A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Segítsetek légyszike ha valaki már járt ilyen cipőben.

Nos Én megkaptam 6 adag GnRh analóg kezelést az endó miatt és most a dokim azt javasolta, hogy kell még 2 adagot kapnom.
Sajnos erre már nincs állami támogatás és darabja 37.000.-.

Ez valóban így van?

És ha valakinek többször kell felvennie a kezelést akkor fizetheti ki a csomó pénzt?

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Mindenkinek szép hetet, bár én úgggy de úgggy utálom a hétfőt. De ezzel asszem sokan vagyunk így.
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje.
Nekem a szombat nagyon szar volt, akkor tudatosult bennem, hogy olyan lelkiállapotban vagyok, hogy nem tudom most ezt a vizsgát letenni. Bőgtem,mint az állat, azt hittem vége, sosem lesz belőlem idegenvezető. Hát, van még mázli. Ma képzeljétek felhívott a vizsgaszervező, hogy na akkor megyek vizsgázni vagy sem. Nem fizettem be a vizsgadíjat. Mondtam neki, hogy most ha beleszakadok akkor sem tudok menni. És képzeljétek, azt mondta mehetek novemberben. Kaptam mégegy utolsó lehetőséget, hogy valóra váltsam az álmaimat egyszer. Én abszolút nem tartozom a mázlista kategóriába, de ez most nagyon jól jött. Azt hittem soha többé nem lehet belőlem az, ami szeretnék.

Vasárnap babáztam a keresztfiaméknál Veszprémben, olyan jó volt pici babát magamhoz szorítani. Érezni az illatát, a finom bababőrét. Jaj csak már a sajátomat puszilhatnám. Majd teszek fel róla képet, ha rájövök, hogy kell. :D

Kriszti!

Köszönöm, hogy betettél a táblába.

Gil, Gabi,

Pihenés, babatapasztás, inszemes sikertábor növelése please :D

Akit tudtam mindenkit bejelöltem, köszönöm a visszajelölést a wiwen.

Nefke!

Bárhová is mész jó utat(márha utazol) ha nem légy jó és vigyázz magadra.

Műtősfiúhoz nem tudok hozzászólni, de voltam én már kellemetlenebb szituban is, amellett, hogy a lámbaim között állt, ült...mindegy. Egyszer lapart csináltak, és a dokim nem szólt, hogy hát borotválkozni kéne felül. Alul persze megcsináltam. Műtősfiú bejön a szobába, közli bugyi le, takarjam be magam. Betolt a műtőbe, ott kicsomagolt, és hát közölte, hogy le kellett volna borotválni. Hát tök égő volt, de nem neki. Ráadásul fiatal volt, de annyira hozzá volt szokva ehhez. fogott egy bortovát és elkezdett leborotválni. Ne röhögjetek. :lol: Szóval nekem már ez a legkevesebb. Inkább az hogy egy egy beavatkozásnál, ha arra kerül majd a sor mennyire fognak fájni ezek. inkább ettől parázok. Tapasztalatok? Csak ne rémisszetek el :)
vic12

Lexi,
Nagyon-nagyon nehéz lehet most neked. De erős csajszi vagy! És a babóka is ragaszkodik hozzátok, hiszen jól érzi magát! Kitartás! Tudom könnyű ezt írni, de remélem hamarosan túl leszel ezen a nehéz időszakon!
Nem lehet hogy a hasad azért kisebb mert ürül a vérömleny :?: :!:

Ballagyo,
A második linket bemásolod a profil/aláírásodba és jó lesz! :D
Írj, ha segítsek még!

Bonya,
Sajna én nem tudok ehhez hozzászólni!

