A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Irigy nem vagyok, csak ilyenkor olyan rossz érzés fog el, hogy miért vagyok ilyen bénaság :(
Egyébként a kisfiú 7 hetes ,megfogtam, de olyan idegenül állt a kezemben :) Attól féltem összetöröm:)
An agyobbik meg hulla féltékeny :) nem győzőm minden porcikáját dícsérni:)
madrin

Madrin!
Imádom én is atesó féltékenységet! Barátnőm kislányánál tapasztalom...És igen, őt jobban kell már dicsérni!!!!zabálnivalóak!!!
Meglásd hamarosan a karodban tarthatod a kisbabucid!!!És minden rosszazt elfelejtessz!!!!!!

Rebe!
Épp most tudakozódtam az nlc-n, hogy mikor is megy Szűcs doki szabira...Állítólag ma hívta az egyik lány a BMC-t, ahol azt mondták, jövő héten nem lesz...Az nekem gáz, hisz én kezdeném a szurizást...A szombat a 20. napom, és ugye hétfőn mentem volna.....na, most remélem nem lesz gond.....Mert max. hétfőn kell elkezdenem(22.nap)
Akkor hajrá július vége!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Így aranyos hogy nem nekem kell kezelni a féltékenységet:)
De iszonyat, a kislány nem győz rosszalkodni :)

Kriszti, nekem Konc tanárúr azt mondta hogy a társaság egyik fele július 6-ig van szabin, a másik fele augusztus 6-ig.
Pl Konc tanárúr augusztus 6-án lesz egész júliusban szabin van
madrin

Kriszti,
nekem azt mondta, hogy júli 28-tól aug 20-ig lesz szabin.

bonya

Kép

Kép
bonya

Nem a drága Zeke doki szokott augusztusban szabizni? 8)

Kép
lukrécia

W. dokibácsiról nem tudtok valamit? Ő még van ezen a héten?
elan

Hú, röpködnek itt a soki nevek, és én még azt sem tudom, ki lesz majd a doki. Ez az első konzultáción derül ki?

Kép
vikike0429

köszi lányok a pocakdicséretet :oops: :oops: azért van ám ott egy kicsi hájacska is :P :P

Zeke augusztusban szokott szabin lenni,a többieket nem tudom :oops: :oops:

Vikike
ha nem kérted magad valakihez akkor az elsönél derül ki.én eleve Zeke dokihoz kértem magam

bibar

Bibar! Nem ismertem még hallomásból sem senkit , amikor az időpontot kértem, meg a telefonban a csaj nem is említette, hogy választhatok. Na, mindegy, gondolom mindegyik doki érti a dolgát.

Kép
vikike0429

Kriszti,

Nekem is azt mondta Irénke, hogy Szűcs doki júli 28-tól augusztus 20-ig szabin van, Konc doki pedig júliusban!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gil
Megrázlak! :D Egyáltalán nem azon múlik,hogy ülsz vagy fekszel!!!
Nekem nincs "nagy" pocakom,nem lehet hogy attól a plusztól amiről beszélgettünk?

Rebe
Végre,hogy minden renben!Hajrá,hajrá!!

Madrin
Nem vagy te bánaság csak nehéz eset :D és ha irígy vagy én azon sem lepődöm meg.Majd elmúlik, én is voltam így.Sokáig nem merték nekem megmondani ha valaki kisbabát várt,mert tudták kiborulok.Aztán jött az irígység és a nem tudok vele mit kezdeni.De már ez is elmúlt.Ha babót látok már mosolyogva nézem meg őket,mert tudom,hogy nem sokára nekem is lesz.

Vikike
Bárkihez kerülsz jó kezekben leszel!!!
gabicsibe

Madrin

Bánaság=Bénaság :oops:
gabicsibe

Sziasztok!

