A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Kati: eltemettek a tankönyveid?

Áfi: érezzétek jól magatokat!

Boni: akkor sem Egerben, sem Horányban nem talizunk, Tesókám! :(

Monyó: van vmi újság?

Babim: hogy vagy?

Coca: megint találtam neked egy kedveset:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

tesókám hát sajna nem ! :cry:
Vendég

na megyek lefexem aludni, mert egész nap álomkóros vagyok( pedig párom bulizott!)
Vendég

BONIKO, szép álmokat :)

én egy kicsit elvagyok kenödve, tegnap reggel meghalt csakúgy a keresztapáp :cry: 2 hét múlva akartam lemenni hozzá. megyek , de már csak a temetésére. jövőhét péntekre várom a pé-met, remélem nem kavar be ez a dolog. majd szépre gondolok és relaxálok :lol: :D :)
surmi
kockasfulunyul

Snufi! Köszi, én is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

hali.

boni,ha a te gorbed genya akkor az enyem is. :lol: a tied is pont olyan mint az enyem,egyenes:)

snufi.semmi ujsag,valszeg holnap ellovok egy tesztet de semmi jora nem szamitok.

afi.jo utazast,pihend ki magad:)

bettike reggel lesz teszt?

Kép
monyo83

Szép álmokat!

Kép

snufi

sziasztok!

monyo: drukk+++

szezso: pihenj sokat! drukkolok+++++

szirmi: miksának gyógyulást! gyógypuszik mennek. nagyon szép a virágod. azt hiszem, hogy mi el tudunk majd menni a talira.

snufi: szép helyre mentek nyaralni :D

boni: mi Egerben fogjuk a házassági évfordulónkat ünnepelni. késői pé, de szerintem ebből bármi lehet.

bettike: teszt???

áfi: jó útat! érezzétek magatokat jól keszthelyen!

surmi: részvétem :cry:

rólam: tanulok, de még mindig sok van hátra. ma már azt gondoltam, hogy el sem megyek most vizsgázni, csak szeptemberben. bár még csütörtökig van egy kis időm...

jó éjt, szép álmokat!

megyek tanulok tovább :?

kati
katica30

JÓ reggelt!

Áfiéknak nagyon szép időt kívánok!Érezzétek jól magatokat! pussz

MA én vagyok első! és ma 12 órázom!

SOnjus! Szezso extradrukkok

BEttike! hiperdrukkok

Monyo drukkolok naygon!
Vendég

sziasztok.

koszi a drukokat de a teszt egyertelmuen nega.a hom is lejjebb ment.

Kép
monyo83

Jó reggelt! Visszaolgvastam a rengeteget, amit írtatok! Az aug.24. nekünk sme jó, pedig Szirmiékhez akartam menni:-(

babaimádó
Kép
babaimado

bettike?benned van minden remenysegunk:)

Kép
monyo83

monyo :cry:
Vendég

babim milyen volt hétvége? :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Áfi: jó pihenést Nektek.

Bettike: megadrukk!!!

Monyó: :( Bár még nem ér feladni!!!

Sonjus, Szezso: mit éreztek?

Boni: jó munkát!

Én nagyon fáradt vok, nem aludtam jól, vergődtem,....

Pussssssssz.

snufi

Sziasztok!

Szezso, Snufi, Sonjus, Bettike++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++!!

Monyó :cry: !

Boni, hőőőőőőő??

Szirom, lúrkod hogy van??
Nekem egyenlőre szupi jó a 24.-ei hétvége!

Kép
kata05

snufi,boni koszi.

szerintem csak arrol van szo hogy 2 nappal elobb volt pem,mivel eleg foghijasan mertem mondjuk ez elo is fordulhat,ha ma megjon akkor beigazolodik a gondolatom.
ime a gorbem 2 oraval elobb merve ugyan de akkor is ez nagyon nagy esesahhoz hogy barmi jora szamitsak.

amugy nem vagyok valami hu de jo passzban es nem e miatt.
kepzeljetek a legjobb "baratnom"mert mostmar nemigazan az,csinaltatott velem mult heten egy menyasszonyi tortat mert azt vitte naszajandekba,csak epp nekem elfelejtette kifizetni :twisted: :twisted: :twisted:
en bizti nem fogok konyorogni a penzemert,mar senkiben nem lehet megbizni.
Kép

Kép
monyo83

Monyó, én nem könyörögnék, hanem az asztalra csapnék!!

Kép
kata05

Monyo! Hát ez frankó!:(

Boni! Jó, de a karom piri, mert kilógattam a kocsiból!

babaimádó
Kép
babaimado

kata az asztalracsapastol van egy sokkal jobb otletem,az tul egyszeru.
megvan a hatalmam(mert olyat tudok)ami az o es baratja 5 eves kapcsolatanak veget jelenti.
SOHa nem szednem szet oket,mert nem vagyok szar ember,de par napig hiheti azt hogy igen.ez jo kis lecke :twisted:

Kép
monyo83

Szép jó reggelt!

Miksának jobbulást!!! Hogy van ma?

