A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

én még most sem tudom milyen a méhösszehúdódás... :shock: keményedést nem éreztem soha, görcseim nem voltak (most sincs, kivéve a testrész kitolások.. :lol: ).... :roll:

KépKépKép
mütyürke

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenki jól aludt rajtam kívül én ugyanis egész éjjel szenvedtem, még most is görcsöl a hasam és keményedek, nem tudom mi lesz ebből.... :roll:

Anneeről nincs hír?????

További szép napot mindenkinek!

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!Tegnap későn értünk haza ezért nem írtam.Szóval mi Friedrichshafenben voltunk ez a városka a Bodeni-tó partján található nagyon szép.Arról híres,hogy innen indult a zeppelin a városka felet mindig repked egy léghajó.Voltunk ebédelni én natúr pulykát ettem fini tejszínes szósszal finike volt.Utána meg egy hatalma kehely fagyit is ettem.Sajnos képekkel nem tudok szolgálni mivel szokás szerint a fényképezőt itthon hagytuk.A hasam nekem is görcsöl reggel nem is tudtam aludni annyira fájt.Apa masszirozot az segített.Melltartó én 85D-rök indultam most 90C-nél tartok.Sz.melltartót én a Dm-ben vetem saját márkás pamut és nagyon kényelmes.Az ára is elfogadható 8€ volt.Pelenka nekem Pampers New Baby van itthon remélem jó lesz.Fürdetőm még nincs tapasztalt mamik ti milyet javasoltok?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Én is akarok dinnyét!!! De nincs nálam az autó, így nem merészkedek el a dinnyésig....

Bírom a fájásos sztorikat, nyugtatólag hasson a népre, hogy én aligf fájva szültem meg mindkét kölyköt villámgyorsan, villámtágulva, csak az a rész volt rossz, amikor Rolcsi burokban akart elindulni, vagyis el is indult, hát az nagyon sz@r volt addig amíg a szülésznő gyorsan kézzel meg nem repesztette! Addig üvöltöttem ám mint a sakál, után hangomat sem hallották! na de üvöltős részt leszámítva én alig fájtam, és hírből sem ismerem a 10 vagy többórás vajúdást!
Lényeg, hogy Manónak igaza van, sajnos Borinak a nehezebb része jutott, de lehet hogy a többiek rám ütnek majd! :D

Manó, nagyon jó a vár, esetleg ha kész munkaleírést is tudsz küldeni? Mi apánk is nagy ezermester!

Szivvi, azért fejtem minden szopinál, mert rengeteg volt a tejem, igény szerinti szoptatás mellett 3 kisbaba kapta még a tejcsit tőlem! Így volt a legkényelmesebb és a leggyorsabb, meg szopi közben sem ment pocsékba az ami magától csak kifolyt volna, nálam az sem volt kevés mennyiség!

Pelus-téma: nálunk mindkét gyerkőcnél a pampers jött be, bár tény hogy újszülöttesnél előfordultak balesetek, de úgyis plussz gönccel mentünk mndenhová, így belefért.

Költözés: anyósom után örököltünk egy családi pecót, azt most padlótól a plafonig felújítjuk, kivertünk jónéhány falat, teljes villanyvezeték csere, kompletten új fürdő, meg sorolhatnám. Ennek a finisében vagyunk, remélem most már hamarosan kész, a segítőinket nyaggatom mindig, hogy már enni meg ennyi napunk van! :) Ugyanis kalákában folyik a meló, nagyrészét párom csinálja munka után, és a szakember barátok-rokonok jönnek segíteni szabadidejükben! Ha elkészül végre, majd rakok fel képeket! :)

Mütyürke, én is szeretnék bölcsőt!!! Mi a helyzet dokiddal, marad? ha jól értesültem az enyém marad! Ennek azért örülök, remélem neked is nmarad, és legalább ez megnyugtató, hamár a kórház ilyen bizonytalan most!

na most nézek valami reggelit!

Majd jövök
Ildi

KépKépKép
dikó1

szép jó reggelt!

tervem a mai napra (a tegnapiból kiindulva): túlélés! tiszta survivor ez a terhesség így a végén!

vki kérdezte, hogy a tegnap mennyiben volt más, ugyanannyit, sőt kevesebbet mozogtam szerintem mint eddig, szóval nemtom babóval mi lehetett....

