Sziasztok!
Ma este megint a szomeneses formamban vagyok, persze aludtam du. 2 orat :-) terhestorna utan :-) es egesz teamen a hasamat bambultam, a tobbiek meg rajtam mulattak :-) nem birok lejonni rola, miota vizualis is az elmeny :-)))
De jo, megvan a Beu

Szia Beu, szia Lorinc!
Meg egyszer hatalmas GRATULA

Fiacskad alomszep

es ugy tunik, megorizte a pociban tanusitott total bekes termeszetet, most nem jon rosszul, ugye?

Pihizz csak, aztan ha belerazodtal, irjal beszamolot!
Maci2,
drukk-drukk: sok tejci, meg tobb verlemezke, hamar hazajoves!!!
Csucsuka,
dokibacsi ejnye bejnye! De babocad se semmi, hogy erre a fule botjat se mozditja... bar azert a 15 perces fajasok szerintem mar beletartoznak a biztato kategoriaba! :-)))
Mivel anyamek marha jot tettek a dietamnak (edes suti, sossuti, torta...), elszantam magam, hogy bekemenyitek es egy Winnetou rezzenestelen arcelevel terek napirendre az itt megjeleno nyamik folott, ld. Manocs. :-)
No megy a napi MEGADRUKK :-))))), aztan csak megunja mar a kis primadonnad a dramai feszultseg fokozasat! :-)))
Nadine,
leendo batyus :-) Ahogy a kolto irja: "En meg oszinte ember voltam..." :-)
Amig a jo iranyba fordulsz, mindegy, hogy hivod, nem? :-) Vegul is van, amikor balra menni jobb (bocs)
Micsoda drill, ilyet meg nem is hallottam, de tenyleg a dokid a lenyeg, irigylesre melto a mentalitasa!
Urszila,
drukk, hogy talaljatok valami szepet a boltban, amit mindig is szerettel volna, de amugy sajnaltad volna megvenni! :-)))
A kollegaid tudtak valamit ;-) Nalunk annyi a gaz, hogy gyakran en viszem kocsmaba oket, mondjuk nem nehez :-) Mar teljesen megszerettem az alkoholmentes sort :-)
Szerintem nem vagy lokott, bar kicsit mazochista (gyantazas). Anyosom meselte, hogy kolleganojevel mindketten elmentek 3 nappal szules elott fodraszhoz, hogy jobban tetsszenek a babanak :-) Na most latom, Mariann detto :-)))
Jesszusom, hanyattatnak is? :-)
Marti,
biztos tok jo lesz az UH! :-)))
Remelem, csak azert keves az idod irni, mert kis csaladod Teged akar :-)
Babajaga,
nem lehet, hogy a mutter is irigy-irigy? ;-)))
Amerikaban az emberek nem jarnak kocsmazni? :-0
Hmmm... nekem ket tunderi kislany patkanyom volt, csak a terhessegem elejen elkezdtem hapcizni toluk :-((( Ugyhogy most a gimi allathazaban laknak, boldognak latszanak, de en meg mindig elszontyolodom, ha megnezem oket... Ugyhogy maximalisan megertem Mariannt! :-)
Kiscipo :-)))
Manocska,
koszi a jo hirek tovabbitasat! :-)))
Volt annyi eszem, hogy nem kerdeztem meg dokibacsit, hogy hat kocsmazni jarjak-e :-)))
A lakasegerunket egy napon belul megfogtam anno egy befele forditott feldioval kitamasztott befottesuveg segitsegevel :-) Kispapa teljesen szkeptikus volt a szerkentyu irant, aztan csak nezett :-) Aztan elengedtuk par hazzal arrebb egy ures telken. Az a ragaszto szerintem horror.
Dori,
szerintem egy szem gyogyszerbol semmi baj nem lesz az egegyadta vilagon.
Akik csillogo szemmel beszelnek a terhessegrol, tobbnyire nem az elso harmadra gondolnak! Akkor meg en is morcos voltam es faradekony. A kozepetol viszont tenyleg szupi lett! Ugyhogy nyugi, nem csinalsz rosszul semmit, csak meg nem jott el a Te aranyidod! :-)))
Kangi,
eeen? Nem ertem. Hiszen egy foldre szallt angyal vagyok. :-)
Satobbi, az ott van nagyon :-)
Jo lehetett a hetvege, irto vaganyak a fotok :-) Csak nehogy aztan az asztalra csapjon a csajszi szuretkor, hogy ha segitett metszeni, akkor a borkostolobol sem akar kimaradni :-)
Zsizsa,
lenyeg, hogy nem art a gyogyszer!
A dokikerdest erdemes igy az elejen eldonteni szerintem, kesobb mar nehez lehet valtani. Fontos, hogy olyanhoz jarj, akiben megbizol.
Ha ijesztgetni akarsz minket, inkabb mondd azt hogy HU! :-)
Leszter,
nekem regota csinal vicceket az allkapcsom, rossz iven fordul pl. es mintha ki akarna ugrani. Egy ilyen utan egy darabig lazabb, aztan helyrejon. Nem veszes, csak neha bosszanto, fogorvosnal szoktam tartani. Siman lehet, hogy Nalad osszefugg az izuletek lazulasaval.
Elso CTG, szupi :-))) Nyekergestol elolvadsz, de Te meg nem vagy felkeszulve, nem aaam :-)))
Toffifee,
tok jo, hogy ujra virgonc a leanyzod :-)
Ismerek nagyon jo kozmetikust, jo szakember es jo fej, mar egy csomo ismerosunk hozza jar!
Anyez,
gratula a megnyugtato eredmenyhez! :-)
Daleei,
udv itt :-) Hogy kell kimondani a nickname-ed? :-)
EDA-rol en majd a szules kozben szeretnek donteni, vagyis kanul a hatamba, aztan ha ugy erzem, hogy kell, akkor kerek.
Tundimami,
pocikos vakarcs aaa :-) ez lesz az uj becenevunk :-) Babaval toltott Kaska, hat nem ennivalo? :-)))
Ebben a kocsmaban dartsoznak, de nem mi :-) De akkor ez nem is igazi kocsma, ugyhogy akkor en is jokislany vagyok :-)))
Apr 26. ilyen tavlatbol epp olyan jo, mint a tobbi nap, es akkor mar en sem fogok dolgozni :-)
Mariann,
en optimista vagyok, hatha meg inkabb belem szeret! :-)))
Ari,
azt hiszem, a nyesteket en sem szeretnem :-)
egy ora keses, meg ilyet :-)
Mi ket eve koltoztunk, es meg van kibontatlan konyvesladank :-] Lakasfelujitas a minden jo, ha a vege jo kategoria!
Buborek,
legalabb a fele elmult! :-)
Szerintem mar kicsit izgalmasabb lesz az a "paca" :-)))
Charlottee,
szemeremcsontom kb. ez idotol sajog nekem is rosszabb napokon. Vedonom szerint tok normal tunet.
Babocam az iment megtalalta a holyagomat es rajott, hogy tuti strandlabda :-0 de most abbahagyta, ooolyan jo :-)
Nyugodalmas jo ejszakat mindenkinek, a kello kifaradasert azt hiszem, mindent megtettem...
Kaska
27+2