A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Boni igen-igen! Tudom én!
Csak kezdek "Boni szindrómában" szenvedni idegileg! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike enyje benye :wink:

Kép
monyo83

Monyó
egyértelmő vol ott pé :D hát látszik, hogy druszám vagy, pont most akartam írni Bettikének, hogy ejnye-bejnye :lol: hajam a szőke fazonjához hasonlít, kicsit hosszabra hagytuk, és könnyű kezelni :P szeretem

Bettike
irgum burgum :wink:

Boni
no mikor lesz má vonalzón, hogy 9 kg to go until leszek régi én :wink: még nem indult meg a folyamat?

Kép
gaby25

Sziasztok!

Rég nem voltam, csak néha olvastam.

Áfi, neked a 75 grammot tényleg fél literben kellett feloldanod? Mert nekem 2 deciben, pont múlthéten voltam. Brutál még mindig. :?

Boni, Bettike fel a fejjel!!!!!!!!!! Nemsokára tényleg Egerben tali lesz.

Velünk úgy néz ki minden rendben. Nagyon sokat kell feküdnöm, mert nagyon vizesedtem és a vérnyomim is kúszott felfelé. Mindenki megijedt nehogy toxémia legyen és kórház. De tegnap voltunk dokinál és minden ok. Meg volt az első nst is. Hát Marci nem nagyon kívánkozik kifelé, mert a méhtevékenység szinte nuku volt, holott keményedek is vannak rendesen és már fájások is néha. Viszont méhszáj is 3000 azaz tökéletesen zárt. Őszintén én nagyon apellálok a hidegfrontra vagy a teliholdra. :lol:

És akkor reményeim szerin t elkészült az utolsó pocakos kép (106 cm). ( a fejem nem nézni) :lol: Kép

kispiskóta

bettike! ez tetsz!
nekem mensisen görcsöl a hasam reggel óta :cry:
Vendég

Zsú,
2 deci??? :shock: FÚÚJ az rosszabb lehet mint a fél literes verzió! Én eddig 3x voltam, de mindig fél literben oldották a 75g cukrot!
Még van 3 heted! Türelem és szúúúúúúszááááááááááá :wink:
Vendég

Zsú
nem is látszik a fejed :lol: jobban mondva arcod :wink: ablakkal szemben fotózni nem jó ötlet :wink: ne aggódj, Marcika hamarosan kidugja buksiját :P :wink:

Kép
gaby25

Áfi, igen két deciben. Áááááááááááááááá!!! Szörnyű volt, de lehetett belerakni citromot. Hát....... Nekem mondjuk kétszer volt a 28. héten és most a 36.-on.

Gaby, Apa fényképezett, de nem a fejem a lényeg! :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

kispiskóta ez nem piskóta! :lol:
Vendég

Bocsi önzőzök! :oops:
Az nem lehet, hogy már megint mindenki beelőz mensivel! :twisted:
Nekem már az is jobb lenne, mint ez a nagy semmi!
Monyó te hogy bírod ki?????

MOST A TELJESEN ŐSZINTÉT! Szerintetek van még remény??
áááááááááááááááááááááááááááááá

Kispiskóta! Hű de nagy a pocid! :roll: Nagyon tecccc!

Kép
bettike
Eger

ja GAby nem tom, mert a mérlegem nem mükszik!

párom viszont 6kg fogyott ebben a nagy melegben! bárcsak nekem is ilyen egyszerű lenne! :mrgreen:
Vendég

Áfi!
Felénk BÁRMELYIK férfi, de NŐ egyedül is elhajtja a kant! Nekünk is volt. Volt, hogy Anyu, de általában Apu hajtotta őt bottal az utcán. Nekem ebben semmi fura nincs.

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike! Nekem ma van a műtét utáni 4. hét, elvileg Pirinek jönnie kellene...

babaimádó
Kép
babaimado

bettike! én nem szeretném előled elhappolni pirit! de erről sajna nem mi döntünk!
Vendég

bettike! én nem szeretném előled elhappolni pirit! de erről sajna nem mi döntünk!
Vendég

Pusszantalak benneteket!

disznó téma: apum naponta jár házhoz kiscocákat "csinálni". :lol:

Bettike: ha akarod akkor átpasszolom a mensimet neked! :? Már hogy ne lenne REMÉNY!!!

boniko: 90 napos diétával hogy állsz? Lehet bírni?

kispiskóta: szép pocid van! :D

katica: nem tesztelek. Olyan mensi előérzetem van. Ma elkezdtem barnázgatni, úgyhogy ennek annyi :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva :cry:

90 napos diáéta bírható, csak areggeli gyümisdolog nehéz. már béka nőtt ahasamban a sok viztől! :lol:
Vendég

Én is akarom Pirit!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi,
a kandisznó tartási módszerein még sekivel se vesztem össze, veled se fogok. Felétek úgy, felénk meg így csinálják. Sőt Szilvaq apukája is fagyasztva a kocsijában tereli a kandisznót... ez a szakmám, nem valószínű hogy tévednék az ügyben. Természetesen elhiszem hogy felétek másként szokás.
Vendég

és mindez azért mert Szezso ma megy másodszor inszemre!.... :mrgreen:
Vendég

Sziasztok lányok!

Hát szerintem babám biztos nem lessz:( Tegnap óta erősen vérzek... Ilyenkor már nem lehetséges a baba nem?

Szép napot...

