A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Sági!
Érdekes, de nekem is csak a jobb bimbim szívja fehérre! :shock: :shock: :shock:
Megnéztem a képeket, Peti nagyon ügyi már! :) És egyre cukiibb!!! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Elszállt egy hsz! :evil: :evil: :evil:

Gergő is tegnap csak 5 perceket szopizott, de másfél óránként! :lol: Gondolom inkább csak szomjas volt. :roll:

Lorca! Azt nem gondoltam volna, hogy a skótok nem hajlandóak megérteni az angolt! :shock: Én a KLM járatát néztem ki, és 110 körül van kettőnknek (Gergővel) oda-vissza, ha minden igaz. Aztán Glasgow-ból még fel kell jutnunk vhogy, vmivel Aberdeen magasságába. :shock: ja, fapados csak néha röppen Skóciába, de még véletlenül sem akkor, amikor nekünk kéne, Gergővel meg vhogy nem akarok a reptéren éjszakázni.
Mi kerül ennyibe a kémény bélelésben?!?

Más:Tegnap vettem őszibarit a piacon és nagyon-nagyon finom. Gondoltam veszek még egy kilót, megpucolom, turmixolom, és jégkockatartóban lefagyasztom, így lesz akkor is, amikor majd elkezdjük a hozzátápit (kb. szept. elején, ha minden jól megy). Jó lesz neki a fagyasztott őszibari kiengedve? :roll:

Ságiék elutaztak?
Vendég

Hello Sági! :lol: :oops:
Vendég

Nálunk sincs légkondi és megy is a nyekergés reggeltől estig! :(
Vendég

Pann!
Én is tervezek lefagyasztani barackot, semmi baja nem lesz! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Pann! Igen, jó lesz az felovasztva! Nekem kimondottan javasolta a védőnő, hogy ha finom barit meg meggyet találok, akkor vegyek többet és fagyasszam le télire! Akartam is már írni, csak szita az agyam :oops:

Mazsi! Szerintem vmivel jobb a helyzet, de így is sokszor arra ébred Emma, hogy szomjas: ilyenkor kap pár korty vizet, és jól van :D Aludni nem alszik többet, talán inkább kevesebbet, de ez korral is jár :lol: A frontokat a klímától függetlenül azért ő is megérzi! Éjszaka nem megy a klíma, de akkor is ugyanúgy elalszik, mint eddig! Tegnap pl már 8kor aludt és ma n8kor kelt :shock: Az apjának van ilyen alvókája, az tuti, hogy ezt nem tőlem örökölte :lol:

Kami! Jobban vagy ma?
Vendég

Hello Pann!!! :lol:
Nekem a védőnőm azt mondta minden idénygyümiből tegyek a fagyasztóba is, hogy legyen később is Petinek.
Én felezve, meghámozva fogom a barackot elrakni. Meg most még meggyet is hozunk otthonról és azt is teszek el, majd később egy kis szilvát is. Mins mind bio gyümi! :D
Vendég

Ja, tegnap nálunk is megvolt a babakocsiba benyulkálós sztori. A Plusszban a pénztáros nő! :evil: :evil:
És tegnap éjszaka már nem adtam rá Lillusra a hálózsákot, csak egy rövidujju body volt rajta. Így is majd megsült szegény! :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Ria! Most látom, hogy elfelejtettem válaszolni az egyedül altatásra. :oops: Hát bevallom, nem nagyon megy, csak este. Most beraktam a kiságyba, és most éppen csönd van, de nem tudom, hogy el tudja-e magát altatni. Cumi nincs, ujjszopás sincs, szóval nem hiszem, hogy a plafont bámulva el tud majd aludni, de megírom negyed óra múlva. Ha összejön, akkor ez lesz az első sikerélményünk ezen a téren. Nagyon szeretném, ha összejönne, mert már nem szimplán fáj a hátam, hanem időnként úgy érzem, mintha egy nagyon vékony forró dróttal rácsapnának a hátamra a gerincemre merőlegesen. Gondolom vmi idegbecsípődés lehet, de ha vkinek van jobb ötlete, várom. :roll:
Vendég

Meggyet is lehet majd adni nekik? :shock: Nem puffaszt? Hát akkor szüret! :D A szó szoros értelmében, mert beérett a kertben! :D :D
Vendég