Végre lehűlt a levegő :D:D Én már annyira utáltam azt a nagy meleget. Legalábbis így, hogy nem a vízparton vagyok :wink: Tegnap este persze a legnagyobb melegben, amikor meg sem mozdult a levegő vasaltam másfél órát :shock: Megfogadtam, hogy télig nem vasalok :wink: :lol: :lol:

Hű, most kezdtem visszaolvasni, jóóó sokat termeltetek :wink:

Milyen jó lehet Estrellának Spanyolban :D Irigybirigy vagyok :wink:

Bonya,
Sajnálom, hogy ilyen drága a gyógyszered! Biztos nincs rá támogatás valahogy? Mert azért ez eléggé durva… :shock:

Vic,
Ez nagyon jó hír – hogy mehetsz novemberben is vizsgázni! :D:D:D Meglátod, hamarosan mindkét álmod valóra válik, és a saját a kisbabádat is magadhoz szoríthatod!
A beavatkozásokkal kapcsolatosan: nekem egyáltalán nem fájt sem a leszívás (ez altatásban történik), sem a transzfer. Nekem ami nagyon rossz volt, hogy túlstimum volt, és le kellett csapolni. Na az fájt. :shock: Úgyhogy nyugi, ne parázz :wink:

Ballagyo,
Nagyon szép lett a vonalzód! :D
Nincs kedved csatlakozni a babás topikhoz is? :wink:

Manda drága,
Mi már beszéltünk tegnap msn-en. Millió puszi! :)

Gabi, Gil, Baby,

Mennek ám a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Anita,
Üdvözlünk a csapatban! :D

Kriszti,
Köszi a listát! :D

Elan,
Hová mentek nyaralni?

Rebe,
Örülök, hogy rendben van a párod eredménye!!!

Puszi mindenkinek, és bocsi a litániáért :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, Izlandra megyünk! :) Izgi lesz, mi szerveztünk mindent (mondjuk mindig így csináljuk). Állitólag jobb napokon akár 13 fok is van júliusban :D
elan

Gabi
Ígérem jó leszek, csak ne bánts 8) 8) Szerintem az utróra reagálok így, mert nem azok a pluszok, hanem azon felül :oops: az utró óta kis, feszes, "helyes" pocakom lett :? .

Zsókuci
Én már jó ideje nem vasalok rendesen csak vészhelyzetben, de pl. ma sütöttem. Én se vagyok normális :oops: . Meleg is van, dagik is vagyunk...

Elan
Izland :shock: :shock: Tök jóóóó! Nem kerül baromi sokba? Én a nyelvüket bírom nagyon. Olyan szerintem, mintha visszafelé mondanák a magyar szavakat :lol: :lol: :lol:

Viki
Én természetesen az én dokimat (W) ajánlom :wink: . És ott a legjobb az öltöző, meg a váró is :D !

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Bonya!
Én is azértállítottam, azt az időpontot, amit Te írtál, mert Neked ő mondta...Mindegy, a lényeg, hoyg pénteken telefonálok, és nemsokára szúrom magam..... :wink: Akár ki is mondja,...... :lol: :lol:

Elan!
Jó nyaralást!Sajna mi az idén nem megyünk....Kissé összekuszálódtak a dolgok, így lemaradtunk.Majd 2 év múlva, négyesben! :roll: :lol:

Gil!
Az utrótól én is úgy néztem ki, mint aki 3 hónapos..Bár én a laparom után rögtön indultam a stimuval, és hát, az is nehezen "lapult" le..... :lol: De láttam magam előtt, hogy legalább helyes kismami leszek, ha odakerül a sor! :lol:
Vendég

Gil, nagyon drága :( Alighanem ez lesz az utolsó nagyobb utazásunk, utána max. az Óperenciás tengeren túli Inszeminációba és Lombiklandbe utazunk :))
elan

Gil, nagyon drága :( Alighanem ez lesz az utolsó nagyobb utazásunk, utána max. az Óperenciás tengeren túli Inszeminációba és Lombiklandbe utazunk :))
elan

Jaj, de ügyes vagyok, kétszer is sikerült elküldenem :oops:
elan

Köszönöm csajok!
Sajnos ez egy hosszú folyamat lesz, igazából nem tudom mi vár ránk, de remélem megbírkózunk vele!
Egy darabig kórházban lesz, utána meg anyukámmal otthon, ő otthon fog dolgozni.
Na, bocsi az offolásért! Majd az élet megoldja! :roll:

Zsókuci
Nagyon köszi a beszélgetést és neked is sok-sok puszi!!!! :)

Kriszti
Dokink tutkó, hogy júl.28-tól aug.20-ig szabin lesz, tegnap nekem is megerősítette.
Nem mondta, hogy jövő héten nem lesz, nekem is majd hívnom kell, hogy júliusban mikor kezdjem a decát.
Ne izgulj, minden rendben lesz! Ha mégsem, tudjuk, mindennek oka van! :wink:

Madrin
Te írtál az aug-i kezdésről? Ha nem akkor bocsi.
Szóval elvileg ha mindenki úgy akarja júl-ban kezdeném a szurikat és aug-ban már a leszívás és a beülti lenne.
De attól még akkor összefuthatunk! :wink:

Most elköszönök!
Jó éjszakát nektek!!!

manda

Mamnda!
Akkor jó!!Ha már ketten monják ezt,m akkor van ebben valami!!! :wink: :lol: :lol:

Na, elmegyek aludni, vagyis a harmadik műszakot nézni....Úgyis itt rinyál öcsém, hogy jönne ide....De holnaptól már nem kell a gépen osztozkonom!!! :lol: Végre hazamegyünk!!!! :roll: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Zsókuci! Ma nekem is vasalnom kellene. Mára száradt meg egy adag ruha. És még a múltkori is ott van.... :oops:

Gil! Az egyik közeli ismerősöm is W. dokinál volt. Majd meglátjuk, nekem "kit dob a gép". :wink:

Elan! De jó nektek! Micsoda helyek! Én akkor el sem mondom, hogy mi "csak" Sárvárra fogunk menni 3 napra. :oops: De ahogy Kriszti mondja, jövőre majd többen megyünk valahova messzire! :wink:

8-ra elmegyek edzeni, aztán egy csomó ügyet kell intéznem. De rákszüri előtt még benézek!
Legyen szép napotok!

Kép
vikike0429

Én csak fekszem, fekszem, és mégis egyfolytában vérzek. A következő 6 hónap erről fog szólni? Ez nem hiszti, komolyan kérdezem. Ezzel kapcsolatos infot még nem találtam, bár annyira nem is kerestem, mert már a vérátömlesztésnél bepánikoltam. Szóval, ha a méhlepény a méhszájat fedi, (ahelyett, hogy fent lenne, a hülye) akkor végig vérezni fogok? Most új jelenség a bal oldali szúrkálás. (Ott van Junior is) Abba kapaszkodom, hogy nő a méhem, így elcsúszik a méhszájról a lepény, akkor meg szúrkáljon nyugodtan, annyit megér.

Krisztikém
Jó, hogy már hazajössz. Nagyon hiányoztál!

Már annyira unom a saját társaságom, hogy előbb-utóbb esküszöm veszekedés lesz belőle. Műfaterom ma lesz 50 éves. Én vagyok a meglepetésszervező a családban, de szegénynek ma csak egy vacsora jut.

A vasalásról annyit, hogy gyűlölöm. (Pedig most időm az lenne rá.) A férjem öltönyös, inges helyen dolgozik. Ne tudjátok meg! Éppen ma akasztott ki, mert kb fél órán keresztül semmi nem felelt meg neki. Esküszöm rosszabb, mint én. MOndjuk rám most kb. 5 ruha jön fel, úgyhogy abból elég gyorsan válogatok.
Vendég

Numató!
Édi vagy!

Vikike!
Nem volt semmi,de legalább már nem próbálkozik másnál,mert meghalt.

Gabicsibe!
Úhhh,az gáz,hogy nem ekert leszállni rólad!Reméljük csak beszéltél hozzá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bocsi :lol: :lol: :oops:

Vic!
Engem a férjem döfött fenékbe!Pedig ő retteg a tűtől,de a célért mindent!

Madrin!
Mi volt a Rókusban veled?Doki ügyben.A két kis melegből a barnahajú borotvált engem és közben jókat röhögcséltünk.Abszolúte nem feszélyezett a pali,mert tök ártalmatlan voltam a számára!De a férjem a kék szemeivel???Ha-ha-ha!
Mondtam az uramnak,amíg műtenek bent,addig nem összeszűrni a levet valamelyik fiúkával!De megvárt! :lol:

Manda!
Hogy van az édesapád?

Kriszti!
Ugye milyen rendesek a fiúkák?

Elan!
Klassz lesz majd neked Izlandon!Irigyellek érte!