Justyno
justyno

na jó, ne disznókodjunk tovább :lol: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

justyno :cry: de a következő hónap új reményekkel indul!
Vendég

Én sem vitatkozni akartam, csak elmondtam a saját tapasztalatom, mivel 27 évig éltem abban a közegben, ahol ez mindennapos történet. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Ámen
Vendég

Boniko!

Sajnos nem indul uj reményekkel mert a párom nem akar gyereket... :cry: Ez a babu csak véletlen lett volna de én nagyon örültem volna neki... Én még nagyon fiatal vagyok és nagyon szeretném de sajna a párommal ez miatt már nem tudok harcolni :(

Justyno
justyno

(((((((((((((((((Justyno))))))))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

gaby,a frufru nem idegesit?nekem meg soha nem volt :wink:

justino:(sajnalom.

piskota szepseges a pocid:)

szirmi en azthittem neked nagyobb pocid van,a leirados alapjan(balna)

betti hogy hogy hogy birom ki?(jo mondat mi? :lol: )
szepen ugy hogy egyaltalan nem erdekel,magasrol...az egeszet :lol: :lol:

szilva,nema:(

Lanyok hatalmas oromhir:)megvan a szallasunk es a 3 nap anyiba kerul mint hotelban egy nap:):)

Kép
monyo83

Köszönöm az együttérzést.... :cry:

Justyno
justyno

hany eves vagy justyno?

Kép
monyo83

ez nagyon szomorú! :cry:
Vendég

Szirmikém! Nagyon szép a pocikád!! Simi-simi

babaimádó
Kép
babaimado

monyo akkor nemsokára holiday
Vendég

Sziasztok lányok!

Én anyukáméknál voltam Érden, szombattól, ma de-tig, nagyon szuper volt. Nagy kertesházban laknak, Domcsi is nagyon jól érezte magát, persze közre játszott még az is, hogy nagypapi és nagymami elkényeztették . Nem volt jó ma hazajönni a panelba, bevallom őszintén, de kellett, mert holnap ügyet kell mennem intézni a városba, meg vasárnap jön a legjobb barátnőm, ő lesz Domó keresztanyuja és péntekig marad! Szerintem azutáni héten megint megyek anyuékhoz!

Örülök, hogy jól sikerült a tali lányok, és jól éreztétek magatokat!

Remélem mindenki jólvan!

Teszek fel Domóról én is pár képet, ami a hétvégén készült!

Puszi

Liza
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ja, és ma mértem Domót, 4860 gramm! :)

Kép
elizabeth25

Lányok, amúgy ti hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én nagyon rosszul! :( Szenvedek, mint a kutya! :(

Kép
elizabeth25

Gabi!

21 éves vagyok a párom meg 37... Neki van 2 lánya egy 12 éves és egy 14...

Justyno
justyno

eliza nagyon édi domi baba!

párod mit szól hozzá, hoyg nem vagytok otthon?vagy ő is veletek van?
Vendég

Boniko, ő dolgozik, muszály! :(
De mindennap beszéltünk telefonon...nehezen birja, de ő mondta, hogy menjünk ki és ne szenvelegjünk a gyerekkel a panelban!

Kép
elizabeth25

liza hát tényleg jobb, mint panelban! akkor kitartás nektek!és "jó baba "domi?
Vendég

Aha, nagyon jó. Egyszer kel éjszaka, háromkor aztán csak reggel 6-7-8 fele, az változó! :)

Kép
elizabeth25

Liza! Nagyon tündéri a Picurkád!

babaimádó
Kép
babaimado

ó az tényleg nagyon jó reméljük megtartja ezt a jó szokását mielőtt az egész éjszakát átalussza :lol:
Vendég

liza: Domi nagyon édes falat! Kész nagy fiú :D

Én is nagyon szenvedek a melegtől. :(
Nálunk is holiday 8) lesz aug. 15-től aug. 21-ig. Sopronba megyünk, csak még nagyon távolinak tűnik. :?

Szilvi

szilvaqueen

Liza! Kiköpött anyja! :lol: :lol:

Én se veszem fel többet ezt a ruhám! Többen megjegyezték, hogy mióta férjhez mentem asszonyosodom! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Ne foglalkozz velük, irigyek! :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Na jó, megyek, kajcsizok valamit, pedig ettől a melegtől sem vagyok éhes. De enni meg kell! :lol:

Szilvi

szilvaqueen

bettike kezet rázhatunk, mert amikor elmentünk barátainkhoz, nekem is azt mondták, hoyg megasszonyososdtam! :lol:

na ezé is fogyózok!
Vendég

Bettike, gondolod, hogy hasonlít rám? :)

Szilva köszi a dicséretet! :) Mi aug. 21-28is megyünk Balatonkenesére nyaralni, jaj, hol van az még? :( DE ADDIG IS NYARALOK ANYUMÉKNÁL! :))

Babaimádó neked is köszi a dicséretet! :))

Bonikó, hát én is remélem! :)

Kép
elizabeth25

Ja lányok, Judithappy is megszült! :) A másik topicban olvastam! :)

Kép
elizabeth25

hát én is asszonyosodom a franc egye meg :? :cry: viszont tegnap óta nem ettem kenyeret, és tegnapelőtt is light ebédem volt, csak utána anyósnál lecsúszott két palacsinta :lol:

Liza
nagyon édes Domika :D hát panelban is majd meg döglünk, de a melóhelyemen sem szuperál a klíma rendesen :evil: na mikor legyen baba látogatás? Nekem Érd sincs messze csepelről :wink:

MOnyó
nem zavar a frufru, nem lóg a szemembe, és hát oldalra van választva, fokozatosra van vágva, majd küldök képet :wink:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?