Rec,
jaj, mi történt aptyukkal?
Nuk,
köszi a felajánlást, de mostanában nem hiszem, hogy eljutunk Tbálinrta
Deni, Monisa,
köszi szépen a részletes választ, megnyugodtam
Zsugyu,
igen, igazad volt: tényleg nagyszerü érzés kettöt szeretni
Indi,
anyaság annyiban más most, hogy sokkal lazábban veszem a dolgokat, nem tervezek semmit, amikor ahogy a helyzet hozza. mert muszáj Bálintra is figyelni közben, örá még jobban is talán. és érdekes modon az jobban fáj, ha B sir vmi miatt, öt most jobban sajnálom. föleg amikor apja szigorkodik vele... mert neki is inkább most gyengédsgére van szüksége. persze tudom, hogy a szabályokat továbbra is be kell tartani. szal jo kis kihivás, de izgalmas
igen, picurka aludt ennyit, 5 ora (!!!!!) alvás után ugy ébresztettem, hogy most már szopizzon, mielött kiszárad....
kicsit ránk ijesztett, mert alig tért magához, logott keze-lába, kicsit szopizott csak, és rögtön visszaaludt, és semmi pisi nem volt egész délután..... aztán mondta a sogornöm, hogy ha a kutacsa nincs feltünöen beesve, akkor nincs kiszáradás veszély, és az szerencsére rendben volt. ugyhogy csak ébresztgettem, aztán szopiztattam, és végül nagy nehezen magához tért. gondolom, ez a rettenetes höség kiütötte, meg amugy jol alszik
B legujabb akcioja: jol meghuzta Ábel haját, miközben öltöztettem a picit. aki sirt rendesen, én meg felindulásbol meghuztam B haját, hogy érezze, milyen az, ettöl ö is sirt, hu de kafa volt..... de talán megérti, bár nem biztos, hogy jo megoldás volt.... Amugy meg egyfolytában simogatja meg puszilgatja, és kedvesen mesél neki mindenfélét
na megyek, mielött felébreszti.