A Zeke augusztusban nyitja meg a magánrendelőjét!
Vendég

Lexi!
A szurkálás a méhed növekedée vagy a méhszalagok nyúlása!Nagyon szar itthon,mert én is sokat fekszem a derekam miatt!Már halálra unom!
Sajna neked valószínű az egész babavárás a fekvésről fog szólni!Ha meglesz,akkor úgy elfelejted mennyit szenvedtél árte,hogy csak na!Jó bulizást mára!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Gabi!

Pihi-pihi ezerrel, és nagyon szurkolok Nektek! Ja igen, ismerős történet, a férjem öccsééknél helyzet ugyanez volt, sógornőm a lombik miatt szúrta magát, és dettó a sógoromnak eltört a bokája, és neki is kellett adnia magának a véralvadásgátlót. Először ő sem akarta beadni a feleségének, de aztán simán ment már magánál is. Viszont a hasa 1 hét után olyan fekete volt a sok szuritól, hogy na.
Azt mondta az összekeverős szurinál remegett a keze, nem tudom mi a neve, sajnos előbb-utóbb én is megtanulom, mert nagyon pici adag, és állítólag 20.000 Ft-ba került. Ráadásul levegőtleníteni kellett, és annyira féltette a 20.000 Ft-ot :) , hogy azzal együtt adta be a feleségének. Szegény csajnak meg annyira fájt.

De ahogy látom szinte mindnekinek a párja irtózik a tűtől. Na, pasik. De a muszály az nagy úr. Vagy akarunk babát és akkor kibírjuk, vagy....nincs vagy.

Gil,

Babatapi ezerrel neked, pihenj, ne dolgozz sokat, pozitív gondolatok, sikerülni fog. Ha feszül a hasad az jó jel, nem?

Dugó,

Hát a te leírásod alapján ez nem is olyan vészes, de asszem szemezni fogok én azzal a szurival, mire bevarázsolom. Az izmosat én inkább szakemberre bíznám, majd megkérem a barátnőm mamáját, hogy adja be.

Elan,

Nekem W. doki azt mondta, hogy augusztus 20. körül lesz szabin. Ma megyek hozzá, majd megkérdezem. Ma lesznek meg a vérvételek és a nőgyógyi vizsgálat eredményei, remélem már kapom a gyógyszert és nekiállhatunk végre.

Lányok, a szurikat mikor szoktátok adni? Nekem pont most múlik el a mensim. Lehet, hogy már a héten szúrom magam? Jézus!!!!
Annyira jó lenne, ha a gyógyik mellett spontán összejönne, reménykedem, de nem élem bele magam. Egyelőre a múltkor W. a terminált együttlétet mondta. Lehet, hogy ma mást fog, kíváncsi vagyok.

Én július közepén megyek 10 napra Svájcba túrázni. kicsit félek, ha most elkezd stimulálni a szurikkal, és véltelenül túl stimulál, akkor ott mit csinálok. Vagy a szabikra általában pihit rendel el ilyen téren a doki?

Lexi,
Továbbra is pihi-pozitív gondolatok, tanulást ne vidd túlzásba, első a pici. Nagyon erős ez a baba!!!!! :) Azért ha nagyon vérzel inkább menj vissza, nehogy befelé vérezz, mert az nagyon veszélyes.

Zsókuci,
Köszönöm a bíztatást, nagyon jólesett ám! Remélem igazad lesz. Én is csak azt kívánom mindenkinek, hogy minden álma teljesüljön.

Képzeljétek, tegnap megszülettett a barátaink kisfia. És örültem neki, nem voltam irigy, és olyan jó volt. Talán mert érzem, hogy előbb utóbb nekünk is sikerül.
vic12

Sziasztok!

Jaj Lexi sajnálom, tudom milyen szar otthon egyedül , feküdni.
Én kb 1 napot se bírok nyugton maradni, lapar műtét után egy héttel megpróbáltam füvet nyírni.... :oops: :oops: :oops:
NEm ment.
Az orvos nem mond semmit , hogy meddig lesz vérzés? MErt azért ez egy kicsit fura, nem hiszem hogy ilyennel még nem találkoztak.....
A vasalást megértem, szerencse a férjem otthagyta az inges melóhelyét, hu de utáltam a asárnapi kötelező (min) 5 ing vasalást :roll:

BEnszi,

a Rókusban volt egy undorító pasi (nődoki) megvizsgált és kétértelmű megjegyzéseket tett,majd elájultam utána remegő lábbal kimnetem és szerintem nem volt rajta kesztyű :x :x :x
De akkor annyira fájt a hasam hoyg nem érdekelt, de ahogy így eszembe jut a dolog iszonyatos szívdobogásom lett.
A derekadra vigyázz,ilyenkor egy masszázs nem segít?

