A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szezso, pihenj sokat. Mennek a drukkok továbbra. Most mennek csak igazán. :lol:

boni, igen teljesen elviselhetetlen dög meleg van. Nagy párával.

katica, jaaaj de jó, hogy jól viselte. Küldöm a gyógyenergiákat, hogy felépüljön az a kis gyöngyvirág minél hamarabb.

bettike légyszi írd be a táblába, hogy június 25 UH, július 6. Nődoki (purc szülinap :lol: ), július 9 UH. Köszike

Purc

Kép

Kép
purc

Snufi, grat az 5-höz. Ügyi vagy!

Purc

Kép

Kép
purc

Na, feléledtem! :lol:

Snufi: ez tényleg a Te napod volt!!! :lol:

Kati: jobbulást a picurnak, kemény kis kölyök! :wink:

Eliza: nagyon szép a babókád :-D

Kispiskóta: szép a pocid :-D most nézegesd, mert nemsokára meg kell tőle válnod :wink:

Bettike: a negatív teszt k@pja be!!! :evil:

Monyo: jó nyaralást!!! Hátha ez kell a babóhoz!! :-D

Szilva: sajnálom, hogy barnázol :(

Judithappynek sok bódogságot!!!!

Kata: Ti mikor is mentek nyaralni? (lehet már írtad, csak le vagyok maradva...)

Csikkennek jó Balcsizást! :-D

Különben miért hiszi mindenki azt hogy ikreim lesznek, csak azért mert 2x voltam inszemen??? (igaz, volt szombaton még 1 tüszőcske, de azt utána már nem néztük...)

Bettike kérésére egy story: ma 2x kellett sürgősen menekülőre fognom a kórház folyosóján, mert szembe jött az exdokim :lol:
Először épp az inszemszobába igyekeztem, alig vártam, hogy a (mostani) dokim kinyissa az ajtót és bevágódhassak :lol: sikerült :lol: aztán hazafelé menet ugyanez történt, akkor meg a lifthez menekültem, és erősen bámultam a liftajtóra és közben nagyon koncentráltam, hogy nehogy ő is liftezni akarjon :lol: az lett volna az igazán ciki :arrow: egy liftben!

Kicsit még fájogatok, talán múlni fog a Magne B6 hatására...meg az Utrot is elkezdem...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi, Te nem vagy jól, pihenj kicsit, és vedd be a gyógyszeredet :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: pihenj sokat :D inkább a dokinak kellett volna, hogy ciki legyen 8)

snufi: gratulálok az ötöshöz! :lol:

Mindjárt jönnek a 1,5 éves unokaöcséim (ikrek), már alig várom, hogy meggyomrozhassam őket. :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szezso: jó pihizést!

snufi: ???

nálunk 30 fok van a lakásban :( tanulnom kéne a keddi utolsó vizsgámra.

kati
katica30

Na, megjöttem a dokitól. túl is éltem . egy kicsi hideg zsibbadást éreztem , de most már nem érzek semmit, csak azt a rohadt meleget, Mikor jönnnnnn a hidegfront :?: elég a tüdőm.

Ceni! hogy csinálod, hogy ilyen szép nagy a pocakod?
jósolt súllya Zalánnak? szép magyar neve van. az én kisfiamnak
Zerind volt a neve, de a Zalánon és a Zoárdon is gondolkdtunk.
surmi
kockasfulunyul

kati örülök, hogy jól ment minden.Puszilom PEtikét!

TEsókám nagyon ügyi vag!

Szezso kismamáknak nem szabad felizgatni magukat! :wink:

ja és nézd mrg katám tickerjét!

surmi :cry:

majd holnap teszek görbét!
Vendég

sonjus hogy érzed magad? reméelm minden ok!

Szilcsi? a meleg miatt nem vagy jól? remélem már nem szédelegsz! vigyázz magatokra!
Vendég

Sziasztok,

Katica, remélem sikerült megoldani Petikénél ezt a gondot.

Snufi, nagyon ügyes vagy! Gratula!

Purc, azt nekem is nézték első terhességnél az első dokim.
Be is van írva SY-FU távolságban a kiskönyvben ez az érték.
Szóval ezt itt is nézik, (már aki...)

Na megyek készülődni. Pusszancs.

