A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Lányok
Vki foglalja össze az elmúlt napokat lécci!! :lol: Kivel mi a helyzet?

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi! Mondhatom a balcsis képek alapján, hogy ez a gyerek tiszta zannya?
Még egyszer gratula nektekSok tejcsit, s hajrá, így tovább.
Pussza

Kép
kissmanó

Szivvvviiii!!! Jaj, de édes, Istenem! Egyem meg a kis nyúlgyereket!!! Nagyon-nagyon gratulálunk még egyszer!!!

Times! Gratulálunk Bálint és Kristóf érkezéséhez!!! Kicsikéim, sok szeretetet nektek az új világban!

Zsú: Köszi az ölelést :) Most nagyon jól esett...

Gurgikám: Neked is mindent köszönök!!!

Kép
zsuzsi**

Katának megvan a csaszi időpont: kedd a nagy nap.
Borink 17 órás össz vajúdás után hétfőn világra hozta Ádámot.
Gurgink épp lájtos diétára van fogva, cukorkája határeset vala.
Lynia Eminek egyenlőre még császárt jósolnak.
Anneet vicces fiacskája már nagyon sokkolja, de ma dokija ismét bent fogta a vérnyomi miatt.
Vannak újabb lista tagok.
Hú, most hírtelen, s főleg röviden asszem ennyi

Kép
kissmanó

Vonalzót kell cserélnem 8)
Most én is jobban látom benne magamat, de pl csináltam egy olyan fotót, ahol tiszta apja..

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgi: Ha a hátkidugás is fájásnak számít, akkor nekem szinte egyfolytában fájásaim vannak :shock: :shock:

Kép
zsuzsi**

Times!!!! Hatalmas gratula a két pici fiúhoz!!!!!!!!Nagyon sok boldogságot kívánok, és sok-sok tejecskét!!!

Szivvi, Lili baba GYÖNYÖRŰ!!! Neketek is mégeccer sok boldogságot!!!

Gurgi, én az sztk részen voltam, nem a szülőszobán és itt tökéletesen működött. Nekem azt mondta a nő ha mozog akkor nyomjak, hát ennél jóval többször nyomtam, de a lényeg, hogy jó lett. És tényleg, milyen egyforma lett a két görbe.

Nem volt ma a magánrendelésen? Nem találkoztam még vele sajnos...

kispiskóta

Zsuzsi! Há szerintem is hívd fel őket, s először teljes nyugiban próbáld velük közölni, hogy a lehető legpocsékabb időpontot választották, hisz babát vársz, s nem tudsz menni. Főleg nem ebben a rekkenő hőségben.
Majd kérjed, hogy mehessen más helyetted, de ahhoz adjanak újabb időpontot.
Végülis aki a telefont felveszi s veled beszél, nem tuti ugyanazaz a személy aki a papírjaiddal foglalkozik, ergó őt nem érdemes lerohannod.
Ha meg minden szál szakad, s körik az ebet a karóhoz, akkor füllents egy nagyot, s mondjad neked most ágynyugi van előírva, ha akarnál sem bírnál menni.

Kép
kissmanó

Ja, Szivvi! Még 1 infó: Dorka újult arculatot csinált a táblázatnak miután jött a hír Lili lányodról.

Kép
kissmanó

De ott volt a magánrendelésen..mármint Ági..

Ja, szinte tök egyforma..a görbénk..

Zsuzsi!!
Állítólag igen, jóslónak számít a hátkidugás is.. :lol:
Ez érdekes..mert akkor itt mindenki már jó ideje jóslózik...
torolve_20131003125716

Most nézem, Timesék a 33+2-nél jártak. Hát ehhez képest, meg hogy két legény bújt ki, elég becsületesen húznak mázsáláskor. Szerintem.

Kép
kissmanó

Szia Szilvi!!!!! Akkor még egyszer! Sok-sok gratula!!!! Annyira édes a kis Lili. És hogy vagytok? Mesélj sokat-sokat!!!! Jaj, már megint bőgök... és pont olyan, mint te!
Mikor vehetted a karodba? Mennyi idő után? Nekem is spirálos lesz és úgy félek, hogy utánna nem foghatom meg...nem lehet velem...

