A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok!
A nem babásoknak elküldtem a listát...Holnap a babások jönnek...csak az öcsém pattog...... :lol: :lol: Jönne a géphez! :lol:
Vendég

Szép jó reggelt!

Kriszti! Köszi a táblát, megkaptam! :wink:

Manda! Jó, hogy pozitív vagy! Így is kell. Hiszen , ha mind a ketten "fel vagytok turbózva", biztos lesz a siker!!!!

Injekció beadás: Apukám mentős, tehát ezt már "lezsíroztam "vele, hogy ha ott fogunk tartani, akkor ledöf! :lol: :wink:

Kép
vikike0429

Manda
igazad van hogy nem sopánkodsz,mi 2 hónapot csusztunk és itt van velünk a babóka,ezen az egy hónapon már nem mulik :P :P

Gil,Gabicsibe
annyira drukkolok nektek és olyan messze van még az eredményhirdetés :oops: :oops: kitartás lányok

Krisztikém
ti is mindjárt kezdtek,hihetetlen,nemsokára vége a pörgös életnek és jön a pihi :lol:

bibar

Manda!
Mi is egy hónapot csúsztunk és most duplátunk :lol:
Dugó!
Mielőbbi babásodást neked!
Vikike!
a Zeke vagy most már a saját dokim előtt már nem érzem kellemetlenül magam!Mindig a cél van a szemem előtt és még soha nem volt velük olyan érzésem,hogy másként tekint rám,mint betegre!
Ezért nem feszélyez,hogy fedetlen alsótesttel vagyok kiterítve előtte!Az más,amikor 8 orvos kukantana be a micsodámba,no azt sírás nélkül nem bírtam és akkor a kb.4 orvos után szóltam,hogy ezt nem.És most ebből elég volt!Abbahagyták!
Ja olyan dokim volt,aki bepróbálkozott és a férjem addig kinn volt a váróban!A legszebb,hogy az anyósom nőgyógyija volt és ő is ott volt kinn!Egy igazi pöcs volt!Csak akkor 21 voltam és nem volt akkora a pofám,hogy elküldjem az anyjába!Most már van!
Vendég

Csajok :lol:
Köszi nektek!!!
Igazából, már biztos írtam, apukám holnap megy a kórházba és csüt-ön műtik, elég nagy műtétje lesz, ezért is jobb, ha most csúszunk. És valahogy jobb, hogy most ezt nem én mondtam ki, hanem valaki más helyettem.

Viki
Remélem teljesen felturbózottak leszünk és ez meghozza a várva várt bébit! :wink:

Gil
Örülök, hogy megnevetethettelek!!! :wink:

Bibar
Igen előttem vagytok lélekben és ezért is nagyon bízom benne, hogy aug-ban sikerül. Biztos oka van, annak, hogy így történnek a dolgok! :wink:

Kriszti
Remélem már nem ezen múlik! Még ne írj semmit a táblában, majd jelzem, ha szurizom magam! Kicsit babonás lettem! :wink:

Süni
A Puregon ment mint a karikacsapás. A másik kettő szurit úgy adattam be itt-ott, de most nem szeretnék senkinél kilincselni emiatt! Bár a Merional beadása még rejtély számomra! :roll:

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!

manda

Benszi
Ez most már nekünk 2 hónap csúszás, de most nem bánom!!!!!!!! :wink:

Tegnap láttam az új műtős fiút, hú hát tényleg elég fiatal! :shock:
Bár már hasonló korúhoz 1x már a BMC-ben volt szerencsém, kicsit zavarban éreztem magam.
Hát majd őt is megszokjuk!!! :lol:

