A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok lányok,

Voltunk moziban, megnéztük a Harmadik Shreket :D Nagyon jó volt, tetszett!!! :D:D Ajánlom mindenkinek, aki szereti az ogrékat :wink:

Anett,
Üdv a csapatban! Sajnálom, hogy nem sikerült az első lombikod, de hajrá második! Meglátod sikerülni fog!!! Mielőbbi babásodást Neked is! :D

Madrin, Vic,
Én is így vagyok, ha olyan helyen látok gyerekeket, ahol nem becsülik meg, hogy ez mekkora kincs… Sajnos sok ilyen van, az élet úgy látszik oda oszt, ahová nem kellene, mi meg várjuk a sorunkat, hátha… De bíznunk muszáj, mert ez visz minket előre!

Lexi drága,
Annyira jó, hogy már jobb a hangulatod – ez egyértelműen átjön a soraidból! Annak is örülök, hogy rájöttél, hogy ez az egész a párod nélkül mit sem ér. Hidd el, imádni fog Titeket, és igenis tud Rád majd nőként nézni! E miatt nem kell szerintem aggódnod!

Nefke,
Mi is örülünk, hogy ránk találtál! :wink:

Gil,
Édes vagy… én a feltöltőhely :wink: Ez tetszik! :D Növelitek ám az önbizalmam, a végén még tök öntelt leszek :wink: :lol:
Puszi!

Benszi,
Kismamiknak amúgy is tilos ilyeneket olvasgatni, úgyhogy jól döntöttél!!!! Én kérem is mindenkitől, hogy inkább ne olvassátok… Nem jó ilyeneket olvasni…

Süni,
Gratula a P1-hez :D
Babynek meg sok-sok drukk, és babatapi hegyek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Köszi az infót!

Kriszti?

Puszi mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Még annyit, hogy úgy döntöttem, hogy lecserélem szomorú Fülest erre a kis lényre, ami a nevem alatt található :wink: Sokkal vidámabb, és lelkesítőbb :wink: :D

Pusssz!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Zsókuci! Nagyon aranyos a lényed! :wink:

Lexike! Egyáltalán nem vagy sok. Gyere, és beszélgess velünk!!!!!

Kriszti! Merre voltál tegnap?

Ma ünnepélyesen elkezdtük a 4 hónapos vitaminkúránkat.....kíváncsi leszek. :?
Egyébként én is fent vagyok az iwiwen. Már egy páran be is jelöltetek. Kriszti féle táblázatban benne van a nevem. Ha gondoljátok, jelöljetek!!!!

Kép
vikike0429

Jó Reggelt Mindenkinek!

Rebe

A HSG nem kell sorba állni. Beavatkozásnak számit.
Nekem nem rég csinálták, sorban állás nélkül, csak időre kell menni.

Zsókuci

Nagyon jó a kis méhecske :lol:
Minden elismerésem a lelki erőtökért. Jó nyaralást :!:

Kriszti

Elvesztél :shock: Enyit dolgozol? Vagy most vagytok otthon? Jelentkez :!:

Lexi

Olvastam a történteket. Szóhoz sem tudok jutni.
Nagyon erősek vagytok. A baba téged akar!
Vigyáz magatokra. Szigorú fekvés. Ennél rosszabb ne történjen!

Baby

Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++

Rólunk annyit, hogy a kivizsgáláson túl vagyunk.
A párom eredménye jó, csak lassuak. Eger jól ráijesztett.
Elvileg én is rendben vagyok, csak a gammaGT magas.
Inszemesek leszünk.
A magas eredményt a háziorvosnál kikell vizsgáltatnom. Nem tudom mikor megyünk legközelebb.

Mindenki vigyázon magára. Hives hely, rengeteg folyadék.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jerika!
Miért nem tudjátok mikor mentek legközelebb? Csak akkor mehettek, amikor ez a gamma GT ki lesz kezelve?