Bettike!
Dobjál már egy pozitív tesztet, had vegyek mintát, szombatra! :)

Szezsó!
hogy áll a pocakhelyzet? barnázol? azt mondta nekem a doki, hogy olyan lehet pé-kor, úgyhogy nyugi, minden rendben lesz!

A legújabb felfedezésem terhestünet jelként a következő:
Tankcsapda számra, sírás :lol: :lol: :lol:
Tudom, tudom, tudom, hogy korai bármit is érezni és gondolni. :)
A pocim néha érzem, hol itt, hol ott szúrkál vagy mi, de ezen kívül semmi. Nekem elviekben holnaptól esélyes, hogy megjöhet!
No majd meglátjuk! :)

Mindenkinek minden jót, ölelés és drukk és egyebek
sonjus

Sonjus! Neled nem fog megjönni! Én barnázgatok picikét, kérem Pirit ieküldeni! Tegnap egy csomó gólyát és 2 gólyacsaládot is láttunk. Ezt én próbálom jó ómennek felfogni!

Szirmikém! Remélem, lement Miksa láza és jobban van. Gyógypuszit küldök neki!

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike, nem ér a pozitív tesztet dugdosni előlünk!!!

Sonjus, miért ne érezhetnél tüneteket??!! Én naggyon drukkolok!

MOnyó, akkor félreértetelek, azt hittem nem akarod visszaszerzni a pénzt, de így már más!! :lol:

Baba, mikortól próbálkozhattok?? Inszem lesz megint?

Kép
kata05

sonjus az erzekenyseg nagyon jo terhestunet:)

Kép
monyo83

Hahó!

Köszönjük, jobban van a kölyök. Velem aludt az éjjel (az uram éjszakás volt), de mondanom sem kell, hogy alig aludtam, nem hiszem el, hogy ennyit lehet mocorogni :roll: :wink: Csak hajnalban kellett lázcsillapító, de nem volt neki olyan őrült magas, mint tegnap. Remélem, már csak a mai nap tart ez az egész, aztán vége.

Tali: Örülök, hogy a többségnek jó az időpont. De lányok, akiknek nem jó, annyi idő van még addig, próbáljátok meg valahogy úgy szervezni, nem lehetne? Boni és Bimi nélkül nem lenne az igazi :wink: Bonikám, kezdhetjük pénteken délután az egészet, és akkor ti szombaton elhúztok, így itt is lesztek, meg ketten is. Miccólsz? Bimi, nálatok nem jöhet szóba ilyen félmegoldás legalább, ha más nem is?

Monyó! A tesztet sajnálom :(
A másikba nem akarok beleszólni, de én nem kavarnék, csak mondanék egy összeget.

Sonjus! Én is úgy érzem, hogy jól álltok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi a bíztatást :)
Igyekszem nyugodt maradni, nem beleélni magam és közben bízni :) Tudjátok, ez mindenkinek marha könnyen megy ám :lol:
sonjus

Az a legszebb, hogy mindeközben tisztában vagyok vele, hogy nagyon korai lenne bármit is érezni :) Illetve a mensi közeledti érzés nem lenne korai csak :)
Most egyébként belenyilalós verziót ad elő a pocakom :shock:
sonjus

Belenyilallás az volt nekem is, az jó :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirmi sajnos a penz a legelenyeszobb resze a tortenetnek,a tobbi nem publikus,es a gaz hogy itt mar reg nem en vagyok az aki a legjobban serul:(

lanyok olyan tojasfeherjem van mint a meseben.most meg mi van :twisted: :twisted: :?

Kép
monyo83

monyo szerintem előfordulhat, hoyg csak elfelejtette a nagy rohanásban. semmi baj nincs azzal, ha felhívod és emlékezteted

hőmet 2 napja nem mértem, mert valahova elpakoltam hőmérőm :roll:
Vendég

boni hogy haladsz a fogyoval?

Kép
monyo83

monyó nekem is! :lol:
Vendég

jelentem pénteken gyümölcsnapom volt, és este összecsúsztam :roll:
Vendég

Szirom, reméelm miksa most már jobban lesz!
tali örülök, hogy már a megoldásokon töröd buksidat, még enm tudom hoyg siekrül szállást foglalni, illetve sikerül e egyáltalán. ha nem , és páromnak dolgozni kell, akkor úgyis nálatok kötök ki :lol:
Vendég

Helló csajok!

Tegnapi "kiruccanunk egy kicsit a természetbe, sörözünk, oszt jóvan"-ból megint 75 km lett a Pilisben...este még az ásványvizes palackot is csak két kézzel tudtam a számhoz emelni, úgy elfáradtam.

Most olvastam el a ategnapi termést.

Jobbulást, jó utazást, eredményes tesztelést és túlélhető melókat a hétre mindenkinek!

Én most próbálok csak aktivizálódni - kevés sikerrel, úgy érzem. Amióta nincs kötött munkaidő, meg munka sem igazán, nagyon nehezen veszem rá magam a bemenetelre. Ez már majdnem szabadság!!!

