A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Jó reggelt!

Marha jók a képek :D

Pann! Már egész bozont van Gergő fején :lol: Ezt a témát én is átérzem, Emma is kopi baba volt, most kezd nőni a haja, ami olyan szőke, hogy nem is látszik :?

Csajok! Tegnap olyan vihar volt! :shock: Alig tudtam bemenekíteni a cuccokat az erkélyről :shock: Emma nálunk is végigaludta - szerencsére!
Timi! A jó kis modern műanyag ablak ázott be??? F..sza :evil:

Lora! Nagyon sajnálom :( Nem tudsz bemenni és személyesen "alkudozni"?

Timi! Pont ezt akartam én is írni :oops: Engem mondjuk a fájdalom tart vissza :cry: OK, javult a helyzet, de hát no spontaneitás és hát baromira kell figyelni hogy mit hogyan, mert nekem iszonyat fáj még mindig :cry: :cry: :cry:

Smink - na ez engem nem érint :lol: Én előtte se sminkeltem magam ;) De azért egy kis kaki barnító helyett az vicces lehetett :lol: Bocs!
Vendég

Barbi!
Tök fura, de nekem is fáj, pedig közöm nem volt a hüvelyi szüléshez. :oops: :oops: Meg tényleg az van, na, most alszik a bébi, akkor essünk egymásnak! :evil: Ja, és mondjuk este 10-kor, mikor már elaludt Lilla, nekem már nincs energiám.. :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Jaja... Én is hulla vagyok estére :( Mondjuk ha már nekikezdünk akkor nincs gond :oops: :wink: Csak nagyon sz.r így, hogy tudom, hogy fájni fog :( Engem csak ez tart vissza...
Vendég

Timi! Neked megjött már? Csak mert a dokim azt mondta a 6 hetes kontrollon, hogy amíg nem jön meg, addig sokkal érzékenyebb a hüvely, és ne várjam, hogy rögtön olyan hú de jó lesz! Mondjuk nekem a gátam fáj - de neked nem az lehet a bibi.
Vendég

Még nem jött meg. Viszont észrevettem, hogy tök erős hüvelyi folyásom van... nem tudom mitől.. :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Azért remélem lesz ez még jobb is! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Íme Emma hajkoronája :lol:

Kép
Vendég

Hát remélem mostmár hamarosan jobb lesz...
Vendég

Jó reggelt!

Szex : Nálunk a férjem elég nagy igényű. De megérti, ha nem szeretném. Nekem közben nem fáj, valahogy nem veszem észre. Én inkább utána szoktam érezni, hogyhoppá kicsit érzékeny lettem, de nem vészes, ásnapra elmúlik. Általában nálunk is késő estére csúszik. Napközben nem alszik annyit a drágám.

Fürdőruha: Amikor bejött a jó idő, akkor vettem, mert mivel kertesházban lakunk és sokat vagyok kint a kisasszonnyal és nem akartam össze vissza lebarnulni.

Ablak: Sajnos nálunk fa keretes ablakok vannak és a 20 év alatt eléggé elvetemedtek, ezért lassan már mindenhol befolyik a víz.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Édes kis kopirnyó feje van Emmának! :D :D Jajj, dehogy, nem is ezt akartam írni! :oops: Micsoda hajzuhatag! :D :D Nagyon aranyos! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Jo reggelt!

Nalunk a reggelek mindig olyan klasszak :D Amikor folkel a gyerek es meglat, ugy elvigyorodik, hogy csak. Annyira jo latni, hogy megismer es orul. Aztan kezdodik a rendetlenkedes! Mint most is. Ilyenkor a legaktivabb, kepzelhetitek...

Nalunk tegnap nem kavart be a vihar, en folvettem es egyutt neztuk az esot meg a villamokat az ablakbol. Timo, tavaly nekunk is befolyt a viz az erkelyen a szuper muanyag nyilaszaronkon at, Gabor torolte fol (ilyenkor nagyon aktiv :D) es morgott nagyokat. Most elorelatoan lehuztam a redonyoket es nem volt vizbefolyas.