KépKép
Kép
csikken

Szép álmokat!
Vendég

MEGJÖTT A VIHAR :!:
surmi
kockasfulunyul

Iszonyatosan durva brutál vihar van!!!!!!!!!
Ááááááááááááááááá!!!!
:shock: :twisted: :shock: :twisted: :shock: :twisted: :shock: :twisted:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Surmi: Ide is küldjed a vihart :)
Zalán kb 2300 grammos most ( a terhességi hétből számítva, UH kedden lesz) Köszi első számú szempont volt névválasztáskor, hogy ne idegen nevük legyen! A Zoárd is nagyon szép, még nem hallottam :oops:

Megyek meseolvasás következik....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Itt Újpalotán hatalmas vihar van, volt, és Buda felől lesz! Ceni ezt inkább nem küldöm!

Kép
kata05

Életjel...

Kép
zölddisznó

Jó éjt! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi,
ugye mondanom sem kell hogy azért kaptál 5öst mert én szorítottam neked! Holnap hasonló teljesítményt várok tőled!!! :wink: :D :P
És mindenki aki kicsit is szeret (aki nem az meg erőltesse meg magát! :twisted: ) gondoljon rám holnap 10től!!! A legutolsó szóbeli vizsgám lesz, ha ez megvan soha többé felsőoktatás!!! Viszont lesz szép szakmám, és jövő héten vidáman megyek nyaralni :)
Vendég

ideért a vihar, amit küldtetek pestről...

áfi: sok-sok drukk holnapra+++++

jó éjt!

kati
katica30

Hajrá "szépszakma"!

Balatonon hová nyaralni menés?

Kép
zölddisznó

Coca,
Keszhelyre:
http://www.zimmerinfo.hu/keszthely/villamonika/hu.htm
olcsó szállás, rossz idő esetére közel Hévíz, jóidőben Balaton, lángos, kirándulás okosan (lustán) és amihez épp kedvünk szottyan :D
Vendég

Jó reggelt!

Áfi látogassátok meg anyukámékat! :lol:

Sopronból 1óra alatt ért ide Bpre a vihar tegnap.Én már vártam! :lol:

KAtinak, Purcnalk és mindeninek akit érdekel a hónap csúnya görbéje!

Kép
Vendég

Bonika,
anyudék Keszthelyen laknak? :)

Felébredtem, nem tudok aludni, még hasmenésem is van. Nem vagyok teljesen nyugodt efelől a mai vizsga felől. Nem nagyon érdekelne, de a pótja októberben van. Katival már röhögtünk egy kört rajta hogy ha megvágnak, októberben egy 2-3 hetes csecsemővel a mellemen fogok beballagni pótvizsgára :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Áfi, Snufi hajrá!!!!!!!!!!

Boni: nem is olyan ronda ez a görbe...főleg, hogy pé-d is volt, és el is kaptátok! :-D (akkor ezek szerint tényleg a trepi miatt volt az a kis vérezgetés)

Minket meg elkerült a vihar...Jöttek a csúnya felhők, jó erős széllel, de aztán elkanyarodtak...

Ma bemegyek a kórházba a zárójelentésemért, talán belefér egy nagymami-nagypapi látogatás és délután-este babanéző! :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi, nem mellette 20 km re :lol:

viszont unokaöcsém csinálja a legfinomabb pizzát Keszthelyen! :lol:

drukkhegyek szóbelire!nem fognak nmegvágni!
Vendég

szezso köszi! hát elkapni talán elkaptuk a trepit!de kérdés hogy mennyire sikeresen? :lol:
hogy vagy? nem fáj pocid,

sonjus?
Vendég

Sziasztok,

jól kivágott az ágy :)
Már a reggelim is megvolt 25 g. CH :)

Nemsokára indulunk Balcsira. Persze ahoz majd még fel kel kelnie a két kis álomszuszéknak.

Boniko, csak kialakul ez a görbe :)

Áfi, mennek a drukkok.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Más is május 4-i hozzászólásként látja?

KépKép
Kép
csikken

Mostmár jóóóóóóóóóóó :)

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

sonjus: mi van veled :?:

áfi: egy kalappal! ügyes légy! :) +++++++++

csikken: jó pihenést a balcsin! 8)

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

ja, majdnem elfelejtettem.....1 cn
De a tickerem azt jelképezné, hogy borura derü

Szilvi

szilvaqueen

Szépséges jó reggelt!

Kedves tábla! Átrakták a műtétemet július 4-re. :cry:

Mindenkinek minden jókat mára is!!!

Kép
zölddisznó

szilva battya meg tujva miki monnyon le!!!!!!!!!
Vendég

cocám: :cry: De ne szomorkodj :) Meg különben is egy párunknak szüksége van a szokásos optimizmusodra. :wink:

Szilvi

szilvaqueen

vagyis hülyeségeket írok, az optimizmusod megvan, csak nem láttalak még szomorkodni

Szilvi

szilvaqueen

boniko: már többször is lemondásra szólítottam fel, de hát még mindig hatalmon van :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilvaq!