manda

Helló Gil!
Leírom a receptem:-)
Az egész olyan jól kezdődött... Nem kellett sokáig várakoznom, alighogy megérkeztem, már hívtak le a műtőbe. Ágyat is kaptam- mint kiderült Ballagyo társaságában- ahol legalább egy órát heverészhettem:-)
Aztán lezúgtam a Zekéhez, aki nagyon hamar ideadta zárómat, szóval olyan gyorsan és flottul ment minden.
Ne értsétek félre, de engem pl. nagyon zavar maga az a tény, hogy helyhiány miatt ott kell ülni egy széken egy csomó emberrel összezárva és tétlenül várakozni hogy fél kettő körül végre szólítsanak! Addigra már szétülöm az egész hátsó felem azon a kényelmetlen széken és paráztatom magam, hogy miért nem kerülök már sorra.
Persze nem ezen múlik, de nekem akkor is sokat számít, ha az egész procedúra "normális" körülmények között zajlik és nem kell feleslegesen idegeskedni.
Nem tudom, hogy a Ti hogy vagytok vele, de nekem az 1. inszem után annyira kellett már sietnem a záróért, hogy 5 percet nem tudtam ücsörögni a széken -nemhogy az ágyban- és mire a zárómat megkaptam, az egész inszem terméke ott csordogált a bugyimban...
lehet hogy speciális eset vagyok egyébként, de nekem a nyugalom tényleg sokat számít:-)

Aztán 1 hetet otthon töltöttem nyugiban, táppénzen. kb. inszem után 10 nap múlva megszűnt a cicifeszülésem, és azt hittem, hogy megint nem sikerült, mert az első két alkalommal is így történt. Aztán a14. napon ismét elkezdett nagyon feszíteni, és akkor már sejtettem, hogy talán lesz valami:-)

És lett:-) nem mertem tesztelni, reggel 7-től fél kettőig vártam a BMC-ben az eredményre, mivel a dossziém elkavarodott. Már ott bőgtem a folyosón, annyira ideges voltam, a Zeke odajött hozzám, hogy mi bajom, de nem bírtam kinyögni, mert gombóc volt a torkomban.
De aztán meglett az a dosszié, és végre a pozitív eredmény is.
Hát röviden ennyi..., bocsánat ha kicsit hosszúra sikeredtem:-)

Krisztike: nekem kell elküldened a listát:-)
Puszi és szép napot!

Brumi
brumi_30

Manda!
Jobbulást apukádnak!Valósznű a sors tudja mit miért csinál!Gondold el milyen idegeskedésen mennél keresztül pocakosan a papád miatt!Lehet így tényleg jobb,ha meggyógyul ő is akkor utána hajrá van!

Műtősfiúk!
A János nőgyógyiján két hihetetlen édes buzi fiú dolgozik!Nekem mindig az volt a parám,ha elaltatnak,akkor velem bárki bármit csinálhat!Hát ott megnyugodtam,mert hogy ők kárt nem tesznek bennem az biztos!
Vendég

Manda,
Apukádnak jobbulást kívánok!
Valószínűleg tényleg jobb, hogy az idegeskedés után vágtok bele!

Benszi,
Nekem mindig ez volt régen a parám! Hogy csak nehogy bepróbálkozzon... Nem semmi, hogy veled meg is történt. Fiatalabban azért ezt sokkal nehezebb kezelni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Volt mostanában valaki 21. napos vérvételen? Olyanokat hallottam, hogy az ember végigállja a sort, aztán átküldik a központiba a vérvételre, és ott is végig kell állni. Igaz ez?
elan

Szia elan,

Én a múlt hónapban voltam. Vagy az azelőttiben? Már nem is tudom. De nem rég! :wink:
Nekem a 21. naposat a BMC-ben vették le. 1/2 8-ra mentem, és fél óra alatt végeztem is.
A második vérvételnél kellett a központiba menni, mert ugye az a nagyrutin is egyben. Akkor tényleg be kellett állni a BMC-s sorba, utána meg a központiba!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Ott én sem tudtam kezelni a szitut,csak utána anyáztam!
Bibar!
Néha szórakozik ez a net!
Vendég

Sziasztok!