Vic,
Ez nagyszerű! Látod, soha nem szabad feladni! Sikerülni fog ősszel a vizsga! Bízz benne.
Én még csak a HSG-hez tudok hozzászólni. Az nekem fájt eléggé, pedig rendben volt minden! A nővérke szerint ez volt a legrosszabb vizsgálat, a beavatkozások nem fájnak ennyire! Hát nem tudom. :?: A többiek majd megerősítenek, vagy cáfolnak.
A lapar sztorid nem semmi! :lol:

Tényleg lányok a leszívásnál és a beültetésnél teljesen meg kell borotválkozni? :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe! Lehet, hogy rossz helyen keresem, de hiába kattintok a profilomra, nem találok olyat, hogy aláírás. A hiba az én készülékemben van?
ballagyo

Rebe!

Nekem is csinálták a HSG-t a laparral együtt. Hála istennek ezen túl vagyok. A lapar miatt altattak, de utána nagyon nagyon fájt. Mintha belülről az összes szervedet össze vissza húzogatták volna.
Szóval az úgy nagyon rossz volt, de valszeg a kettő együtt duplán közrejátszott. Vsizont én nem szeretem a nőgyógyászati vizsgálatokat, most amikor a BMC-ben voltam a sima hüvelyi uh sem volt kellemes.

Ezért kérdezem, mertha jól tudom inszemnél szétfeszítik a méhszájat.
vic12

Talán most sikerül..
ballagyo

Nem sikerült. Csak ezt a fránya linket szúrja be nekem. Feladom.
ballagyo

Ballagyo,
Felül, ahol kiírja hogy segédletek, ott válaszd ki a profilt, és ott van az aláírás!
A második linket válaszd ki babafalván, és azt másold be a profil/aláírásba, és mentsd el.
Remélem sikerül! :lol:

Vic,
Nem tudom inszemnél szétfeszítik-e.
A HSG-nél megfogták a méhszájat, azt tudom. Nem volt kellemes! Legalábbis nekem! De kibírható! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ballagyo,

A PHPBB linket másold be, aminek a vége url!!!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe! Azt másoltam, mégis ezt a linket dobja ki a gép. Bocs, csajok, nehéz eset - bölcsész - vagyok!
ballagyo

Ballagyo,
Az egész kódot másold be, ne csak a png-ig! Két sorban van ha jól emlékszem, az egészet másold!
Előbb-utóbb tuti sikerül! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sikerült!!! Szegény informatika tanárom, ha látná! De nem látja.. Rebe, köszi!
ballagyo

Ügyi vagy! :D :D :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vic

Én az inszemet(1db volt) meg sem éreztem és a 4 beültiből egy volt kellemetlen,de van akinek fáj.Mindenkinél más.A sztorid tényleg elég ciki :wink: :lol:

Ballagyo

Na,csak összejött a vonalzó!!! :lol: :lol: Ha jól látom,Te már a nemét is tudod??? :wink: :lol: :lol: :lol:
Utróról annyit,hogy 12-ik hétig 3×3,aztán 13-ig3×2 és 14-ig 3×1.Benszike azért nem tudta,mert még nem szokta meg,hogy Zeke doki bácsit mindenről kérdezni kell,magától nem mondja. :wink:

Gil,Gabi

További drukkok!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
lukrécia

Ballagyo! Rebe! Ügyesen megoldottátok a vonalzókérdést! :wink: Bárcsak már nekem is ilyen lenne....... :oops:

Vic! Köszi a neved, bejelöltelek az iwiwen! :wink:

Benszi! Rebe! Ne értsétek félre, nem a fájdalomtól félek. Azt hiszem az én fájdalomküszöböm nagyon magas. (Reméle, nem kell majd erre rácáfolnom!) Hanem magával a vizsgálatok menetével van bajom. Hogy ott kiterítve nézegetik....á, kiráz a hideg! :oops: :oops: :oops: Bár , ha azt mondjátok, meg lehet szokni, hiszek nektek! :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Megjöttünk a BMC-ből, igaz már régen, csak most ültem a gép elé.
Megint csúszunk 1 hónapot, de nem probléma, most úgyis eléggé zűrős hónap elé nézek.
A gyógyszereket persze kiváltottuk.