[color=red]Times! Nagy-nagy gratula! Tőled is nagyon várjuk a beszámolókat és persze a képeket.
[/color]

Hú csajok! Elindult a babaeső! :P
molkata

Szivvikém itt bőgök, annyira szép és törékeny, és békés ez a kislány! Lilike! Nagyon szép boldog életet neked!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi! Nagyon cuki Lili baba! Gratulálok mégegyszer!

Times! Gratulálok a fiúkhoz![/size]

Annee! Megy a drukk!

Mindjárt visszaolvasok, nagyon le vagyok maradva!

Emi

Kép Kép
emi_25

Times! NAgyon-nagyon gratulálok a fiúkhoz nektek! Jó egészséget, boldogságot, nevetést és minden szépet kívánok!

Andrea
Kép
kindernay

Annee: +++++++++++++ Andrisnak, hogy bújjon ki ez az "ikrek" fiúcska... aki szereti a Mamáját bolondítani. :wink:

Gurgikám: most olvasom mi van veled, ez a fránya cukor, akkor most nincs nutella, mákos nudli és társai? Vagy lehet, csak keveset?

Ma voltam dokinál nekem 2 hete jóslófájásaim vannak, semmi hátkidugás csajok nekem kb. 2 hónapja kiteszi a hátát. Doki azt mondja, ha a hát és a has alja egyszerre furán görcsöl (mensis görcsök) az a jósló. Na nekem kb. 2 hete ez van, doki szerint kb. egy hónappal szülés előtt jelentkezik. Szóval akkor tervezetten 2 hét múlva szülünk, július elején. :wink:
Minden okés gyermekemmel, még mindig nagy, de nem lesz 5 kg (max. 4), pénteken találkozom szülésznővel és CTG... meg mindenféle vérvétel, vizelet, kenet stb.
Kisfiam nem mozog annyit, azt mondja a doki pénteken megnézi, mert elvileg nem jó, ha nem mozog 12 óra alatt 10x, minden mozgás, (rúgás, fordulás stb.) mozgásnak számít. Ennyi.

Megyek sóskát falni, meg nézem a sorozatokat, Szivvikém te Drága Anyuci most hogyan nézed a Hősöket? Van fontosabb is mi?! Irigy, irigy, de nemsoká én is csatlakozom.

Gudnájt csajok, csóközön

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke!
Jaja, ez van. Édesség kizárva, diéta van!
Ez most ugorhatott meg az utóbbi időben..1-2 hét..ennyire..múlthéten..pilóta keksz és tejberizs után 5.7 volt..
délután..
Jövö kedden reggeli után megnézik megint..7 alatt kell lennie..
torolve_20131003125716

A leggázabb, hogy túlsúlynál szokott előfordulni és az nincs..hmmm :roll:
torolve_20131003125716

Kata!!
Írtam privit.
torolve_20131003125716

Csajok! Annyira melegem van. Iszonyat. Pedig a konyhai hőmérő 24 fókát mutat, télen símán bírom ha 23-ra van fűtve (azért apa max 22-nél le szok állni).
Grétusom is nagyon beindult most kábé egy fél órája, rettenet milyeneket mozdít a pocakomon.
Ja, amúgy dokinéni még azt is mondá vala, hogy gyerek pozitúrája megfelel, de még nincs totál lecsúszva, ettől jöhet még lennebb a fejecskéje, ahhoz, hogy megszülessen.
Még lennnneeeeeebbbbbbb? Na, akkor tuti a bokámra pályázik, mett mán így is szinte a térdeim verdesi.
De akkor ezt most úgy veszem, hogy ugye holnap megjárhatom békésen a tervezett utamat?!

Kép
kissmanó

Gurgi! Különben mit ettél mielőtt nézték ezt neked?

