Szabi alszik. Nem tudom, kitől örökölte a jó alvókáját (mindketten nagy alvógépek vagyunk) de jól tette.
Hello Kriszti,
üdv a csapatban
Asika,
14 óra vajúdás után jöttek rá, hogy valami nincs rendben?! Nem siettek túlságosan.
A védőnők bla bla országos meg miegymás szervezete a hozzátáplálást 6!! hónapos kortól ajánlja. 4 hónapos korra rábolintanak, de azoknak a babáknak, akik allergiára hajlamosak, kifejezetten a 6 hónapot javasolják. Ha Lackó kiütést kapott a tej alapú tápitól, akkor nem lesz érzékeny, hanem szinte biztosan az.

De azért van elélye, hogy kinője, kb 4 (?) éves korára, csak addig tartani kell a tejmentes diétát. Mivel érzékeny és szopizik, igazából neked sem szabad tejet inni.
Barbi,
Szerintem a babatalitokon, ha lesz mostanában, kérjél pár más fajta pelust. Nem hinném, hogy bárkinek gond lenne, ha párat becserélsz. Úgy látom, elég egyformaformák voltak a gyerkőcök. Szabi most 6.2 (negyedik napja) és a 3as Pampi kicsit szorítja a combit, a hasonló Rossman jó és a Libero (5-8?) a legjobb méretére. Pedig elvileg ezek egy méretben vannak.
Babatali- nálunk logisztikai gondok vannak.

Mennyi idő alatt lehet kijutni hozzátok busszal? Honnan indul? Lehet, hogy csatlakozok Csongriához. Csak még szedem össze a bátorságomat.
Hajnali kelés: Én sem amiatt érzem magam jobban, hogy mások is ébren vannak, és hogy ez normális. Ez még nem elég. Inkább a dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás.

Az sokat segít.
Timocska,
Balipapának jobbulást.
Lilla jó a kis csajcis ruhájában
Bozotka,
Ha LLL, akkor egy kicsit lehangol. A dokinéninknek és még pár könyvnek hiszek, ők meg nem ezt mondják a túrótémában. De majd ha jön dokinéni, majd rákérdezek, hátha rosszul emlékezek vagy rosszul tudom.
Bébiőrzőnk nincs. Minél kevesebb kütyü annál jobb elven működök. A használt meg szerintem jó.