Kép
vikike0429

Kedves Gabicsibe!
Hajráááááááááááá!! Megy a drukk!!!!!!! Sokat gondolok ma rád! Ügyesek legyetek!!!! :wink: Este már nem tudtam jönni, de hátha még olvasod!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Zsókuci
de jó hogy lecserélted a képet,ez nagyon aranyos :lol: :lol: :lol:

Lexi
hogy vagy?Lukrécia balcsin lógatja a lábát :P :P :P

Lányok megmaradt 1 patron puregonom,2 ampulla merionál,2 fecsi orgalutrán,ha valakit érdekel szóljon,árat majd megbeszéljük

bibar

Sziasztok!
Megvagyok, itt vagyok, tegnap szarul voltam nem tudtam írni, kb. 1 másodperc alatt elaludtam. Kicsi barna dolog volt tegnap megint, de szorgalmasan nyomom az Utrot.
Krisztiék szerintem most utaztak vidékre (haza). Majd biztos jelentkezik ha netközelben lesz.
Lexi:
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy azt a cuki kis pizsidet apa hol vette? :)
Vendég

Zsókuci!
Klassz a lényecske!Nekem füles nem volt szomorú,mert nagyon édes!
Lexi!
Válaszoltam!
Gabicsibe!
Hajrá!
Kriszti!
Tényleg merre jársz?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Gabicsibe gondolunk ma rád ezerrel!!!!! Megy a drukk! és mindenkinek aki ma megy a BMC-be.

Estrella!

Jobbulást neked, pihenj jól, de ha rosszul vagy az nagyon jó jel! :D Vigyázz a babádra.

Nefke!

Én ugyanezt érzem,jó itt köztetek, Ti megértitek min megy keresztül az ember lelkileg és fizikailag is. A férjemmel is jó megbeszélni a dolgokat, de ő azért egy kicsit másképp éli meg, meg hát pasiból van. Mellettem áll persze, csak néha szerinte túlzásba viszem az elkeseredést.

Én tegnap bőgve jöttem be, a kollégáim látták, hogy kivagyok borulva. Itt én kábé 2 hete elmondtam mindent, hogy mi a helyzet mi várható. Szerencsére a főnököm egész pozitívan állt hozzá, bár azért a lombikra már húzta a száját a hetekig tartó fekvés miatt. De megpróbálja rugalmasan kezelni a dolgokat. Eddig sikerült is, de félek ennek ellenére nem lesz olyan egyszerű. A múltkor a BMC-be beszéltem egy lánnyal, és mondta hogy volt olyan hete inszem előtt, amikor minden nap kellett majdnem mennie uh-ra és szinte minden nap kettőre ért be. Hátttt, ez azért asszem nem fog annyira tetszeni neki, ha erre kerülne a sor. Hát max. átrak órabérbe és felvesz mellém vagy helyettem vkit vagy akkor otthon maradok. De szerencsére az még messze van. De én nem tudtam tegnap titkolni mennyire szarul vagyok. Kicsi cég, más is van így. szóval szerintem nem kell szégellni.
Ti ezt munkahelyileg hogy tudjátok megoldani? Titkoljátok? Én úgy gondoltam, tisztességesebb ha elmondom, úgyis kiderülne, és így másképp állnak hozzá talán. Szégyellni nem szégyelltem, mert egyre többen vagyunk ilyen cipőben sajnos.

Tegnap hívtam W.dokit, szerdán megyek hozzá, most fog megjönni, remélem a jövő héten már kaphatom a gyógyszereket. :-) A mensi azért várhatna vasárnapig, le akarok menni a Balcsira legalább 1 napra.
vic12

Vic!
Én elmondtam a főnökömnek, meg tudják egy páran a cégnél is. Nagyon normálisak voltak és azt mondták, hogy amikor kell, akkor megyek dokihoz, meg tudtam azt is beszélni, hogy ha két fél napot vagyok dokinál, akkor 1 nap szabit írok ki. Szóval teljesen normálisak, korábban mindig hívtak, hogy mi van velem mikor otthon voltam, de ennél a beültinél, kértem, hogy ne hívjanak és most munkát se küldjenek haza, mert csak a babára akarok koncentrálni. Sikerült is. Nagyon örültek mikor telefonáltam és a fönököm is azt mondta, hogy addig maradok otthon amig kell. Nem kerestek a helyemre mást és nem is engedte, hogy munkát küldjön a munkatársam. Szóval nagyon rendes volt. aztán mikor egy hét múlva felhívtam, hogy kb. 2 hét múlva jövök dologzni, azt kérdezte, hogy muszály, mert maradhatok még, megoldják stb. Akkor mondtam, hogy már nincs meg a baba és annyira normális volt. Azóta lassan eltelt két hónap, de most is olyan rendesek. Szurkolnak, hogy a következő sikerüljön és most már senki nem kérdez semmit.
Nefke
nefke

Azt azért még hozzátenném, hogy ha kell akkor bent vagyok és túlórázok, meg minden. Szóval szerintem számíthatnak rám.
Nefke
nefke

Gil!