Kép
kissmanó

Tegnap ittam 75 gr. glükózt és rá 2 órára vették le a vért és így lett
10

Ma reggelire egy szelet kenyér+túró rudolf + 1 őszibari, ebédre: kevés lecsó+ 1 szelet kenyér így lett: 6.3
torolve_20131003125716

Kicsit bosszant ez a cukor dolog..de a dokim nem pánikolt rá és a diabetológus sem..mivel eddig oké volt..meg a 6.3 is oké volt ma..
Annyit mondott, hogy a terhességi cukorbetegség legenyhébb változata..és diéta van..-> szal nem kell inzulin..azt beb...szna
torolve_20131003125716

Hmm. Érdekes.
Asszem nem tok hozzászólni.

Kép
kissmanó

Na, de ezen kismami analizálásokat azétt az itteni rencerben hiányolom. nem minha tökre kellene nekem is egy hasonló infó, de azétt az illet jó vóna tudni.
Vagy ha nem látom nem bánom? Áááá, itt nem igaz.
Magzati méretek tippelgetése oké, hogy nincs, de azétt kismamikat jobban figyuzhatnák.
Na mind1, nekem mán legalábbis, asszem.

Kép
kissmanó

Csajok! Pocakbébik tudják vajon a morzé ábécét?
Mán arra gondolok, hogy piciny lánykám valami mondana nekem, annyira bökdösi minden oldalról a háza falát.

Kép
kissmanó

:lol: :lol: morzeee

én kopogtatni szoktam és visszakopog :lol:
torolve_20131003125716

Ja, azt nem is mondtam, hogy a dokim szerint lejjebb ment a méhem..Samu feje egészen lent van már!!

Manó!
Pedig én azt mondom, hogy nem ártan ott sem a részletesebb vizsgálódás..
Nálatok cukrot sem néznek?????
Nekem háromszor nézték..
torolve_20131003125716

Gurgi! Írtam választ!
Sztem a túró rudit is nélkülözni kell, bár hetente egyszer lehet azt is. A tejjel is vigyázz, mert sok benne a tejcukor. Nekem napi 2 decit szabad.
molkata

Gurgi! Ne pánikolj. A diéta, egyébként nagyon egészséges, Samu nem hiányol majd semmit és ráadásul nem hízunk.
Csak próbáltam a pozitív oldalát nézni, ha egyáltalán van olyan...
molkata

Köszi Kata!!!

A tejet szerencsére utálom! Sosem ittam, ráz tőle a hideg.. :wink:
torolve_20131003125716

Hát ez az. Nem néznek ezek itt semmit. Van két labor (pisi meg vér), oszt kész. Onnan tom, hogy a vasam alsó határeset, kálciumom meg mindkétszer rendben vala, többi mért érték is nagyjából okés. De cukrot sosem néznek. Nem tom, hogy milyen tünetet kellene egy kismaminak produkálni, hogy olyat nézzenek.
Ja, s most, mivel 35 felett vagyok, méri dokinéni a vérnyót. Előtte ez sem vót. Meg sokkal több az uh, bár most magánrendelésre járok, s a tarifában benne van. Előtte állambácsi által támogatott rendelőbe jártam (főleg oda, dokinénim, akit egyébként egy magánrendelőből lőttem vala, apa külön óhajára, hogy nőnemű legyen, na szal ő épp rendelt nem csak magánban), s ott csak akkor került uh a rendelőbe mikor Adriámmal félidős voltam. Uh-ra akkoriban néhanap (Edóval asszem 3x) behívott a magánrendelésre.
S azért tudod te is, hogy Brassó nem épp a leguccsó település. De amúgy sógornőm sem számolt be, hogy valami extrák lettek volna neki Marosvásárhelyen.
Másik két gyerekemnél nem is vót tarkórezső mérés sem.
Grétám azért kivételezettnek érezheti már most magát.