Gabi, Gil
Drukkolok nektek nagyon!!!

Sharon, Lexi
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Nektek!

manda

Manda,
miért csúsztok?

bonya

Kép

Kép
bonya

Vic!
tök jó,hogy novemberben is vizsgázhatsz!
Vikike!
hidd el megszokod,hogy szétrakod a lábad idegen paliknak!
Lukrécia!
Zeke doki kicsit hihetetlenül szétszórt!Nekem csak a 12.hétig mondta,oszt utána semmi!De mi így imádjuk őt!
Manda!
Miért csúsztok?Sajnálom!
Ballagyó!
Mindenki saját maga tudja mennyit bír.Majd meglátod nyár végén.Végülis nem betegség,hanem egy állapot!Csak ne hajszold magad túl az a lényeg!
Vendég

Manda!

Kösz, hogy gondolsz ránk!
Miért nem kezdhettek? A betegség miatt?

Ballagyo!

Klassz a vonalzód! Nekem sem sikerült elsőre, sőt!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!!

Nagyon köszönöm a drukkokat!! Aranyosak vagytok! Nehéz kivárni ezt a két hetet... Nagyon reménykedem, de azért nagyon beleélni se akarom magam.

Gabi!
Hogy telnek a napjaid? Párod is otthon van? LÁba működik már?

Brumi!
Mint utolsó inszemes siker, elmesélhetnéd, mit csináltál másképp most, mint előtte. És te feküdtél, szabin voltál? És éreztél valamit a teszt előtt???

Ballagyo
Igyekszem ismerkedni a relax szóval, de nem az én stílusom sajnos :D Csak sikerült a vonalzód!

Manda
Sajnálom, hogy csúsztok :( :( De jó, hogy nem akadtál ki rajta! Aztán jövő hónapban :wink:

Bonya
Ehhez nem tudok hozzászólni :oops: :oops:

Vic
Én azon akadtam ki a laparnál, hogy ezt miért nem mondják előre! :evil: Szerencsére a szobatársam szólt nekem, így én készültem! :lol: Ha az UH kellemetlen volt, akkor mi lesz veled a többi beavatkozásnál, mert még az Uh a "legkellemesebb" :lol: :lol: .

Viki
Szerintem típus kérdése, én nem tudom megszokni :oops: :oops: :oops: Fájni nem fáj az inszem, néhány pillanatig kellemetlen.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Manda! Miért lesz csúszás??

Benszi! Én sztem úgy leszek, mint Gil. Nem fogom megszokni. De majd meglátjuk! :wink:

Kép
vikike0429

A férjemet kell kicsit megtámogatni Cetebével és E vitaminnal.
Remélem nem a méhpempőtól lett rosszabb az eredménye, most majd abbahagyja, csak én szedem tovább.
Nálam miden rendben, de a doki azt javasolta, hogy később kezdjünk, bár ha nagyon akartuk volna beleegyezik.
Jobb ez így.

manda

Manda
És mennyit kell belőlük szednie? Doki nekünk máé nem mondta, de én is szedetem a férjemmel, csak az adagot nem tudom.

gil

Gil
Napi 1000 mg Cetebe és 1000 mg E vitamin.

Szegénykém szomorú volt, hogy most ő miatta csúszunk, de igazából én inkább megkönnyebbültem.
Két éve is aug-ban volt a leszívásom és a beültetésem, akkor lett a 20-as HCG-ém, lehet, hogy most elkiabálom, de bízom benne, hátha... :wink:

manda

Ja, és ha szerencsém van, dokim csinálja, mert kérte, hogy hívjam fel indítás előtt, hogy beírjon a naptárába.
De aztán lehet, hogy csak "jegyzet" miatt. :(

manda

Manda
Köszi az infot, és nagyon drukkolok, hogy szerencsét hozzon a jövő hónap!!! :D

gil

Gil
Nagyon szépen köszönöm!
Küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi neked is!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Sziasztok!
Vagyok én is , elment öcsém futni, így gyorsan idejöttem...Még nem olvastam vissza a mai napi termést, de feldobom a táblát, és elolvasom!Ha lesz változás, azt holnap javítom! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Anita vagyok van itt valaki?
dugo41

Üdv Anita!

gil

Szia Mindenki!

