Sziasztok!
Eszméletlen, hogy milyen dögmeleg van odakint, és mi lesz még holnap???

Peti is ma kétszer pancsikált, egyszer délelőtt, meg kb. háromkor. Nagyon élvezte, majd teszek fel képet is. Aztán a Plázában összefutottunk Zsuzsuval, majd erről is teszek fel képet, Ábelnek nagyon szimpi volt Peti cumija, aztán meg elcserélték egymással az Aventes cumisüveg-kupakot és a csörgőt.

Gyanítom, ha hagytuk volna őket, világgá mentek volna, csak egyikük jobbra, a másikuk meg balra…
Kármen, érdekes, amit a lábboltozatról írtál, mert pl. a bnőm lányára már most azt mondták, hogy lúdtalpas, de a kicsi lány csak aug. végén lesz egyéves. Nekem ez magas…
Örülök, hogy rohamosan javulsz! Egyébként én nem vagyok az a magolós típus, főleg szakmai tárgyakból nem. Nekem a töri és az irodalom a nemszeretem tárgy.
A bizmutos szirup nem vényköteles? Mert Peti is kapott, amikor volt a fertőzése, de akkor még kellett hozzá recept.
Remélem, hogy egyik gyerekednek sincs komolyabb baja.
Macsek, jó, hogy tettél fel Lucáról képet, tényleg nagyon hosszú a haja!
Zitacicu, Norbinak javulást, remélem, a mostani kivétel lesz, és Niki nem kapja el.
Zsanett, nehogy lelkifurid legyen már! Pihizz egy kicsit, ha már van rá lehetőséged. Nálunk még nincs itthon a ventilátor, de a férjem már mondta, hogy hazahozza a garázsból, és estére bekapcsoljuk, és lefixáljuk, hogy csak ránk fújja a levegőt, ne a gyerekre.
Niki, gratula Rékának.
Peti kétnapos tudománya a kaja visszaberregése, de eddig csak rám „köpte”, hétfőn a tejpép végénél, tegnap meg a sütőtökös babakaja közepénél adott át nekem egy keveset.
Zsozi, jó elsőre fiús anyukának lenni. Hidd el, fel sem fog tűnni, viszont érdekes módon, mikor először láttam a bnőm kislányának a punciját, hát nem tudtam mit kezdeni vele, szóval én jobban örülnék, ha majd egyszer ketteske is fiú lenne.
Dancsi, az utóbbi napokban sokat gondoltam rád, mert a kozmetikusom is pont úgy csinálja ahogy ti. Újszegedről Újszegedre, csak másik házba. Egyébként jó hír, hogy sikerült átköltöznötök, Boldi skarlátja miatt pedig

gyors gyógyulást neki.
Enikő, áááááá, mi jön még?
Cseppek, nagyon jó ez a kis beszámoló. Régebben Petinek is érdekes volt a billentyűzet, de a kicsi gyerekeink nagyon rafináltak, és nekik csak az igazi a jó, legalábbis nálunk ez van, legyen szó a klaviatúráról vagy épp a mobiltelefonról.
Zsanett, hát nem tudom, mi a fájás, mert én még a 40. héten is ilyen görbét produkáltam a CTG-n, holott előtte voltak keményedéseim. Úgy látszik, a gyerekek félnek ettől a kütyütől.
Zitaa, én nem tudom, elvileg, ha óviba vagy bölcsibe kell betegség után, akkor nem kell érte fizetni, ha meg egy alapból egészséges gyerekről kell „bebizonyítani”, hogy nem beteg, akkor meg le kell perkálni a díjat. Legalábbis nekem ez jött le a délmagyaros cikkből.
Ági
És két kép: