Macs: kösz
Curse: szerintem a meleg miatt nem alszik Adél, keresztelős képen szépek vagytok!
Deni: enyém Anyám is falhoz akart csapni amikor piciny ded voltam és csak óbégattam, és drága jó nagypapám "mentett meg", hogy dehogy csapod, add csak ide - és ő ringatott tovább
de szerintem aki ténlyeg komolyan megteszi amit gondol annál más bajok is vannak
Vica: melegpötty? Kamilla is tele van, főleg pelusnál és a hátán meg a mellkasán, tiszta smirglis a bőre
versenytánc

wáúú dejóóó és Apjukod is tud táncolni, mertha igen akkor irtó zöldre irigykedem magam azonnal!!
Nuk: képzeld van olyan bariném, akinek a védőbanya azt mondta, hogy minden oltás után azonnal adjon kúpot - megelőzés céljából

és a lány adott is

Szóval TE jól csináltad, hogy először körbekérdeztél
Pocak:

Szia! Drukk, hogy Apafej ügyes legyen és ha mentek No-ba akkor találjátok meg amiért mentek! +++
Zsugyu: köszi, igy már vágom a dolgot
Indi: nőgyogyó projekt alatt nem értem, hogy mit gondolsz még bele??

Mi majd télen állunk neki ketteske-projekthez, tudod Kamillának fel kell jönnie a 4.-re egyedül
Votiv:

árak!
Ildi: esetleg nyissatok Bián egy gyerekfoglalkoztatót!!!
Mása: wow minnyá szülsz!!
Zsugyu: siesta

ja 10e ftért....bakker miért ilyen drágák ezek!!
elmentünk a Maus lelőhelyre, de az én lányom lábára persze ezek az elől csattos cipők nem jóóóók, még véletlenül se
és a Falconból meg nem volt méret, és a többiből se, igy csórimnak nincs még szandija és a félcipit meg szerintem már kinőtte

na majd most hétvégén újra cipővadászat lesz!
Votiv: lábközé beülés miért is nem jó???

Kamilla gátüléssel kezdte az üldögélést, és még most is sokszor úgy ül, hogy hátra van csapva mindkét lábszára azaz beül a bokája közé.
GABI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++
Fibi: ÉLJEN Otthon! Képeket!!!
Zsan: asszem valóban van olyan hely ahová én sem vinnék gyereket, és nekünk is tök mák, hogy Anyura nyugodt szívvel rá merem bízni a dedet!
Szerintem is kell egy kis felöltődés külön is, de nem most még, majd amikor már nagyobbacska lesz!
De spec én nem fogom erőltetni neki a gyereklágereket, mert magamról tudom, hogy én kb 13 éves koromig annyira de annyira úútáltam őket!!és még meg vannak a leveleim, hogy Anya gyere értem ! és Anya sose jött értem és az nagyon szar érzés volt
Indi: gyüvünk csak ded alvad, aztán eszik aztán indulandusz!
Rylie