Szirmitali: nekem aug 20.-ig minden hétvége jó, de a 24-i már nem, mert előtte és utána 2 hétig napi 12 órázom, és hétvégén max. ágyamban feküdni lesz erőm. Öreg vagyok én már!

Kép
zölddisznó

zöldi te? öreg? biciklizni persze nem ! :lol:

Sanyi ott volt Rómain?
Vendég

Hát, sanyitlan volt a Római, azért is nem riasztottalak benneteket :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldikém, ágy itt is van, kényelmes székek is, függőágy és hintaágy is, úgyhogy ez nem annyira jó indok :wink: Befekszel a függőágyba, kapsz a kezedbe egy hideg sört és szavad nem lehet :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ha szombaton lenne, akkor király! A péntek tuti nem megy.

Kép
zölddisznó

Kata! Nem tudom. Júl. végén kiderül, akkor emgyünk a dokihoz.

Katica! Nagyon fáj a szívem a kis Petike miatt.Jobbulást neki!

babaimádó
Kép
babaimado

Zöldikém! Úgy értettem, hogy péntektől fogadóképesek leszünk, és szombat-vasárnap maradhattok, amíg jólesik. A vidékieknek, főleg messziről nem is érdemes egy napra jönniük.
Áfiéknak már elígértem a nappaliban a kanapét, egy-két sátor elfér az udvarban, bár tény, hogy nem sok, és van két hely is a közelben pár perc sétára, ahol lehet aludni. Az erdei iskolában (a Vásott kölyköket forgatták ott) faházas, tábori környezetben lehet bérelni helyet, az 2 ezer Ft alatt van, illetve a Regattában van motelrész szintén olcsón, illetve a hotel fürdőszobás szobákkal http://hotelregatta.hu/index.php Itten volt az esküvőnk, ezt csak megjegyzem :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Oké Szirmi!

Baba! Addig le vagytok tiltva, vagy azért lehet próbálkozni?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

coca: 75 km? Le a kalappal.... :D

sonjus++++++++++++++

monyo+++++++++++++++

Bettike: hol van már az a +++++ teszt?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva! Ilyen melegben úgysem kell a kalap! :wink: :lol: De köszi ám!

Kép
zölddisznó

snufi toled mar regota szeretnek kerdezni valamit.

azokat a szep koveket amik a sziklakertedben van,azt mennyiert vetetek?en is szeretnem a tavat korbekovezni.

Kép
monyo83

coca: ááááá, nincs mit :lol: Kalap nélkül viszont napszúrást fogsz kapni :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szirmi: Miksát puszilom!

Monyó: megijesztett "gonoszságod" . Nem lennék az ellenséged! A köveket este megkérdezem Uramtól, mennyibe került és megírom priviben, ok?

Coca: nem is örültél Mazsolának??? :(

Bettike?????

snufi

Jajjj, dehogy nem! ...csak már szenilis vagyok. KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍ

Kép
zölddisznó

snufi,nem vagyok en olyan :lol: :evil: csak nem szeretem ha hulyenek neznek es egyszer nalam is betelik a pohar.eddig megbocsajtottam neki mindent,de leg.
nem o a vilag kozepe,es nem nezhet mindenkit hulyenek.
nagyon megkoszonnem ha megkerdezned,bar elore felek hogy beajulok az osszegtol :? :shock: :lol:

Kép
monyo83

jaj mennyit írtatok :shock:
tegnap átmentem mosómaciba :P azt hittem beszart a gépem :? nem állt le a program végén, hanem ment tovább :shock: aztán láttam, hogy még sok víz van benne,és habzik az egész mikor centrizik. Na kinyitottam a szűrőt, hát a kis mohó bepuszilta egy bugyimat :evil: de legalább nem kellett szerelőt hívni :)
Felhívtam a Kriós asszisztensét Papp profnak, hogy akkor az eredményt memutassuk neki ott, mivel a kaáliba nem jön mostanában. Hát már értem miért :evil: Krióba elkér 10ezret, míg a kaáliba 3ezer lett volna :twisted: hát menjen a jó francba, 12ezerért meg lett csinálva a vizsgálat, azért hogy rápillantson és véleményt mondjon, nem fogunk neki 10ezret adni Kép bekaphassa :x

Szirom
nekünk egyelőre aug 4-i hétvégén kívül minden hétvége jó augusztusban :P

Bpi csajok
héten tali, lazulás, sörözés, szörpike, miegyéb ? :wink:

Surmi
részvétem :cry:

Tesztelőknek mennek az extradrukkok ++++++++++++++++++++

Coca
jó lazulást neked, majdnem szabira :P :lol:

Boni
és még mindig nem tudod, mennyit sikerült fogyni? Centiben? :wink: én azóta sem eszem kenyeret, ma is salit hoztam magammal, és reggelire dinnyét ettem, 10 óraira Norbi ananászos müzli szeletet, és uzsira is eszek egy narancsosat :D
1,5-2kg már lement :D juhhééééééééééééééééééj :D

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?