A HSG kérdéshez szeretnék elsősorban hozzászolni....nekem nem olyan rég volt és én bizony félek a fájdalomtól. Ráadásul előkerült az ismerettségem 90%-aki mind majdnem belehalt a fájdalomba.
Szóval odaértem 10-re és előszőr mikor Erzsi nővérrel hátramentünk akkor sírtam el magam, majd mikor a másik épületben megláttam a röntgen asztalt, de olyan szinten bömbőltem mint egy gyerek a körzetisnél....
Tapasztalat: Amikor megkaptam Erzsikétől a szurit, amit kb annyira sem éreztem mint a fogászaton nem hittem el. Majd amikor az a nagyon aranyos doki megjött és megcsinálta a hsg-t......én érzéseim kb mint egy erősebb menstruációs görcs amit mondtak előtte a recepciónál de én úgy képzeltem belém hasít a fájdalom, de nem, fokozatosan görcsöltem be.

Természetesen ehhez pont úgy társult az a kiszolgátatott érzés, ahogy ott fekszem mint egy egyszerű UH-ná, vagy mint az az iszonyatos szégyen, hogy egy kórház vigasztal , hogy ne sírjon kedves Anita nem fog fájni..

Összegzve nálam jobban senki sem parás, de nagy igazság, hogy a cél szentesíti az eszközt. Igazából annyi kedves emberrel találkoztam itt a BMC-ben már az első héten amennyivel életemben nem, szóval én nagyon bizakodó vagyok.
Engem 6. napja stimulálnak beültetéshez.

kösz, hogy meghallgattatok.
dugo41

Szia Gil!

Bocs de mire megírtam,közben eszem..
dugo41

Lányok!
Kinek is kell az iwiw-es lista??? :roll: :roll: Elfelejtettem.... :oops: :oops: Mostmár ki van egészítve, sztem benne van mindenki, és lehet este el is küldöm újra mindenkinek!

És a másik...Sajna Bruminak nem tudom elküldeni az iwiw-es meghívót, (ő már regisztrált ezzel az email címmel,)de ha valakinek kell, szivesen elküldöm!!!!

Este még benézek...Tudom, este van most is, de majd 10 fele..... :wink: :lol: Szép estét nektek!
Vendég

Helló Csajok!
Manda, klassz a hozzáállásod és örülök, hogy így gondolkozol előre. Jól emlékszem, hogy Te is Szűcs dokihoz jársz?? Nekem azt mondta, hogy menjek be kezdés előtt 1,5 hónappal. Ezek szerint lehet hogy elég lenne telefonálni?? Mindegy, majd bemegyek. Már úgyis hiányzok a légkör :D

Vikike, nyugodtan kérdezz minket, elmondjuk szívesen mindennek a menetét. Bár én az inszemet nem tudom, csak a lombikot. Egyébként valóban nem egyformán reagálunk a vizsgálatokra. Kinek jobban fáj, kinek kevésbé. Az viszont igaz, hogy az uh még a kellemesebbek közé tartozik. A borotválkozást valóban érdemes megejteni a beavatkozások előtt. Mindenkinek kényelmesebb otthon. Ami kellemetlen, hogy Konc doki vizsgálójához tartozó vetköző olyan, hogy egyszerre több lányt hívnak be, de ott nincs függöny, mint a másik vizsgálónál, így egymás előtt ücsörögnek a páciensek félpucéran. Ez leginkább akkor kellemetlen, ha ciklus első napjaiban kell uh-ra menned. Egyszer megkérdezte tőlem egy lányzó, hogy ugye hasi uh lesz? Mondom nem. Szegény teljesen rosszul volt, mert épp akkor volt "talpig mensiben". De ez a dokikat egyáltalán nem zavarja. Nekik ez természetes, úgyhogy nem kell parázni. Tudom, könnyű mondani, de tényleg megszokod!