Elejtett mondatokról annyit, hogy amikor tegnap előtt a férjem unokatestvére bejelentette, hogy 5 hónapos terhes, amit megjegyzem azután mondott, hogy mi elmondtuk, mi a helyzet, dokihoz járunk..stb még közölte hogy menjünk már el és akkor majd személyesen elmeséli. Aranyos lány nagyon, meg nagyon szeretem, végülis már egy család vagyunk. És hogy ő meg a férje meg már a picijük is drukkolnak nekünk. Jó jólesett, ugyanakkor meg basszus, nekem ne meséljen arról, hogy neki milyen jó, meg hogy hogy rúg a pici meg minden........azért egy picit lehetne tapintatosabb (persze boldog meg én is az lennék a helyébe) de nekem ezt akkor is rossz végighallgatni.

Meg a :Majd nektek is sikerül, nektek is lesz babátok mondatokat!!!!

És azt se akarom, hogy sajnálkozzanak. Nem kell. Csak értsék meg, hogy nekük ez most nem könnyű, és nem biztos hogy pont az ő élménybeszámolóját szeretném meghallgatni. De nem haragszom rájuk, szeretem őket és kívánom nekik, hogy legyenek nagyon boldogok.
vic12

Nefke!

Akkor te is szerencsésebb vagy ilyen szempontból. Én hallottam olyat, hogy egy ismerősöm a cégénél bejelentette csak azt hogy gyereket szeretne, elkezdtek vele üvölteni, hogy ezt hogy képzeli! És nem lombikos volt. Közölték hogy ha a gyerek már sétálhat is ki az ajtón. Persze a főnök külföldi volt. Asszem én kisétáltam volna.

Én is azt mondtam a főnöknek, hogy ha vizsgálatra kell menni, akkor majd inkább másnak korábban bejövök, vagy tovább maradok. Tényleg normálisan állt hozzá.
De igyekszem a BMC-be már hajnalban oda menni mindig, hogy hamar végezzek, úgyis fel kell kelnem Etyekről, akkor meg tök mindegy.
Meg megpróbálom, délután a magánrendelésén inkább a dokinak. mondta hogy menjek holnap délre, de napközben azért nehezebben szabadulok, mint reggel. Most még megtehetem, hogy fizetek, olyan sokszor gondolom oda úgyse megyek. meg több ideje van ott foglalkozni az emberrel, nem rohan mint egy őrült. Meg a héten ketten szabin vannak, nem akartam kicseszni a kolléganőmmel, inkább most vállalom azt a konzultációs díjat.
vic12

Az én Főnököm pasi, de 4 gyermeke van. Teljesen családcentrikus. Úgy gondoltam, augusztusban már okosabbak leszünk, akkor beavatom, hogy mibe kezdtünk bele.
Annyira sz.rul vagyok.Most próbálok reggelizni, hátha jobb lesz. :?Remélem, nem leszek beteg.

Lexi????

Kép
vikike0429

Viki!

Az én főnökömnek is van 2 gyereke, csak azért lepődtem meg, mert eddig ha a babatéma szóba került, akkor a hideg rázta, hogy mi lesz a céggel. Féltem azért is, mert nem én vagyok a kedvence, és persze én leszek a "problémás". De én jobban meglepődtem hogy rugalmasan kezeli. Erdetileg úgy volt nálunk is, hogy csak aug-ban kezdünk, de a vizsgálatok miatt már inkább elmondtuk. Szeptemberben, ha ez a gyógyszeres stimu nem használ a spontán próbálkozással remélem már inszemezünk. Ezért is akartam minél hamarabb, hogy tudja. Mert ha esetleg másképp gondolja, tudjon tervezni szeptembertől. De egyelőre nem kell.

