Szia Lányok!
Nem vesztem el, csak most belevetettem magam a máv kórház analizálásába... ugyanis... júli 1-től game over.... a dokim nagy valszínűséggel kirúgják... illetve nem tudom elképzelni, hogy egy osztályvezető főorvosi pozícióból maradna sima, egyszerű kis osztályos orvos úgy, hogy ezerrel fingatják a szabolcs utcai főnökök.... és itt vagyok 30 hetes... tiszta gáz! Honnan a csudából találok dokit másikat? A fene vigye el... várhattak volna ezzel szeptemberig...
Na, hétfőn megyek a dokihoz, majd meglátom mit mond... meg UH-ra is mennem kell, mert nagyon leereszkedett a hasam és kisebb is lett.... szóval sztem megint kezdődik a hajcihő... nagyon sokat keményedek, fáj a derekam, nem tudok aludni hol a derekam miatt, hol a négy gyerek miatt... egy bentről, három kintről rugdossa éjjelente a hasam.....
Jóslófájás: általában fájdalmatlan méhösszehúzódás, amolyan keményedés féle...
Nálam három gyereknél háromféle módon indult:
Daninál nem volt fájásom, csak pusztán elöntött a vér és szivárgott a vizem....
Encsinél menzeszszerűen fájt a derekam és a keményedések (enyhe mesiszerű görcsökkel vegyítve) pontos időközönként jöttek és testhelyzetváltoztatásra sem múltak el. Először 15 percenként jöttek (kb egy percig tartott egy fájás) aztán 3-4 ilyen fájás után már áttért 10 percesre, akkor 10 percenként jöttek, két ilyen után már 5 percenként jöttek....
A hülye ügyeletes orvos megvizsgált, és visszaküldött, hogy kimozdítható a koponya és bő kétujjnyi méhszájjal még nem lehet szülni, menjek vissza aludni.... Ez volt este 9-kor..... fél kettőkor megszületett a lányom.....
Gergőnél már délben nem kívántam az ételt, olyan érzésem volt, mintha elcsaptam volna a hasam... előzhő éjjel már nem bírtam aludni, nem találtam a helyem, szóval nem ebédeltem, mert nem kívántam, feküdtem egész nap, de nem volt jó sehogy sem.... ez olyan lehet, mint amikor a kutya vajúdni kezd... keresi a helyét látványosan.... hát, én is keresgéltem... aztán délután 5-kor mondtam a csajoknak, hogy hívom a férjem, mert valami nem stimmel, szerintem ma szülni fogok... valahogy a hasam olyan "morajlós" volt, mint mielőtt megjön a mensim...
Jött a férjem háromnegyed hatkor... addigra már elkezdtem görcsölni. Viszonylag erős fájásokkal idnult. Hívtam a szülésznőt, hogy ha becsavarta a haját, akkor jöjjön. Annyira ne siessen, még azért van egy kis időm.... szépen készüljön el, mert fiút várunk, úgyhogy szépnek kell lennie...
Én is lezuhanyoztam, összepakoltam a cuccaimat a táskámba és vártam... szép, azonos időben jelentkező, sűrű fájásaim voltak. 9-kor jött az orvosom, addigra már a szülőszobán voltam. Megrepesztette a burkot és elindult a haddelhad! A kicsi fiam háromnegyed 12-kor bújt elő.....
Times: óriási gratula Neked! A jóisten adjon erőt, egészséget a pici fiaidnak is, neked pedig sok-sok éltető tejcsit kívánok!
Légy mielőbb köztünk ismét!
Hát lányok, nemsokára asszem mindegyikünk küldi a fotókat.... annyira a finishben vagyunk már, hogy el sem hiszem.. nem rég még a 8 hetes uh képeket mutogattuk.... most meg....