Kép
kissmanó

Gurgi! Adrikám iszik helyetted is tejet. Napi fél liter az tuti, de ha nyűgösebb, akkor lefut a liter is símán a torkincáján.
Na bezzeg én...... évente asszem ha a kávéba pakolt tejcsit nem nézném, akkor sok lenne személyemnek az egy liter.

Kép
kissmanó

Kéne menni pakolni Adriának a cuccosát, ha mán megy ő is a nagyszülőkhöz. De sajna ahhoz fel kell állni. Az meg nem tecc a derekamnak.
Ja, holnap asszem a temetést átugrom, előtte részvételek, oszt elhúzok. Épp a temető mellett lakik nagynéném, ott lesznek a csajszijaim is. Majd anyámék ott lesznek helyettem is a szertartáson.
Na, de most télleg pakolni köll, utána lecsutakolom magam hideg vízzel, majd megprószálok hunyni. Tegnap mire elaludtam, már épp szóltam apának, hogy én menyek ki, s a kerti ágyon próbálok alukálni. Ha így folytatódik ez a dögmeleg, akkor asszem az is próbára szorul.
Alukáljatok jól.

Kép
kissmanó

Manó!
Értem-értem..remélhetőleg a jövőben ez fejlődni fog nálatok..UNIO miatt meg főleg.

Adrika nagyon szereti a tejcit.. :lol:

Mára elköszönök, szép álmokat!
torolve_20131003125716

Én is megyek, mert nemsokára Hősök.

Szép álmokat mammáknak és babbáknak!!!

Puszmák

Kép
zsuzsi**

Jó éjt csajok!

Gurgi! Én nagyon szeretem a tejet, nekem az is nagy lemondás...
Egyébként, megnyugtattál, mert nekem senki sem mondta, hogy ez a legenyhébb változat...

Manó! Hát, nem is gondoltam volna, hogy Romániában ezeket nem csinálják... Pedig fontos lenne szerintem. Te már tapasztalt mami vagy, biztos észrevennéd a gondot, de sokan nem...
A cukornak semmi jele nincs, sajnos....
Állítólag a túlsúlyosokat támadja, de én elég sovány vagyok, mégis...

Puszi mindenkinek!
molkata

Köszi Kata!!

De akkor a legenyhébb ha a terhesség végén jelentkezik.
A 24-ik héten mért érték ha 7.8 felett van az már terhességi cukorbetegségnek számít.

Érdekes ez a túlsúly dolog..mert az unokatesóm feleségének elég durván előjött a második terhessége alatt és ő vékony..szal..passz :shock:

Bye
torolve_20131003125716

Üdv!
Még nem olvastam vissza, leírom, mi volt ma.

Nem rövidültem tovább, méhszáj zárt. Dokim szerint hamarabb szülök a nagy méret és a felpuhult méhszáj miatt. És a legjobb: júl. 16-tól 5 napra elutazik, én 22-ére vok kiírva :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pedig mikor találkoztunk először, egyből megkérdeztem, nem lesz-e ekkor szabin :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Jah, és problémamentes, egészséges a terhességem, próbáljam élvezni. Azért jól rámijeszett a koraszüléssel, de kiböjtöltem

Megvan a tgyáshoz is a papír, csak a melóhely gazdaságisa nem tudja, mit kell vele csinálni, úgyhogy felhívom majd a MÁK-ot. És persze a körzeti dokinál az asszisztens nagy okosan azt mondta, h ha vki táppénzen van, nem írják ki szülési szabira. Én meg azt mondtam neki, h az OEP honlapján rajta van, h ha a kismama több mindenre jogosult (pl. én táppénzre, de tgyásra is hétfőtől), akkor a kismama dönt. A doki helyeselt. A nő meg rossz dátumot írt a papírra, én meg mondtam, h jót írjon :wink: :wink:

Visszaolvastam.

Szivvi: édes babád van.

Kata: huh, furi lehet így előre tudni a dátumot. Asszem, én ilyen esetben elkezdenék bepánikolni. Neked nem kell!! :wink:

Times: gratula az ikrekhez.