Timo! A pénztároső!?! :shock: Jó tiszta lehetett a keze, végülis csak párszáz terméket fogdosott végig + a pénz! :evil: És miért nyúlt be? Csak úgy "Milyen aranyos kis combikája van!" vagy vmi hasonló? :evil: Ezeknek soha nem volt gyerekük? :evil: :evil: :evil:
Vendég

Ja, pont ezt mondta: milyen édi kis husis combija van! :evil: :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

MEGTÖRTÉNT A CSODA! Gergő egyedül elaludt az ágyában!!! :D :D :D Így legalább le tudom tölteni a képeket, aztán majd teszek fel ide is néhányat.
Vendég

Éjjen-éjjen-éjjen! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Jaa, tudom, Agiboldi, amikor hirtelen RENGETEG hust ettem vagy 2 napon at! Azt tudom, ott egyertelmuen megeroltettem a gyomrom - de akkor nem volt fosas. most viszont ugy fajt, hogy aszittem hanyni is fogok magam ele a foldre a budin ucsorogve... Egyelore (lekopogom) ma nem jelentkezik az atkozott fosas, remelem ez igy is marad. Eddig egy burkiflit ettem meg NESQUICK kakaot ittam es ennyi.

Pann! Jau neked a skot nyaralas miatt, es gratula az ugyes kisfiadnak, amiert elaludt egyedul!
kami

Ezt is időben el kell kezdeni!!!

Kép
Vendég

Meg sajnaltatom magam egy kicsit. Felhivtam a ceges dokit, hogy adja meg a 2004-es sebesz teloszamat megint. Az asszisztens csajszival beszeltem, aki aszondta, ne rohanjak annyira a sebeszetre, inkabb csinaljam azt, amit mond (furdes, kiaztatas napi 3x, aztan tenni a sebbe betadint, arra burov kremet, bekotni, puhitani, majd egy tompa eszkozzel a manikurkeszletbol a korom ala nyulni es a sarkot megprobalni kiemelni. Ezt ismetelgetni minimum 2-3 hetig, mivel a labkorom iszonyat lassan no...) Ennek oromere a tegnapelott vasarolt (es meg mindig celofanban levo) Evszakok ujsagomat kibontottam es elmerultem egy kad vizben. Csak 1x kellett kiszallni Ajron miatt, amikor is epp az a cikk azott szarra, ami erdekelt es amit eppen olvastam (Mate Krisztas-Bardos Andrasos - emiatt vettem meg az ujsagot), de vagy feloran keresztul aztam es JO VOLT!

Es meg: valoban, kicsit feszegettem a korom sarkat (aszittem keptelenseg lesz, annnnnnyira fajt es faj ugy altalaban!!!!) es most kicsit jobb. Ugyhogy lassan osszeszedem magam es elszambazunk Ajronnal a gyogyszertarba megvenni mindazt, amit a csajszi lediktalt. Hatha en meg tudom magam gyogyitani. Ha sikerul, elmegyek a pedikuros csajhoz es Aron szaros pelenkaival megtorolgetem az arcat! Matol gyujtom a szaros pelenkakat!!!!
kami

Hello Petya! :D
kami

Racsvedo??? Minek????!!!

Kép Kép
kami

Ági!
Ahogy látom, Peti is szeret "ülni". Lillus mostanában alig akar féli ülő helyzetben lenni, mert állandóan olyna, mintha fel akarná húzni magát ülő helyzetbe. Aztán néha ültetem az ölemben, marhára élvezi! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Kami!
Úúúúgy sajnállak! :lol: :lol: :lol:
Amúgy mi újság Máté-Bárdos párossal? :P

Timi
Kép Kép
timocska

Végeztem a képekkel:

Talpik, alvás közben:
Kép

Az égben apával: Kép

Koncerten: Kép

Hinta ma reggel: Kép
Vendég

Na, teszek fel pár képet.
Hason (annyira nem szeret, de pár percig ok):
Kép

Ásítani fogok:
Kép

Terpeszbetétes ruginadrágban (szeritnem eggyel szolídabb, mint a terpeszpelus) méhecskét eszek:
Kép

KépKép
bozotka

Ja, a rácsvédőt azt Gergő is tépi! :lol: :lol:

na, eddig tartott az alvás. megyek megitatom :D
Vendég

Épp kezdtem büszke lenni, hogy az utolsó képen már látszik a hajunk, amikor megláttam Bozotka képeit! :shock: :lol:
Vendég

Nagyon jók a képek, és MINDENKINEK szép a haja, Zsófié, és főleg Gergőé :lol:
Grautla Gergőnek az elalváshoz, történelmi pillanat!