Jobbulást neked, lehet hogy ez a meleg. Maradj hűvös helyen és igyál sokat.
vic12

Voltam uh-n (városban) A vérömleny nagyobb lett, a méhlepény teljesen a méhszájon van, a vérzés erősödött, de még nem piros, de a baba jól van. Azt mondta a doki, hogy lát reményt, de nagyon nehéz lesz. hihetetlen, hogy mindez velem történik. Ennyi vért akkor sem veszítek, amikor nem vagyok terhes. Elég mókás, vagy tragikus? már nem is tudom. Csajok, most viszont nekiállok tanulni, bár semmi kedvem.
Vendég

Viki

Igen, csak akkor mehetünk, ha tudjuk mitől magasabb.

Munkahelyi bejelentéssel csak annyit, hogy én még a mai napig nem szóltam, hogy hová járunk. Ráfogtam egy másik bajomra. / Lehet, hogy nem is hazudtam, mert a végén még a magas eredményt is az okozza./
Itt uj vezető, nagy könyöklés, nagy változások sora megy végbe, jobb ha bölcsen hallgatok.
Idáig szabadság, csusztatás terhére mentem. Ha folyamatosan kell, akkor meg tp. lesz.
Nekem nem hiányzik, hogy ezen a témán csámcsogjanak, meg az egész város már másnap tudja. Egyszer már más témával megjártam, most szó sem lehet róla.
Ez csak kettőnkre tartozik!!!
Ezért jó, hogy megtaláltam ezt a topikot, mert itt sorstársakkal meg lehet beszélni a problémákat.
Egy külső ezt nem érti, értené meg, hogy min megyünk keresztül.
A kérdésekkel meg nem foglalkozom. Vissza kérdezek, hogy hányadik hónapot irunk? Na annyi idős vagyok. Téma lezárva.
Bocs, lefoglaltam a topikot.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!!!

Kicsit eltűntünk, de kisebb átalakítások voltak a házban, és még a festőt várjuk, de legalább a falazás befejeződött, gondolhatjátok mennyi szutyi volt mindenhol, bár egy álom ez a takarófólia, kissé még bombatámadásnak tűnik a lakás, de a festés után szebb lesz mint volt!!

Ma megint feltették a Co. ABPM gépet és holnap veszik majd le, de nagyon jól alakul a vérnyomink!!! Persze szedem a gyógyszikat!!

Holnap leveszik, és reméljük minden oké lesz!!!

Hétfőn Konc talink lesz, és megkapjuk az amnio dátumát!! A jövőhéten lesz az tuti!!!

Most nem írok külön mindenkinek, köszönjük az aggódást az eltűnésünk miatt, és sok puszi nektek, pihizek ám, de sok a dolog még itthon!! Mindenkinek szép napot!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Rebe szívem sajna végig kell állni a sort!!!

Bariném köszi az információkat, és a lányok értesítésétitt!!! :D

Zsókuci sokkal jobb ez a kis édesbogár mint a csacsi, hidd el!!! Cupp

MÁLNA ÉS BRUMI HATALMAS GRATULA NEKTEK ÍGY UTÓLAG!!! / Bevallom őszintén, hogy Benszi drága értesített a dolgok állásáról!

Pá lányok, na mégis csak írtam pár sort!!

Kép
tini75

Lexi!
Nagyon sajnálom!Szigorúan fekve tanulj!
Bariném!
Hétvégén dumcsi!
Vendég

Sziasztok Lányok!