Helyzetjelentés:tegnap voltam nőgyógyásznál, AFP rendben, bár kicsit magas szerinte, de még abszolut nem kritikus, tehát megnyugodtunk.Aztán megultrahangozott, de olyan régi vacak készüléke van, hogy alig lehetett látni valamit, tehát azt mondta, ő nem nyilatkozik a nemeket illetően, mert ma úgyis megyünk genetikára, és nekik úgyis olyan szpi-szupi gépük van....tehát most izgulok tovább, hogy ma megtudjam, kik laknak odabent :lol:

egyelőre ennyi, majd még jelentkezem

puszillak titeket

Numa

Kép
numato

Rebe, köszi az infót, de milyen második vérvételről van szó? Az aznap van?

Voltam 1-3 naposon, most megyek 21.-re, lesz még egy harmadik is?
elan

Numa!
hozz képet majd!Az ikreknél mindig magas az AFP!nekem is mondta a dokim,hogy ne izguljak majd!
Vendég

Szia Elan!

Nekem eddig 2 vérvételem volt, a 3. és a 20.napi. Van akinek csinálnak 24.napit is. A 3. napin elsősorban a hormonokat nézik, és azt a BMC-ben vették le. A 20. napi az nagy rutin és hormon is együtt. Először igen szépen végig kellett állni a sort a Bmc-ben, onnan leküldtek a központi laborba, hétfő volt, a kapunál kint állt a sor. Én sokat voltam már ott vérvételen, de ilyet még nem láttam. Na ott levetteék avért, és a BMC-ben még adtak egy kémcsövet, azt is tele töltötték (asszem a progeszteront) nézték. Azt vissza kellett vinnem a BMC laborba. Aztán mentem uh-ra, lazán ott töltöttem az egész délelőttöt. Most lesznek meg a héten az eredmények, megyek szerdán W-hoz. Remélem felírja a gyogyikat és kezdhetünk. A szuriktól én is nagyon félek, kérdeztema férjemet, ő azt mondta, hogy elájul :D úgyhogy felejtsem el. Anyukám cukros, napi 5-ször szúrja magát, azt mondta ha nem tudom ő beadja. Meg a barátnőm mamája is felajánlotta ő gyerekorvos. De most azért állandóan elmászkálni? Inkább megtanulom, csak lelkierőt kell gyűjtenem. Az elsőtől nagyon félek. Valszeg ott fogok vele szemezni órákat, vagy bőgni mire magamba döföm. Nektek ez ment?
vic12

Benszi, köszi, akkor megnyugodtam,Te mindig meg tudsz nyugtatni :lol:

Kép
numato

Elan,
Jaj tényleg, a 21. napi a második.
Szóval végig kell állni két helyen sort!!!
Összekevertem a 24. napossal, az volt a BMC-ben és azzal végeztem fél óra alatt.
Bocsi, kicsit megkavarodtam! Öregszem! :D

Vic,
Neked hogy hogy nem kellett 24. napi?

A szuriktól én is nagyon félek, a tű látványától is rosszul vagyok. Fogalmam sincs hogyan fogok vele megbírkózni. Pedig magamnak akarom beadni, mert nem akarok egyfolytában az ügyeletre mászkálni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Numa! Örülök, hogy minden jól alakul.

Benszi! Nem semmi ez a bepróbálkozós sztori!! :twisted:

Lányok! Az utiköltség elszámolásról( ha egyáltalán lehetséges ilyen), tudtok valamit mondani?

Kép
vikike0429

Numato! Megváltoztak a nevek?

Kép
vikike0429

Lányok, kösz az infót, akkor felkelek korán. Hát ez egy horror, remélem, 24. naposra nem kell mennem...

Én is megyek utána W. dokihoz vizsgálatra, meg íratok bromót. Dupla adagot, mert július 20-án nyaralni megyünk! :))) Alig várom.
elan

Benszi
Szerencséd volt :D
Én jártam úgy,hogy altatás után a betegszállító fiú rám akaszkodott!Nem tudom mit mondhattam neki félkómás állapotban,de nem bírtam magamról levakarni!

Numa
Várjuk a képeket!

