Helló lányok!
Február! Megy a drukk ezerrel!! Szuper, hogy ilyen szép embrikét kaptál vissza.

puszillak
Cseka! Nagyon sajnálom a másik babót, drukkoltam neki nagyon, de most gondolj csak a szépre, van egy babó a pocidban:)) Pihenj sokat és nagyon vigyázz magadra.
Bébé! Én ugyanígy voltam az inszemeknél, a vége a legnehezebb a várakozásban, pedig akkor "csak" 2 hetet kellett kibírni. Most meg hármat a lombiknál:(
Acska! Szia Adri:)))))))
Ugye te az az Adri vagy akire gondolok???:)) ha mégsem te vagy, akkor tekints el a következőktől, de nagyon gratulálok a kisfiadhoz mindenképp:))
Nem hiszed el mennyit gondoltam rád, mert rég nem találkoztunk. Aztán reméltem, hogy azért nem futunk össze mert már rég babás vagy. És lám, tényleg. Annyira örülök. Tiszta szívből. Remélem most már tényleg minden rendben. Hát ez super. Gratula!!!
Áh, én nem tesztelek majd csak péntek reggel, de addig tuti meg is jön.
Noczi! Én is úgy érzem, hogy nem fogok padlóra kerülni, ha nem sikerül. Lehet, hogy a nyár, de most azzal biztatom magam, hogy most legalább kiderült, hogy legközelebb egyből szúrni kell őket és akkor már tuti sokkal szebbek lesznek mikor visszakapom őket és nem csak 2sejtesek. Persze ezeknek is drukkoltam:(