éjjel megint alig aludtam, ez a második nap, hogy éppencsak 2-3 órát sikerül :( na és azt álmodtam, hogy elkezdtem vérezgetni, szóval menni kellett volna szülészetre, de én még nekiálltam mosni meg ilyenek :roll:

a szülésre én sem gondolok, hogy milyen lesz, úgy sem tudnám előre teljesen megtervezni, jelen pillanatban még annyira sem, hogy csészár-e vagy mégsem? szóval lesz ami lesz...ki fogom bírni, ha más is kibírta!

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Jó reggelt!

Hát jól aludtam volna leszámítva az 5-szöri, 6-szori pisilést..
Jah, lefekvés előtt Samu nagyon nyomakodott de úgy, hogy nem tudtam lefeküdni egyik oldalamra sem, picit ücsörögtem aztán végül vhogy. mégis ledőltem..olyan volt, mintha szétakart volna feszíteni. Most nyugi van.
Samuval álmodtam, feküdt a babakocsiban és beszélt. Azt mondta, hogy anya légyszíves nézd meg a homlokomat meg a fejemet mert pöttyök vannak rajta :lol: nagyon édike volt, kis satyekban és kék rugiban.

Moni!
Persze, hogy mindenkinek ki kell tapasztalni a pelust..csak fogalmam sincs milyet vegyek..és ha már a kórtázban is liberot kap gondoltam veszek egy adagot csak éppen nem newbornt hanem 3-6kg-sat vettünk..ezért gondoltam, hogy akkor veszünk Libero newbornt. Majd úgyis kiderűl, hogy melyik lesz a befutó.

Köszi mindenkinek a Samulak dícséretet.. :lol:

Mütyürke!
Nagyon kellemes volt a Rómain..

Dikó!
Én olyan szülést szeretnék, mint a tied..burokrepi nélkül..lálá :lol:
Klassz kis ház lesz az bizti de hol van??

Na eszem vmit. aztán megyek cukrot méretni..

Tsók
torolve_20131003125716

Emi!
Nem irigyellek, hogy nem tudsz aludni..basszus. Nem is tudom mit mondjak. Vígasztaljon, hogy Maja hamarosan ott lesz veletek! :lol:
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Nekem is brutál éjszakám volt, nagyon keveset aludtam.
Nagyon fájtak a csontjaim, lábaim, derekam. Próbálkoztam a háton alvással is, kicsit sikerült is beájulnom, de álmomban automatikusan oldalra fordultam, ami valószínű túl gyors volt, és olyan hasfájásra ( vagy nem is tudom mire) riadtam fel, hogy legszivesebben üvöltöttem volna.
Én nem tudom mi ez, nekem ilyen az első terhességemnél nem volt, vagy legalábbis sokkal enyhébben jelentkezett.
Lehet, hogy most a babó, úgy átalakít medencecsont ügyileg, hogy nem győzök majd csodálkozni.

Lányok, még a mai hőséget kell kibírjuk, aztán jöhet egy kis enyhülés... én már nagyon várom.

Most épp azon gondolkodom, hogy lehet, vissza kellene még feküdnöm, és aludni egyet. Még meggondolom.

Mindenesetre előtte megyek, és reggelizek. Ma már beszerzek dinnyét is, mert ez a tegnapi dinnnye mentes nap...

Szép napot mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Meg vagyok. Kiváncsi leszek a hidegfront lesz-e hatással valamelyik babára.
Én 9-re megyek védőnőhöz, utoljára 2in1. :lol:

Gurgi, hova mész cukrot méretni? A Péterfyben is new bornt adnak, úgyhogy én nem vennék, hanem kipróbálnám és ha jó hozatnék.

Tényleg tapasztalt mamik, amikor a pelenkára rá van írva hány kilótól-kilóig jó, akkor az tényleg arra kell érteni. Tehát ha 2-4ig jó, akkor egy 4,30-as babára nem tom ráadni? Bocsesz, ha butaság a kérdés.

Ja és Samu lak szupi lett!!!

Huuu, Emi a nem alvásért én sem irigyellek. Igaz én is most vagy 3szor voltam pisilni, de olyan jót szundiztam, főleg hajnal felé, amikor jött egy kis hűs szellő! Szerintem te szülni fogsz nemsokára.

kispiskóta

de jó neked Zsú, nekem védőnő hetente van még mindig, jön péteken, és jövő 7en is randizunk majd!