Lombiknál a leszívást altatásban végzik. Úgyhogy jót szunyálsz közben. Van akinek fáj utána a hasa, én pl. meg se éreztem. A beültetés picit kellemetlen, de kárpótol utána az uh kép és a tudat, hogy ott vannak a babák. :wink:
süni76

Anita!
Jó lehetett, ahogy vigasztalnak :D , de ez erőt adhat a HSG előtt állóknak! Ez az első stimud? Inszem nem volt?

gil

Szia Süni!
Az durva lehet az öltözőben :oops: Akkor a fenti vizsgáló a legszupibb, mert ott tök egyedül vagy!!
Azt elhiszem, hogy már hiányzik, nehéz is "A Sor" nélkül meglenni hónapokig :lol: :lol: Lombiknál mondják előtte a borotválkozást? Mert inszemnél nekem senki se szólt :oops:

Na, majd holnap még jövök, ma már túl sokat írtam :oops:
Szép estét mindenkinek!!!

gil

Manda
Sajnálom :( Na de majd Augusztusban!

Ballagyó
Szép a vonalzod :D

Vic
Te mázlista :D
Viszont nem ártana egy kicsit lelikelg helyre billenned,mert úgy érzem nagyon kivagy :( Tessék megrázni magad!Pozitív hozzá állás!!!Itt sinen vagytok!Már ott van az út vége ahol egyédes pici babóka vár rád :D Év végére minden álmod teljesülni fog csak hinned kell benne!!!

Viki
Én már megszoktam annyi dokinál jártam már,de ez a fiatal fiú még engem is sokkolt.Majd megszokjuk őt is mint Misi bácsit :D
Az inszem kicsit kellemetlen,nekem volt hogy fájt amikor megcsípték a méhszájamat.A 6-ból ilyen 2X volt.Ja és csak egy pillanatig tart!Ezért ne aggódj!

Rebe
Sajnos igen,ha nem szeretnéd,hogy ők csinálják meg!
gabicsibe

Gil, ott nem szól senki. Itt mondták a rutinos csajok. Hála ezért is nekik! Meg még sokmindenért :D

Gabicsibe, szijjjja, annyira, de annyira szeretném, ha sikerülne most Nektek (inszemes lányoknak) is, és persze a többieknek is.
süni76

Süni
Lehet, hogy engem világosítottál fel a mensi alatt végzett hüvelyi uh-ról?????? Egyszer voltam ilyen szituban és a képek alapján talán írtam is Neked, hogy szerintem mi már találkoztunk.
Vendég

Manda,
Sajnálom hogy nem kezdhettek! :( Bár az a lényeg, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá! Szerintem ez nagyon fontos! :D
Mi csütörtökön megyünk konzira, és ami a poén, hogy ha hosszú protokollom lenne, akkor 20.-22. nap pont a hétvégére esne. Szóval kezdhetnénk! Ráadásul Krisztivel egyszerre! De hát nem hinném, hogy beleférünk még júliusba, meg lehet hogy a páromnak is kell a támogatás! :) Szóval ez csak egy titkos vágyam!!! :wink:

Anita,
Üdv közöttünk! Hát igen, a babókáért mindent :!: Megmondom őszintén én is kisebb fájdalomra számítottam! De a lényeg hogy nem tartott sokáig. És így visszagondolva, már nem tűnik annyira szörnyűnek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Süni
Szia!Ari vagy és köszi!Hát még én hogy szeretném :D
Ti mikor kezdtek már?Mindenkinél olyan gyorsan telik az idő,de valahogy nálad nem tapasztalom :(
gabicsibe

Lexi, igen, valóban írtad, hogy szerinted már találkoztunk. Nem tudom, lehet. De akire most konkrétan gondoltam, ő inszemes volt és már volt egy kisfia.
Hogy vagy?