Vic
Az elsőnél én is leizzadtam,sőt a másodiknál is, de utána már úgy ment mint a karika csapás :D Az én párom kimenekült a szobából mikor meglátta nálam a tűt,de mostanában magát is kellett szúrni és megszokta. :D Én nem engedtem anyósomnak,hogy beadja,nem bíztam benne :oops: Szóval meglásd hozzá szoksz könnyen!

Brumi
Jó hogy leírtad ezt a mellfeszülős dolgot,mert akkor én sem vesztem el a reménytha elmúlik!Ez a dossziés dolog akkor történ mikor találkoztunk?

Bibar
Lehet,hogy még nagyon reggel volt :wink: Amúgy helyes kis pocid van!megnéztem ám odaát :D
gabicsibe

Hol a vonalzóm :?:
gabicsibe

Rebe!

Nem tudom, W. doki azt mondta nem kell. Lehet hogy máskor küld? Passz....
Én sem akarok ügyeletre mászkálni, szerintem menni fog. De úgy hallottam, hogy amit izomba kell adni, azt csak nővér/doki adhatja be? Ez igaz?
Gabi!

A férjednek miért kell szúrnia magát?
vic12

Sziasztok!

Gabi, Gil

Megy a szoritás, hogy ti is átkerüljetek a másik táblába :!:

Vikike

Küldtem pü-t.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Manda szerintem sincs semmi véletlenül :wink: .Hajrá augusztus :D !

Bibar :D ,végülis a gyerekek száma stimmel :lol: !

Benszi,Gabi micsoda sztorik :shock: !

Gabi,Gil továbbra is nagyon drukkolok Nektek!

Puszi Mindenkinek
Lippa

lippa

Jerika! Válaszoltam! :wink:

Kép
vikike0429

Vikike

Elfelejtetem valamit, küldtem még egy pü-t.

Jerika

Kép
jezsoerika

Bibar! Csak miattad, átnéztem a babásba! Csuda csini pocid van! :wink:

Kép
vikike0429

Sziaszok!

Gyors bekukk kivel mi újság:)

Gabicsibe, gil most (is) nagyon drukkolok Nektek.

Remélem Lexiék is jól vannak.

Benszi nem semmi a sztorid, nekem is van sajna egy ilyen :( még a Rókus kórházban történt, hogy én akkor hogy féltem...milyen kár hogy nem jelentettem fel, de örültem hoyg kijöhettem a vizsgálóból :evil:
A Jánosos betegszállítók tényleg aranyosak:) Hozzám ez egyik néha bejött megkérdezni hogy vagyok, tök rendi volt.

Lányok akinek volt már ilyen short micsodája lombik elmondaná hoyg lesznek a vizsgálatok, vérvételek, beülti?
Ugyanis át kell variálnom a szabimat és akkor kéne kivennem amikora legtöbb időt töltöm a BMC-be.
Köszi nagyon: Elvileg aug 7-én kezdődik.
madrin

Vic
Eltört a lába,műtötték és amíg a gipsz rajta volt véralvadásgátlót kellett szúrnia.De már nem kell hála :D
Múlt hónapban mi voltunk a "drogos" család :D

Erika
Voltál már a körzetinél?

Lippa
Csudik a csajok és nem is látszik rajtad,hogy ikreid vannak!!!
gabicsibe

Gabi

Irtam pü-t.

Jerika

Kép
jezsoerika

Csajok, úgy örülök, a páromnál végre nincs baci!!! :lol:

Numato,
Örülök, hogy minden OK!

Erika,
Tényleg sikerült kideríteni miért magas a gammaGT-d?

Bibar, Lippa,
Megnéztelek benneteket a másikon! :wink:
Bibar, nagyon szép a pocid! Én is szeretnék már ilyet!
Lippa, meg nem mondanám, hogy két gyereked van! Nagyon jól nézel ki! A csajok meg tündériek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi, Gil,

Továbbra is drukkolok! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe! Gratulálok Párod eredményéhez! :wink:

Kép
vikike0429

manda,

akkor Ti is augusztusban kezdtek?
HA igen legalább néha összefuthatunk :)
Papádnak jó egészséget kívánok, így legalább tudsz vele sokat foglalkozni, biztos jól fog neki esni.

