Szép jó reggelt mindenkinek!
Túléltétek a vihart este??? Hozzánk olyan 9 után ért, és Marcit nagyon megviselte. Mondjuk a hidegfrontot sose bírta, de tegnap aztán

Csak sírt, és sírt, ahogy letettem. Egy darabig sétálgattam vele, de azért csak elfáradtam, mikor a párom mondta, hogy tegyem a mellkasára, és ott képzeljétek megnyugodott, és elaludt! Olyan édesek voltak. Majd letettem a kiságyába, és aludt tovább! Hajnalban ugyan kétszer ébredt fel, de cumival kihúztuk reggel fél 7-ig! Olyan keservesen sírt este, és a kórház óta még annyira sem tudom elviselni a sírását, főleg, ha ilyen keserves!
A fürcsi egyébként nagyon jól ment

Ilyen ügyes még sose volt!!! Csak akkor kezdett el sírni, mikor elkezdtem krémezni! Apa vette kamerával, szóval biztos azért produkálta magát. A fürdőkádban még mosolygott is arra a fura gépezetre, a pelenkázón szépen kinyomta magát, és tarotta, és még egy hasról hátra fordulást is produkált! Szóval tudja mikor kell a mutatványokat csinálni
És most reggel a kiságyban is megfordult. Eddig csaka pelenkázón mutatványozott! Jó móka lesz, ha én leteszem hasra, ő meg hátra fordul, majd nyöszörög, hogy fordítsam vissza, mert aludni ugye csak hason tud
Macsek
Hát persze, hogy okoltam magam, hogy Marci miattam lett beteg, de képzeljétek, rákerestem a googl-ben a véres kakira, és ott azt írják, hogy vagy fertőzés, vagy ha minden eredménye negatív, akkor inkább tehéntej allergiára kell gyanakodni. És hát ugye nekünk egyelőre minden negatív. Szerintetek a kórházban ez eszébe jutott egy orvosnak is??? Hát persze hogy nem
A házi gyerekorvosunk ugyan rákérdezett, hogy mennyi tejet iszok egy nap, de mikor mondtam, hogy reggel egy pohár és este egy pohár, azt mondta, hogy attól nem lehet, csak ha literszámra innám. Na azért most leálltam a tejről teljesen, és ha így sem múlik el, akkor nyílván nem az! Na ennyit az orvosokról, és a mi szörnyen ferztőző betegségünkről
Sch.Judit
A kutyusunk neve Max (Maxwell). Már most szeretik egymást nagyon, Marcinak nagyon tetszik, mindig nézi mikor "egy szintben" vannak, és jókat mosolyog rajta. Max meg őrzi nagyon, mindig ott fekszik a kiságy mellett, vagy a pihenőszék mellett, ahogy látod! Már alig várom, hogy Marci mászkáljon, és egymás után kavarjanak!!!
Balázs nagyon édes a medencében!!!
Benkoka
Szegény Ti! Marcinak is írtak fel szemcseppet, mert az egyik szeme, jobban könnyezik, és néha váladékozik, és mondta a doki, hogy lehet szűkebb a könnycsatornája. Remélem nekünk nem kell menni olyan dologra, amit veletek csinálnak
Akíra
Köszi a hófordulós gratulációt, a nyomotokban vagyunk!!!Gratulálok a kis Kyrus fordulásához!!!
Én az új ízekkel azt hiszem várok még, főleg úgy, hogy nekem gyanús, hogy Marci még a vizet és a teát is visszabukja. És most, hogy kapja ezt a port, mondjuk tejcsiben oldom fel. Azt is visszabukja,főleg este, remélem azért valamennyi marad a pocakjában is. Olyan, mintha a tejcsin kívül, semmit nem bírna a pocakja. Lehet ezt csak én látom így, de egyelőre várok. Mondjuk kanállal olyan ügyesen eszik. Mert ugye a port kanállal adom be neki, és a tejcsivel ilyen sűrű bigyó lesz belőle, és olyan ügyesen eszi!