Pocok,
azt en is megertem, hiszen minek nyaggatni egy ilyen picit ameddig "semmi baja". De gondolom, ha megis sokszor gondot okoznanak, akkor elöbb is javasolnak a mütetet.
Ha "csak" kevesszer jelentkeznek, talan eleg a dieta es talan gyogyszerek. Bar en nem ertek hozza, de igy tudom elkepzelni.
A kerdesedre nem tudok valaszolni, bar ok nelkül verezgetni es görcsölni, az nem tünik egeszen normalisnak. Latogass el Erazmusz topicjaba, hatha tud ö valaszolni.
Majkrem
Allitolag lehet fagyasztani is, de azert nem lesz teljesen olyan felengedes utan, mit az elött volt. Es eltarthatosag kb.3-4 nap.
Mano,
Emma nagy PC szakertö mar most is, biztos ezt gyakoroltad pocakosan
!! Sasha,
en csak ugy nagyjabol szolnek hozza a kerdesedhez. A napirend jonak tünik. Szerintem is az a legjobb, ha lathat teged valahogy munka közben. Persze nem lehet olyan gyorsan fözmi, mintha aludna, vagy apa levinne setalni, de hat ez mar csak igy van.
Rebi ma üvöltött, mikor porszivoztam. De hat kenytelen voltam legalabb 6-7 percet, mert a pormacskak nem olyan aranyosak
De ha alszik, sem akarok nekilatni. Ilke.,
nem tudok az anyajegyekröl, de Rebinek van egy születese ota. Aaronnak meg szerintem a 2.-3. szülinapja között jelent meg, de ebben biztos nem vagyok.
Kataa,
hajhullas
Nalam nem okozott hajzsirosodast a szoptatas.
Ildiko,
en nem tudom, mikortol lehet kakaot beletenni, de en tuti varnek meg. Valahogy ugy gondolom, hogy minnel kevesebb extrat az elejen. Hogy allergizal-e, fogalmam sincs rola...
Kepzeljetek!
Ma Rebi leesett Aaron agyarol. En voltam a hülye

, mert odatettem es modtam Aaronnak, hogy kajabaljon, ha Rebi elkezd forgolodni. En közben neki kezdtem kenyeret csinalni, es Rebi szeret az ö agyan lenni, ott meg akkor is jol elvan, ha mar igen nyügös.Es mar az volt, mert almos volt. Aztan mikor bementem, mar ott volt a földön, es epp kezdett sirni. Aaron meg indult szolni. DE hat nem nagy agy es kb. 30 cm magasrol esett egy szörre. Tehat nem tök kemenyre. Utana eleg gyorsan hagyta magat cici nelkül megnyugtatni.
Szegeny gyerekeim, ilyen hülye anyjuk van!
Hiszen Aaron is csak 3,5 eves! Es szegenykem ugy megilyedt!
Mondjatok, hogy mennyire felelötlen vagyok...
De elötte Rebit is fürdettem abban a vizben, amiben Aaron fürdött - olyan edesek voltak
! Ket kicsi csupasz popo egymas mellett es lubickolo labacska! Sajna gyereket tartani es fenykepezni nem lehet egyszerre... Rebi tegnap is, es ma is megevett majdnem egy fel lereszelt körtet egszen
- ezt jol megaszondtam
Conti,
en is akarom az anyumat segitsegül...
MAr masfel honapja nam lattam
Joccakat,
Kryss&Rebecca

számolni 

!