Mercure:én a sajátomat nevelem,és csak belőle tudok kiindulni.Azt hiszem engem jól kinézett magának Dani!Összeteszem a kezem,mert soha nincs vele semmi baj!!!
Dzsémi:jövő héten milyen vizsgálat van?Mert AFP majd 2 hét múlva lesz,ha jól látom a vonalzódat!!
nem tudok tanácsot adni senkinek,de nincs rossz gyerek,csak neveletlen,és olyan akivel nem foglalkoznak!!!
Andi!
Nagyon jó így, hogy nem kell tanulni. Élvezem nagyon. Most épp vasalni fogok... Mindig találok valamit. Már csak egy jó állást kéne találnom. Idegesítő lehet az a gyerek, de főleg az anyja. Nem hiszem, hogy őt nem idegesíti. Vagy már megszokta?
Jaimee!
Most milyen vizsgálatokon voltál? Nálunk nagyon kellemes az idő. Vuk?
Andi,
Nem tudom hogy drasztikus-e de azt is unom hogy bejelenzkeznek aztán jönnek egyszer kétszer eltünnek akkor minek rakatják be magukat? ez a tábla nem arról szól hogy jaj de jó poén ott a nevem
Andi: Jövő héten privi nőgyógyi doki UH-val, és ha még mindig gázos a vizeletem, akkor urológus is.
Chris: Labor üres gyomorra+reggeli után, RH meghatározás, nemi betegségek szűrése (kikérem magamnak!) és ilyenek. SZóval az első labor. Tök ügyi voltam, semmi rinya, pedig úúúútálom a vérvételt. Edződöm??
Andi: Igazad van, neveletlen gyerek viszont annyi van, mint a nyű....Borzasztó....Egyébként szerintem a gyereknevelés piszok nehéz dolog.....
Én csak tippelnék, ha tovább emelkedik a hőd, akkor sztem ferty 14 vagy 15-re beteszi neked a pé-t. Ha jól látom tfehérje is volt akkor. De ennek csak örülj.
Szerintem is kivehetitek az eltűnteket! Nincs sok értelme, hogy benne legyenek. HA nem érnek rá (ez most nem szemrehányás akar lenni) jönni, akkor így kivehtőek a tábliból.
Panda: Mi a tanúság? A tábliba kerülést ki kell érdemelni.
Krisz: Nem feltétlenül idióták, ismerek pár ilyen szülőt, legtöbbjük egyáltalán nem buta vagy ostoba, csak ilyen a nevelési módszerük. Vérforraló nézni néha az elkanászodott gyerekeket, mindig csodálkozom a szülők türelmén...Nade nem szólok bele, még nincs babóm.
Judy! DE nem volt pizitív lh tesztem, igaz vasárnap este csináltam és eléf sokat ittam előtte, tegnap meg volt 2. csík csak közepesen erős és nem olyan mint a controll. Szerintetek érdemes még ma is egyett ellőni, vagy fölösleges? Ez már az utolsó tesztem.
Jaimee! Nem kifejezetten sértően gondoltam az idiótát- Én még attól tudok frászt kapni, ha lemegyünk a játszótérre és ott vannak a szülők is és azok csak egymással pofáznak a kölykök meg totál rosszak, vadak, bicikliznek, mint az őrültek a bekerített kis játszótéren, állandóan elesnek és ordítanak. A szülők meg csak pofáznak tovább ja és a állandóan bagóznak.
Akiket Andi felsorolt és egy héten belül nem jelzik hogy mi van velük maradni akarnak és jönnek vagy vegyem ki őket azokat kiveszem szó nélkül! tessél életjelet adni nem csak úgy eltünni!!!!!
Juj, tévedtem, nem fejezem be a dokikat a héten, holnap fogorvos.
Tök feledékeny vagyok mostanában, hétvégén leültem pisilni a WC-re, úgy hogy még a bugyogóm rajtam volt. Ültem és gondolkodtam, hogy valami nem stimmel...Rájöttem.
De jó is mikor az anyuci kényeztet,lehet haza is megyünk pár napra, hogy nekem is részem legyen egy kis jóban.
Panda
Mindjárt uh, de jó lesz neked
Jaimee
Nagyon hozzá tud szokni az ember a vérvételekhez, pláne ha még negatívos is a vércsoportja. Én pl. csak az elsőnél ájultam el , igaz akkor 5 tele kémcsővel vettek.
Igen miattuk is meg miattam is .Nagyon rossz alvó voltam mindig. Úgy tudok irigykedni azokra az emberekre akik rögtön el tudnak aludni. Nálam ez két-három órát vesz igénybe