A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

boni: szia, hiányozni fogsz! :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Aha ellene lehet... Ki ül az ember arcára az érzelem mindig és amikor meglátott és bemutatott a párom már nem egy kedves ember arcát láttam... Na de ez van... Elmehet a .....-ba
justyno

justynno, szerinte,m vegyél egy tesztet, vag keress fel egy másik nőgyógyászt, hogy tuti biztos ezt kell e szedned?
Vendég

Ma majd veszek egy tesztet és megcsinálom holnap reggel. Annak az eredményét már biztosra vehetem??
Elfogok menni másik dokihoz is mert én érzem hogy nem ez a bajom... Tudod... Ezek a női megérzések...

Üdv: Justyno
justyno

Justy: drukk!

Szezso: mizujs?

(Láttátok? Nekem is van új tickerem?)

Nagyon félek a holnapi szigorlatomtól!!!!!!!!!!! :twisted: :roll: :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

valaki krétára repül? vajon ki?
Vendég

Ne félj! Mennek a drukkok++++++++++++++++++

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Snufi, holnapra megy a drukk!!

Justyno. én is azt tudom mondani, csinálj egy tesztet és menj másik dokihoz! Reméljük + lesz a teszt!!

Jövőhét pénteken megyek rákszűrésre és akkor mindent megdumcsizunk a dokival! Ma nem volt túl sok ideje, mert """ szült"""".
Piskótával minden rendben, jövőhét szerdán újra nst!

Kép
kata05

Sziasztok!

Na, túlvagyok az inszemen :-D
Csak nemrég értem ám haza :-D inszem után itt 2-2,5 órát feküdni kell, szóval 3/4 5-kor jöttem el...

A tüszőm szépen megrepedt, a méhnyálkahártya is felhízott 8,9mm-re.

Holnap egyébként újra megyünk inszemre.. Ez vmi kísérleti dolog, állítólag nagyobb az esély...

Egész jól vagyok, csak a hasam fájogat...Apának szuper lett az eredménye megint...Szóval holnap 10-kor újra meg kell jelenni :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
nem vicc: disznóknál mindig újratermékenyítenek 24 óra múlva, mert így növelhető a malacok száma! Biztosan jó ötlet rádolgozni holnap! Nagyon nagyon drukkolok:
Kép
Vendég

Ja, háttérinfó: disznóknál mindig inszeminálnak mert veszélyes (és feleslegesen drága) a kandisznó tartása. Tehát itt az újratermékenyítenek=újrainszeminálnak. Csakk innen jutott eszembe a párhuzam, semmi személyes! :P
Vendég

Áfi, kíváncsi vagyok, Coca mit szól majd ehhez :-D
Különben köszi az infót, nem tudtam ezeket a dolgokat...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca mezőgazdasági iskolában tanít (bár nem tudom van-e állattartó telepük) én meg mezőgazdasági technikus vagyok eredeti szakmám szerint :D Neki biztos nem mondtam újat :roll:
Vendég

Na, ezt se tudtam... :-D a mai napom csupa újdonság volt...el is fáradtam... :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

apukám pedig inszeminátor :lol: :lol: :lol: (Komolyan!)

Szilvi

szilvaqueen

szezsokám: Örülök, hogy minden simán ment és hogy apa eredménye is jó lett! Jó sok ideig bent kellett feküdnöd, de ez így jó. :D

Szilvi

szilvaqueen

Rólam: a szokásos barnázgatás még sehol de a derekam el kezdett fájni. Ez mindig a mensi előjele :(

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Szezso! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilva! Tesssék má' bízni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++

Áfi! Köszi! Mindig tanulok valami újat! :lol:

Gaby! Hát ember legyen a talpán tényleg, aki ezt érti! :twisted: Akkor most még sem lettettek okosabbak? :roll:

Kata! De hiányozni fogsz! :wink:

Snufi! De jó nektek! Azért onnan is tudsz jelentkezni! :wink:
Kínaiak 1 évi termése holnapra! +++++++++++++

Boni! Tudom mit érzel kiborulásilag! (Tudod brutál ciklusokban profi vagyok!) :lol: Bár ez olyankor nem túl vicces, de utólag már nevetek rajta és mindig eszembe jut, amit mondott a doki, hogy attól még, hogy ilyen rendszertelen és lehet, hogy nem sűrűn van pé még lehet terhes! (Nem tudom miért hangzott ez olyan fenyegetően!) :roll:

Kép
bettike
Eger

És most külön az iskolai szekciónak!

Katica! Bizik készen lettek? Beírta a jegyeket, akinek kellett????

Zöldi! Beíratkozást túlélted?????

Kép
bettike
Eger

Szirmi pocakképet tett a szomszédba! Nagyon helyes, nézzétek meg! :D
Vendég

Hahó!