Gurgi: ezt a diétát már kibirod vhogy :wink:

Sziasztok Kismamik es Mamik!!!

Annee: Nagyon drukkolok Nektek, s mar varom a hireket kisfiad szuleteserol! :)

Kata: Keddre megy a drukk csak kulon Neked! Ugyesek legyetek!!!

Szivvi! Udv otthon :lol: Kislanyod igazan gyonyoru!!! Megegyszer gratulalok!!!

Times!!! Dupla, tripla gratula Nektek a kisfiukhoz!!! Remelem a tovabbiakban is minden rendben lesz, varunk vissza!!!

Gurgula: Kitartast ehez a par het dietazashoz!

Orulok a jo eredmenyeknek!!!

En sem gondolnam, hogy korabba szuletik Kisbaba a kiirt idopontnal, de a dokim nem gyozi mondani minden alkalommal, hogy tuti nem varja meg a 22.et. No, majd kiderul. Mindenesetre meg varjon, mert csak jovo het hetvegen megyunk vasarolni (korhazi es babacuccokat egyarant, mivel meg mindig nem vettem semmit).
Tegnapi anyukakepzo jo volt, sok mindenre valaszt kaptam ami eddig felmerult bennem. Pl orulok, hogy gatvedelemmel megy a szules... Azt is elmondtak, hogy bizony 17-20oras szulesre jo, ha keszulunk.
Mar varom a hetfoi dokilatogatast, aztan mar hetenkent kell mennem. Holnap juni 22 :D

Kellemes napot Mindenkinek!!!
Vendég

Jó reggeltapróknak és nagyoknak egyaránt!

Mán rég nem aludtam ilyen jót. Levegő elég jól lehűlt éccakára, képzeljétek, kellett a vékony takaró :wink:
Megvan a motyó (ja, még mindig nem a kórházas), indíthatunk a csajszival mamáékhoz.
Mary! Örülök, hogy a dolgok jól alakulnak. Aztán tőled is várunk ám képeket a vásárlás eredményeiről :)
Ja, s télleg, holnap mán 22. Tehát még pici, s vége van az ikrek jegynek. Eddig van egy csajszink s három kisfiúnk ilyen jegyben. Na, kíváncsi vok hányan maradnak oroszlánra.

Mára azért szurkoljatok nekünk, hogy egyben érjünk haza, semmi extra fűszerezéssel.

Na pussz, este jövök, addig nem vok eltűnve, csak igazoltan távol. :wink:

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Kiskacsa!
Persze azért sztem. ki lehet bírni ezt a pár hetet..ki tudja mennyi van még vissza :wink: .
Azt mondták, hogy 17-20 órás szülésre lehet számítaaani? :shock: az durva..szerintem ebben nincsenek evidenciák, hogy első babánál ennyi meg ennyi..lehet rövidebb és hosszabb is.
A lényeg, hogy jól vagytok és jövő héten végre vásárolgattok!

Ági!
Köszi! :)

Manó!
Jó utat, aztán vigyázzatok magatokra..remélhetőleg nem lesz fűszeres az utatok. :lol:

Én jól aludtam, mint akit agyonvertek.
Nekem megint kezd érzékenyebbé válni a cicim..
Most éppen a mai lájtos menün gondolkodom.. :roll:
Sültcsirkecomb+sali..asszem..
torolve_20131003125716

Sziasztok!

nálam éppen csuklás van ,és fáj a hasam "alja" ,derekam és kemény mint a kő.
mehetek ma tp papírért meg hogy kitalálja továbbra is tp tart van tovább küld tgyásra.utálom a nővédelmi környékét is.

Hááát Mary te egy hős vagy ha most veszel meg mindent én tuti nem bírnám már.
talán ma már a kiságy is rögzitve lesz és akkor tényleg kész vagyunk (illetve orrszívónk még nincs)

Bridzsi

Kép
esztora

Times:Hatalmas garatula a fiúkhoz!Szilvi:Neked meg tényleg gyönyörű a kislányod,mint egy kis hercegnö!!! Sziasztok!Olyan jó ilyen híreket olvasni,hogy ismét bővült a társaság jönnek itt a babák.Hihetetlen számomra,hogy pár hét múlva anyuka leszek.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Jó reggelt anyucik, és babucik!