én pampers newbaby-t vettem ami 2-5kg

amúgy nem hittem volna, hogy terhesség végére ilyen nyűgös leszek, és ennyire rosszul viselem majd, eddig olyan jól ment a dolog...

lynia-

Zsu!
Idemegyek a patika melletti orvosi segédeszközök boltjába. Egésznap van cukormérés. 156 Ft-ért :lol:
Holnap viszont megyek a kórházba, ott is megmérik ugyanígy reggeli után 1 órával. Aztán 10-re fel a szülőszobára NST-re és UH-ra.

Én összesen 5ször voltam védőnőnél. Ennyiszer kaptam időpontot. Slusszpassz.

Logikus amit írsz, hogy próbáljuk ki a kórházban a Liberot és majd meglátjuk..ühüm..fontolóra veszem..de vmit. vennem kell, hogy legyen.. :roll:

Köszi a dícséretet!
torolve_20131003125716

Gurgi, nincs kedved talizni délelőtt?

Asszem nekem is ez lesz az 5., illetve volt egyszer itt nálunk.

Emi én is sokkal rosszabbul viselem, de csak a láb dagadás-és vérnyomás problémák miatt (bár kopp-kopp úgy néz ki rendeződött). Elvileg egész nap feküdnöm kéne és ez kikészít.

kispiskóta

Ja én vettem new bornt, de amikor megtudtam, hogy a kórházban is ezt adnak megbántam. Illetve 2-4 kgig jó, és hát Marcit 4 fölé jósolják. :?
Nekünk is van Libero 3-6kgig, meg Huggies new born-azt hiszem nem bíztunk semmit a véletlenre. :lol: :oops:

kispiskóta

Lányok!

Az jó, hogy a Péterfyben adnak pelenkát, legalább egy fajtát már ott tesztelhettek, és ha jó, szólhattok a párotoknak, hogy mire haza mentek, abból a típusból vegyen. Viszont nekem a szülésznő felhívta a figyelmemet, hogy vigyek magammal egy csomag pelenkát a kórházba, mert annyi a szülés, hogy nem tudnak minden esetben adni :? Kicsit meglepődtem, de ez van.
Gondolom a szponzorok ugyanazt a mennyiséget adják mint régebben, a szülések száma meg csak nő, és nő.... legalábbis én csak erre tudok gondolni.

Gurgi: drukkolok, hogy jó legyen a cukor értéked...bár mitől ne lenne jó, amikor ilyen ügyesen tartod a diétát :wink:

Ágy téma: az ágyat még mi sem vettük meg, de 1-2 hét múlva már megvesszük. Már kinéztük, tudjuk milyen lesz, de nem hoztuk el, gondoltuk ott több hely van a tárolásra, mint itthon.
Összerakni meg úgy is csak a 37. héten fogjuk, előbb nem hiszem.
Blanka ágyát is akkor szereltük össze, amikor betöltöttem a 37. hetet, és 3 nap múlva megszületett a manó. Most is valahogy így tervezem ezt az ügyletet, hihihi :D

na mennem kell, mert szegény virágaim kókadoznak az erkélyen, várják a vizet.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Moni, itt is csak 5 darabot adnak egy nap. És hát fogalmam sincs, hogy az elég-e, így vinni én is viszek. Meg popsitörlőt is!

kispiskóta

Zsú: szerintem az 5 db nagyjából elég egy napra. De persze vigyél, biztos ami biztos.
Most nézem, hogy 17 napod van hátra, én ilyenkor szültem a Blankát.

Móni

Kép
Kép
moni1973

nálunk is 5db/nap, de én azon gondolkoztam, ha 3 óránként eszik, akkor termel is...szóval inkább viszek én is, nehogy aztán ne legyen...

annyit beszéltetek a dinnyéről, hogy most meg odavagyok érte, de így hogy alig élek, nem vállalom be :(

lynia-

Óh Moni én is kibékülnék, ha most szülném Marcit. :lol: De semmi jel.

kispiskóta

Sziasztok!

Én is csatlakozom a rossz éjszakásokhoz...
Olyan 4 óra körül felébredtem, hogy iszonyat módon fáj a hasam, azt hittem hogy indulni kell, de nekem nem volt olyan hogy 5perces meg ilyenek, hanem egyfolytában de mint az állat, közben Bogi fészkelődött, mondjuk az picit megnyugtatott, hogy vele nincs semmi baj, aztán megittam egy magnézium pezsitabit, aztán lefeküdtem aludni, azóta kop-kop-kop, nem fáj csak picit...
De vagy egy órát szenvedtem, mire vissza bírtam aludni....
Csajok félek az estétől, mi lesz itt, elvileg jön a hodegfront...
Azt hiszem ma a mellszívóm kifőzöm, hajat mosok meg megborotválkozom, én felkészülök ki tudja mit hoz ez a front...

Pihengessetek és ne nagyon mozduljatok ki ebben a melegben csak ha muszály!
Hú, most jut eszembe, holnap 7:30-ra megyek CTG-re, jó korán, de legalább még akkor nem lesz meleg...
Na pihenek még picit, aztán hajrá...
Vendég

Jóreggelt!

Nekem is elég vegyes éjszakám volt! Alig bírtam elaludni. vagy 10* voltam pisilni és a fiaim is megint szórakoztattak természetesen felváltva :roll: Azt hiszem kezdenek szoktatni a 2óránkénti kelésre :lol:
Azt hiszem ma én isösszepakolom a kórházi táskát meg hajat mosok, elkészülök, ki tudja mit hoz a hidegfront :lol: Bár szerintem semmit max szenvedek megint mint szombaton :cry: Szerda du-án van jelenésem dokibácsinál, kiváncsi vagyok mit mond.

Pelenka: én liberó 3-5kg-ig vettem. A fiúknak is ez volt és semmi gond nem volt vele!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jó reggelt!

Jajj, a forgóm a jobb combomnál úgy fáj, hogy alig bírok ráállni.
Na, de azzal vígasztalom magam, hogy ez már nem tarthat soká.

Mütyürke - válaszoltam.

Pelenka - itt eddig nem lehetett olyan new born tipusút venni, uhhó tapasztalatom itten nulla. Ellenben a csajoknak olyan 3-5 kilós vót (egyiknek Libero, másiknak Pampers), s az is jó vót. Vajon azétt-e, mett jó kellett legyen, egész most vagy 3 hónapig nem is hallottam arról, hogy a new bornnak lehet olyanja, hogy köldökcsonk kímélő. Most ilyen pici méretű Pamperst vettem, lehet megbánom (ezt sem nézi dokinéni töpörtyű méretnek).
Asszem Zsú kérdezte, hogy mi a helyzet a pelusméretekkel. Kérdés jogos a ruci méretekből kiindulva.
Szal az a nagy helyzet, hogy az alsó méret az oké, de én a felsőt sosem bírtam elérni a kölkekkel, előtte mindig váltani kellett. Értsd alatta pl. a 3-5 kilósba már olyan 4,5 kiló után nem pakoltam, mett hamarabb ronggyá ázott. S akkor meg azon kívül, hogy sűrűbben kellett cserélni (ergó anyagi megtakarítást nem jelentett a nagyobb méret drágább darabszámához viszonyítva), még megtörtént, hogy a cuccos kiköszöntött a pelusból, s lehetett rucit is mosni. Na, így akkor meg tuti ráfizetés lett, meg plussz munka is.

Savam az este óta nem hagyta alább. Rövid ideig csillapodott, míg emésztette a gyerekem a fagyit, na de óránként (s főleg éccaka) azért csaknem fogok fagyizni.
S tegnap elhatároztam, hogy a mérlegre legközelebb egyedül állok rá, Grétut már nem pakolom. Mett sikerült túljutni a 80 kilós határon is.

Hatalmas dinnye ma lészen megkezdve, aki kér, nyissa ablakját.

Nem tom ki kért a kuckóriáról munkaleírást, hát azt nem tom mennyiben lehet adni, fantáziára hagyatkozva az ember tovább juthat.
Esetleg majd munkafolyamatonként csinálok fotót, s aki ígényli, priviben majd átlököm a sorozatot. Csak há legyen kész a facsoda.

Legyen szép napotok, kellemesebb mint amilyen az éccaka vót.

Kép
kissmanó

...sza meg. Most jövök rá, hogy az este asszem nem írtam, hogy lélekben nagyon Rózsa mellett vagyok. Azért jó lenne még kis tündérkéjének még az anyapocit választani. S az jó, hogy dokkerek is ezen igyekeznek.
Azért majd ha valaki tud, akkor közvetítsen nekünk Rózsáékról.

Huhh, muszáj menni fagyit venni.

Kép
kissmanó

na akkor senkinek sem volt jó az éjszakája

valaki árulja már el, aki már régebb óta otthon van, hogy most mit csinál? egyszerűen nem tudom magam feltalálni így, hogy nem dolgozom...takarítást kilőttem, meg a boltotkat is ebben a melegben, aztán okmányirodát isáttettem szerdára a meleg miatt...szóval csak vagyok :?

annee-ról nincs hír? nagyon csend van körülötte!?

lynia-

Szép napot nektek,

Manó: ablak egész éjjel nyitva volt, az a k@rva madár eltévedt...

Pillangó: izgatottan várjuk a csütörtök-pénteket! :wink: (én is júniusra azt "lőttem" be magamnak, mint első lehetséges időpontot)

Emi: egész éjjel görcsölt, fájt a pocakom, és Kisfiam nekem is ide-oda fészkelődött, nagyon furcsa volt. De olvasom majdnem mindeninek ilyen fos éjszakája volt! :cry:

Pisilés: csajok az normális, ha pisilek (nem az ágyba :oops: ) lent olyan feszítő, nyomó érzés van?! Lehet ez a végén?

Brigikém, te mennyire komoly vagy! Ilyen lélekjelenlét Anyukám, le a kalappal! Megyek összepakolok... De azt hiszem én is csatlakozom hozzád, ma már nem halogatom tovább!

Na csóközön, megyek a boltba, meg dinnyét venni!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Andi! Ja, ha nem szóltál, hogy nyitod az ablakot, dinnye egyben maradt :(

Emi! Asszem nem én vok az illetékes kérdésedre válaszolni. Látod, ezétt is vok itt az irodában.

Kép
kissmanó

Hello!

Akkor nem csak az en ejszakam telt keves alvassal. (4es fel ora). Este kicsi fiacskam tobb mint negyven percig alianezett, majd reggel otkor felebredtem s tobbet nem tudtam visszaaludni, csak fekudtem az agyban..

Voltam ma orvosnal, eleg lent van a baba es kicsit nyilt a mehszaj. Am mar nem kell agynyugalom, sot, setalnom, tornaznom kell, hisz mar a tizedik honapban vagyunk (itteni szamitas szerint). Azt mondtak ez azert kell, hogy kemenyedjen a has, kulonben nem fognak jonni a joslofajasok... Szoval nagyon orulok, hogy mehetek egy kicsit friss levegore :D
Kisbabanak csak a szivhangjat hallgattak, ennyi. Itt mar nem csinalnak tobb ultrahangot, NSTt is csak ha mar elertuk a kiirt idopontot. Ez kicsit fura szamomra, node mivel no a hasam s mozog Kisbaba, szivhangja elenk volt, gondolom semmi gond;)
A vizsgalatnal viszont iszonyat fajt, ahogy a doktorno benyult kezzel, eszkozzel, majdnem elsirtam magam. Pedig eddig nem volt ilyen. Nektek is igy faj mar a vege fele?
Ja, meg kerdeztem kb mikorra varhato a szules azt mondta a kiirt idopont elott vagy utan ket hetre :lol: Szoval barmikor.

Mar varom a hetvegi vasarlast nagyon, be vagyok zsongva. Gyerekagyat, matracot, szobaba szekrenyt, gyerekulest es babakocsit ferjem fog majd venni, azok nekem is meglepik lesznek.

Mindenkinek szep napot, kitartast a meleghez, s drukkolok a hidegfronttol babat varoknak! :wink:
Vendég

Hát én reménykedem hogy a hidegfront minket egyben hagy! Kicsit magamba vagyok fordulva, amit nem tartok túl jó előjelnek. tegnap este apával is összebalhéztunki, még nem csengett le...

Ráadásul a reggeli írás után nem reggeliztem, mert meextrázott a ketyegőm, lefeküdtem hátha jobb lesz, rögtön be is aludtam! :?

Manó, én kértem a leírást, de a képesorozat is jól jön! :D
ja és nálam mindig nyitva ajtó-ablak, szóval a dinnyét postázhatod!

Andi, mi majdnem egyidősek vagyunk, szeritnem még ne akard a csütörtök-pénteket! Ráér még legalább 2 hetet! Tényleg szoba képet mikor raksz fel?

Emi, többnyire semmit sem csinálok, pihizek amennyit lehet, meg ellátom a fiúkat. takarítás már rég nem játszik, nagyon várom a költözést, így úgy vagyok vele. hgy már minek, szóval csak ahol a papok táncolnak! Olvass, nézz tévét, élvezd a nyugit, mert azután vége!