Csajok, olyan budosekept pukizik Aron, hogy lefordulok. Itt jegyeznem meg Pann, hogy nemtom mi a baja a vedonodnek a cserkoval, de en tegnap 2 azaz 2 kilot ettem meg egymagam es Aronnak is igen sokat adtam cseresznyelet (valszeg ettol van a jo kis pukibuz) es semmi baja, sehol egy hasfajas vagy egy fosika. Kepzeljetek, amikor rajott, hogy nem kap tobbet (mert anyu szinte hatat forditott neki, ugy ette tovabb a piros labdakat), olyan toporzekolasba kezdett, amit meg nem lattam tole. Egyszeruen megzavarodott a cseresznyetol, NAGYON bejon neki!!! Ugy kell figyelni, nehogy az egeszet kiszippantsa a kezembol es lenyelje. En a dobbenettol lenyeltem egy cseresznyemagot, remelem nem lesz tole vakbelgyuszim... egyszeruen nem hittem a szememnek es a fulemnek, Aron ugy megvadult a cserkotol...

Barbi, nagyon cuki a hajasbaba leanykad :D

Ja, szex: Gabor azt mondta, nem akar most egyhamar meg egy gyereket, mert akkor meg 2 evig nem szexelhet :D Eros motivacio :D Mindenesetre huen abrazolja a valosagot... En a multkor a tampont is alig birtam begyomoszolni magamba...
kami

Kami!
A vigyorgás nálunk is megy ezerrel, de valahogy annyira nem díjazom, ha 6 előtt csinálja ezt a lelkem! :?
Tök jó, ha nektek nem okoz gondot a cseri. Én magamat ismerem, hogy engem teljesen felfúj, gondolom Lillusra sem lenne más hatással. Persze, attól még eszem, de csak pár szemet.

Timi
Kép Kép
timocska

Kami! Nálunk is így indul a reggel :P Hallom, hogy már fent van, de amíg be nem megyünk, addig csendben elnézelődik meg gyűri a feje alá tett pelust az arcába :D Aztán amikor meglát, akkor nem körbeszalad a szája a fején akkora vigyorokat lenyom :lol: Meg kell zabálni! A világ legjobb érzése, amikor a kis pocok mindent megtesz, hogy szavak nélkül is éreztesse, hogy mennyire szeret :P
Vendég

Ja, hat en is a reggelekre irtam, hogy klasszak, nem a hajnalokra :D

Egyebkent halistennek Aron mostanaban 5-ig szinte mindig alszik. Aztan egy szopitol megint beajul es 8-9-10-ig megint alszik. Ma folkelt 8-kor. Tegnap 10-kor. Ma egyebkent torna lesz, ugyhogy ne is banom, hogy folkelt...

Tegnap este meghuzodott a csuklom... azota kattod. Lassan darabjaimra hullok szet...
kami

Sziasztok!

Most regisztráltam be, új vagyok a topikban. :)
Az én kisbabám április elsején született az István kórházban, most két és fél hónapos, és természetesen tüneményes. :)

dinyuska

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Szia Dinyus!
Udv kozottunk! Meselj magadrol! Meg a kiscsajrol! Tegyel fol fotokat!!!
kami

Szia Dinyuska!
Üdv közöttünk. Mesélj kicsit: milyen volt a szülés, mekkora a babád stb! :) Ja, és ha tudsz, mutass képeket is! :)

Timi
Kép Kép
timocska

lora
hát sztm nagyrészt azon múlik, h milyen a vérmérsékleted. nem hinném, h 3 (főleg ha sikerül kettőre csökkenteni) nap kihagyás visszavonhatatlanul tönkretenné a szopit, de én tuti, h kierőltetnék belőlük vlmi megoldást, már csak azért is, mert mi az, h nem lehet megoldani??? igenis mindent meg lehet, csak ugye a hozzáállás :evil:
szvl legrosszabb esetben a társalgóban szoptatnék, ha vlki be tudná hurcolni kelét, ha meg nem tudok megmozdulni, akkor vlki toljon ki odáig.

kami
n n irigylésreméltó a 8-9-10ig alvás. kele akárh is variálja a hajnali kajáját 6 után már nem alszik vissza azonnal. pedig anyukája n hálás lenne még egy kis szundiért, mondjuk nyolcig-kilencig. álmodik a nyomor :?

