnapi uh-n kicsi volt a bébim :( Remélem nem lesz vele semmi gond. IGazából az FL kicsi a BDP nem annyira. Tegyetek fel 17-18 hetes uh adatokat légyszi.
Köszi: Csikken

KépKép
Kép
csikken

gaby: nem tudom, hogy miért tér el két intézet értéke, mértékegysége, stb. Sokkal egyszerűbb és követhetőbb lenne, ha mindenki ugyanazt az eljárást, mértékegységet használná. Ez tényleg felháborító egy helyzet! :evil:
A pirit sajnálom, hogy te foglaltad le, de ha már felajánlottad, akkor elfogadom. :)

Szilvi

szilvaqueen

Szilva
apa is örült tegnap, hogy mennyivel jobb lett, és most őt is összezavarta a dolog :? de azért biztos javult az eredmény, csak az a baj, hogy két máshol nézett eredményen nem lehet normálisan a javulási tendenciát mérni :twisted:
A nyírőben hasonló eljárás lehet mint a szabolcsban, közel azonosan rossz szerkezetet hoztak ki. Februári volt a stzabolcs utcai eredmény, de nekik is kellett az ottani vizsgálat. Kaáli isragaszkodott ahhoz, hogy ottani vizsgálat legyen, ami ugye 12 ezer volt.

Kép
gaby25

Bienv.: annak tűnik! :wink: Mióta is próbálkoztok?

Justi: másik dokit javasolnék én is.

Gaby: ááááááááááááá!

Na, megyek tanulni, később jövök.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

[quote="gaby25"]S írta:gaby25zilva
Februári volt a szabolcs utcai eredmény, de nekik is kellett az ottani vizsgálat.

nekik = nyírő :lol: és márciusban volt ott a vizsgálat

Kép
gaby25

Csikken,
előkerestem a 18 hetes UH leletemet:
HC: 153
FL: 28
BPD: 42
AC: 135
Tudtam segíteni?
Gaby,
:( :( :(
Ezt a kukit nem látni??? Olyan egyértelmű! :P
Justyno,
bajod nem lesz, de esetleg kezeled a nem létező hólyaghurutodat. Másik orvost sürgősen, nézzen meg az is, és ha hurut akkor ő is ezt fogja mondani. De annyira korai terhességgyanúra mint a tied hatásosabb volna HCGteszt mint az UH!
Vendég

Köszi lányok a segítséget... Asszem elmegyek egy magán dokihoz....
justyno

Még egy kérdésem lenne. Rá van irva a leletemre hogy nagy méh. Az mit jelent? Eddig mindig azt mondták hogy hátra hajló méham van.
justyno

justino egyik ismerősömet félrediagnosztizálta egy nőgyógyász pár éve, babás volt, de hólyaghurutra kapott antibiotikumoT babát sajnos el kellett vetetnie. azóta nem tud teherbe esni!
Vendég

Boniko!

Ezt most nem mondod komolyan... Mért kellett elvetettnie? Nem tudod hogy milyen tünetei voltak?
justyno

justyno: most néztem meg, hogy melyik gyógyszered mi. A zanocin antibiotikum, azt olvastam, ha terhes vagy vagy a közeljövőben szeretnél az lenni, akkor nem ajánlatos a szedése.

Szilvi

szilvaqueen

Boni
azt a ku.. :twisted:

Kép
gaby25

Uh akkor biztos hogy nem veszem be... Köszike az infot...
justyno

Jusztyno! Én mindenképp a másik orvoshoz való elmenetelre szavazok!
Amúgy meg nem is értem, miért nem lehetett csinálni egy vérvételt, ami egyértelműen eldönti, van-e baba, vagy nincs..

babaimádó
Kép
babaimado

az antibiotikum nagyon erős volt amit kapott, és károsította amagzatot emiatt.

egyébként nem volt tünete, csak a hasa fájt mintha fel lenne fázva!
Vendég

Boni: :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

vagy egy vizeletvizsgálatot, az meg kimutatná, hogy van-e gyulladás vagy sem

Szilvi

szilvaqueen

Babaimádó!

neki szerintem az megterhelő lett volna neki vagy én nemtudom...Tucat rendelésen voltam De a poén hogy a párom egyik haverja vizsgált és igy is lekezelő volt... Lehet azért mert nem tetszett neki a korkülönbség vagy én nemtudom...

Justyno
justyno

mentem haza !
Vendég

Ellene lenne a kapcsolatotoknak?

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?