Hát csajok ezt nem hiszem el!!!
Megvan Marci eredménye: SZALMONELLA
Szerintetek hogy lehet egy 3 hónapos CSAK anyatejes bébike szalmonellás??? A párom szerint sehogy, ez nem igaz. De most mit csináljak, ha a kórházban ezt mondták. Na mindegy, most elment a háziorvosunkhoz, szerencsére nem kell visszamennünk a kórházba, csak adni kell neki gyógyszert. Ennek sem örülök ugyan, de még mindig jobb hogy "csak" ennyi a baj, mintha valami komolyabb szervi baj lenne.
Én tejallergiára gyanakodtam, így nem ittam tejet, ill. nem ettem tejterméket pár napja, hátha az a baj, de akkor most szerintetek lehet? Ti isztok tejet szopiztatás alatt???
Ja, és egyébként most engem is ki kell vizsgálni, mert lehet, hogy a szülésnél összeszedtem valamit, és most azt adom át a kicsinek. Mondta ezt a főorvosasszony a kórházban-hát köszi a higiéniát, és még ő kérdezte, hogy itthon minden adott-e?!?! Csak azt nem tudom, hogy az miért 3 hónap múlva jön ki rajta??? Lehet hogy azóta ettem, valami romlottat??? Nem emlékszem rá, csak feltűnt volna, de mindegy.
A párom most ment el a dokihoz a receptért, remélem gyorsan meggyógyul tőle Marci-baba. Bár nem beteg, mert azóta sem látszik rajta semmi, csak épp a kakija csúnyácska. Még mindig nagyon nyálkás, de legalább nem véres.
Akíra
Nem ilyen kenőcsös lett Kyrus kakija, állítólag olyannak kellene lennie, csak én nem nagyon tudok nyilatkozni, főleg mostanában, hogy milyen a normális anyatejes kaki
Gyanixi
Vizsgáltassátok ki a kakit, mert látod nekünk is véresnek indult, és szalmonella

lett belőle. Nekem is hihetetlen. Remélem nemcsak rámondtak valamit, mert fölöslegesen nagyon nem akatom gyógyszerezni Marcit
Nekem is elkezdőtött a hajhullás, elég durva. Ahogy betöltötte Marci a 3 hónapot, meg is indult. Remélem gyorsan vége lesz, mert már most utálom, hogy mindenhol ott a hajam.... Van akinek már elmúlt, kb meddig tart, vagy egyén függő, ki milyen gyorsan kopaszodik meg