ágiboldi
klasszikus a szinglitali hehehehe, de majd fordul a kocka, amikor te a 3-4éves angyalhajú, jóhumorú, jólnevelt, ralph lauren (by bridget jones :)) ruhába öltöztetett boldival sétálsz nagyokat nevetve, ő meg terhesen szétfolyva lép ki hányás után a mekiből :lol:

szex
úgy látom, máshol se sokkal jobb a helyzet. (kivéve pann, náluk emlékszem, 16 hetesen helyrejött a dolog). fáj is, bár ink csak az eleje, de a libidóm sincs az égben, mit mondjak. na hát és este 10 kor meg már én is ink aludnék..

majus3

hohhó dinyus!
akkor laura és kele egy napon, egy helyen születtek! délelőtt szültél?

majus3

Szerintetek hasonlit ram Aron? :D

Kép
kami

Bakke, Aron majdnem kimaszott a babaulesbol!!!!!!!

Kép
kami

[quote="majus3"]h írta:majus3ohhó dinyus!
akkor laura és kele egy napon, egy helyen születtek! délelőtt szültél?

Szia!

Igen, láttam, hogy Te is ott és akkor szültél :)
Reggel 9:19-kor született Laura, először éjfélkor jelezte, hogy jönne :)
És Kele mikor született?

Neked ki volt a szülésznőd? Nekem Böszörményi Bea, nagyon aranyos volt.

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Kami!
Szerintem hasonlítotok! :D :D
És ilyen ülésből kimászós fotót láttam már vhol! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Üdv: Dinyuska! :D

Kami! Örület hogy mennyire hasonlít rád!!!! :D

Szöööörnyű éjtszakánk volt este vonyított tízig majd vonyított 2-kor fél hat kor és 7-től!!! Ilyen még újszülöttkorban sem volt. Nemtom mi van de nem mertem adni neki most meggyet hátha az volt a gond! De lehet hogy az időjárás??? Csak nekem volt ilyen rosssz???

Szex: :( :( :(

KépKép
csongria

kami, timocska:

A szülésről: leírtam "röviden" egy doksiba (kb másfél oldal, úgyhogy egy hozzászólásba nem raknám bele :) ), ha valakit érdekel, szívesen elküldöm priviben (vagy akár ide is beszúrom, ha nem zavaró a hosszúsága).

Laura most kb 5 és fél kiló, nagyon vidám kislány. Éppen mostanában kezdte el hason fekvésben elég magasan tartani a fejét, sőt, néhányszor már át is fordult a hátára.

Mindemellett nagyon jó kiscsaj, átalussza az éjszakát, nem sír feleslegesen (csak ha éhes, de akkor nagyon türelmetlen - hiába, Kos :) )

Első babás mamiként elég aggodalmaskodó vagyok, most pl azt tesztelem folyton, hogy hall-e (a zajokra szerintem figyel, de ha rázom a csörgőt vagy beszélek valamelyik oldalánál, nem fordul oda...).

Képeket is rakok fel hamarosan!

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Timo! Hol lattal ilyen fotot? Tolem meg biztos nem, Ajron most produkalta eloszor. Asszem vege a boldog, autolsulesben lenyugvos idoszaknak - hacsak be nem kotom, de az mar szabadsagkorlatozasnak minosul itthon...
kami

Ria!
Sajnálom a rossz éjszakátokat, remélem nem tart sokáig ez a hülye időjárás és minden visszaáll a régi kerékvágásba! :roll:

Kami!
Mintha Sági képtárában láttam volna ilyesmit Petiről! De már nem biztos.. :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Dinyus! Üdv :D Tegyél fel képeket mindenképp!! :D

Kami! Nagyon hasonlítotok!!! :P

Ria! Sajnálom az éjszakát :( Én már azt is nehezen viselem ha a szokásos 7 órás kelésünk előbbre csúszik :oops: De asszem én inkább befogom a szám :oops:

