Hát itt vagyok végre!
Először is, majd visszaolvasok. De aképeket megnéztem Ildikó! Basszus... írtó jó helyen voltatok! De csobbannék most a tengerben.
De gyors rólunk. Pénteken délelőtt burkot repesztettek. Bár nem volt hely, mégis a dokim kitartott amellett, hogy meglegyen a baba.
Zsófi 3400g és 50 cm volt. 3350grammal jöttünk haza, tehát szinte semmit nem veszített a súlyából.
Enikő!
Maga a kórházi dolog....én nagyon jó élménnyel tértem haza.
A dokimmal 100%-ban elégedett vagyok. Jobb orvost nem is választhattam volna. A szülésznő pedig szintén nagyon kedves és segítőkész volt. Jobb páros nem is lehett volna.
A nővérek, csecsemősök is mind kedvesek és segítőkészek voltak. Teljesen meg voltam elégedve mindennel és mindenkivel. A kaja szerintem tökéletes volt. meg is lepődtem rajta. Az adag is jó volt.
Én baba mama szobában voltam. A 3-as szobában a 3-as ágyon feküdtem. ha lesz hely, oda kérd magad. Vagy a 2-es szobába. Ehez a két szobához külön fürdő és wc tartozik. Egy teljesen külön kis kuckó. Ha akarod kint lehet a baba.
Szóval minden ok lesz.
Én pénteken szültem és hétfőn már jöhettünk haza. Ha nincs gond a babával, akkor valóban csak 3 nap és küldenek haza. Nagyon sokan szülnek és állandóan telt ház van. Így gondolom muszáj az anyukákat a lehető legrövidebb úton hazaküldeni, ha valóban nincs gond.
A gátsebb az első két nap nagyon fájt, de azt mondták anyuék, hogy nagyon jól megyek, csak épp ülni nem bírtam. A varratszedéstől féltem nagyon.
Tejcsim van valamennyi, de pótolni kell. Szopizik Zsófi, de sajnos 1 óra alatt és nem is eleget. Így most fejek és cumisüvegből adom neki. Bár szoktam cicire tenni.
Mennem kell, mert megéhezett a kicsajom.
majd néha jövök én, csak még össze kell szokni és megszokni ezt a helyzetet, ami nem is olyan könnyű.
Puszi mindenkinek!

Ilyen egy nagyon fáradt Pókember