Sziasztok!
Niki! Fűtötök?

Nálunk ma 32-36 fok lesz - ezúttal is kitartás az itthoniaknak -, de keddtől jön a 25, majd 23 fok egy hétig. Remélem így is marad.
Nem tudom, ti hogy vagytok, de én már nem bírok egy végtében pl. takarítani. Elfáradok, fáj a derekam, és 2x 3x le kell ülnöm, hogy felrakjam a lábam. Néha úgy lihegek, mint a kivert kutya.
Apa csak mosolyog és együttérzően mondja: ez csak rosszabb lesz.

(A drága!

)
Kiskolbi! Nemhogy apa nem százas, de én sem, valószínűleg ezért találtunk egymásra, és vagyunk együtt nagy szerelemben.
Átolvastam a májusiakhoz, meg a júniusiakhoz, és ott arról panaszkodnak, hogy anyu nappal takarít, gyereket nevel, főz, stb, éjjel felkel a gyerekhez, etet, meg miegymás, apa meg számonkérően mondja: neked meg mi bajod van? Egész nap nem csinálsz semmit.

És éjjel nem kelnek fel a babához, nem pelenkázzák át.....
Nálunk hála istennek ilyen nem lesz, apa borzasztóan várja a babót!

Naponta 5x megkapom, hogy : SZÜJJÉMÁÁÁÁÁÁ!!!!
Az unokahugomat is átpelenkázta már magától, senki nem kérte rá. Azt mondja, alig várja, hogy pelenkázza a babát, akik nyakig szaros lesz.

Ilyenkor Ganxta Zolee-t idézi: Képzeletben felemeli a babát egyik lábánál fogva, aki fejjel lefelé lóg, és kiabál: MAAAANCII! SZAROS A GYEREK!
Szóval

furcsának tűnhet, de nagyon jó apa lesz!
Granda! Borzasztóan jó a babakocsi, micsoda színek, micsoda rugózás! Nagyon jól néz ki, remélem sokáig kiszolgál majd benneteket!
Hajni! Csodálom, hogy a gyerkőt el merted engedni nyaralni, de gondolom rokonoknál van. Hamar eltelik ez az egy hét, és pikk-pakk itt lesz. Tudom, könnyen beszélek, de ha elfoglalod magad (kelengye és miegymás vásárálás) elmegy az idő.