Manda,
én augusztusban kezdem a gyógyszert és nekem abban a hónapban leszívás is lesz, nem is értem hogy?

gabicsibe,
szerencse még nem hatalmasodott el rajtam a gonosz manó effektus :)
CSak akkor húzom fel magam amikor azt látom hogy vki érdemtelenül lesz terhes (alkoholista... vagy azt mondja a pasijának hogy szedi a gyógyszert és mégse, jól bepalizva a férfit, sajna most van eg yilyen sztorim.... ráadásul spontán ikrek lesznek :shock: )
NA ilyenkor elkap a harci ideg.

VAlaki kérdezte az orvost,én a Konc tanárúrhoz járok, ő nagyon nagy szaktekintély, de nehéz a stílusa, szal ha egy kicsit is úgy érzed hogy nem vagy erős ő nem fog neked segíteni.
Az öltöző meg borzasztó anniyra utálok 4 lánnyal egy szál p...ciban üldögélni a padon :oops: :oops:
madrin

Madrin!
Hát ez elég undorító lehetett!
A bálnabalett az segít ideig-óráig.Járok masszőrhöz is!Egyre valószínűbb az idegbecsípődés!
Vendég

Kép

Lányok, köszi hogy együtt örültök velem!

Zsókuci,
Hát hogy én mennyire utálok vasalni! :roll: Megmondom őszintén nem is szoktam, csak amikor kiveszem a szekrényből, akkor. Már amit kell! :wink:

Elan,
Hű de nagyon jó lesz neked! :lol:
Mi nem megyünk az idén sehova. Nemcsak a babaprojetc miatt, hanem költözünk nemsokára, és arra rengeteget kell költeni!

Lexi,
Sajnálom, hogy ez van veled! Gondolom, hogy nem lehet jó egyfolytában feküdni. Még egy-két nap OK. Na de több! Nem tudok okosságot írni, csak hogy KITARTÁS!

Madrin,
Szerintem neked azért lesz egy hónapban minden, mert azt írtad múltkor hogy rövid protokollod lesz. Az meg azt hiszem kb. két hétig tart csak mindennel együtt!!!

Tini drága, mi van veled :?: :?: :?:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Lányok, én olyan boldog vagyok :lol: :lol: :lol: először is, minden renbden van velük, mindenük szép és oké, éééééés, az egyik babám tutira fiú, mert láttuk a herezacsikat, a másik pedig képzeljétek, olyan faramucin feküdt, hogy nem mutatta meg magát, a doki szerint lány, de ez nem tuti....hát, én nagyon örülök, és még a könnyem is kicsordult, annyira szerettem volna fiú gyereket :lol:
teljesült a szülinapi kívánságom,

UI:Elnézést, hogy most nem írok külön nektek, de kicsit extázisban vagyok :wink:
puszillak titeket

Numa

Kép
numato

Vic
Lehet, hogy elvesztettem a fonalat, de szerintem Te a stimuláció alatt nem nagyon fogsz Svájcban túrázni. Esetleg long protokoll esetén, ha még csak a Decapeptylt kapod. A stimu alatt kétnaponta, esetenként naponta kell menni kontrollra.

Mi két éve voltunk a párom családjával együtt tizen Franciaországban. Hihetetlenül fantasztikus, szuper volt. Most is megy uez a csapat, Svájc, Franciaország, csak mi maradunk itthon. Mondtam a drágámnak, hogy menjen el, mert azért Ő ne szenvedjen, mert én még nőnek is alkalmatlan vagyok, de nem akar. Pedig tényleg örülnék neki, ha kicsit kikapcsolódna. Így a fogyatékos felesége és apósa mellé, megkapja még a nagymamája ápolását is. Szegénykém, nem tuodm meddig bírja még, de már nagyon sajnálom. Most tényleg Ő tartja bennem a lelket. Nem is tudom hogy tud elviselni, mert én már magamat nem nagyon. :lol: Bocs, hogy mindig sír a szám. Tudom, hogy sokan lennétek a helyemben, és össze tehetem a két kezem, mert mindenki mellettem van, de...........
Vágyom a nyaralóba a Balcsira, vagy csak anyósomékhoz kimennék a hugommal, meg a kisfiával és a medencébe lógatnám a lábam.Ehelyett egész nap hallgatom a fúrást-faragást a hálóban, vagy az építkezést a nappaliban. Hát, nem élvezem!

