Macs,
egy read only dokira én is kiváncsi lennék ezügyben. Sztem az lehet, h
1. ezt tanulták az egyetemen
2. idősebb generáció, nem nyitottak az újra
3. úgy érzik, valamit TENNÜK kell, mert ha nem, minek vannak ott egyáltalán...
kérdeztétek, h van e gyerekük a sógoroméknak.
Igen. Most 4 hónapos, szigorúan 4 óránként kap enni, ami persze nem is igaz, hiszen egy csomó teát beletöltenek addig is, plusz van cumija, és sógorom azt mondta L-nek, h pl. mikor hangosabban sir a gyerek, akkor FELHANGOSITJÁK az zenét, és ez tök jó, mert ettől egy idő után ELHALLGAT....
egyébként nagyon rendes emberek, szeretik a kicsi fiúkat, ez nem is kérdés, de náluk a szaktekintély a kb. 10 gyereket felnevelő Tacy Hoggs, vagy ki a babám farka, a SUTTOGÓ idomárja.
Levi szerint ők nem nevelik a gyereket, hanem kondicionálják.
sztem csak simán idomitják.
és az a legviccesebb,h most ettől veri mindenki a seggét a földhöz a "családban" , mert ime itt vannak ők, még csak egy gyerekkel, de már most sokkal jobban csinálják, mint mi 3-mal, mert ugye ezt a gyereket BÁRKIVEL ott lehet hagyni, hiszen a 4 óránként etetésnek meg van az a diszkrét bája, h bizony már tápszer kell hozzá, és azt meg bárki bele tudja diktálni a babába, és a mi hülye, elkényeztetett gyerekeinkkel meg nem lehet mit kezdeni, mert ők állandóan velünk akarnak lenni.
Más kérdés, h 4 hónaposan SENKINEK nem adtam volna ki az első gyerekemet megőrzésre.
Harmadiknál már kicsit máshogy látom a dolgokat, de inkább én maradok velük most is, ha úgy látom, nem szivesen vannak el a rokonokkal.
Egyébként érdekes módon a tesóimmal meg az óvónőkkel tök jól elvannak a srácok, de ha lemegyünk Bajára, Levi nem hagyhatja el az Igi látókörét, mert akkor azonnal sirni kezd,h APA APA, ezt érdekes módon nem csinálja az oviban...
és soha semmi rosszat nem hallanak tőlünk ezekről a rokonokról, hiszen Levi még SZERETI is őket...
és mégis...