Sziasztok
Folytatom a maratoni visszaolvasást...
Barbus:
Ezeket az oltásokat izomba kell adni, ha jól tudom, nemcsak bőr alá, ezért szúrta olyan mélyre.
Fürdető:
Nem tudom ki kérdezte, de én még Zsuzsát is mindig abban fürdetem. Szeretem, mert hidratál is. Én egyenesen a gyerekre kenem. Amúgy Zsuzsa már kap babafürdetőt is a vízbe, hogy legyen hab. Mondja is hogy "babbaz!" (=bubbles!)
Ja.
Szilvinek tele lett a feje koszmóval. Jó sokáig halogattam, de a héten nekikezdtem sikálni. Nyakon öntöttem babaolajjal, azt hagytam ázni a fején egy félórát, aztán bele a melegvízbe és egy puha sörtéjű fogkefével jól megsikáltam a buksiját. Az olaj miatt reklamált, de a sikálás már tetszett neki. Lehet hogy viszketett??? Aztán megmostam JOhnsons babasamponnal hogy ne maradjon olajos és egész tűrhető lett a haja. Ezt három napig csináltam, most már nincs koszmó a fején.
Lorca:
Kár hogy nálunk csak anyukám jön szóba mint segítség, a másik nagyi ugye Amerikában... és anyunak még van egy saját 17 éves "kis"fia aki tele hűtő mellett éhenhalna ha anyu nem csinálna neki szendvicset.
Barbus!
Köszi a meghívást! Nekem a hétfő vagy kedd lenne jó!
Krisy:
Én úgy "oldom meg" a tejcsöpögést hogy minden tejfoltos.
Kartámasz:
Lehet hogy nem értem pontosan, miről folyik a diskurzus, de sztem a hasról hátra fordulás nem a támaszon múlik, hanem hogy oldalra billenti-e a buksiját. Szilvi ilyen alapon újszülött kora óta "tud" hasról hátra fordulni, mert mindig mikor hasra raktam, a feje súlya elhúzta őt és átbillent. Most már hogy ki tudja valamelyest támasztani magát hason már nem fordul automatikusan a hátára.
Barbi!
NEkünk is van ilyen kis narancssárga rucink, de ahogy megvettem már kicsi is volt Szilvire.

Én is szeretem a nemrózsaszínt a lányaimon, az egyik kedvencem a lila. Vagy a zöld. Vagy a piros.
Alvás (illetve itt-ott elalvás):
Jaaaaj, képzeljétek... alvás témában. Ami nálunk is egy elég kényes dolog, Szilvinek nincs tuti módszer hogy alszik el, de ha nem sikerül időben altatni, akkor aztán üvölt mint a fába szorult féreg. Szóval a hétvégén lent voltunk Balatonon, egyszer csak Zsuzsa fogja magát, levonul az autóhoz és kijelenti ellentmondást nem tűrő hangon, hogy "Beach! Fish!" Magyarul hogy menjünk le a partra hekket enni. Úgyhogy fel is kerekedtünk és lementünk a partra hekket enni, és utána fürödtünk is. Először David kint maradt Szilvivel, de aztán mivel Zsuzsa nem akart kijönni a vízből, ezért Szilvit magamra kötöttem a hordozókendőben és úgy mentem be vele a Balatonba! Kicsit féltem hogy fog elsülni a dolog mert már alvásidő lett volna, és ugye ő nagyon hangos tud lenni ebben a témában, de egyszer csak lenéztem, és ott rajtam lógva (kifelé!!!) elaludt! Úgy, hogy derékig bent lógott a Balatonban!
Pann!
Olyan érdekes, az első esküvős képen sokkal idősebbnek látszik nálad a férjed, a másodikon pedig sokkal fiatalabbnak! Hogy csinálja?
Hajba hányás: részvétem

Nekem is szokott a hajamba hányni Szilvi, már azon gondolkozom, valami jó fiús frizura kéne mig kinövi ezt a korszakot!
Esküvős képek:
Nagyon szépek vagytok! Mindannyian!!!

Nekem nem volt esküvőm, még mindig csak tervezzük, de szerintem nem is leszek ilyen szép mert biztos irtózatos munka egy ilyen fehér habos esküvőt megszervezni, és valljuk be ehhez én lusta vagyok.

Ebben az iramban akár az unokáim is lehetnek majd koszorúslányok.
Lorca:
Fogad?
Jesszusom mennyit írtatok... még mindig megvan az 5 oldal lemaradásom, még csak azokra reagáltam amit a legutóbbi hsz-om után írtatok...