NEm is tudom mit írjak még most is remegek....
BMC-ből jövök és augusztusban indul a lombikom.
NEm volt egyszerű mert rákérdeztem KOnc tanárúrnál hjogy spontán nem is lehet és marhára mérges lett, ha nem akarom nem csinálja.
CSak hát én azt hittem ha letellik a 3 hónapos gyógyulás akkor spontán, vagy max inszem :shock:
Szóval dobtam egy hátast,így majd szeretnék tanácsokat hoyg mit szedjek addig, meg inkább arra kérek választ hoyg agyilag hogy rakjam rendbe magam, mert erre semmilyen álmomban nem készültem.
(azt meg senki nem mondta el hoyg a bal petefészkemet csonkolták, műtét alatt ezt pl most tudtam meg, kiakasztott)
madrin

rebe,
HSG-re nem kell sorba állni, bár ezt olyan 10 körül csináljak nem is lesz nagy sor.
madrin

Madrin
hu rögtön a mélyvizbe dobnak :oops: :oops: sajnálom hogy ilyen rossz hireket kaptál :oops: Kezd el a méhpempőt eszegetni az megvastagitja a méhnyálkahártyát.egy lombik nekem kb 150000-200000ig terjedt,attól függ mennyi hormont kell kapnod :oops: gondolj a jó oldalra,augusztusban már babák lesznek a pocakodban :oops:

Lexi
a lényeg hogy a baba jól érzi magát,az a rohadt vérömleny meg csökkenhetne már :oops: :oops: jó hogy van energiád tanulni,ügyes vagy :wink: pihenj sokat továbbra is.

Tini
legalább szép lesz a házikotok,örülök hogy a vérnyomid rendes most :lol: :lol:

bibar

Lexi:
Már nem is tudok mit írni...ezt nem hiszem el komolyan mondom.
Mondjuk eddig se voltál egy könnyű eset, na de most még ez is...
Ha vígasztal én sem tartozom a normál terhesek táborába, barnás cucc megint volt. :? Próbálok a szépre és a jóra gondolni.
Vendég

Madrin!

Sajnálom drága! Hát igen a Konc dokinak szerintem van egy stílusa, de nem akarok ítélni mert nem ismerem. Csak annyit tudok, hogy elég szigorú, viszont a legjobb szakember a BMC-ben. Nekem az a bajom, hogy mi is igazából csak belevágtunk a közepébe. Jó tudom, hogy van ilyen tájékoztató. Néha olvastam a Dévais topicot, és ők kiadtak egy könyvet Várva várt babák címmel. Dévai tart tájékoztatót és mindent elmond. Azt is hogy milyen beavatkozások vannak, de azt is mik a kockázatok, a veszélyek, és hogy mindenki gondolja át és úgy vágjon bele. Elég kemény a könyvbe is leírta, és hát elhiszem hogy vannak akik meghátrálnak , de nem ez a többség. Csak hát a dokik mostmár mindennel levédik magukat és mindent aláíratnak. De igazából nagyon súlyos következmények úgy tudom csak egy pár embernél voltak az évek során. De akkor is tájékoztatni kell a kockázatokról is a betegeket. Én nem voltam BMC-s tájékozatatón, lehet hogy ott is mindent elmondanak. Nekem is ez volt a fura először: jó ez meg ez a viszgálat kell, de magáról a folymatról nem mondtak semmit. Az máskérdés hogy én tisztában is voltam ezekkel. De nekem ez volt egy picit fura, mintha tök természetesnek vennék, hogy aki ott van az mindent tud, evidens minden.
Nem lehet őket hibáztatni, rengeteg a munkájuk, elég futószalag emiatt ez az egész.

De hajrá!!! Bátran vágjatok bele! Viszont én is fel szeretném tuningolni a szervezetemet. Hallottam már hogy mások szednek mégpempőt meg vitaminokat, ti mit szedtek? mit ajánlotok
vic12

Lexi!!!!

Pihennéééééééééééééésssssssssss!!!! ne vidd túlzásba a tanulást a baba most fontosabb
vic12

Képzeljétek, felhívott a doktor úr, hétfőn mehetünk, a férjemet kell valószínüleg vitminnal erősíteni, remélem ez már nem lesz akadálya a kezdésnek. Doki nem mondta, hogy emiatt nem indulhatunk, majd hétfőn megbeszéljük vele! :wink:

Mindenkinek köszi a drukkokat, én is küldöm az enyéimet+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

manda

Ez azért már jobb, Manda!:-)
brumi_30

Köszi Brumi! :lol:

manda

Manda!
Ez tök jó!
Madrin!
Sajnálom!Ki csinálta neked a HSG-t?És mi az,hogy nem mondta senki a petefészek csonkolást?
De ne add fel!Nekem mindkét petevezetékem hiányzik és láss csodát a vonalzómon!
Vendég

MAnda ez szuper jó hír:)
Köhögéseddel mi újság?