Én nem tudtam azt a rácsvédőt felapplikálni, Kami, pont olyan mint a tiétek, mert nem fér el tőle mellé a matrac... ti hogy csináltátok? Vagy fölé rakjam, h csak pont a matracig ér? De akkor meg túl magasra ér túl a rácson és nemtom megkötni :shock:

Peti is hozzá fog mostmár szólni a témákhoz? De jó volna, talán megmagyarázhatná mit akarnak tőlünk pontosan...

Kép
Kép
agiboldi

sziasztok

csatlakozom mazsihoz, kele attól is n nyügi, ha nem alszik eleget napközben. legalábbis a tegnapelőtt esti 2órás ordítás is azért volt, mint végül kiderült. úgyh esetleg próbáljátok meg (asszem suttogós javaslat egyébként) az első ásításokra letenni aludni, hátha akkor nem pörög be...

ágiboldi
mélységes részvétem a cicinordítás miatt, nekem is volt benne részem a napokban, hát kell hozzá lelkiierő, h ne érezd magad elutasítva. kitartás, jól csinálod!

képek
irtó cukik, én folyton csak halogatom, pedig most már esküvőset és nyaralósat is akarok nektek mutatni

barbi
egyértelműen emma a helyesebb :wink: :oops:

utazás
tökjó, h ilyen sokan bevállaljátok a repülést, most én is vérszemet kaptam. tavasszal lehet, h mi is nekivágunk. és kint milyen típusú szállást választotok, autót béreltek?

drusza
pénztárosnő :evil:
kele is csinálta a cici-cumi módszercserét. én is kivettem a szájából, megtöröltem a mellem és a száját is, h ne csússzon, és újrakezdtük. ennek ellenére a jobb bimbóm nekem is fájdogál mostanában, bár tény,h most ugye átálltunk a kétmelles szopira, úgyh nincs pihenés..

moremilk
tegnap én is elkezdtem szedni..

majus3

Hogy Zsófinak mennyi haja van! :lol: :lol: :lol:
Na, de azért már Gergőnek is látszik! :D :D

Ági!
A rácsvédőt nekünk is bonyolult volt felszerelni, pont azért, amiért nektek. Marha nehéz beszuszakolni a matracot, ha r.védő is ott van. Kétemberes meló! :lol: :lol: Én pár napja a kiságy egyik oldaláról elvettem, hadd lásson már kifelé is! :)

Lillus fél 1-től mostanáig lógott a cicimen. Persze csak cumizott, mert újra elaludt.. :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Egyszerűen nem hiszem el, h nem hajlandó elaludni. Annyira borzasztó álmos vagyok, alig várom, h elaludjon és én is egy kicist, de persze pont amikor a leginkább kéne akkor csakazértse. Egyre idegesebb vagyok. És ráadásul mióta meg tud fordulni hasról hátra, azóta a jó kis hasonalvás is csak néha sikerül, mert azonnal visszafordul, hanyatt pedig nem tud aludni.

Kép
Kép
agiboldi

Ja, persze nem csak passzióból akarom, h elaludjon, hanem mert amúgy már csak nyűglődik..

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi,
:( Kitartás.

Május,
Tesómék Londonban élnek. Így minden megoldva. Még a repjegyet is ő vette. Azt azért kifizetem, de egyébként még hurcibálni is fog minket kocsival.

A jelen 5 perces alvásnak is vége van...

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Bozotka:
Te hogy tudtál írni annak a LLL-s nőcinek? MIndig ezt írja ki nekem: "Kedves Olvasónk! Tájékoztatunk, hogy szakértőnk a mai napon nem tud több kérdést fogadni. Megértésedet köszönjük"
De 10-kor és most is. MÁr tegnap is próbáltam. Lehet, csak engem utál. :evil:

Timocska:
Brigi is mostanában szeret ülve lenni. Sőt sokszor csak így nyugszik meg. Lát mindent és ha az ujjamat fogja, még talán húzná is magát fel. Dehát ők még nem ülhetnek! :shock: :?