Hát, én nem szomorkodom ám annyira, csak júliusban már terveim voltak, ami frissen turkált hassal nem működik. Meg hát ugye le vagyunk tiltva a sexről. :wink: :cry: :wink: :cry: :wink: :cry: (na, ez így nem olyan szomorú)

Kép
zölddisznó

coca: mentek biciklis túrára a nyáron valahova?

Szilvi

szilvaqueen

Hájháj!!!

SzIlcsi küldött smst, azért nem jelentkezik, mert táppénzen van. Kiírták a brutál alacsony vérnyomása miatt! És nagyon nehezen viseli a meleget (pedig ő alapjáraton imádja)

Jövő héten megpróbálja elintézni otthonra a netet!

Na pusz megyünk apával vásárolni!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceniko: köszi az infot, jó vásárlást! :D

Szilvi

szilvaqueen

[quote="ceniko"]H írta:cenikoájháj!!!

Sajnos van a hasamon :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilcsikének hatalmas ölelést küldök! pihengessen sokat!

Zöldi (((((((((((((())))))))))))))))))))))

szilva akkor köldjük rá a kommandósosztagot!
Vendég

Halihó!
Tegnap a meleg nyert, nem volt kedvem semmihez!

Zöldi!
Drukk az új időponthoz, ha kicsit később is, de remélem rendbe jön minden!

Szilva!
1 cn :(

Boni és még aki hiányol, nagyon köszi érte, de nincs velem úgy különösebben semmi!
Kicsit elszomorodtam, hogy nem érzek valami különöset, mondjuk, kicsit korai is lenne bármit érezni :), de inszemnél sem éreztem semmi extrát! (Szezso kicsit görcsöl, de én miért nem?!) No mindegy, a hasamat érzem, kicsit, bő krémes a h.váladékom, de messzemenő következtetéseket nem szeretnék levonni belőle! Dehogynem szeretnék :) , sőt levontam :D
sonjus

Most csak családi túrákat tervezünk, a Balatonkerülést most nem merem bevállalni (hasfelmetsés és házfelújítás miatt)

Boni! Meddig várjon ránk csányisanyi?

Mivel lehetne Szilcsit felidegesíteni, hogy felmenjen a vérnyomása?

Megyek, benézek a suliba...

Kép
zölddisznó

szervusztok

Snufi, hatalmas gratula az ötöshöz :D

Áfi, mennek a drukkok :P +++++++++++++++++++

Coca, lapart hol csinálják? Krizsa bácsi csinálja? Július 4-én megyünk hozzá :wink:

Ceni, szép pocakocska :P Szilcsinek jobbulást, pihenjen sokat

Szilva, pont néztem, milyen borús a hangulatod vonalzó alapján, de örülök hogy jön a derű is :wink:

Csikken, de jó neked, én is akarok Balcsira menni :P

Boni, hát tényleg nem nyeri meg a görbeszépségversenyt :lol: de úgy tűnik végre elcsíptétek a pét :D

Kép
gaby25

Halihó!

Szilva: :( sajnálom...

Coca: a sors keze :wink:

Sonjus: szerintem nekem a tüszőrepesztőtől voltak görcseim...máskor is reagáltam már rá görcsökkel és enyhe vérzéssel...
Drukkolok!!!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

sonjus: csak semmi negatív gondolat :!: :wink:

Szilvi

szilvaqueen

Sonjus!
Mint megrögzött inszemező elárulom, hogy az is jó, ha semmit sem érzel, meg az is jó, ha fetrengsz a görcsöktől (...na az annyira azért nem jó). Nincs jelentősége a tüneteknek ilyen korán, mert az ellenkezőjét is jelenthetik,mint amire gondolsz. Ez van, szurok hegyek!

Kép
zölddisznó

Szezsoka bocsi kimaradtál :oops: nagyon drukk, hogy két inszem sikert hozzon nektek :P :wink: ++++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Köszi a megnyugtatást, csak hát türelmetlen vagyok mint állat, vagy hogy a tegnapi témához igazodjam, mint egy kandisznó! Bár őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy egy ilyen disznó türelmetlen-e! :lol:

Szezso!
sok-sok drukkkk neked!
Úgy döntöttem, mi együtt babásodunk, ha fáj a poci, ha nem! :)

Snufi!
Gratu az ötöshöz!!!
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?