Hívott a védőnőm. Azt mondta ma felugrik. A kórházban is mindig hívott, hogy mi van velem. Ez szokás, vagy Ő ennyire aranyos???
Vendég

Numato, jaj de jó! :) Örülök Nektek :)

Vic, nagyon gyorsan haladtok! Én holnap megyek vérvételre, meg W.-hez, kiváncsi vagyok, tud-e már valamit mondani... Mi biztosan nem kezdünk bele semmibe nyaralás előtt, meg amúgy is szeretném megdumálni a dokival, hogy először rendezzük a ciklusomat (megint nem volt pé-sem...:((( ), és még egy kicsit próbálkoznánk spontán...

Azért nem túl sokáig, mégiscsak 31 vagyok...

Lexi, mikor mész legközelebb UH-ra?
elan

Lexi!

Hát én tutira megyek Svájcba, mert minden le van szervezve, én leszek az idvez. Akkor max. augusztusban kezdünk. Ezen a pár héten nem múlik semmi. Ki se bírnám, ha nem mennék szabira. Utána már úgyse megyünk sehova. Ha meg 2 naponta kell menni uh-ra azért az elég gáz. Nekem azt mondta W. hogy egy hónapban max. 4-5 nap távollét inszemnél. Egyelőre még csak terminált együttlétről van szó. Mindegy majd kiderül.

De nem tudnám lemondani a svájci túrát, de nem is akarom épp ellenkezőleg, már nagyon várom. Egy éve nincs babánk ezen a pár napon már nem múlik semmi, azért ennyire nem görcsölök. Szeptember előtt inszembe meg úgyse kezdenénk bele. Akkor meg majd ráérelk 3 naponta menni uh-ra. Elhiszem szegénykém, hogy most rém rossz lehet neked. De egy lebegjen a szemed előtt, hogy a babó a legfontosabb, és igen biztos iszonyatosan nehéz lesz, de ha a kezedben tartod majd azt fogod mondani, igen ezért megérte, aztán meg elfelejted az egészet. Egyébként mostanában az én férjemet is sajnálom, főleg a múlt héten voltam igencsak nehezen kibírható. De fantasztikus férj, néha azért besokkal, de alapjában véve hálás vagyok neki, hogy mindenben mellettem van és számíthatok rá. És nagyon szerencsés vagyok és hálás lehetek a sorsnak, hogy ilyen társat adott.

Elan,

Valszeg nekem sincs peteérésem, pedig szinte napra pontosan menstruálok. Remélem csinál a gyógyikkal.
Csak azt nem értem, hogy tavaly még volt. Mi a fene történt, nem tudom. Vettem ovulációs tesztet és kimutatta. Az elmúlt 2 hónapban meg nem. Egyik pillanatról a másikra ez megszűnhet.
Gyorsan haladunk, mert pont jó időben mentem és mind a 2 vérvételt meg tudtuk csinálni. HSG-m volt, azt nem kell, páromnak is mindent megcsináltak, úgyhogy innentől kezdve csak stimu gondolom, meg majd a beavatkozások, ha nem sikerül.
De majd ma többet megtudok.
Mindegy, ha nem lehet Svájc előtt akkor majd augusztustól.
vic12

numato!

Nagyoooooonnnnn sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!!! :)
vic12

Numato,

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szép napot mindenkinek!

Gratulálok aiknek lehet és jobbulást kívánok akiknek erre van szüksége. Sajna még nagyon új vagyok köztetek, így a nevekkel bajban vagyok.

Bár azt megjegyeztem, hogy:

Lexi!!!

Ne írd már le ennyire magad. Tiszta hülyeség, nincs veled több gond mint itt bármelyikünkkel. Vagy rólunk is ez a véleményed?
Mind ugyanazért járunk oda. Segítség kell, hogy beteljesüljön az álmunk.Ez nem fogyaték csak egy kis hátrány :)

Én most értem haza a BMC-ből, nekem pénteken leszívás.
Nagyon izgulok.

puszi Anita
dugo41

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat, tényleg nagyon jó hírek ezek.

