Emano, szegény Balázs, meg persze te is, kitartást nektek, a sírós korszak felén már tuti túl vagytok!!
Tünde, hát igen, azért más az a rendszer nagyon, mint a miénk...
Steffi, Tünde, ez a "szüljünk-akkor-amikor-kell" projekt meg nagyon durva, ebbe eddig bele se gondoltam, h ügyeskedni kell ahhoz, h az ember a második gyereknél is azért megkapja a kis minimális pénzecskéjét
Képzeljétek, most alszanak a fiúk, de utána evés, majd irány a Római strand, nagyon izgulok, ez lesz az első, igazi közös programunk Danival!! Már elkezdtem összepakolni, azt hiszem a nagy sporttáskával megyünk (1ébként is mániákus pakoló vagyok)
Zsófi, nem láttalak tegnap piacon, voltatok? Mi elég sokat voltunk, asszem 1,5 órát vagy még többet is (kb. fél 10től 11ig)
Snowwhite, remélem a költöztetők már rég ott vannak!!:)
Steffi, ti milyen babakocsit is néztek vagy néztetek? Mi gondolkozunk egy új sporton, na nem most, hanem pár hónapon belül, amikor Dani már ül, a miénk meg anyukámékhoz kerülne, valami extra könnyűt szeretnék, 5 kg körülit! A tiéd milyen?
Jövő héten meg megyünk vas. Ikeába, már most elkezdtem írni a listát
Ancsa, nem is írtam, h gratula Larának a merüléshez!!!

Én is láttam, h bejön neki az úszás, úgy elengedi magát a vízban, h néha már olyan, mintha mindjárt elaludna