Szabi a változatosság kedvéért jól viselkedett, még egy Kikát is hajlandó volt végigbambulni, pedig már kezdett belecsúszni az alvásidejébe. Felbuzdulván Nati gyors bilizésén, gyorsan elszaladtunk venni egy wc szűkítőt és egy fellépőt. Amire rájöttem, hogy ezt nem tudja csinálni egyedül, nem úgy, mint a bilit. Tehát vagy állok mellette, mivel még nagyon kicsi, vagy öntögetem a pisit. Tulajdonképpen a pelus nem is olyan rossz dolog
Bozotka,
A túrós bukásnak nem sok köze van a tejtermékekhez. A tej az emésztés során válik ilyen túróssá, és ha olyankor bukik, amikor ez van benne, más nem tud kijönni. Lehet a tejtermékkel is gond, de az inkább kiütéseket, ekcémát meg hasonló nyalánkságokat okozhat. Ezt a védőnőd mondta?!
Nekem a hajamba kapaszkodik Szabi. A legjobb, hogy még hónapok, mire elengedni is megtanulja
Csongria,
Bocsi, de ez már a második dolog, amit a dokid a saját feje után csinál és nem úgy, ahogy kéne neki előírás szerint. Szerintem erősen gondold át, hogy tényleg ő legyen-e az az ember, akiben megbízol. Nagyon sajnálom Benit, ezek a füles dolgok nagyon rosszak.

Fürdésnél mehetett be neki víz a fülébe?
Timocska,
Akkor hozd vissza

Hiányzik neki a társaság. Komolyra fordítva:
Körömvágás:
Nálunk a csípő jött be. Nem kell végigvágni, csak az oldalát megcsípni, így szépen lejön. Így sokkal kisebb az esélye, hogy belevágok. Nagyon csúnyán tud vérezni
Dinyuska,
Üdv:)
A kórházban van hallásvizsgálat. Az volt, nem? Ott kibukik, ha ilyen korán baj van. Meg szerintem ha egy baba valamit nem csinál annak nem csak az lehet az oka, hogy nem tudja, hanem hogy nem akarja.
A szüléstörténet engem érdekel. Akár hsz, akár privi
Pann,
Nem szopizhatott az első héten Gergő?!

Ezt nem is tudtam. Miért nem? Mi is koraszülött osztályon voltunk ha nem is a kora miatt, de ott voltak a babák mellettem és szopiztak, legalábbis napközben. Persze lehet, hogy a legelején ők sem, de egy 35 hétre született bébi az ő súlyával nem lehetett annyira veszélyben. Tejet kapott vagy tápit?
Mazsi,
Akkor marad a More Milk? Ha mégiscsak izzadtság, akkor nem lehet vele gond. Szabinak is izzad a talpa, hideg és csúszik.
Lora,
Bocsi, kevertem a CTt és a CTGt. Már elküldtem, mire rájöttem.
Az oltás után sokszor alszanak a bébik. Meg a kúpban is van valami nyugtatóféle. Ha már nem lázas én nem adok, sőt, inkább 38.5 ig várok és csak akkor. Natinak nagyon gyorsan változik a hőmérséklete, nála egy-két óra alatt eldől, hogy lesz-e valami. Olyankor akár 5 percenként is méregetem.
Barbi,
Mit akarsz, szép kis szőke hajzuhataga van.
Bigsister,
Az Aventest dög nehéz széjjelszedni, nekem majd az ujjam törik le, amikor szétfeszegetem. Persze a cumisüvegnél sokkal jobb, de engem az a pár csepp is zavar, ami kijön belőle. Nekem van kettő, azért használom, nem olyan vészes, csak csalódás volt a másik után.
Kéményből az a szívás, ha ugyanazt használja több lakó is. Azok a gyűjtőkémények és nagyon problémás, mivel azt NEM lehet kibélelni. Csak be szokták kötni az ilyenekbe a cirkót stb, aztán az alsó lakó reménykedik, hogy nem ő fullad meg. Ha tud egyáltalán róla, hogy veszélyben van.
Sági,
Ne aggódj, nem rontottál el semmit! Ahogy a jó dolgoknak, ezeknek a rossz éjszakáknak is vége lesz egyszer

Amikor teljesen ko voltam Nati miatt, Robi sétált én meg aludtam 1 órát a következő szopiig. Ami jóóó hosszan tartott. Ment a bicikli jó darabig, de egyszer csak beállt a három órákra és az már teljesen túlélhető volt.