Cici:
Szerencsére nálunk most nincs ilyen probléma. MOst voltam reggel ct-n és olyan dühös voltam, mert ki kellett hagyni egy szopit miatta és senki nem szólt, hogy talán előre le kéne fejni a tejcsit, mert utána nem szoptathatok. :evil: Egyébként a sugárzás miatt. Se ct, se röntgen se semmi ilyesmi. Ezt ők mondták. (Csak mert régen emlékszem ez is felmerült kérdésnek.) Na mindegy hát kapott cumisüvegből fagyi tejet. Úgyis olyan meleg van! :D
Azért örülök nagyon, h nálunk egyelőre nincs ilyen cumizavar. Ha műtenek, akkor sokat kell majd üvegből. De mondtam már anyunak, h próbálja majd kanállal v. pohárból. Hátha így megmenthető a szopi. Este megyek majd a dokimhoz. Majd kikérdezem a szopis lehetőségekről, ha egyáltalán vannak ilyenek. :(

Na megyek, mert Brigit kell vinni oltásra. (Még ez is a mai napra! :evil: )
lora7

Bendi! Nem adtam fel a kanállal való etetést!

Képzeljétek kapott ma meggyet leturmixolva banánnal! Nagyon nagyon finom volt és neki is izlett! :D

Lányok nem csak nektek vannak szopis gondjaitok nekem cumisüveg gondom van egyszerüen sír ordít evés helyett. Pedig aztán nem olyan megeröltető ennie bellőlle. Most ebédre is 70 grot tudtam belediktálni. Este is csak 50-60 grammot eszik! :evil: Hát persze hogy nem alussza végig az éjtaszakát!!! :evil:

Na mindegy hátha jövő héten ha lejjebb hül az idő jobb lesz.
Beni se nagyon alszik napközben 20-30 perceket este felé meg jön a világ vége!

Pann gratula az elalváshoz mégha rövidke is volt. :)

KépKép
csongria

Csongria: Most nekem is kellett egy pár napot tápit adni egy nap egy étkezéskor és a cumisüvegen nekem is ordított és szintén csak ennyit evett, szrintem a melegtől.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Na, aludtunk fél-egy órát, persze akkor ébredt mikor én a legjobban aludtam... :?

Május, írtam privit a baba-mama tornáról, csütörtök 2 óra.
Deako vagy Lorca nem csatlakoztok? (azért ők mert a Baross utcán van, de akárki persze akinek jó)

Kép
Kép
agiboldi

Bakker, Bozotka, az elso kepre azt hittem, hogy Aron!!!! Na mondom, ezt meg ki csinalta rola es mikor?????

En kozben ma is forditottam. Ezen a heten 3 melo is beesett. Orulok neki! Angolul meg nem felejtettem el, viszont kerestem penzt :D Most pancsizunk egyet, aztan visszaolvasok.
kami

Megvolt a furcsike. Nagggyon elvezte, dumalt, egyre kenyelmesebben erzi magat a vizben.

En leapoltam a gyogyszertari beszerzemenyekkel a labam. Remelem hamarosan mar el is felejthetem ezt az egesz mizeriat.

Aron ma cseresznyet szopogatott! Becsopogtettem a szajaba a levet is, nagggyon tetszett neki. Most eppen a kis lenyalt fejevel jatszik a szonyegen a medencehez tartozo gumikarikakkal (amiket egybe fuztem neki, hogy meg jobb legyen a buli). Iszonyatjol le tudja magat kotni.

Kép Kép Kép Kép
kami

Lora
Nekem is volt egyszer ilyen. Szerintem attól függ, hogy hány megválaszolatlan kérdés van. Tehát csak akkor tudsz írni, ha műr pár kérdést megválaszolsz. De az LLL tanácsadókat telefono is fel tudod hívni (szerintem ilyen ügyben jogos):
http://www.lll.hu/telefon

Egyébként kezdek megnyugodni evés és nyűgösség ügyileg, ha már mindenki problémázik. :wink: Jó ez a babanet.

