Sziasztok!
Üdvözlet mindenkinek.
Egy ünnepélyes enterrel elküldtem az utolsó dolgozatot a tanszékre és még lesz 11-kor egy telefonos vizsga-szerűségem, de úgy néz ki lassan visszakapcsolódok az életbe.
Nos, a teljesség igénye nélkül:
Ancsa, még mindig a kezed fáj? Emlékszel, egyszer kérdeztem és azt írtad, nem olyan nagy ügy ez. Bár úgy lett volna. És most meg Steffinek is. Jobbuljatok!
Veronikusz
hát úgy látom, alakul az ügy, így tovább. Őszintén szólva nagyon kíváncsi vagyok. De biztos jól vezetnek a megérzéseid. Ha ez bejön, nagyon klassz lesz nektek.
Gratula minden kis izgő-mozgónak! Azoknak is, akik benn a pocakokban tesznek-vesznek!
Az én kislányom napok óta már csak hajnalban kel fel. Én ugyan ettől többet nem alszom, de azért jó ez. És elkezdte ő is használni a végtagjait a helyváltoztatásra. Őszintén szólva nem bírtam volna felkészülni a vizsgáimra, ha folyton utána kellett volna szaladgálnom. Még így is pillanatok alatt ott termett a radiátor alatt. Nagy pocakkal úgyis fogócskázunk majd eleget. Jaj.
Hasfájás: nem tudok jó tanácsot adni, se semmilyet, nekünk egy esténk volt, amikor folyamatosan sírt fél óráig keservesen kb. két hónapos volt. Utólag már tudom, hogy attól, hogy fejembe vettem, hogy megmozgatom egy kicsit. És nem jött be neki, de ez csak este derült ki. Ma már tudom, hogy ez volt az első és utolsó eset, hogy azért csinálok valamit, mert másnál láttam és ott működött. Nekünk a "hintázás" két hónappal később jött be. Viszont azt hittük először, hogy hasfájás, Infacol rögtön. Aztán másnap is, de rá kellett jönnünk, hogy teljesen rosszul van tőle.
Viszont mindig vigáztam arra, hogy mit eszek, egy csésze laktoherb, és amúgy sok-sok ivás.
De majd most Kicsinél lehet, hogy másképp alakul. Nem lesz olyan nyugi, és megeshet, hogy lesz mit feldolgoznia sírással.
No megyek, túltengtem már így is. Vasalok, pakolok, holnap Kútvölgyi

, aztán Balaton.
Ja kórház: persze, akkor leszek biztos a dologban, ha már ott sóhajtozok a szülőszobán. De azért jobb most. És még egy apró pontosítás: nem a Jánosnak fáj a foga a Kútvölgyire, hanem a székesfőváros önkormányzatának. A Jánosnak épp elég baj az, hogy megvárták, amíg ilyan állapotba kerül. Nekik is vidám lehet ám úgy dolgozni, hogy nincsenek teljes biztonságban. Hadd legyek vulgáris: egy Grippen árából meg lehetne oldani a problémát.
Mindegy, próbálom nem mérgezni magam ilyen baromságokkal.
További szép napot mindenkinek!