Gurgi, engem nem ismersz régóta, de nekem is tudsz időpontot mondani szülésügyileg? :wink:

na megyek, németen kezdődik a babásműsor!

KépKépKép
dikó1

annyira csinálnéék valamit :(

melyik németen is megy? rtl? gyors megkeresem, igaz nem fogom érteni, de nézni is elég...

lynia-

emi: én kiválóan elvagyok itthon, és úgy elmegy a napom, hogy nem győzők figyelni...persze más a helyzetünk, nekem itt van már a Blanka. Én de. általában elpakolászok szépen kényelmesen, aztán folyamatosan van mosni való, amiből adódóan vasalni is kell... :twisted:
Szinte mindennap főzőcskézek is, ezzel is elmegy egy kis idő.
Mostanában ebéd után megyek Blankáért az oviba, mert olyan hőség van ott, hogy szegénykém nem nagyon tud aludni, így inkább hazahozom, és itthon alszik, vagy nem :roll:

Délutánonként játszótér, szinte minden nap.
meg egyéb apróságok, kisebb vásárlások, heti kb. 5x zöldséges látogatás, ilyesmik.
Ja, és a lényeg, a fórum....azért itt a gépnél is eltöltök mindennap egy kis időt..

De ne aggódj, nem sokára semmire sem lesz időd, minden egyes kis félórának örülsz majd, amit pihenéssel tölthetsz :wink: :D Unatkozni nem fogsz, azt garantálom :wink:

Vigyázz magadra, és kitartás, nincs sok hátra.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!!

Jövök én is panaszkodni :lol: . Összefoglalva az icakámat:
Este fél szem Seduxen, alvás majd kb 2 óránként pisi, amiből vissza már nem tudtam aludni. Szal aludtam vagy 2 órát 5 részletben...... Felmérgeltem magam, mert tudtam ha nem alszok ma kóma... Bekap másik fél szem seduxen olyan 4 óra fele (egész lenne az adagom napi 3x!!!!, úgyhogy nem adagoltam túl) Reggel fél 7kor alig bírtam felkelni..... apánk éjszakás volt, reggel 7kor jött haza, könyörögtem neki, vigye el Violát bölcsibe, mert nem bírok felkelni egyszerűen..... :shock: Aztán 8kor hívtam a dokit időpontért, Bogi kullancs elleni szurit kapott. Beigértem neki egy Mekit, mert egy hős volt, de mivel reggelizett, nem bírt volna enni, úgyhogy áttettük délutánra... asszem ma az lesz a vacsi :wink:
Olyan kóma vagyok, hogy ihaj, főznöm kéne, mosni, vasalni. Bogi kint szinez a konyhába, tök rendes mert nem nyaggat hogy üljek kint vele, csak ha tele lesz a papírja..... Imádom :D

Tegnap beszéltem a szomszéd nénivel, megkérdeztem x összegért bevállalja-e, hogy segít nekem, ha meglesz a 3., a középsőt elvinni reggelente a bölcsibe... Azt mondta majd agyal rajta és megbeszéljük...Istenem dejó lenne, ha nem nekem kéne elvinni....Apára nem számíthatok 12 órázik (6tól 6ig, de már 5kor elmegy itthonról, hogy beérjen...) 4 nap így 4 nap úgy.... nem akarom még ezzel is terhelni. Ma kivételes nap volt, hogy megkértem.....

Na összekapom magam és főzök valamit...áááááááááááááá semmi kedvem ezer fok vaaaaaaaaaaaan :evil: :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsu!
Jó lenne talizni de basszus nem jó ma. Most jöttem meg a postáról+ cukormérés.
Most megyük bevásárolni mert kong a hűtő, utána Elefániba megyünk..(pelustatyóért+chicco fertőtlenítőért)..
Holnap délelőtt NST..viszont a délután az jó lenne nekem...
Holnap du, szerda du. csütörtök is egésznap...
Na????????????
:lol:

Moni!
Köszi a drukkot. 5.8 lett a cukker..úgy látszik ennyit számít a diéta.

Pelenka infókat köszi..Brigi&Manóóó!

Brigi!
Sztem is pakolj be a biztonság kedvéért..sosem lehet tudni..

Kiskacsa!
Bizony, 10 holdhónap! :lol: én is így számolom..
Jó vásárlást majd nektek!!