KépKép
bozotka

Hát lányok nagyon kiakadtam ma a dokinál. Megkérdeztem, h nincs-e vmi lehetőség szoptatásra a kórházban és teljesen kiakadt, "h hogy gondolom, h a sebészeten szoptassak. Teljesen felelőtlen ötlet" Hát pont ezért kérdeztem! Hátha tud vmi megoldást. :shock: Úgy néz ki egyelőre, h szoptatásról szó sem lehet sajnos. Max annyit tudtam kihúzni belőle, h ha minden rendben akkor csak 2 éjszakát kell bentmaradnom nem 3-at. Valószínüleg a babát be sem engedik oda. :( (Ennyit a gyereknek az anyjához való jogáról! Még a börtönbe is be lehet vinni egy ennyi idős gyereket!)

Jaj szegény oltást is kapott és vihar is van. Ue. volt a 2hós oltásnál is, úh nem tudom miért sír. Oltás v. vihar? Viszont egy hős volt. Egy pici hangot sem adott a szurinál. Nem sírt! :) És 65 cm-nek mérték, 5590g-nak. Jó még nem 6kg, de én ezzel elégedett vagyok. :) (kivételesen)
lora7

Lora, van teloszamod? te mennel az Uzsokiba, nem?
kami

Nálunk még tart az újszülöttkorba tett kanyar. Eszik, alszik, eszik, alszik. És persze nem 3 óránként, jó, ha megvan a kettő. Megértem, még nekem is jólesik a víz, pedig nagyon utálom ezt a kötelező ivászatot. De ez a kis vihar remélem lehűti kicsit a várost, és le is mossa. Ráfér. :wink:

Lora,
A ct miatt miért nem lehet szoptatni? Nincs sugárzás. Ha a tejben gondot okozna, akkor a magzatot se lehetne nézni. Úgy tudom, még a röntgen után is szabad, de erre azért nem tenném a fejem. A tejadóknak kell röntgen, nem hinném, hogy ártana szoptatáskor. Ha meg árt, akkor miért nem takarják le az adott részeket? Az epevezeték azért messze van a mellektől :evil: Ha röntgennél le tudják takarni a szaporító szerveket, akkor nem hiszem, hogy egy kicsit nagyobb darab az anyagból bonyolult lenne. Fogászaton is nyakig be vagyunk takarva. Nem lehet, hogy csak a szokásos a szopi felesleges hozzáállás a doki részéről? A gyerekorvos biztos jobban tudja, most már jó lenne egy hivatalos véleményt is hallani, vagy az LLLt megkérdezni. Végülis ez az ő szakterületük. Más orvosok- saját tapasztalat - inkább azt mondják, hogy ne, de csak azért, mert nem tudják, lehet-e.

Csongria,
Hogy átalussza-e az éjszakát, elég sokmindentől függ, nem csak a tápitól. Még akár évek is el fognak telni, amíg tuti nyugi lesz éjszaka. Ezen ne stresszelj :wink: Ha abbahagyja az evést, akkor ne próbálj szerintem adni neki, mert különben elutasítja és egy veszett ördögi körbe kerültök. :?

Sági,
Látom nem lehet elég korán kezdeni a számítógépezést :lol:

Pann,
Szép hosszúra megnőtt a haja, megjött a kedve az alváshoz, mi kellhet még :D A nyelvüket is tudják szopizni. Lehet, hogy az megy :)
Azt hittem, hármasban utaztok :roll: Az angolt meg fordítva értettem, ŐK megértenek :oops: Azért Aberdeen egy kicsit arrébb van. Nézted már a buszjegyeket? Az is jó tétel lehet.
Fagyasztva tökéletes a barack. Natinak sima bolti fagyasztottat is vettem anno.

Kémény:
A 225e egyetlen kéményre vonatkozik, összesen 3 van, de a többit nem akarom megcsináltatni.
Nem életveszélyes, csak a gyerekszobában van egy Héra (kandallóba dugott disznópörkölő) és egy kicsit idegesít. Inkább a cirkó, ha robban, az legalább a fürit viszi, nem a gyereket. CO mérőt kérdeztem, de azt mondták, a pár ezres gagyival kitörölhetem, ami 100 alatt van, az nem jelez értelmesen. Eddig csak egy ajánlatot kértem, még várok párat. Nekünk 13 métert kell kivinni, azt megszámolta 150nek 10e Ft/ méterben. A többi a csatolmány, az mindenkinek ugyanannyi. És még szerencsénk van, hogy nem gyűjtőkémény. Most nagyon rá vagyok állva a témára, csak úgy repkednek a százezrek, ha valamihez nyúlni szeretnék a lakásban. :evil:

Kép KépKép
lorca

Lora,
Ne hagyd magad! :twisted: Ha a gyerek nem mehet be, attól te még elhagyhatod az osztályt. NEM gondolom, hogy a szopi mindent megér, fontosabb, hogy te jól legyél és hogy jól menjen a műtét. Lehet, hogy Rókinak van igaza és a három nap után simán visszaáll a szopi. Nem gondoltál arra, hogy egy másik kórházat is megkérdezz? Az Uzsoki, ahogy láttam nem kifejezetten egy bababarát hely, még a szülészet sem, akkor meg mit várhatunk a sebészettől?!