Május! Nálam is az elej fáj, de hát az is épp elég :?
Képek??? ;)
Vendég

Dinyus! Emma és most 5,5 kiló! Kedden mértük :P Milyen hosszú Laura? Mert Emma nagyon sokat nyúlt, mint Gréta: 51 centivel született és már tuti több mint 62, azt kb 2 hete mértük :shock: Kedden megyünk a 3 hós oltásra, ott megmérik a hosszát is most rendesen :D Kíváncsi leszek!
Vendég

na, ma nem igazán megy a gépelés :oops: bocsi... de azért érthető hogy mit akartam :lol:
Vendég

[quote="barbus66"]D írta:barbus66inyus! Emma és most 5,5 kiló! Kedden mértük :P Milyen hosszú Laura? Mert Emma nagyon sokat nyúlt, mint Gréta: 51 centivel született és már tuti több mint 62, azt kb 2 hete mértük :shock: Kedden megyünk a 3 hós oltásra, ott megmérik a hosszát is most rendesen :D Kíváncsi leszek!

Laura 56 centivel született és 3320 grammal, úgyhogy elég nyúlánk kislány. A pontos hosszát nem tudom, de ő is jó nagyot nőtt, ő is van vagy 62 centi (legalábbis 62-es ruhákat hordunk, és azokba pont belefér :) ).

Neked mennyire reagál a hangokra a lányod?

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Emma nagyon figyel a hangokra! Oda is néz, ahonnan hallja, de ezt már elég korán elkezdte, mert azt csináltam, hogy van egy hordozóra feltekerhető játéka, amin vegyesen csipog, csörög stb az összes játék, és elkezdtem zörgetni vmelyiket addig, amíg oda nem nézett. Aztán jött egy másik :D De bármilyen zajra nagyon "érzékeny" ami körülötte van!
Vendég

[quote="barbus66"]E írta:barbus66mma nagyon figyel a hangokra! Oda is néz, ahonnan hallja, de ezt már elég korán elkezdte, mert azt csináltam, hogy van egy hordozóra feltekerhető játéka, amin vegyesen csipog, csörög stb az összes játék, és elkezdtem zörgetni vmelyiket addig, amíg oda nem nézett. Aztán jött egy másik :D De bármilyen zajra nagyon "érzékeny" ami körülötte van!

Hát most izgulok.... :?
Ha addig sem reagál a hangokra, amíg a 3hónapos oltásra megyünk, akkor majd kifaggatoma dokinkat... Dehát csak hall...miért ne hallana?!?!?! :?

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Dinyus! Szerintem ne aggodj! Lehet, hogy egyszeruen csak egesz massal van elfoglalva es azert nem nez oda. Aronnal ez abszolute random: van, amikor odanez, ha szolok neki, van, amikor fule botjat se mozgatja De mivel neha odanez, biztosan tudom, hogy hall. A hangos zajokra pedig mindig reagal. Oket meg annyira le tudja kotni a legaprobb kis szarsag, hogy agyilag nem ott vannak, hiaba szolongatod oket hatulrol. Halljak, csak nem reagalnak. Laura meg nincs is 3 honapos, szoval szerintem nem biztos, hogy aggodnod kell. Ha kesobb is ez van (5-6 honapos koraban), akkor raersz. Szerintem.

Ezekkel kiserletezhetsz:

Hallásellenőrzés

Születéstől 3 hónapig
Hangos szóra, zajokra reagál
Hangunk megnyugtatja
Fejét felénk fordítja, ha beszélünk hozzá
Hangos szóra, zajokra felébred
Mosolyog, ha beszélnek hozzá
Hangunkat felismeri és ha sírt, ettől megnyugszik

3-6 hónap
Ha új hangot hall, felnéz vagy abba az irányba fordul
Reagál a "nem”-re és a hangszínváltozásokra
Utánozza hangunkat
Szívesen játszik csörgőkkel vagy más, hangot adó játékokkal
Kezdi megismételni a hangokat (Óh, áá, ba-ba)
Hangos zajra megijed
kami

Dinyus! Írtam én is neked egy hsz-t, de most nem látom :shock: Vicces ez a babanet :evil:

Nagyjából az volt, amit Kami is írt: ne aggódj! Tényleg az lehet, hogy vmi pl. nagyon színes dolog éppen teljesen leköti a figyelmét és "se lát se hall"! Próbáld meg, hogy a szeme elé tartod a csörgőt, és amikor arra figyel, akkor zörgeted meg - ilyenkor látszik az arckifejezésükön, hogy felfedezik a látvány mellett a hangot is! Ha meg észrevetted, hogy másokr figyel a zajokra, akkor meg pláne ne aggódj ;)
Vendég

Sziasztok!