Hencsi!
Háát, pihengessél..
Én nemtom de nekem max.néha keményedik, icipici görcsi..napi4-5..nyomakodás, hullámzás..de fájni egyáltalán nem fáj :roll:
hm..

Dikó!
Ahhoz kellenének nekem pontos születési adataid!
Az óra és a perc is ha tudod, de nagyjából jó lenne..és a hely is.
torolve_20131003125716

Emi!
Mit csinálok? Háát..takarítás, mosás, főzés..de az ugye kilőve..TV-zés, olvasás, boltba-piacra menetel..meg van azért pici munka is..mivel most ittonról nyomjuk..meg ide-oda mászkálás is ugyiiibugyii :wink:

Ti családi házban laktok? ugye? az jó mert ki lehet ülni a kertbe, balcsi part, stb..lábáztatás..
Én tegnap áztattam a Dunában a lábamat, olyan jó volt.. :lol:

Enikő!
Hu szegénykém nem irigyellek..küldök egy kis energiát!
torolve_20131003125716

téves :( nem családi ház sajna! első emelet és a szoba oltári meleg épp! a balcsipartig nincs kedvem elmenni (az sem helyben van, pár km, nem közvetlen b.parti település) na és itt semmi sincs! boltba nincs erőm menni, majd esetleg du. vagy megkérem szilit hogy hazafelé menjen ő

szerda nst, azt sem tudom, oda hogy mászok be majd, de reggeli nyavajgásomnál és nyögéseimnél azt mondta szili, majd megkérjük az anyuját és ő befurikáz! hipphipphurrá!!!!!

nekem most annyira furcsa ez a helyzet, hogy itthon vagyok és nem kell dolgoznom! olyan idegen és ilyesztő így hirtelen :? pedig tudom, hogy utána már nem így lesz, de az meg még olyan messzinek tűnik!

lynia-

EMi!
Értem..hát akkor passz! TV+olvasás+elmélkedés..plussz gyerekcuccok nézegetése..rendszerezése..aztán mit lehetne még? :roll: aludni talán..újság olvasás (Kismama, Anyák lapja, Baba magazin)
Keresztrejtvényfejtés...Netezés (babás és egyéb oldalak) ÁÁÁ meg van Honfoglaló játék!!!!!!!!
torolve_20131003125716

köfi a tippeket...na igen pl mahjongban már profi vagyok

lynia-

Jó reggelt!

Én jól aludtam... :oops:
Nem voltam egyszer sem pisilni, tök jó idő volt...

Tegnap voltunk egyik barátunk kislányát megnézni... annyira cuki volt, fogtam a kezemben és azon tűnődtem, hogy mikor lesz már végre Királylány is így a kezemben....???

Vettünk még egy hálózsákot Pannának, meg textilpelusokat pluszban, hátha kell, abból sosincs sok. :roll:

Pelenka: Nekünk Huggies Newborn 1-es van, ez 2-5 kg-ig jó elvileg. Csak 28 db-osat vettünk, mert lehet, hogy nem is válik be. A barátunk kislányának Pamperst használnak, de mondták, hogy sokszor kifolyik a cucc.

Kép
zsuzsi**

Szia Csajok!
Mindenkinek jó nagy adag kitartást az utccsó napokra :wink:
Nekünk ez a libero new born 2-4 -ig bevált, semmi nem folyik ki belőle, pisi nincs annyi, a kaka meg nem annyira folyós :lol:
Vki kérdezte a bölcsőt, nekünk abban van Lilkó, majd minnyá fotózok, vagy mi a kérdés?

KépKép

KépKép
szivvi

Na! Jóreggelt!

Voltam vérvételen, amitől már nem félek Gurgi, csak kellemetlen az a sok 60ésahalálköztnéni, akiknek mind baromi fontos ott ülni már 7kor, hogy 7-10re átérve én legyek a 7.!!
Egyik utánam jövő banya bepróbálkozott,hogy ő csak megkérdezi, hogy vesznek-e tőle vért én meg mondtam,hogy ha elöttem megy be tuti veszek tőle én is! Két mellettem ülő összenézett... én meg mondtam helyettük, hogy ezek a mai fiatalok. azok mondjuk csak mosolyogtak, ők is kilettek volna, ha bemegy!!

Szóval vérvételen túl vagyunk, összeraktam a kiságyat! Nem gondoltam, hogy ilyen bonyolult! :oops: Sok hülye csavar! :lol: Persze több méretben... De kész van!