Kép KépKép
lorca

:cry: :cry: :cry:
Teljesen kész vagyok a nem alvástól. Azzal még elvagyok, hogy nappal csak 20 percecskéket alszik, de mostmár egyre kritikusabbak az éjszakák. Most már el sem akar aludni csak nyíg egy órája. Tele a pocakja, de még arra sem kell neki a cici, hogy elaludjon rajta. Megőrülök!!! Kész vagyok! Csak arra nem tudok rájönni mi f@szt rontottam el!? Iszonyat bénának érzem magam! Most egy kicsit kivagyok ettől a gyerektől.
:cry: :cry: :cry:
Vendég

Lorca! "A CT (computer tomográf): a röntgen és a computer házasítása, úgynevezett réteges röntgen (ezért tilos terhességben!)." MedInfo, en mostanaban sokat nezegetem az oldalt Aron baja miatt... Rontgen nem jo a szoptatasnak sajna, ezt Roki is irta nemreg.

Sagi!!!! Ne add fel! Tuti a meleg kesziti ki oket! Aron is egesz nap kiabalt. Nem sirt vagy nyuszogott - kiabalt, de ugy, hogy telefnalni is alig lehetett mellette. Szoval kitartas. Nemsokara lehul az ido (allitolag), hatha az enyhulest hoz es megnyugvast a gyerkocoknek!!!!
kami

Lorca! Es az Uzsoki szuleszettel semmi baj!!!! Nagyon is bababarat szerintem. Miert gondolod, hogy nem? OK, a cwecsemosok nem tul motivaltak (gondolom mashol sem), de csak az anyukakkal nem kedvesek, a babakat lathatoan imadjak!!!!
kami

Ági, látom írtál helyettem hszt :lol: Én már estére úgy kivoltam a folyamatos nyarvékolástól, h mindent összevissza kapkodtam, mintha a tatár hajtana, le is forráztam a kezem a hülye tápi vízzel, klasszul rázúdítottam a hüvelykujjamra a cumisüveg helyett...mert ordított h vigyem már.
És úgy indultunk el itthonról sétálni, h csak egy zsepivel töröltem le a combomról a kakit (nem saját :) ), a nyakamból meg a kihányt tejet.
Persze ilyenkor talákozik az ember a szingli gimis osztálytársnőivel, akik üdén, új ruhában csinosan sminkelten fagyiznak... :shock:
De nincs Boldizsárjuk :D

Kép
Kép
agiboldi

Sági,
akkor most már az egész család olvassa a hsz-ket? Hogy bírják a pasik a női témákat? Peti nagyon édes!
Szerintem is a melegtől nem aludt el a lurkó. Mi is megkínlódtunk a mai lefektetetéssel.

Lorca,
4 babus volt az unokatesó találkozón. Többnek tűnnek, mi? Hát még előben!!

Tényleg olyan vacak az az aventes tanulóüveg (csőrös izé)? Én is vettem, hátha abból tud inni Roli. Teljesen elfelejtette, hogyan kell cumisüvegből inni (sőt már/még pohárkából és kanálból sem tud, mint régen). Múltkor csak spriccelni tudtam a szájába vizet :roll:

Barbi,
Emma nagyon aranyos (ahogy kidugott nyelvvel nevet!). Megismerem a zsiráfot: nálunk ez a kedvenc dallam (juteszembe, a zsiri még nem fürdött velünk-a mai fürdővendégek nem hozták meg a kívánt eredményt. Én viszont akkorát nevettem a kompánián :wink: (talán holnap lefotózom, hogy is volt)

Cicinordítás: nálunk szerencsére nincs, de fájó bimbik :lol: (Timo után) na az stimmt. (Mi a bimbit a bili szinonímájaként használtuk gyerekkorunkban, ti nem?) Különben a fájdalom töredéke az első 2 hónapban tapasztaltnak, szóval fel sem veszem már.