Timesnek nagy gratula ilyen szép méretes ikerfiúkhoz!!!!

Szivvi, nagyon szép csajszid lett! csini! :)

Gurgi, jó is az ilyen látos menü! :D A salit én mindenhogy imádom, azzal nálam nem lenne gond! De miért néztek ilyen későn is cukrot? nekem még nem mondta senki hogy kéne...

Manó, jó utat, csak lájtos, fűszermenteset!

Ná, nem irigyellek doki miatt, pont a legrosszabbkor megy el. Enyim doki is szabin elsz, de itthon, ezért elérhető lesz, ha szülés lesz jön, csak nem dolgozik rendes munkaidőben a kórházban.

Zsuzsi, remélem megúsztad a mai apehot!

Most megyek, eszek Gurgi helyett egy kis nutellás kenyérkét! :) bocsi, Gurgi!

Ildi

KépKépKép
dikó1

Jó reggelt!

Szivvi!! Tényleg gyönyörű kis hajasbaba!! Annyira jó lehet...
Gurgi: mókás,h írod, hogy tök lent van már Samubaba feje, Babus még be sem vackolt rendesen a legutóbbi uh szerint! Olyan türelmetlen vagyok!!!!
Times: Gratulálok a fiúkhoz! Várom a képeket :lol: Még időben szeretnénk udvarlót választani :lol:
Vendég

[b]Times, óriási gratuláció a két kicsi fiadhoz!!!!!!!
Szivvi, Neked meg a kis Hercegnőhöz, igaza van Hemejnek, tényleg olyan![/b]
Szivvi, lassan aktuális az új vonalzó! :wink: Gondolom, Dorka szívesen lecseréli a táblázatban a gratulálunkot az új lilis vonalzóra! :lol:

Lányok, nekem pénteken jár le a szabim. Hogy kell betegszabira menni? Nőgyógyásztól kell papír, vagy a körzetitől? Köszi!

Kép
nenoke

Sziasztok!

Megint nem tudtam visszaolvasni, rengeteget tudtok írni :lol:

Azért láttam Lilibabát, hát GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!! Szivvi: még egyszer gratula!

Tamesz: gratula a fiúkhoz, nagyon sok boldogságot nektek!

Annee: igaz nem olvasod már, de azért drukk megy, hogy andris végre kibújjon!

Velünk minden rendben, igaz mozogni alig bírok, éjszakánként sz@rul alszom, kórházi cuccom még mindig nincs kész, de csak pozitívan :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek mennek a drukkok kinek mihez kell éppen! Azért megpróbálok napközben benézni, különben megint nem fogom tudni mi történik veletek :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok,

Gurgi: hát igazán sajnálom, mert olyan fincsiket szoktál sütni, meg enni, hogy vétek abbahagyni... de majd sütögetsz, meg nyamizol a kis Samu születése után! Ami belefér!
Most akkor diéta? Alma, szénhidrát nuki, gyümölcs, édesség nuku?

Manó: itt sem mindenhol vizsgálódnak úgyanúgy, nálam pl. 2x volt vérvétel, 3x pisi, 1 x cukor, a kenet volt 2-3 x mert gondok voltak... és kézzel is csak 2x vizsgáltak meg, először azért mert véreztem a 16. hét körül... tehát fogalmam nincs milyen a méhszájam, a lepényérettségem meg ilyenek! :shock:
Jó utat nektek, vigyázz magadra-magatokra!

Esztora: nekem is ilyen "fájások vannak" ha a hasad alja is a derekaddal (farokcsont) egyszerre a dokim szerint jósló és 4 héttel a szülés előtt jelentkezik. Össze-vissza van?

Majd még jövök, most rohantam kozmetikushoz, Végre !!!!!

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?