Kami írtam privit!

Dinyus üdv itt köztünk. Tényleg várunk képeket! Szerintem a szüléstörténeted is felrakhatnád! (Szerintem :? ) Hallás miatt ne aggódj. Én is aggódtam, meg a látása miatt is régen, de már nem aggódom semmiért. :)

Illetve most egy picit, mert az oltás után belázasodott. Kapott kúpot estére, de még mindig van hőemelkedése. 37,4 (levonás után) És ma még csak evett és aludt. Ez azért nem jellemző rá. :(
Nem tudom, h adjak neki még egy kúpot?

Uzsokival kapcsolatban, meg nincs más választásom ugye az eü változások miatt. Ráadásul mondta a doki, h mivel kiemelt kórház lett fullon van. Azt mondta esetleg akkor tudnék szoptatni, ha két ágyasba kerülnék egyedül. Aminek esélye = a 0-val. De azért ez nem lefutott kör. MÉg érdeklődöm mástól is. Ja és Május, a vérmérsékletemmel nincsen baj. :lol: :oops:

Timocska! Én is az Uzsokiban szültem, és velem rendesek voltak. A hülye teájukat ill. tápszerüket leszámítva. De amúgy nekem nagyon sokat segítettek.

Kami:
Mi is szeretnénk vinni majd úszásra a picit. Amint rendben leszek. Irigyellek a kád miatt, nálunk sajnos csak zuhany van. MIkor átalakítottuk a lakást mennyit filóztunk a kádon! De se én sem a párom nem egy áztatós típus. Most milyen jól jönne. Viszont nagy kádat vettünk Briginek és ő is élvezi a vizet! Meg mi ezt egy jó kis családi programnak tekintenénk. Asszem jöhet az apa is ugye? Eddig én is a Dagályt néztem ki!
lora7

sziasztok!

dinyus
üdv köztünk...ne aggódj Lea sem fordul direktben még a hangok felé, a csörgők sem érdeklik... jobban lekötik még egyéb dolgok...de a hangomra megnyugszik, imádja ha énekelek neki (ez látható mert a mondókákat is szereti de amint ének jön jár keze lába és mintha velem énekelne modja csak mondja a magáét... :lol: ) Ja és ha már minden kötél szakd Vaya Con Dios best of albuma a nyerő :lol:

timo
feszülő cici...ismerős :lol: vagy felkelsz és fejsz korábban ezt csináltam most már inkább alszom...a szopi kezdetén pedig segítek Leának azzal hogy belefejem tulképpen a tejcsit amíg rendesen nem tudja szívni :shock: nem tudom ez mennyire heyes vagy sem de nálunk működik :D

szex
hm.beállnék a sorba közétek... :oops: épp vmelyik este mondtam a páromnak hogy tök hülye érzés de annyira nehéz anyáról feleségre váltani :shock: este 10-11 körül pedig méginkább :shock: de du-n sem jobb a helyzet azt is próbáltuk...persze hogy felébredt a kisasszony mintha sejtett volna vmit :wink: ráadásul tök hülyén éreztem magam...
a fájdalom már jobb nekem is inkább már csak a gát feszül...az első nagyon gáz volt :shock:
csak remélem hogy ez el fog múlni...