Lexi, nem tudok most mást írni, csak hogy továbbra is nagyon drukkolok és szorítok érted, értetek, és kérlek, tarts még ki!!! :wink:

Dugo, nem kell félned a leszívástól, elaltatnak, mondjuk én majdnem felpattantam, amikor láttam, hogy jön az oxigénmax, meg kétfajta szuri :lol: de nyugi, jó kezekben leszel, az biztos :wink:

Kép
numato

Lányok, holnap jön valaki BMC-be?
elan

Lányok köszi,nagyon aranyosak vagytok :D !

Rebe gratulálok a baci mentességhez :wink: !

Gil ez csak természetes :) !

Manda Édesapádnak én is jobbulást kívánok!

Krisztike drága köszi a táblázatot,igyekszem bejelölni aki még hiányzik!De jó nemsokára Ti is kezdhettek :wink: !

Madrin nem vagy Te bénaság!Meglásd nemsokára a Te gyerkőceid fognak majd egymásra féltékenykedni :wink: !

Elan jó hűsölést Nektek Izlandon,biztos nagyon jó lesz!

Dugo gratulálok az első szurihoz,és drukkolok a pénteki leszíváshoz!Akkor ezek szerint short protokollod volt?

Gil,Gabi,Baby továbbra is mennek a drukkok!!!!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Numato
Majdnem elmaradt az üzid, mert amíg az enyémet írtam, addig elküldted a jó híreket. Gratulálok a babákhoz. Örülök, hogy azt láttad, amit szerettél volna és hogy minden rendben van velük.

Dugo
Nem azonos a probléma, amiről Te írsz, meg amiről én beszélek. Elvileg nekem teherbeesni nem lett volna gond. Én most a kihordásról beszélek.

Vic
Nem tudom miért hittem, hogy lombikra mész. Bocsi! Anyósomék is Svájcba mennek, meg Franciaországba (imádom) a férjem összes tesójával. Csak mi hiányzunk a csapatból. Aranyosak voltak, mert mondták, hogy még két hely van, az a mienk. MOst menjünk, mert jövőre meg már egy hellyel kevesebb lesz. Érezd jól magad. Tudsz a munka mellett pihenni majd?

Elan
Holnap megyek uh-ra. Izgulok ám!!! Meg jövő héten pénteken Pestre.
Vendég

Numato! Szívből gratulálok!!!Nagyon jó érzés lehet! Remélem, nemsokára mindannyian megtapasztalhatjuk!

Lexi! Drukkolok az uh-hoz!!!!!

Vic! Azt hiszem, pályát tévesztettem. Ennyi szép helyen járni! Biztos nagyon jó lehet! :wink:

Kép
vikike0429

Elan,
Én megyek holnap, de csak dél körül!

Dugó,
Szorítok, hogy minden OK legyen pénteken!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Numa
Minden vágyad így teljesüljön!!!!Pénteken lesz a nagy nap ugye jól emlékszem?

Vic
Inszemnél a mensi 1-3 napján kell menni,aztán 8-9 nap múlva és aztán az inszem napján.Azaz össz-vissz 3 nap.Ha belefér a nyaralás mehettek nyugodtan.

Lexi
Kitartás és a negatív gondolatoknak hess!Minha valaki írta volna,hogy volt ismerőse aki végig vérzett!Vagy rosszul emlékszem?

Benszi
Óvatosan azzal a masszázsal,mert a becsípődésnek és a sérvnek aktív állapotban nem tesz jó!
gabicsibe

Rebe, szerintem még ott leszek... Tudod, 21. napos vervizsgálat+nagyrutin+W. és az UH. Szóval viszek 3 napi hideg élelmet.

Valoszínüleg farmer-piros póló macival lesz rajtam, derékig érő copf, és a Biff evangéliuma c. vaskos könyv. (Ez utóbbi tuti, a többi időjárás és kedvfüggő :)
elan

Elan
Majdmeg írnád mikor megy W.szabira,ha megkérdezed!Előre is köszi!!
gabicsibe

Szia Lexi!