LÁnyok,
ma jön be a kolléganőm a két gyerekével (nem ikrek)
MAjdnem együtt kezdtük a projektet....(ő egy picit előbb)
Szal nincs mit hozzátennem :( :( :( :(
madrin

Gabi, Rebe

Köszi az érdeklődést. Okosabb nem vagyok. Vérvétel, hasi uh lett előirva. Időpont júl 2. Heves. Utána remélem minden jó lesz. A házi doki nem értette, de megnézi a dolgot. Azt mondta, hogy régen volt ilyen jó eredményem. Nagyon remélem, hogy júliusban ujra sorba állhatok :oops:
Lényeg a párom eredménye jó, nagy kő eset le a szivéről.
Csunyán ráilyesztettek.

Lippa

Én is átnéztem a másik topikra. Tündériek a kislányok. Te meg nagyon jól nézel ki.( Bár csak én is ilyen karcsu lennék, de ez már csak egy álom.)

Jerika

Kép
jezsoerika

Kriszti

Köszi a vonalzó dicséretet! Sokat bénáztam vele :oops: , de végül csak sikerült!

Manda
Drukkolok, hogy apukáddal midnenrendbenlegyen, teljesen érthető, hogy jobb, ha most csak arra koncentrálsz, utána, meg a babóra!A Merional legegyszerűbb szerintem, mert bőr alá kell adni, csak össze kell keverni egy oldatot a porral. Ezt a részét a férjem csinálja, én bénább vagyok benne, de ő szakértően levegőtlenít, és legalább addig ott van, aztán kiküldöm. :lol:

Brumi
Hát köszi a beszámolót!! Nagyon jó, hogy ilyen részletesen leírtad. Már az eleje nem stimmel, mert várnom kellett, és ismét csak szék volt :cry: :cry: Úgyhogy ha most nem sikerül, akkor ki kellene rinyázni egy ágyat legközelebb, mert sose volt még ágyam :( Biztos ez számít! :lol: De azért jobb lenne, mint ott kuporogni. Sajnos mellfeszülésem nincs is most... Múltkor volt... Bár még lehet... Fekvés sajna nem megy, de sokkal kevesebbet dolgozom, és többet írok ide :lol: Azért még bármin eszedbe jut, írd le!

Vic, Rebe
Szuriról annyit, hogy világ életemben elájultam oltásnál, vérvételnél is, csak a babatémánál "szoktam hozzá" (ez enyhe túlzás) a sok vérvételhez. Szóval kiborító volt az első néhány szuri, sírás és egyebek... Nem hittem volna, hogy hozzá lehet szokni, de tényleg belejön az ember... Múlt héten 3 szurit kaptam egy nap! Kettő popsi! Az izmosat viszont nem merem beadni, félek, hogy elszúrom, de sokan azt is beadják. Sok sikert!!! NAgyon együttérzek veletek, és drukkolok!

Bibar
Hát még nekünk milyen messze van! :lol: :lol: Köszi a drukkokat!

Jerika Lippa Madrin
Aranyosakn vagytok, hogy tartjátok bennünk a lelket, és drukkoltok! Viszonzom, amikor csak lehet!!! :wink: :wink:

Rebe
Köszi a papucsos csodát! Ő is szerencsehozó? Örülök, hogy jó lett az eredmény, és ezzel egy akadály elhárult!!

Gabi!
Ideért a sok pozitív energia!! Remélem, maradt neked is!!!! Majd szétpukkad a hasam :shock: , és kicsit félek, mikor adják át a helyet a villamoson, mert nagyon nagy a pocim :oops: :oops: és feszül. Persze ennek amúgy nagyon örülnék, ha már a baba is ott lenne... Te is hasonló cipőben jársz?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Madrin
Tudom, mit érzel! Sok lelkierőt kívánok a kolléganő babákhoz!! :cry: :cry:

Jerika
Remélem, összejön a július! Miért kell hasi Uh? És mi az a Heves? Bocsi, hogy nem vagyok képben... :oops:

gil

Sziasztok!