Brigi: én is bementem volna, de a fürdőruhám se jó rám és a férjem is tuti leharapta volna afejem és ha mégis összeszedek valamit, nem bocsájtom meg magamnak! A Balaton vizéhez az én szervezetm jobban hozzá van szokva, a Velenceitóban eddig talán 2*fürödtem... És iszonyat sokan voltak!! olyan olajosan csillogot a felszín, gondolom a napozókrémektől...

Emi: Én hímzek! Ttök jó! Csönben elüldögélek vele egész nap! Csak azt veszem észre, h sötétedik... Keresztszemes!

Szt.Imrések, akkor szredán hánykor?
Vendég

Orsi: Nekem mindegy a szerdai időpont... De nem tudok cukit... nem olyan régen lakunk a XI. kerületben...:(

Kép
zsuzsi**

Örömmel látom, hogy remekül tudok gépelni! Sorry!

Éjszakai kelés: Én nem vagyok hajlandó!! Éreztem,hogy kell, de nem volt kedvem kikelni :lol: Remélem nem bepisilés lesz ennek egyzser a vége, büntiből!
Babus meg péntek este biztos tört magának utat lefele! Mostanában kedvenc hobbyja a hátát és kishegyesét egyszerre kidugni lehetőleg két minél távolabbi ponton! Azt írtam, hogy a nekem térdig érő vízben teljesen megvadult?? Mondtam is nesze neked vízben szülés... Ellazít.... aha
Vendég

Zsuzsi: én ideszülettem,de nem itt járunk cukiba! A szépvölgyi úton van a daubner!!! Meg Zamárdiban is van egy nagyon tuti... :lol:
A mÓriczon van egy fagyizó,de én még nem ettem itt, mondjuk legalább le lehet ülni,de nem kerthelység! A Bertalan Lajos utcánál is van talán egy Gombócda, de ott szerintem nem lehet leülni :( Bár a park fele van egy fagyizó,ahol megvehenénk a nyalni valót és kiülhetnénk vele a Feneketlentóhoz... Nem tudom
Vendég

Nem tudom, hogy a MOM Park az nagyon kiesne-e, mert ott van egy nagyon jó cuki, az Angelo. Igazából a 61-es villamossal a Móriczról megközelíthető....hmmm?

Kép
zsuzsi**

Brü-hü-hü-hűűűűűűűűű........
Én is, én is, én isz szeretnék menni talira.
Meg fagyit is enníííííííííííí!!!!!
Akkor legalább egyetek helyettem valami fini fagyikat (csak ne citromosaaaat, azt az egyet nem csipom).

Kép
kissmanó

És ott van légkondi, meg C&A is!!! :lol:
Nekem jó a Mom!
Vendég

Anne hírek: ezt írta smsben: Szia! Drukkolj nekem, végre vannak bíztató jelek! Ma megyek oxitocin tesztre, ami fájásokat eredményez. Nagy a valószínűsége, hogy Andris elindul kifele.

Jaj én nagyon drukkolok, nekik!!!

Gurgi oksiiiiiiiiiiiiii!Írok privit.

Emi, én igazán megértelek, mert nem is dolgoztam, mert nem volt hol, amikor lett volna meg babás lettem. Takarítás, főzés, netezés, unatkozás. Nálam ez így jött sorba. És már ezért is várom Marcit, mert akkor soha többet nem fogom az unalmat ismerni.

kispiskóta

Lányok!!
Az NSt után a doki is megvizsgál,vagy csak megnézi a papírt? Csak,mert úgy készülök lelkileg...
Vendég

szivvi, én sem tudom, mi volt a bölcsővel, de a képet már tűkön ülve várom! annyira jó látni az aprónépeiteket!

ja, keresztszemes: nagyi csinálta picúrnak (igaz már vagy 1 éve laglább :o )
Kép

lynia-

Csajszik ha mentek, akkor előre is jó fagyizást, mennék én is ha nem lenne olyan messze! :) Bár én nem vagyok istvános! :9

Gurgi, adatokat elküldtem priviben!Adj valami jó időpontot! :D

KépKépKép
dikó1

engem doki nem vizsgált nst után! csak az ápolónéni vagy ki megcsinálta és utána aláíratta egy dokibával..ennyi volt, szerintem max akkor vizsgálnának, ha mutatna valami olyat...

lynia-

hajrááá annee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?