Félreértettél, nem a problémádat firtattam csak szerintem nem érdemled meg, hogy így leírd magad. Egyébként mind a kettő nem más mint probléma, amit meg kell valahogy oldani. És persze orvosi segítség kell hozzá. Ez így se úgyse könnyű. Persze szeretnék már a kihordásról beszélgetni én is, és remélem nálam nem lesznek ilyen gondok. Szoritok Neked, hogy minden rendben legyen.

Szia Numato!

Köszi a biztatást és én is gartulálok neked!

Szia Rebe!

Neked is köszönöm a jókívánságot!

Puszi Anita
dugo41

Szia Lippa!

Nyolc napja szúrnak/szúrom magam nem igazán tudom milyen a hosszú stimuláció de ez szerintem is igen gyorsan ment. Gyakorlatilag olyan gyorsan történt minden, hogy még fel sem fogtam.
Köszönöm, hogy szorítasz értem!

Mindjárt visszalapozok és megnézem te merre jársz mert nem tudok hozzádszólni, de minden esetre szép napot kívánok neked.

Puszi Anita
dugo41

Szia Anita!

Üdv a fórumon.

Lexi,

Semmi baj, remélem lombikig nem jutunk el. Holnapra szorítok neked, hogy minden rendben legyen. Svájc szabi lesz, nem munka. Mi csak Párizsba szervezünk utakat. És igen szuper kis programot állítottam össze Svájcra. Hazafelé még Ausztria is belefér. Igyekszünk magunkat jól érezni. Buli lesz, 10-n megyünk barátok és kempingezni fogunk.

Mindenkinek, aki holnap megy annak nagy drukk bármi is lesz!!!

Vikike!

Néha én is irigylem magam, de ez most szabi, nem munka. Munka miatt ritkán utazom, és csak Fro.ba, Párizsba. De azért szerencsém van, az utolsó 2 évben rengeteget jöttem mentem, de nagyrészt saját pénzből. Általában az irodában ülök. Ezért szeretnék idegenvezető lenni, mert nem nagyon bírom az ücsörgős melót. Úgyhogy ha megcsináltam a vizsgát, valaki megdobhatna ilyen ajánlattal!!! :D De ez általában a fő konfliktusforrás a férjem és köztem. Szerinte család mellett ezt nem lehet. Én láttam már példát erre. De persze a gyerek mindennél fontosabb. És hát ez volt minden álmom 14 éves korom óta és centikre vagyok tőle....na jó nem...utána már csak megbízás kellene :-) De ez hosszú majd egyszer elmesélem.

De most utazás ügyben kicsit visszafogunk Svájc után. Első a baba. Ráadásul lehet hogy idén elkezdjük az építkezést Etyeken. szóval másra kell a lóvé.

Gabi,
De jó, köszi az infót, így már tisztábban látok. Azt nem tudod véletlenül, hogy terminált együttlétnél ez hogy van. Mindegy, mindjárt megyek W-hez, majd megkérdezem. Hátha Svájcig egy ciklust végig lehetne csinálni a gyógyikkal és spontán próbálkozni.
W doki szabiját én is megkérdezem.
vic12

Megérkeztem! Hivatalosan jelentem túl vagyok a rákszűrésen! Ha tudtam volna, hogy ilyen rendes ez a doki, nem parázok. Tudjátok, 1 éve váltottam dokit, és ő még nem csinált nekem rákszűrést. De kellemesen csalódtam....és megint le van a gond egy darabig.

Vic! Bizony, mindjárt jön a november és mehetsz vizsgázni! Drukkolok, hogy sikerüljön és valóra váljon az álmod!
Mi építkezünk már egy ideje. Már állnak a falaink, az ács kb. 3 hét múlva érkezik. Azt gondoltam, hogy majd ez eltereli a gondolatainkat a babáról, és, ha nem görcsölünk annyit rajta, összejön. Hát nem így lett! :? De majd a BMC-ben! :wink:

Kép
vikike0429

Vic
Nálunk a társaságban én vagyok az utazás szervező.Mindíg kérdezik Gabi tours újabb ajánlata mikor lesz?Majd ha meglesznek a babák nyitok egy utazási irodát és majd te leszel az idegenvezető én meg az utazás szervező.A gyerkőcökmeg majd el lesznek egymással :D

Viki
Ugye nem a Bmc-ben voltált rákszűrésen?Úgy emlékszem ezt már akkor megakartam kérdezni mikor írtad,hogy mész.
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?