Szia Vic!

Én nem olyan rég adtam magamnak az első szurit, és nem volt olyan gáz mint gondoltam.
Valamit biztos elszúrtam, mert bepirosodott meg olyan lett mintha 10 szúnyog csípett volna meg de kb 15 perc múlva elmúlt.

Fájni meg kicsit sem fájt. Azt hiszem én mindig csak magamnak fogom, mert a hazaiak közül senkinek sem engedném, max a férjemnek de úgy meg igen nehéz ha oda sem akar nézni.
dugo41

Jerika
Mármint azt tudom, hogy van olyan megyénk, de hogy jön az oda??

Dugó
Akkor ügyes voltál! Nekem egyre kevésbé látszik a helye, mikor beadom, de ezt én se adatnám be mással.

gil

Gil,

Igen, szerencsehozónak szántam!!! :wink: :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Kösziiiiiiiiii!!! :lol: :lol: :lol:

gil

Lippa, Bibar
Annyit írtak a képekről a többiek, hogy én se bírtam tovább... Csatlakozom az előttem szólokhoz, összefoglalva: szépséges, édes gyerkőcök, nagyon csinos mamák :wink: , szép pocak, irígylésre méltó Uh kép! :lol:

gil

Gil

Igen Heves megye Heves városában lakom. kb 12.000 fő lakosú mezőségi város. Az itteni SZTK-ban fogják csinálni a hasi uh, mert a gammaGT magas lett.

Jerika

Kép
jezsoerika

Madrin! Tudom (sejtem), mit érzel. Nekem 2 kolléganőm van, akik babát szeretnének. "Rettegek" visszamenni nyári szünetről, mert, ha azzal fogadnak, hogy babásak lettek, biztos nagyon rosszul fog esni. :? Ez nem szép dolog, elismerem, de hát érző lények vagyunk.

Gil! Én is azért kezdtem tornázni,mert nagy a hasam. Pedig az enyémben tuti nem lakik senki. (A tiedben már igen!++++++++++) :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Bibar!
csodaszép a pocid!!!Nemsokára nekünk isa lesz ilyen, és ilyen büszkén feszítünk majd!!!!
:lol: :lol:

Lippa!
Ez igen!!!!Micsoda csinos csajszi vagy!!!!!!2 baba után!!!!!!!!!!!! :shock: Le a kalappal!!!!! :wink: :lol: A csajok édesek, zabálnivalóak, de ezt nem is kell írjam, mindenki látja!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma este elküldöm a babásoknak is a frissített táblát!

Madrin!
Ne aggódj, hamarosan Te is babás leszel!!Tudom, nem szép dolog irigykedni, de néha én is az vagyok!És ez érthető!Ezért senki nem ró meg...Ha bánt, gyere mond el nekünk...Mi igazán megértünk!!! :(

Manda!
Gyógyulást apudnak :!: :!: :!:

Rebe!
Örülök, h nincs bacitok, és remélhetőleg együtt kezdünk!!!! :lol:

Móni!
Milyen szép neveket választottatok!!!!!!!!!!!!Gratulálok!!

Benszi!
Ez igaz???mert én csak eddig sejtettem....(a műtősfiúk)..... :oops: Szerencsére párom jobban érdekelte mint én! :oops: :lol: :lol: Legalábbis ezt vettem észre! :oops: Egyébként halál rendesek voltak!!Egy rossz szavam sem lehet rájuk.Kedvesek.
Vendég

Kriszti,
Jó is lenne! :wink:
De sajna nem igazán látok rá esélyt! Szerintem eleve nem férünk bele a júliusba, meg ki tudja milyenek az eredményeink, és még mi szükséges a kezdéshez! Bármi közbejöhet! Reálisabb a július végi kezdés, talán!

Madrin,
Szerintem érthető, ahogy érzel. Mindannyian így vagyunk ezzel!
De leszünk mi még babások! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?