Szezso! Örülök, hogy túlvagy rajta, és a holnapi plusz esély is klassz! Drukkhegyek hozzá! ++++++++++++ :lol:

Áfi! Nálunk apu és a tesóm is oda járt suliba, ahová te, anyukám egy másik ugyanolyanba :lol: Úgyhogy az egész család a szakmában van, hallottam és láttam is már néhány dolgot :wink:

(Tettem a babás hőmérősbe pocifotót :oops: )

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kukkuló! :lol: :lol: :lol:

Szóltam nektek is direkt, csak irtó gyors vagy :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Inkább szerencsés :lol: Pont észrevettem :wink:
Vendég

sziasztok!

mindjárt visszaolvasok...

tesómék kisfiát holnap délben műtik! miután nem jöttek rá uhval, hogy mi a baj, így felnyítják, és megnézik belűlről. :cry:

kati
katica30

Sziasztok,

Áfi köszi a méreteket :) Nekem az FL 25 csak :( A BDP ua mint neked.

Szezso, drukkok mennek!

Katica :( :(

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Kati: :cry:

A drukkokat eltettem holnapra. 9től van a vizsga, 10re megyek, délig csak sorra kerülök.

Reggel még beköszönök, szerintem.

Szép álmokat.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Katica, te jó ég. Mennek a drukkok ezerrel, Mindennek rendben KELL mennie!!!

Szezso, drukk, menni fog tuti.

Depis csajok veletek vagyok, puuusz a homloktokra.

Szezso, tényleg van ebben a másnapban valami reális... Úgyhogy nemsokára teszt :wink:

Szirom csini pocak :wink:

Kispiskóta, dejó hogy minden ok :D

Én ma voltam dokinéninél, megint gondoskodott a vérnyomásomról. Komolyan ezek az amerikaik nem komplettek, az orvosi szekció legalábbis. Dokinéni szerint 28 hetesnek felel meg a hasméretem (de hogy minek méregeti centivel ez nekem rejtély még mindig). Igaz múlt héten a gyerek mérete normális volt, de nem számít, hétfőn megint menni kell UH-ra, hogy megnézzék a dárágámat. Csak a biztosító is gondolja úgy, hogy kifizetni :?
Mondjuk tény fogytam pár dekát, vagyis inkább tartottam a súlyomat az elmúlt két héthez, ami nem tetszett dokinéninek... Dehát ez van, szerintem ennek nem szabadna, hogy gond legyen.

Pussz midenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

sziasztok!

szezso: nagyon drukkolok+++++++++++

snufi: drukkhegyek holnapra++++++++

áfi: köszönöm :D tecc a fotók, a kukit nagyon látom.

coca: mennyien tanulnak nálatok?

kata: nagyon tetszik a szállás :wink:

boni: fel a fejjel! :wink:

baba: nagyon erős leányzó vagy! :wink: minden tiszteletem a tied.

sonjus: hogy vagy?

szilva: tesztelni nem fogsz? :wink:

gaby: örülök apa jó hormoneredményének :D

bettike: bizik kész, holnaptól a törzslapokat írom.

szirmi: hozzánk miért nem teszel képet? :roll:

purc: épp elképzeltem ahogy centiméterrel méri a doki a hasadat :lol:

megyek aludni, jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Jó reggelt!

mindenki alszik? :roll:

szép napot!

kati
katica30

Jó reggeglt!

KAti minden rendben lesz Petikével, lélekben veletek vagyok!

sziromka millen szép a pocakod!

tesókám egy nagy nagy kalappal!

szezso drukkhegyek mára is!

csajok hőm fenn 2 napja 36,9, reggel begörcsölt egyszer a hasam, elmúlt viszont az előbb voltam pipilni, és volt egy csepp vér. :shock: pedig én már azt hittem, hogy most még lesz legalább 12 napom, amig fenn lesz a hőm :evil: nem tom mi van
Vendég

Jó reggelt!

Kati: szegény Picurka... :( szorítok, hogy ne legyen semmi komoly...

Snufi: felvirradt a Te napod! Hajrá! :lol:

Purc: azért az amerikai eü-ben is van pár furcsaság... :roll: a lényeg, hogy Te tudod, hogy minden rendben...

Bettike: egy görbét nem teszel? (Lehet, hogy mégis megvéded a becsületünket??? :lol: jó lenne :lol:

Többieknek pusszantás!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

bettike én sem... :lol:

purc és közben hümmög is dokika? :lol:
Vendég

Boni: tüszőrepedéskor/után lehet pár csepp vér...(én is véreztem tegnap, be is pánikoltam rendesen...)
Görbédet nem teszed fel?