Barbus
Emma-Rózi -Zsombor hát nagyot néztem hogy olyan furi lett Emma :shock: aztán Zsombinál már gyanús lett hogy ennyit nem változhatott :lol:

a haja miatt ne izgulj szerintem nagyon édes :lol: én mindig azt mondtam hgy egy ilyen kis kopirnyo bébit szeretnék persze nem adnám Leát semmi pénzért...

vmelyik este megmostam a haját a kórházi csomagban kapott bébifürdetővel (mert már nem bírtam a bűzt :shock: :lol: ) és olyan sima lett a haja mintha fodrásznál járt volna és kiszárították volna :lol: nagyon kis csini volt

titokzatos bűz :shock: vszínűleg nem a more milk volt hanem az izzadt tenyerét dörzsöli a hajára :shock: ma épp a lábszagra emlékeztet a haja...nem győzöm a kezét mosni...de zek a gyógyszertári krémek az izzadt kis testük szagelvonására abszolút alaklmatlan ...
ja és a talpa is izzad :shock: pedig egy szál pelusban van :shock:

tegnap
32 fok volt a szobájában :shock: a lakás többi pontján csak 30 :shock: leengedett redőnyök mellett :shock:
a viharból egy kis szelet és némi esőt kaptunk...
féltünk is hogy elveri a jég az autót merthogy a garázsban a radiátorok dekkolnak:shock: de nem jött jég...

mennem kell :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

timi
mármint a szájába fejem:-)
bekapni be tudja a cicit csak nem tudja megszívni...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Nya szasztok. Ma muveszkedtem egy kicsit, ime:

Kép Kép Kép Kép
kami

Legkozelebb az ilyen fotok elott kormot is vagunk :D
kami

na vagyok megint :lol:

bikini
bigsis csatolakozom hozzád :cry: vmelyik nap kellett konstatálnom hogy vagy monokinizek vagy veszek egy új garnitúrát...
a "tejcsárdákat" nem bírja el a felső rész :lol:

lin
Gréta tényleg jó hosszú!és tiszta anyja :wink: vagy tévedek?ti hogy látjátok kire ütött?

kami
nagyon irigyellek amiatt hogy bmit ehetsz :lol: már azért nálunk is jobb a helyzet de mindent csak csipegetek ettem már cserkót is vagy 10dkg-t :shock: de nekem aki ilyenkor gyümölcsön és vizen ja és persze fagyin élt korábban ez szinte büntetés....

lora
ne izgulj szerintem ha 2 napig tisztességesen fejsz nem lesz gond!a cicit pedig vissza fogja engedni a cumi helyett ! :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Tök jók a képek Kami! :) ÉN most nem mernék ilyet készíteni, mert épp sebes mindkét kezén egy-egy ujjacska. Anya belevágott! :( :oops: Dehát annyira macerás, sosincs nyugton. Ha alszik, akkor is elhúzza a kezét! :? Szerencsére nem sírt. Hősiesen tűr Brigike minden szadizást! :)
lora7

Üdv mindenki, külön Dinyus! :D

Nálunk is tombolt tegnap a vihar, de Gergő végigaludta! Most mindent kihúztunk, becsuktunk, leeresztettünk, úh nem volt semmi gáz. (A tévénk még most sem megy mióta a villám becsapott múltkor, pedig már volt kint a szerelő! :( )

Szex: Jó téma....jó lenne, ha lenne....rá idő és energia. Én már nagyon sajnálom Ádámot, alig birom meggyőzni, hogy nem vele van bajom! :( Most ráadásul megint fájt, úh már nem is tudom mire számítsak. A fájdalom nem növeli túlzottan a kedvemet. Gondoltam visszamegyek a dokimhoz (úgyis olyan kis helyes! :oops: ) és megkérdezem, hogy mi van, de ha még nektek sem az igazi, akkor még várok.

Lgújabb: Ádám megint kifejtette, hogy ne menjünk nélküle Skóciába, de ő meg nem akar jönni! :shock: Pedig nem lennénk egyedül, ott lesznek a szüleim is. Nem tudom, mi legyen... :?