Bendegúz,
építkezés :cry: :cry:
Na, jó hír, h a fiúk rendbejöttek! és nem féltékeny Bence a kicsire? Tesómék hasonló korú "nagyfia" kiszámíthatatlan módon hol puszilgatja a kicsit, hol meg véresre karmolja :shock: :(

Timo,
éjszakai bedurranás ellen én felkeltem éjjel fejni (csak annyit, hogy ne feszüljön-copyright Magdika) 1-2 hétig kellett, mert lustamód egyre későbbre állítottam az órát, így végül kibírta reggelig. Kényelmesebb módot nem találtam fel, pedig sokat agyaltam rajta én is. :wink:

Linda!! Klassz a medencétek! És már fürdőruhád is van? Nekem is be kell szereznem végre egyet, (ill. a tavalyi bikinialsóm még jó......lehet, h idén monokinizni fogok??? :wink: :wink: ) Eszembe jutott Róki és a szomszéd... :lol:

Hova tűnt Róki??

Lorca,
nem hiszem el, h Natinak lehet gonosz nézése. Inkább csak huncut, nem? (anyósom mondása Rolira: "te, kis huncutság"-a falat kaparom az ilyenektől :twisted: :twisted: )
Kémény: olyan házban laktok, ahol minden lakásnak külön kéménye van, hiába van alsó és felső szomszédotok is? Láttam ilyen lakást: szívás :cry: :cry: :cry:

Kami,
pelenkával törölgetésről majd fotót pls!!

Panni,
jó h feszegeted ezt az utazás dolgot, legalább mi is képbe kerülünk. Jó lesz nektek! Az a sok zöld, meg harapnivaló levegő biztos nyugtatólag fog hatni az igenis nagyhajú Gergőre...

hááát, nem tudok mindenkinek írni, mert leesik a fejem az álmosságtól, de mindenkinek jóéjt!
K
Ágiboldi,
lefekvés előtt még vizualizáltalak :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Jóreggelt! :)

Lányok, tegnap bazi nagy vihar volt. Úgy féltem, ott kucorogtam Lillussal a nappaliban totál becsukott ablakoknál. A redőnyök is tövig lehúzva. Kábé szauna volt, majd meg sültünk! :shock: :shock: Ja, és a f.sza kis műanyag konyhaablakunkon befolyt a víz, már csak akkor vettük észre, mikor kimentünk és bokáig ért a víz... :shock: :shock:

Lillus végigaludta az egészet, olyan cuki volt! :D :D

Ágik!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudom mi lehet a gyerekekkel, de tuti a meleg miatt is van..
Boldiági!
ÁÁÁh, én most vagyok kibukva, mert Bali napi 1 órát áztatja magát a fürdőkádban+ fél óra a készülődés. Nekem meg jó, ha 5 perc gyorszuhany és hajmosás jut! :roll: Smink? Az meg mi? :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Lora!
Na, ezt tipikus Uzsokis hozzáállás. Pedig csupán szerintem emberségen múlna a dolog... miért ne vihetnék be hozzád a lányod megszoptatni? Mert ez olyan, ami megbotránkoztatja az embereket? Hátráltatja a gyógyulásod? Amúgy nem elkeseríteni akarlak, de ha a csecsemős nővéreken múlik, tuti nem lesz veled a bébi. Mert abban igaza van Kaminak, hogy szeretik a gyerekeket, de az anyukákat már kevésbbé... :evil: :evil: :evil: És ez csak egy plusz macera nekik.. :(

Lorca!
Ez a kéményhistória elég rémísztő és drága! :shock:

Kata!
A bimbifájdalom nekem is elviselhető, de azért jobb lenne nélküle!

Majd szétszakad a fejem, a lányom meg vígan sikoltozik a kiságyában már 3/4 6 óta! :shock: :shock: Egy kis csöndre, magányra, zuhanyozásra és hajmosásra vágyom!!! :cry: :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, és nem tudom ti hogy vagytok a szexel, mennyire és milyen gyakran kívánjátok, de nálam ez a kívánalom a béka feneke alatt van... :oops: :oops: :oops: Lehet, hgoy ezért jár Bali későn haza? :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?