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso :shock: eddig még nekem se volt ilyen. most már megnyugodtál? pocaksimi

görbém nem tom feltenni, majd otthonról bár elég csúnyácska. :lol:
Vendég

Áfi! Én, mint vidéki lány, akik mindig is tartopttam disznókat, sajos ki kell ábrándítsalak! Nemhogy mindig, hanem eléggé ritkán inszeminálnak sertésnél, viszont a szarvasmarháknál bevett szokás és a szmarhatelepeken az ún. INszeminátor termékenyíti meg a tehénkéket!

babaimádó
Kép
babaimado

Nem jól írtam, nem én, hanem a szüleim, a rokonaim, a falubeliek tartottak, de az exférjemmel mi is tartottunk cocákat (Cocikám bocsi)!A falvakban pár ember tart kant és pénzért elhajtják máshoz is, vagy hozzá hajtják az anyadisznót!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok.

katica,sok sok druk a tesodnek.

Gaby.vegul milyen lett a hajad?szoke kep vagy fekete?konnyu kezelni?en is valami hasonlot szeretnek csak felek hogy nem tudok vele banni.

lanyok nezetek meg a gorbem.szerintem volt pem,a ferti szerint nem.

BONIIII,latod,nem feladni lehet akkor is pe mikor nem szamitasz ra. Kép

Kép
monyo83

Boni!
Amikor kb. beágyazódott az én kis Picurkám, akkor nekem volt egy pár csepp vér, inkább talán barnás-rózsasz.Én addig nem hittem a beágyazódási vérz.ben, de létezik! Jaaa..és Szezsonak is igaza van, mert trepikor is előfordulhat, olvastam ilyet is.
Mindnekinek szép napot! A vizsgázóknak és a tesztelőknek és az orvoshoz menőknek is ++++++++++++++++++++++++++++++

Szonjus+Szezso: Babaragacsszállítmány megy! Tessék felkészülni a fogadására!!++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

mi az a trepi?
Vendég

monyó szerintem volt PÉ!
Vendég

boni:)

Kép
monyo83

Boniiiii trepi: a tüszőrepedést szerettem volna lerövidíteni:-)

babaimádó
Kép
babaimado

babim! Hö király! :lol: sikerült!
Vendég

Jó reggelt!

Snufinak és Katicáék pöttömének is mennek a drukkok!

Katica! Nem akartam teleszórni a bnetet képpel, úgyis itt van a szomszédban, titkolni meg nem akarom, ezért is szóltam :wink:

Purc! Igen, elég érdekesek szerintem is ott nálatok. Az a lényeg, hogy a kicsivel minden oksi. A kismama nem hízásának itt örülnének szerintem.

Monyó! Igen, nagyon pé-nek néz ki!

Boni! Én is olvastam erről a trepivérről :lol:

Bimi! Szerintem Áfi a telepekre gondolt (ahol gondolom gyakorlaton volt annak idején), nem feltétlenül a házi sertéstartásra :wink: De majd megmondja :wink:

Csikkennek: 19+2 (hét+nap)
BPD:49 mm
THQ: 42 mm
FL:29 mm

Pocakdicsiket köszi mindenkinek :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom a szomszédban? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csikkennek:
19 hét+2nap
BPD: 44,2 mm
FOD: 54,1 mm
HC: 160 mm
AC: 161 mm
FEM: 33,6 mm

Katica: megadrukk megy mára a kicsikének++++++++++++++++++

Purc: hehe ez a hasmérés "jó" :lol: De megnyugtató, hogy nem csak a magyar eüben vannak idióták :lol:

Megyünk lovagolni a csajokkal, pusz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni jó szórakozást nektek. vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok! Szép napot! :lol:

Katica! Nagyon szorítok tesódéknak és a picurnak is! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso! Ikrek lesznek ebből! +++++++++++++++++++ :lol:

Monyo! Szerintem is volt pé-d! :wink:

Szirom! Megnéztem csini a pocid! :lol:

Boni! Akkor most volt trepi! (Ez jó Babaimi!)

Én már megint nem bírtam magammal!
:oops:

Kép

Kép
bettike
Eger

Purc,
minden rendben!!! Láttál már 2 egyforma pocakméretű anyukát??? Mert én nem láttam. Nekem sose mérték centivel a hasam (ebben az is közrejátszhat hogy nem gyártanak akkora centit :lol: ) Most is minden rendben lesz a babával! :)
Babaimi,
hát a mi vidékünkön az egész megyében nincs egy huncut kandisznó se! Inszeminátor jár minden házhoz (az igény jelzése után persze). Megnézem azt a pacákot aki hajtogatja a kandisznót! A suliban volt nálunk egy, terelőpalánkokkal se nagyon lehetett irányítani, nemhogy nyílt utcán hajtani! :shock:
Monyó,
szerintem is volt! Drukkok!!! +++++++++++++++++++
Vendég

bettike battya meg, de amíg mensi nincs, para sincs.....+++++++++++++++++++++++++

Nemsokára megyünk EGERBE!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?