Gabi, nálunk most pihi van. Kb. 2 hét múlva visszamegyek és feliratkozom a várólistára. Szeptemberben szeretnénk ismét belevágni. Addig meg gyűjtjük a pozitív élményeket és energiákat.
süni76

Csajok,
Köszi a borotválkozási tanácsot! Mégiscsak jobb ha magamnak csinálom, mint valaki más! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Süni
Igen ő hozzá járok.
Szerintem mindenképpen menj el személyesen és beszéld meg vele. A telefont azért mondta a doki, mert ugye indultunk volna és csak azt kell megbeszélnem vele, hogy mikor indítsunk hányadik napon.
Én ma pl. nem számítottam UH-ra még is "megbotozott". :lol: Én már csak így hívom az UH-át.

Csajok, ma rengetegen voltak a BMC-ben, ott voltunk olyan 7 óra 20 körül, ahogy a vonatunk beér és pont elcsíptük a 118-as villamost. Én még ennyi embert nem láttam!! Maíjdnem a parkolóban állt a sor, és kb. 1 órát vártunk, de olyan gyorsnak tünt.

Köszönöm az együttérző szavaitokat, de most abszolút nem vagyok szomorú, inkább jól érzem magam.
Most már tényleg akkor írok bármit (legalábbis megpróbálom betartani :D ), ha már elkezdtem a szurizást.
Az a gond, hogy még nem tudjuk, ki fogja az elsőt beadni, amúgy én szeretném, de Decát még nem adtam be magamnak, a férjem kicsit morci volt, mert elfelejtettem a dokitól kérni papírt a beadáshoz.
Hú, most sokat írtam, bocsi! :oops:

manda

Na, nem tudok tőletek elszakadni! :oops: Manda "botozásán" hahotáztam :lol: :lol: :lol: Ez nagyon jóóó!!! :lol:
Látszik, Manda, hogy rég voltál, hogy az egyórás sor rövidnek tűnt!!!! na, majd egy hónap múlva visszatérünk erre!! :lol: :lol:
Most már tényleg eltűnök... nem csak fenyegetlek benneteket..

gil

Gil!

Nekünk sajna nem volt értelme inszeminációnak, így egyből lombik.
dugo41

Sziaszto..nekem mennem kell korán kezd holnap a munkám..
dugo41

Manda, Anyukám hamvas ifjúkorában elvégzett egy ápolónői sulit, de a férjem azt mondta, hogy a vérnyomásmérésen kívül nem engedi, hogy bármit csináljon velem :D Lusta voltam elmenni a körzetihez minden nap a szurik miatt, így remegő kézzel (és anyu is ott állt mellettem), de beadtam magamnak anno az első Decá-t. Marha büszke voltam magamra. Utána ment, mint a karikacsapás. De persze, ha félsz tőle, akkor jobb, ha szakember adja be. A Deca és a Merionál után a Puregon már felért egy mandulás Magnum elfogyasztásával :D
süni76

Szia Dugo! Jó pihenést! Gyere gyakrabban!
süni76

Szép estét nektek!

Anita!
Üdv itt!!!!Gyere gyakrabban.... :wink:

Rebe!
Igen, mi nagyon egyszerre járunk!!!!!!De jó is lenne, ha együtt kezdenénk!!!! :wink:

Ballagyó!Gil!!
Szép a vonalzótok!!

Manda!
Sajnálom, hogy csúsztok!!De ha Te ilyen pozitív vagy, akkor én sem ejtek könnyet!!!!! :wink: :lol: Még jó, h így fogod fel...Nekem kissé nehezen ment! :wink: :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?