Gergő kettő óta alszik! :shock: Lehet, hogy beteg? Bár 5-től kurjongatott reggel, lehet, hogy elfáradt. Végre. :wink: Így legalább összeraktam a koviubit (remélem jó lesz, még sosem csináltam), + elraktam a mélyhűtőbe Gergőnek egy kiló őszibarit leturmixolva, szóval nagyon hasznosnak érzem magam. :D Bár lehet, hogy aludnom kellett volna, de most már mindegy. ha most lefekszem, tuti felébred! :evil:
Vendég

Köszi még mindig a bíztatásokat. :) Anyu azt mondta erre, h mikor megszülettem besárgultam annyira, h vércserés voltam. Egy teljes hétig nem szoptathatott, mégsem felejtettem el szopizni. Pedig én csak pár napos voltam. Úh. reménykedem. :)
lora7

Mazsi!
Én is ehetek mindent szerencsére. Pontosabban az epém miatt nem, viszont gyümölcsöket ehetek úh. eszem is. Elvégre, ha már a csokitól és csirkebőrtől eltiltottak sok mással egyetemben, vmit muszály enni! :D
lora7

Lora! Gergő a születése után egy hétig nem szopizott csak infúziót és cumisüveget kapott, mégsincs semmi problémánk! Szerintem három nap alatt nem fogja elfelejteni, főleg, ha legalább látogatáskor megszopiztatod. Meg a három nap is olyan, hogy első nap reggel még szopizik, harmadik nap este már szopizik, így egy teljes nap marad ki, de ha sikerül aznap is legalább egyszer megszopiztatni, szerintem minden ok lesz!
Vendég

Lora! En meg csak probalgatom a gepet, ismerkedem vele (1 ev utan itt az ideje :D). Eddig mindig automatan fotoztam, most tanulmanyozom a manualis lehetosegeket. Nincs TUL sok, de azert van par. Ezek abszolute kiserleti kepek - amikor mar profi leszek, akkor figyelek a sebekre - kormokre is :D

Jaja, hat halistennek ugy tunik, mindent ehetek: kukoricat, gombat, kaposztat, cserkot, ennek a koloknek semmi nem art :D Csak a tul gyakori eves. Bar oszinten szolva szerintem mar amiatt se fajna a hasa. Szerintem mar kinotte az ilyen problemakat. Ami meg zavarni szokta, az a puki, olyankor addig toporog, mig ki nem pattan belole es olyankor tud am nyekeregni. De hascsikarasa mar szerintem nincs.
kami

Idáig szenvedtünk Rolival, mert hiába láttam rajta, hogy álmos, ha befordítottam hasra csak rikoltozott (de nem jókedvében :? ). De most az Eine kleine Nachtmusik-ra lenyugodott (aludni persze most sem :cry: )

Dinyuska :lol: :lol: üdv itt!!
Sikerült megnyugodnod? Azóta is teszteled Laurát, amióta Kami megírta a lehetőségeket, gondolom... Na, sok sikert! Tuti nincs baj, tényleg miért is lenne?

Mazsi,
szóval nálatok is büdik a mancsok? Rolié konkrétan sajtszagú...

Panni!
Te voltál a reménységünk, h a szex lehet még jó (mi a 10-es skálánkon valahol -1-nél tartunk :cry: :cry:

jaj, elmúlt Mozart varázsa.. :evil:
Vendég

sziasztok!

köszi mindenkinek a megnyugtató szavakat. :) a lelkem mélyén én is tudom, hogy biztos minden rendben van, hiszen megnyugszik a hangomtól, felriad a zajokra, és látszik az arcán, hogy érzékeli a hangokat, csak mindenhol azt olvasom, hogy oda kell fordulnia a hangok felé, és ezt nem csinálja, akármennyire rázom a csörgőt a feje mellett, és emiatt aggódom kicsit... Persze tök igazatok van abban, hogy ha leköti vmi, akkor nem foglalkozik mással, ezt látom is rajta sokszor :) Na mindegy, majd megkérdezem a dokit is a 3 hónapos oltásnál, aztán majd megírom, hogy mi a helyzet :)

Pár kép:

Kép

Kép

Kép

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Pann!
Miben és milyen adagokban tetted el a barit? És csak úgy ala natúr turmixolva?

Dinyus!
Helyes kislánykád van! Milyen átlátszó a bőre! :D

Mazsi!
Lehet, hogy hajnalban kipróbálom a technikád. Kiváncsi vagyok, mit szól Lillus! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?