Igazándiból nekem csak annyi a bajom hogy anniyra hirtelen jött ez az egész hogy fel se fogtam, tényleg lehetne 5 mondatot mondani arról hogy miért nem spontán vagy inszem.
Dehát még jóhogy van ez a topik és összeszedjük az infokat ennélkül nem is tudom mit csinálnék.
Annyit tudok 120-150 ezerrel jelenjek meg....
Vki tudja hogy mi az amit majd szednem kell,vmi gyógyszer ami 7 napos és darabja 10 ezer meg még vmi gyógyszer lesz.Gondolom ez vmi protokol.
Ezek a cuccok nem hiány cikkek?
Bocsi lányok meg foglak Titeket őrjíteni a kérdéseimmel :( NE haragudjatok :(

Eddig az hittem inszem jön és azután kutogattam ezerrel.

Benszi,
HSG-re már nem emlékszem, talán Kovács dr, de tényleg nem tudom.
Volt most egy laparoszkópiás műtétem, de senki nem mondta hoyg a petefészkem jóval kisebb lett... Jól ki is akadtam, hamár nem látszik nincs is jogom tudni?
Végülis ha a kezem vágják le azt meg úgyis meglátom :evil:
madrin

Madrin! Hát nem semmi. Elhiszem, hogy hidegzuhany volt. De gondolj arra, hogy a lombik sikeresebb, mint az inszem.
MMost én kérdezek: Egyből lombik nem csak akkor van a a Féri eredménye nem jó??Mert Csabimnak jó minden, ezért gondoltam, nekünk majdan inszemmel indítanak. Vagy nem? :oops: :oops:

Lexi! PIHENJ SOKAT!!!!!!!Okosabbat én sem tudok.

A bejelentésre visszatérve. Mivel pedaggus vagyok, ezért választottam az augusztusi szólást a főnöknek. Hogy a szabim alatt, nyáron, mit csinálok, magánügy. :oops:

Kép
vikike0429

Vic
fekve tanulok, legalább elfoglalom magam
Vendég

Madrin!
Azt hitttem Hsg-t csináltak,de már emlékszem a laparra!
Teljesen joggal akadtál ki!
Nekem még maradt pár gyógyszerem,ha gondolod megbeszélhetjük!
Sharon!
Jobban vagy ma?Lementél úszni?
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem el teljesen, csak addig nem akartam írni, amíg nem voltam benne biztos, hogy sikerült. Szóval, kezdem az elején: június 1-jén 3 fagyi bébit kaptunk, a június 12-i vérvételen kiderült, hogy egy talán meg is tapadt közülük. Azért talán, mert a HCG alacsony, 30 volt. Ezért ma újabb vérvételre kellett mennem, a HCG már több mint 1500 volt, és UH-án is láttam az embriót, szóval, SIKERÜLT!!!! Nagyon boldogok vagyunk, igaza volt annak, aki azt írta, hogy nem szabad abbahagyni, sikerülni fog! Lányok, kívánom mindenkinek, hogy legyen legalább ilyen boldog!

Ígérem, most már sűrűbben jövök!
ballagyo

Ballagyó!!!!!!!!!!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

ballagyo,
de szupi, gratulálok :)
Volt vmi csoda recept, az előző lombikhoz képest?

Te is ma voltál? Én amíg üldögéltem néztem körbe kit ismerhetek fel?
Te merre voltál?

Az létezik hogy gabicsibe is ma volt, mert mintha őt láttam volna , de nekem annyira rossz az arc memóriám, hogy az már szégyen :oops: :oops:
madrin

Gabicsibe ma volt.

Kép
vikike0429

Ballagyóóóóóóóó!!!

Gratula a babóhoz!!!!!! Vigyázz magatokra!!!!

Benszi!!!!

Ez nagyon nagy dolog hogy így sikerült. Zsókuci után akkor már 2xsen nem szabad hogy elkeseredjek. Most behúzom fülem farkam a panaszkodásért.
vic12

Ballagyo tiszta szívemből gratulálok Nektek :D !Vigyázz Magatokra és most már gyere sűrűbben :wink: !

Baby nagyon szorítok Nektek!!!!

Madrin sajnálom a rossz híreket :cry: !

Mindenkinek szép napot kívánok!
Lippa

lippa

madrin

Azt hiszem, van tuti receptem: agykontroll, mindenkinek csak ajánlani tudom, nekem nagyon sokat segített. Végig nyugodt voltam, nem stresszeltem magam, és most először az első héten végig feküdtem. Úgy látszik, ez használt. Én is ma voltam, viszonylag korán, már 8-ra végeztem a vérvétellel, az UH pedig fél 10 után volt. Ott ültem a recepcióval szemben.
ballagyo

Ballagyo :D
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!

manda

Ballagyo! Az agykontrollt könyvből sajátítottad el, vagy csak magadtól? Már én is sokat hallottam jótékony hatásáról.

Kép
vikike0429

vikike!

Még tavaly ősszel, novemberben elvégeztem az alaptanfolyamot. A decemberi lombikunknál gyakorolgattam is, de akkor nem sikerült, sajnos. Nem adtam fel, újabb könyveket olvastam el, és kitartóan gyakoroltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Budapesten és vidéken is tartanak tanfolyamokat, az agykontroll.hu oldalon meg lehet nézni az időpontot és a helyszínt.
ballagyo

Ballagyo! Köszi az infót. Most kölcsönkértem egy könyvet a barátnőmtől....de megnézem majd ezt az oldalt!

Kép
vikike0429

Ballagyó!
Nagyon gratulálok!
Vic!
Nem szabad feladni!
Vendég

Sziasztok,

Hű, hogy bírjátok ezt a kánikulát? :shock: Annyira meleg van, és a szél is forró… De állítólag estére eléri kis hazánkat egy elég durva vihar, ami Németországban elég csúnya pusztítást végzett… Remélem, azért nem lesz annyira durva.

Jerika,
Gratulálok, hogy már túl vagytok a kivizsgálásokon! :D Hamarosan inszem! Ez a Gamma GT mit jelent pontosan?

Baby,
Babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gabicsibe,
Drukkolok én is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Estrella,

Kép

Vic,
Igazad van, nagyon szuper kis csapat van itt! Nekem mindig hiányoztok, ha nem tudok egy nap feljönni – mondjuk ilyen ritkán van :wink:
Nekem nagyon szerencsém van a munkahelyemmel, nagyon rendesek a főnökeim, megértőek, és rugalmasak is. Mindenben támogattak, amikor kórházban is voltam, a főnöknőm jött értem a kórházba is (párom nem tud vezetni :D ), és naponta felhívott. Nagyon jól esett, és szeretem is nagyon :)

Lexikém,
További vérömleny-űzőt küldök: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A lényeg, hogy babó jól van!!! Kitartás csajszi!

Madrin,
Ez elég durva… mármint a petefészek csonkolás!!! :shock: :shock:
Igen, ahogy Bibar is írta: méhpempő + elkezdheted szedni az Elevitet (vagy más kismami vitamint).

Manda drága,
HURRÁÁÁ! :D:D:D

Ballagyo,
Nagyon gratulálok!!! :D:D:D:D:D:D:D Várunk az egyel lentebbi topikban (is)! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Ballagyo, szuper, nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!

Vigyázz Magatokra ebben a melegben.

Puszi!

Judit

jucicuki

Ballagyo:
Hurrá, Hurrá, Hurrá!!! :D

Lexi:
Ennyire ne tanulj azért!
Vendég

Ballagyó
Gratulálok és megfogadom a tanácsod!!!

Zsókuci
Árad belőled a pozitív energi :lol: Ez nagyon jó és nagyon örülök neki,hogy napról napra jobban vagy!!

Lexi
Kitartás!!!
Kép

Madrin
Igen én voltam!Még is csak jó az arc memóriád :D Ha engem láttál akkor azt is láttad,hogy beszélgettem valakivel!Hát ő volt Rebe :D
Ez a csonkolás nagyon durva :evil:

Rebe
Mi volt a hsg-n?????

Manda
Látod nem kavart be ez a megfázás!!Hajrá,hajrá!!!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?